Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

University of Johannesburg

A kibővített általános nemzeti diplomával vezetési lehetőségeket élvezhet különböző iparágakban első és / vagy középvezetői szinten, képzési menedzser, HRD menedzser, mun ... [+]

Menedzsment lehetőségek különböző iparágakban első és / vagy középvezetői szinten, képzési menedzser, HRD menedzser, munkaügyi kapcsolatok menedzser, termékfejlesztési menedzser, fióktelep menedzser, ügyvezető igazgató, változás-segítő, menedzsment tanácsadó, vállalkozó, üzleti innovátor

Felvételi követelményekMinimális APS:25 matematikával VAGY28 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 6 (70%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A közönségkapcsolat és a kommunikáció oklevéllel rendelkező hallgatóknak képesnek kell lenniük speciális közönségkapcsolat-tevékenységek elvégzésére; kommunikációs médiát ... [+]

A közönségkapcsolat és a kommunikáció területén diplomával / kibővített diplomaval rendelkező hallgatóknak képeseknek kell lenniük:

Speciális PR-tevékenységeket végez.Készítsen kommunikációs médiát a közönségkapcsolatokhoz.Az elmélet segítségével alakíthatja ki azt a tágabb környezetet, amelyben a PR-szakember működik.Használjon adminisztrációs és vezetői képességeket közönségszakértőként.A közönségkapcsolat és a kommunikáció oklevele

Cél: A képesítés célja a hallgatóban a közönségkapcsolat és a kommunikáció menedzsment gyakorlatának megtervezéséhez, alkalmazásához, megvalósításához és értékeléséhez szükséges kompetencia fejlesztése különféle üzleti és társadalmi összefüggésekben. A diploma (közönségkapcsolatok és kommunikáció) programjának tanterve 25 féléves modulból áll, amelyeket az alábbiak szerint állítanak össze:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató fejlesztése ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vezetői információk megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában, valamint a döntéstámogatásban. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és magyarázza a vállalati és környezeti adatokat, információkat és rendszereket egy vállalat és annak üzleti környezete összefüggésében, valamint felmérje és értelmezze a döntések külső hatásait. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy kiértékelje azok hatását az ipar szakos irányítási funkcióinak holisztikus összefüggésében, annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontextualizálják üzleti környezetükhöz, és értékeljék az általuk elért fejlesztéseket és beavatkozásokat. hatással lehetnek munkakörnyezetükre.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A sikeres élelmezési és italüzemi hallgatónak megfelelő ismeretekkel, műszaki és személyes készségekkel kell rendelkeznie működési és felügyeleti szinten az élelmiszer- é ... [+]

A sikeres élelmezési és italüzemi hallgatónak megfelelő ismeretekkel, műszaki és személyes készségekkel kell rendelkeznie működési és felügyeleti szinten az élelmiszer- és italiparban Dél-Afrikában vagy nemzetközi szinten.

Az emberek dolgozhatnak élelmiszer- és italüzemekben, magán- és végrehajtó vendéglátásban, marketingben és promóciókban, képzésben vagy az iparág élelmiszer- és italterületein.

Felvételi követelményekMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az üzleti információtechnológia oklevéllel az informatikus szakemberek számítógépes technológia és technikák alkalmazásával megoldásokat kínálnak üzleti problémákra. ... [+]

Az üzleti információtechnológia oklevéllel az informatikus szakemberek számítógépes technológia és technikák alkalmazásával megoldásokat kínálnak üzleti problémákra.

Felvételi követelményekMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 6 (70%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes lesz bizonyítani a divatrendszer alapelveinek elemzését és alkalmazását a termeléstől a fogyasztásig a piaci igények kielégít ... [+]

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes lesz bizonyítani a divatrendszer alapelveinek elemzését és alkalmazását a termeléstől a fogyasztásig a piaci igények kielégítése érdekében.

A program felépítése olyan eredmények előállítása, amelyeket a hallgató képes:

Olyan termelési stratégia kidolgozása és alkalmazása, amely tükrözi a piackutatást, a tervezés fejlesztését, a márkaépítést, a marketingt, a forgalmazást és az olyan termékválaszték terjesztését, amely megfelel az azonosított divatcélpiac igényeinek.Alkalmazza a fejlett textiltermékeket, a kézi készségeket és a számítógépes technológiát (CAD / CAM) a divattermékek sokféleségének gyártási folyamataira.Olyan műszaki csomagok kidolgozása, amelyek elemezik, megoldják és kommunikálják a divattermékek műszaki termékfejlesztésével és minőségének javításával kapcsolatos problémákat.Alkalmazza az üzleti, a személyzet és az üzletvezetés alapelveit a divatgyártáshoz kapcsolódó minőség, termelékenység és jövedelmezőség javítása érdekében.Alapvető kutatások elvégzése a divat-ellátási lánc kiválasztott szakterületén: műszaki termékfejlesztés; textil technológia és alkalmazás; termelési és minőségbiztosítási rendszerek; marketing és márkaépítés; anyag és termék beszerzése; divatcikkek elfogadása és fogyasztása.Karrier lehetőségek... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak a célja a hallgatók alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vezetői információk megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazá ... [+]

Fejleszteni kell a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáit a menedzsment információk megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában, valamint a döntéstámogatásban. A hallgatónak képesnek kell lennie:

kezelni az operatív erőforrásokat a műveletek menedzsment területén,bemutatja a különböző működési körülmények között szükséges különböző ellátási lánc célkitűzések részletes megértésétmérlegelni kell a vezetői döntéseket és alkalmazásokat annak hatásának felmérésére az iparban működő speciális operatív menedzsment funkciók holisztikus összefüggésében, annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontextualizálják üzleti környezetükhöz, és értékeljék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.Eredmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Tapasztalati tanulás jelentés írása ... [+]

Tapasztalati tanulás

jelentés írása [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Nemzetközi diploma / kibővített logisztikai diplomával a diplomások beszerzési menedzserként dolgozhatnak, akik foglalkoznak a vállalkozás működésének beszerzési szempont ... [+]

Nemzetközi diploma / kibővített logisztikai diplomával a diplomások beszerzési menedzserként dolgozhatnak, akik foglalkoznak a vállalkozás működésének beszerzési szempontjaival, raktárkezelőkként és egyebekben.

Nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)Bővített nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:19 matematikával VAGY21 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Nemzeti diploma / kibővített nemzeti oklevél a kisvállalkozás-menedzsment területén vállalkozóként dolgozhat, saját vállalkozást indíthat és vezethet, üzleti tanácsadót, ... [+]

Nemzeti diploma / kibővített nemzeti oklevél a kisvállalkozás-menedzsment területén vállalkozóként dolgozhat, saját vállalkozást indíthat és vezethet, üzleti tanácsadót, kis- / középvállalkozást vagy társadalmi vállalkozót vezethet.

Nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)Bővített nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:19 matematikával VAGY21 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A szállítási vezetők a szállítással kapcsolatos különféle kérdésekkel foglalkoznak üzleti vagy intézményi vállalkozáson belül. ... [+]

A szállítási vezetők a szállítással kapcsolatos különféle kérdésekkel foglalkoznak üzleti vagy intézményi vállalkozáson belül.

Nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)Bővített nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:19 matematikával VAGY21 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Nemzeti diploma / kibővített nemzeti diploma az emberi erőforrás menedzsment területén a diplomások humán erőforrás menedzsment szakemberekként dolgozhatnak a munkavállal ... [+]

Nemzeti diploma / kibővített nemzeti diploma az emberi erőforrás menedzsment területén a diplomások humán erőforrás menedzsment szakemberekként dolgozhatnak a munkavállalókkal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó szervezetekben.

Nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)Bővített nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Nemzeti diplomával / kiterjesztett nemzeti menedzsmenttel rendelkező diplomásokkal felügyelőként, első vonalbeli menedzserként, magas rangú / középső menedzserként, válla ... [+]

Nemzeti diplomával / kiterjesztett nemzeti menedzsmenttel rendelkező diplomásokkal felügyelőként, első vonalbeli menedzserként, magas rangú / középső menedzserként, vállalati menedzserként, saját üzletvezetőként, fióktelep menedzserként, üzleti tanácsadóként dolgozhat

Nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)Bővített nemzeti oklevelek felvételi követelményeiMinimális APS:19 matematikával VAGY21 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek önállóan és felügyelet mellett integrálni az analitikai és gyakorlati mérnöki technikákat és a mérnö ... [+]

Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek önállóan és felügyelet mellett integrálni az analitikai és gyakorlati mérnöki technikákat és a mérnöki ismereteket a jól meghatározott és nyílt végű mérnöki problémák megoldására. Emellett képesek lesznek kiválasztani a folyamatok és eredmények megítélésére szolgáló kritériumokat. Ezt a képesítést ipari mérnökök számára szánják.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények: A képesítő hallgató képes lesz:

Használja a gépészet alapelveit a mérnöki problémák diagnosztizálásához és megoldásához.Mutassa be a gépészi tudást és készségeket egy vagy több speciális területen.Vegyen részt egy gépészmérnöki munkában egyénileg és egy csapat részeként.Hatékony kommunikáció technológiai környezetben.Alkalmazza a menedzsment elveit egy mérnöki környezetben.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.N4 bizonyítvány, amelynek legalább 60% -át kell teljesíteni mind a matematikában, mind a fizikában, valamint angol és egy másik nyelven.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A biokémiai nemzeti diploma központi célja diplomások fejlesztése, akik a biokémiai ismeretek és készségek fókuszálására képesek. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A biokémiai nemzeti diploma központi célja diplomások fejlesztése, akik a biokémiai ismeretek és készségek fókuszálására képesek. A program tehát középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el a biokémiai ipar általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nemzeti biotechnológiai diploma központi célja diplomások fejlesztése, akik demonstrálhatják a biotechnológiai ismeretek és készségek ismereteit. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A nemzeti biotechnológiai diploma központi célja diplomások fejlesztése, akik demonstrálhatják a biotechnológiai ismeretek és készségek ismereteit. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látják el a biotechnológiai iparág általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képzett tanuló műszakilag kompetens lenne az összes bányászati termelési tevékenység hatékony és biztonságos folyamatában és munkaerő-kezelésében az első szintű menedzs ... [+]

A képzett tanuló műszakilag kompetens lenne az összes bányászati termelési tevékenység hatékony és biztonságos folyamatában és munkaerő-kezelésében az első szintű menedzsment és felügyeleti szint mellett a bányákban.

Eredmények

A képzett hallgatónak rendelkeznie kell technikai és vezetési képességekkel, hogy hatékonyan végezzen bányászati termelési műveleteket minden junior és középvezetői szinten.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik egy megbízható bányászati társaságtól előre elkötelezett gyakorlati képzési lehetőséggel rendelkeznek.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A lakossági üzleti menedzsment nemzeti oklevele felkészíti Önt a kiskereskedelemben való munkára. ... [+]

A lakossági üzleti menedzsment nemzeti oklevele felkészíti Önt a kiskereskedelemben való munkára.

Felvételi követelményekMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Környezet-egészségügyi szakemberek kutatják, azonosítják, értékelik és ellenőrzik a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket. ... [+]

Megjegyzés: Az új hallgatók nem jelentkeznek a diploma programba, ha jóváhagyást kapnak a környezetvédelem alapképzésének felajánlására 2017-ben.

Karrier

Környezet-egészségügyi szakemberek kutatják, azonosítják, értékelik és ellenőrzik a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket.

Felvételi követelményekMinimális APS: 23Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A forgalmazók meghatározzák a fogyasztók igényeit és kielégítik a fogyasztói igényeket. ... [+]

A forgalmazók meghatározzák a fogyasztók igényeit és kielégítik a fogyasztói igényeket.

Felvételi követelményekMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Sportigazgató, létesítménykezelő, profi edző, fitnesz edző, sportmarketing, sportszponzori menedzser, eseménykezelő és marketingszakértők kutatják, azonosítják, értékelik ... [+]

Karrier

Sportigazgató, létesítménykezelő, profi edző, fitnesz edző, sportmarketing, sportszponzori menedzser, eseménykezelő és marketingszakértők kutatják, azonosítják, értékelik és ellenőrzik a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket.

Felvételi követelményekMinimális APS:18 Matematika VAGY19 matematikai írástudássalTanítási és tanulási nyelv - angol: 3 (40%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 3 (40%)2. kiegészítő téma: 3 (40%)3. kiegészítő téma: 3 (40%)4. kiegészítő téma: 3 (40%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgató, aki ezt a képesítést megszerezte, képes lesz szakmai, technikai és fejlesztési támogatást nyújtani a számítógépesiparban. ... [+]

A hallgató, aki ezt a képesítést megszerezte, képes lesz szakmai, technikai és fejlesztési támogatást nyújtani a számítógépesiparban.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgató képes lesz:

Kommunikáció, fejlesztés, karbantartás és szoftver rendszerek bevezetése.Hardverrendszerek fejlesztése, bevezetése és karbantartása a számítási környezetben.Telepítse és karbantartsa a hálózati hardvert és az operációs rendszereket.Mutassa be és hajtsa végre a számítógépes környezetet támogató elméleti elveketFelvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.N3 tanúsítvány, legalább 60% -os képesítéssel a matematikában, a fizikában, az ipari elektronikában és az elektrotechnikában, és két nyelven.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést a folyamatokkal foglalkozó iparban dolgozó technológiai vagy vegyészmérnökök kapják. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek kompet ... [+]

Ezt a képesítést a folyamatokkal foglalkozó iparban dolgozó technológiai vagy vegyészmérnökök kapják. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek kompetenciát alkalmazni a meglévő technológiai technológiát a kémiai eljárások vegyi folyamatok és üzemi műveletek során történő alkalmazására.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények: A képesítő hallgató képes lesz:

A folyamatokkal kapcsolatos műszaki és működési problémák azonosítása, értékelése, megfogalmazása és megoldása.Tervezze meg a berendezést az üzem meglévő részeinek módosítása érdekében.Tervezze meg és hajtsa végre a szükséges termékek gyártását.Projektek tervezése és végrehajtása a projektmenedzsment eszközök és készségek felhasználásávalA hatékony nyelvi, írásbeli és írásbeli kommunikáció, sokféle közönséggel, megfelelő nyelvi struktúra, stílus és grafikai támogatás segítségével.Végezzék el a kémiai feldolgozási tevékenységek biztonsági, egészségügyi és környezeti (SHE) hatásának ismereteit a hatás és az ezen hatások ellenőrzésére alkalmazott intézkedések azonosításával.Használja az IT-t a mérnöki módszerek, készségek és eszközök alkalmazásában.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.A bizonyítvány (2008-ig) és az Országos Senior Tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.N3 tanúsítvány, legalább 60% -os matematikai és fizikai tudományos bizonyítvánnyal, valamint két nyelvű igazolvánnyal.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Alkalmazott Kémia Nemzeti diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az alkalmazott kémia fokozott tudását és készségeit. ... [+]

Doorfontein Campus

Az Alkalmazott Kémia Nemzeti diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az alkalmazott kémia fokozott tudását és készségeit. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látják el az alkalmazott kémiai ipar általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz alapvetően a kohászati folyamatok üzemeltetésére és a problémamegoldásra, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányá ... [+]

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz alapvetően a kohászati folyamatok üzemeltetésére és a problémamegoldásra, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányászati közösség igényeinek kielégítéséhez. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni az ECSA-n technikusként.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgató képes lesz:

Alkalmazza a kohászat alapelveit a növényekre és a folyamatokra, és működtesse a megfelelő kohászati laboratóriumi és üzemi berendezéseket.Gyűjtse és dolgozza fel az adatokat, és értékelje a különböző növényparaméterekre vonatkozó információkat.Mutassa be a felelősséget a biztonság, az egészség és a környezet iránt.Végezzen el kommunikációs készségeket jelentések készítéséhez és szóbeli prezentációk készítéséhez, hatékony nem verbális információkkal.Alkalmazza a műszaki és adminisztratív elveket a kohászati berendezésekre és folyamatokra.Mutassa be saját kezdeményezésére a nyomás alatt történő teljesítés képességét.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Ajánlott tárgy: Műszaki rajz.N3 tanúsítvány, legalább 60% -os képesítéssel a matematikában és a fizikában, és két nyelven.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A turisztikai menedzsment nemzeti oklevele előkészíti a diplomát operatív és menedzsment szempontok alapján a különféle turizmushoz kapcsolódó különféle ágazatokban való ... [+]

A turisztikai menedzsment nemzeti oklevele előkészíti a diplomát operatív és menedzsment szempontok alapján a különféle turizmushoz kapcsolódó különféle ágazatokban való munkavégzésre.

Felvételi követelményekMinimális APS:22 matematikával VAGY24 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az élelmiszertechnológiával foglalkozó nemzeti oklevél központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az élelmezés-technológia fókuszált tudását és készs ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Az élelmiszertechnológiával foglalkozó nemzeti oklevél központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az élelmezés-technológia fókuszált tudását és készségeit. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látják el az élelmiszer-ipari iparág általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma in Hospitality Management előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak, amelyet alkalmazni lehet minden nagyobb vállalkozások és a vállalk ... [+]

A National Diploma in Hospitality Management előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak, amelyet alkalmazni lehet minden nagyobb vállalkozások és a vállalkozói vállalkozások a vendéglátó iparban.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Nemzeti Fizikai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik képesek demonstrálni a fizika fókuszált tudását és készségeit. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A Nemzeti Fizikai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik képesek demonstrálni a fizika fókuszált tudását és készségeit. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látják el a fizikaiparban alkalmazott általános elvek és gyakorlati készségek terén. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A matematika oklevele központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik képesek demonstrálni a matematika fókuszált tudását és készségeit. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A matematika oklevele központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik képesek demonstrálni a matematika fókuszált tudását és készségeit. A program tehát középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el a matematikai iparág általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgató, aki ezt a képesítést megkapta, képes lesz alkalmazni az építészmérnöki elméleti ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat és készségeket, mint építőmérnöki csap ... [+]

A hallgató, aki ezt a képesítést megkapta, képes lesz alkalmazni az építészmérnöki elméleti ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat és készségeket, mint építőmérnöki csapat, amely a mérnöki csapat részét képezi, bevált technikák alkalmazásával mérnöki tevékenységre, szabványokon és kódokon belül távoli felügyelet és szoros felügyelet mellett, ha a szabványokon és előírásokon kívül működik.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgatónak rendelkeznie kell:

képesség az építőmérnöki rendszerek tervezésére, a vonatkozó gyakorlati kódexeknek megfelelően, távoli felügyelet mellett, és szoros felügyelet mellett, ha a szabványokon és előírásokon kívül működnek.képesség az építőmérnöki rendszerek tervezésére a vonatkozó gyakorlati kódexeknek megfelelően, távoli felügyelet mellett és szoros felügyelet mellett, ha a szabványokon és előírásokon kívül működnek.képesség az építőmérnöki rendszerek dokumentációjának elkészítésére és kezelésére, a vonatkozó gyakorlati kódexekkel összhangban, távoli felügyelet mellett, és szoros felügyelet mellett, ha a szabványokon és előírásokon kívül működnek.képesség építés és karbantartás alatt álló karbantartási rendszerek fenntartására.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.N4 tanúsítvány legalább 70% -os matematikai és mérnöki tudományos bizonyítvánnyal, valamint két nyelvű bizonyítvánnyal.N5 tanúsítvány, legalább 60% -kal a matematikában és a mérnöki tudományban.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Diploma megszerzése... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez egy széles körű képesítés, amelynek célja diplomaták felkészítése az építőipar felügyeleti és középvezetői szintű foglalkoztatására, valamint a mennyiségmérő szakma mű ... [+]

Ez egy széles körű képesítés, amelynek célja diplomaták felkészítése az építőipar felügyeleti és középvezetői szintű foglalkoztatására, valamint a mennyiségmérő szakma műszaki és támogatási szintjére. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek támogatni a felügyeleteket, a menedzsereket és a mennyiségmérőket.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

Építési projektek felügyelete;Építési projektek beszerzése, adminisztrációja és irányítása; ésA szerződés dokumentációjának elkészítése és az építési szerződések adminisztrációja.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Az NTC4 esetében: matematika D, fizikai tudományok D.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Azok a diplomások, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek alkalmazni a műveleti irányítási technikákat és stratégiákat, ami hatékonyságot és termelékenységet ... [+]

Azok a diplomások, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek alkalmazni a műveleti irányítási technikákat és stratégiákat, ami hatékonyságot és termelékenységet eredményez az iparban. A képesített hallgató regisztrálhat az ECSA-n.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgató képes lesz:

Végezzen műveleti menedzsment technikákat az iparban.Alkalmazza az irányítási és vezetési elveket az iparban.Alkalmazza a költségszabályozást.A pénzügyi elemzések elvégzéséhez alkalmazza a vonatkozó alapelveket és eljárásokat.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Ajánlott tárgy: Műszaki rajz.N3 tanúsítvány, legalább 60% -os matematikai és fizikai tudományos bizonyítvánnyal, valamint két nyelvű igazolvánnyal.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Diploma megszerzése... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Nemzeti Statisztikai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik a statisztikában koncentrált ismereteket és készségeket tudnak demonstrálni. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A Nemzeti Statisztikai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik a statisztikában koncentrált ismereteket és készségeket tudnak demonstrálni. A program tehát középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el a statisztikai iparág általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az alkalmazott pedagógiai megközelítés a kérdések aktív elkötelezettségén keresztül történő tanulás és a hallgatók tudatosítása polgárokkal kapcsolatos felelősségükre a t ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Az állampolgárságról szóló nemzeti diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az állampolgársággal kapcsolatos tudásukat és készségeiket. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látják el a tudományiparra vonatkozó általános elvek és gyakorlati készségek terén. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesítő hallgató kompetens lesz a fémkohászati folyamatok alapvető működésében, a termékfejlesztésben és a problémamegoldásban, hozzájárulva ezzel a k ... [+]

Ezen a szinten egy képesítő hallgató kompetens lesz a fémkohászati folyamatok alapvető működésében, a termékfejlesztésben és a problémamegoldásban, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányászati közösség igényeinek kielégítéséhez. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni az ECSA-n technikusként.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgató képes lesz:

Működtessen speciális fémkohászati berendezéseket, és ellenőrizze a fémkohászati folyamatokat és termékeket a meghatározott előírásoknak megfelelően.A hatékony kommunikáció jelentések, prezentációk, specifikációk, rajzok és szabványok segítségével.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Ajánlott tárgy: Műszaki rajz.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Diploma megszerzése... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést kormányzati és nem kormányzati szektorban dolgozó tervező szakemberek számára szánják. A hallgatók egy csapatban képesek lesznek a térségi és a nem terül ... [+]

Ezt a képesítést kormányzati és nem kormányzati szektorban dolgozó tervező szakemberek számára szánják. A hallgatók egy csapatban képesek lesznek a térségi és a nem területi tervezés területén is fellépni, megfelelő technológiával, annak érdekében, hogy kritikusan reagáljanak az épített környezet kihívásaira. A tanulók a SACPLAN-nál specifikus követelmények teljesítése után jelentkezhetnek a SACPLAN műszaki tervezőjéhez.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesítő hallgatónak képesnek kell lennie:

Kutatás és terv az épített és a természetes környezetben, a földhasználat megtervezésének, irányításának és fejlesztésének megkönnyítéséhez.Használjon megfelelő technológiát a földhasználat és fejlesztés tervezési folyamatában.Alkalmazza a kommunikációs készségeket az információk visszakeresésében és terjesztésében.Értelmezési készségek alkalmazása a várostervezéshez kapcsolódó ügyekben.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Ajánlott tárgyak: földrajz vagy rajz.N3 tanúsítvány, legalább 60% -os átadással a matematikában és az angolban.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítést az a hallgató kapja meg, aki az értékelők megelégedésére bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy a megadott eredményekben részletezett kijelentett kompetencia ... [+]

A képesítést az a hallgató kapja meg, aki az értékelők megelégedésére bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy a megadott eredményekben részletezett kijelentett kompetencia elérte-e vagy elismert szolgáltató tanulási programjában történő képzés vagy képzés útján, vagy a megállapított eredményeknek megfelelő szakértelem.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

A képesített hallgatónak képesnek kell lennie és kell tudnia hatékonyan:

Végezzen el egy bánya szokásos aknafelmérési munkáját, a kapcsolódó számításokkal, majd a szükséges tervrajzokkal és rajzokkal együtt.Vezesse és ellenőrizze az ásványi anyagok értékeléséhez szükséges mintavételt.Figyelemmel kell kísérni az érc áramlását az esetleges ásványi / érc veszteségek kimutatására a megfelelő érc áramlási tényezők kiszámításával.Kommunikáció másokkal, hogy részét képezzék a bánya gyártó csapatának.Oldja meg az aknaméréssel kapcsolatos matematikai problémákat.Az adatokat statisztikai formában kell bemutatni jelentési célokból.Jelentések írása és bemutatása.Elemezzen ásványkincstár-értékeléseket.Oldja meg az ásványi értékek eloszlásával kapcsolatos statisztikai problémákat.Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumokNemzeti vezető tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés.Az időskori igazolvány (2008-ig) és az Országos Senior tanúsítvány (2009-től) minimális felvételi követelményeit lásd az EB3 karszabályban.Ajánlott tárgy: Műszaki rajz.N3 vagy N4 tanúsítvány, legalább 60% -os képesítéssel a mérnöki matematika és a mérnöki tudomány területén, valamint két nyelven.A megfelelő hozzáférési programokat sikeresen teljesítő hallgatók mentesülhetnek a minimumkövetelmények alól.Tapasztalati tanulás... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az állattan nemzeti diplomájának központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az állattan fókuszált tudását és készségeit. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

Az állattan nemzeti diplomájának központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálják az állattan fókuszált tudását és készségeit. Ezért a program középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el az állattan általános alkalmazásának alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a vonatkozó munka világának is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A pénzügyi szolgáltatások üzemeltetéséről szóló diploma célja a hallgatói ismeretek fejlesztése a pénzügyi szolgáltatások és működése terén. ... [+]

A pénzügyi szolgáltatások üzemeltetéséről szóló diploma célja a hallgatói ismeretek fejlesztése a pénzügyi szolgáltatások és működése terén. A program egy fókuszált tantervből áll, amely felkészíti a hallgatót a pénzügyi szolgáltatási ágazat karrierjére. A tanterv elsajátítása a hallgatók számára lehetővé teszi a pénzügyi szolgáltatások működési elveinek professzionális szintézisét. Alapvető ismereteket szerez a globális pénzügyi szolgáltatásokról, amelyek relevánsak a pénzügyi szolgáltatási ágazat számára, lehetővé téve a képesítő hallgató számára, hogy a professzionális pénzügyi szolgáltatási műveletek iparának mai világában dolgozzon. A program hangsúlyozza az 5 kompetencia, integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A sikeres hallgató megszerezi a globális és a dél-afrikai pénzügyi piac perspektíváját és a környezet alapos megértését, amely versenyképességet biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek az oklevélnek az a célja, hogy számviteli ismereteket és készségeket biztosítson a jelentéstételi funkciók elvégzésében, az adószolgáltatások és a menedzsment tanác ... [+]

Ennek az oklevélnek az a célja, hogy számviteli ismereteket és készségeket biztosítson a jelentéstételi funkciók elvégzésében, az adószolgáltatások és a menedzsment tanácsadói szolgáltatások számviteli technikusok szintjén történő biztosításában, valamint e beágyazott tudás gyakorlati átalakításában számviteli szoftverprogrammá.

Lehetséges karrierSzámviteli technikusKönyvelőKöltségkönyvelőFelvételi követelményekMinimális APS20 matematikával22 matematikai írástudássalAngolul: 3Matematika: 3Matematikai írástudás: 5

MEGJEGYZÉSEK:

A programokat csak angol nyelven mutatják be.A Life Orientation elérési szintjét (besorolását) NEM veszik figyelembe a felvételi pontszám (APS) kiszámításában.Regisztráció és kezdési dátumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diploma program magában foglalja az ékszer-gyakorlatot, amely magában foglalja az ékszer tervezési, rajzolási és gyártási technikákat. További kulcsfontosságú tanulmány ... [+]

A University of Johannesburg (UJ) a Johannesburg metropoliszában található, és Dél-Afrika egyik dinamikus ékszerközpontja. A korszerű létesítmények és az oktató személyzet szakértelme együttesen teszik az UJ Ékszertervezési Tanszékét az ékszeripar karrierjére való elsődleges környezetnek. Az osztály célja az ékszer-vállalkozáshoz kapcsolódó széles körű készségek átalakítása. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy fejlesszenek olyan kompetenciákat, amelyek lehetővé teszik számukra a teljes kreatív potenciál kiaknázását.

A diploma program magában foglalja az ékszer-gyakorlatot, amely magában foglalja az ékszer tervezési, rajzolási és gyártási technikákat. További kulcsfontosságú tanulmányi területek közé tartozik a gemológia, a technológia, a kontextuális tanulmányok és a tervezés menedzsmentje. A Tanszék elősegíti a kereskedelmi és csúcsminőségű ékszerek kettős összpontosítását, különös tekintettel a koncepcionális tervezésre.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Építészeti Minisztérium az építészmérnöki diplomát kínálja, amelynek feltétel nélküli érvényesítése van az építészmérnöki szakma (SACAP) és a Commonwealth Association ... [+]

Az építész szakemberek részt vesznek az épített környezet kialakításában. Erőfeszítéseik mindenütt nyilvánvalóak, az olcsó lakásépítési projekt egyszerű építésétől a felhőkarcolók kifinomult építéséig. Az építészeti szakemberek az építési projektek tervezésében, technológiai megoldásában és irányításában dolgoznak.

Az Építészeti Minisztérium az építészmérnöki diplomát kínálja, amelynek feltétel nélküli érvényesítése van az építészmérnöki szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA) részéről.

Diploma az építészet brosúrában

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

University of Johannesburg

A fejlett diploma a pénzügyi piacokon célja, hogy fejlessze a hallgatók tudását a pénzügyi piacok és a kereskedelem fegyeleméről. ... [+]

A fejlett diploma a pénzügyi piacokon célja, hogy fejlessze a hallgatók tudását a pénzügyi piacok és a kereskedelem fegyeleméről. A program egy koncentrált tantervből áll, amely felkészíti a hallgatót a pénzügyi piacokon folyó karrierre. A tanterv tíz tématerületet foglal magában, a pénzügyi piacok bevezetésétől a vállalati események elméletétől a pénzügyi piacokon történő kereskedelemig és a pénzügyi piaci tranzakciók befejezéséig. A tanterv elsajátítása a hallgatók számára lehetővé teszi a pénzügyi piaci alapelvek szintetizálását és a pénzügyi eszközök professzionális alkalmazását. Alapvető ismereteket szerez a globális befektetésekről, amelyek relevánsak a pénzügyi piaci ipar számára, lehetővé téve ezzel a képesítő hallgató számára, hogy a professzionális pénzügyi piacok iparának mai világában dolgozzon. A program hangsúlyozza a kompetencia, az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A sikeres hallgató megszerezi a globális és a dél-afrikai pénzügyi piaci perspektíva és a piac alapos megértését, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Advanced Diploma célja diplomával vagy nemzeti diplomával rendelkező hallgatók felkészítése a pénzügyi irányítás és a vezetői számvitel területén történő továbbtanulás ... [+]

Az Advanced Diploma célja diplomával vagy nemzeti diplomával rendelkező hallgatók felkészítése a pénzügyi irányítás és a vezetői számvitel területén történő továbbtanulásra.

A program felkészíti a hallgatókat a munkaerőpiacra, lehetővé téve számukra, hogy integrált ismereteket és fejlett fogalmi gondolkodási képességeiket alkalmazzák a pénzügyi menedzsment összetett problémáinak innovatív megoldására.

Belépési követelmények

A pénzügyi menedzsment felsőfokú oklevéllel történő felvételi követelmények egy diploma vagy nemzeti oklevél, amely 3. éves szintű pénzügyi és vezetői számvitelből áll, valamint 12. fokozatú matematika, minimum APS-szintje 4. Azok a hallgatók, akiknek APS-je matematika számára 4-nél alacsonyabb, vagy 12. fokozatú. A matematikai írástudást csak akkor veszik figyelembe, ha elvégezték a matematika diplomát igénylő hallgatók számára modult, amelyet a University of Johannesburg Természettudományi Karának kínáltak minden olyan második és harmadik évfolyamon diplomázott hallgató számára, aki University of Johannesburg folytatja további tanulmányait.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A javító oktatásban elért haladó oklevél célja, hogy olyan szakmai képzettségű orvosokat és tanulási támogató szakembereket biztosítson, akik akár befogadó általános isko ... [+]

A javító oktatásban elért haladó oklevél célja, hogy olyan szakmai képzettségű orvosokat és tanulási támogató szakembereket biztosítson, akik akár befogadó általános iskolai osztályokban, akár szakosodott iskolákban dolgozhatnak. Ezt úgy valósítják meg, hogy a tanárok integrált elméleti ismereteket, gyakorlati készségeket, speciális kompetenciákat és bizonyítékokon alapuló gyakorlatok tapasztalatait nyújtsák a speciális tanulási rendellenességekkel küzdő tanulók javító oktatásának pedagógiája és didaktikája körül.

CélcsoportTanárok, akik tovább akarják javítani képzettségüket és szakértelmüket gyógyító tanárokként és tanulástámogató szakemberekként.Az oktatás minden fázisból, a középiskolai és a speciális igényű iskolákból származó tanárok számára előnyös lehet.Az Oktatási Minisztérium körzeti tisztviselői, akik támogatják a helyrehozó oktatást igénylő hallgatókat.Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Advance Diploma célja a tudás, a megértés, a betekintés és a készségek bővítése és elmélyítése a közgazdaságtan további tanulásának céljából. A program célja, hogy fel ... [+]

Az Advance Diploma célja a tudás, a megértés, a betekintés és a készségek bővítése és elmélyítése a közgazdaságtan további tanulásának céljából. A program célja, hogy felkészítse a hallgatót a munkaerőpiacra azáltal, hogy eszközöket biztosít a számukra a gazdaság helyes értelmezéséhez és megértéséhez mikroökonómiai és makrogazdasági szinten, az üzleti környezet keretein belül.

Belépési követelmények

A közgazdaságtanban elért felsőfokú diplomához való belépés feltétele egy diploma, nemzeti diploma vagy BTech, közgazdaságtangal, mint legfontosabb, legfeljebb 3. évfolyamra (átlag 55% a közgazdaságtan 3 számára, és átlagos átlag 55% a megfelelő képesítésre ÉS minimum APS 4 (matematika). A matematikai APS 4-nél alacsonyabb APS-sel vagy a 12. fokozatú matematikai műveltséggel rendelkező hallgatókat csak akkor veszik figyelembe, ha sikeresen teljesítették a Matematika Diploma hallgatóknak modult, amelyet a Természettudományi Kar az összes második és harmadik évfolyamon diplomázott hallgató számára tovább kíván folytatni. Egyetemi.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A továbbfejlesztett kiskereskedelmi diploma diploma célja a diplomások alkalmazott és gyakorlati kompetenciáinak fejlesztése a kiskereskedelmi elvek megszerzésében, megér ... [+]

A továbbfejlesztett kiskereskedelmi diploma diploma célja a diplomások alkalmazott és gyakorlati kompetenciáinak fejlesztése a kiskereskedelmi elvek megszerzésében, megértésében és alkalmazásában. Intenzív, koncentrált és alkalmazott specializációt biztosít a kiskereskedelem területén annak biztosítása érdekében, hogy a diplomások mély és szisztematikusan megértsék a jelenlegi gondolkodást, gyakorlatot, elméletet és módszertant a kiskereskedelem területén.

Felvételi követelmények

A pályázónak megfelelő diplomával vagy alapképzettséggel vagy azzal egyenértékű képesítéssel kell rendelkeznie az NQF 6. szintjén, amelyet egy státusbizottság határozott meg. A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Advanced Diploma célja, hogy felkészítse a hallgatót a továbbképzésre a számvitel, az ellenőrzés és az adózás területén. A program felkészíti a hallgatókat a munkaerőp ... [+]

Az Advanced Diploma célja, hogy felkészítse a hallgatót a továbbképzésre a számvitel, az ellenőrzés és az adózás területén. A program felkészíti a hallgatókat a munkaerőpiacra is, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy integrált ismereteket és fejlett fogalmi gondolkodási képességeiket alkalmazzák a számviteli, könyvvizsgálói és adóügyi összetett problémákra.

Belépési követelmények

A fokozott számviteli oklevélre való belépési követelményeknek oklevelek vagy nemzeti oklevelek vannak a pénzügyi számvitelről, könyvvizsgálatról vagy belső ellenőrzésről és adózásról 3. évfolyamon és 12. fokozatú matematikára, minimum APS-értékű 4. Azok a hallgatók, akiknek APS-je matematika számára 4-nél alacsonyabb, vagy A 12. fokozatú matematikai írástudás csak akkor kerül figyelembevételre, ha elvégezték a diplomások számára nyújtott matematika modult, amelyet a University of Johannesburg Természettudományi Karának kínáltak a második és harmadik évfolyamon University of Johannesburg folytatott további tanulmányok iránt érdeklődő diplomások számára.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az előzetes diploma célja az oklevél vagy nemzeti oklevél hallgatók felkészítése az ingatlanértékelés és -kezelés területén. Ezenkívül lehetőséget biztosít a hallgatók sz ... [+]

Az előzetes diploma célja az oklevél vagy nemzeti oklevél hallgatók felkészítése az ingatlanértékelés és -kezelés területén. Ezenkívül lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy professzionális ingatlanértékelővé váljanak, miután sikeresen teljesítették a Dél-afrikai Tanács ingatlantulajdonosok szakmájára (SACPVP) vonatkozó követelményeit.

Belépési követelmények

A vagyonértékelési és -gazdálkodási oklevél felvételi feltételei diplomák vagy nemzeti oklevelek vagyonkezeléssel vagy azzal egyenértékű szakosodással és 12. fokozatú matematika, legalább APS-szel 4. A hallgatók APS-ével 4-nél alacsonyabb matematika vagy 12. fokozatú matematikai ismeretekkel rendelkeznek. csak akkor tekinthető befejezése után a Matematika Diploma diákok modul által kínált Kar a University of Johannesburg minden második és harmadik évben Diploma érdeklődő diákok további tanulmányok folytatása, a University of Johannesburg .... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgatók számára ismereteket és készségeket biztosítson az üzleti problémák hatékony megoldására szolgáló szoftvermegoldások fejl ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgatók számára ismereteket és készségeket biztosítson az üzleti problémák hatékony megoldására szolgáló szoftvermegoldások fejlesztésére a legújabb technológiák felhasználásával. A diplomatát elméleti és gyakorlati készségekkel állítja elő, amelyek a legújabb technológiák és eszközök alkalmazására szolgálnak, amikor egy vállalkozás számára optimális szoftvermegoldást fejlesztenek ki.

Felvételi követelmények

Bármely megfelelő alapképzés vagy 3 éves informatikai diploma, legalább egy éves szoftverfejlesztési tapasztalattal. A pályázóknak átlagosan 60% -ra van szükségük az utolsó tanulmányi évben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

University of Johannesburg

Bővítse marketing látókörét azáltal, hogy részt vesz a marketing és az ügyfélközpontúság elismert programjában, amelyet úgy terveztünk, hogy megfeleljen a gyakorló vagy a ... [+]

Olyan helyzetben van, ahol marketingt kell végeznie egységének vagy szervezetének, és valóban jobb marketing ismeretekre van szüksége? Az Ön pozíciója kizárja a marketing képesítés megszerzéséhez szükséges hosszú utat, és az iskolaelhagyókkal folytatott tanulás nem igazán vonzza magát. Meg kell találnia a módját, hogy sikeres marketingszakemberré váljon.

Olvassa tovább .... mert a marketing sikerének útja vezet a marketing tanúsítványonKi kellene részt vennie?

A jelentkezőknek a következőket kell tartalmazniuk:

Marketing, értékesítés vagy PR pozícióban lévő emberek, akiknek nincs marketingképzésük.Üzleti egységekből származó emberek, akiknek egyre inkább szükségük van üzleti egységük vagy a kínált termékek / szolgáltatások forgalomba hozatalára.Emberek, akik marketing szaktudással szeretnék kiegészíteni mérnöki vagy műszaki készségeiket.A képesítés célja... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A University of Johannesburg Minőség- és Üzemeltetési Menedzsment Tanszéke tanúsító tanfolyamokat kínál azok számára, akik hivatalos képesítésüket frissíteni szeretnék. ... [+]

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket a magasan képzett szakmai munka elvégzéséhez a vezetői számvitel és pénzügyek t ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket a magasan képzett szakmai munka elvégzéséhez a vezetői számvitel és pénzügyek területén. A program egy széles körű tantervből áll, amelynek célja a posztgraduális hallgató felkészítése a pénzügyi vonatkozású különféle szakterületek széles skálájára. A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A tanterv elsajátítása képességeket biztosít a hallgatók számára az összetett irányítási, pénzügyi, teljesítmény- és kockázati alapelvek szintetizálására annak érdekében, hogy ösztönözze és hozzáadott értéket teremtsen az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató általános pénzügyi és üzleti perspektívát szerez, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók ismereteit és megértését a pénzügyi piacok és a tőzsdei közvetítés területén, mivel a terület interdiszciplináris ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók ismereteit és megértését a pénzügyi piacok és a tőzsdei közvetítés területén, mivel a terület interdiszciplináris jellegű, és arra szolgál, hogy megerősítse és elmélyítse a hallgatók tudását. A program egy széles körű tantervből áll, amely előkészíti a posztgraduális hallgatókat a pénzügyi piaccal kapcsolatos specialitásokra. A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. Ez a képesítés magas szintű elméleti elkötelezettséget és szellemi függetlenséget igényel, valamint azt a képességet, hogy a tudást számos kontextusban össze lehessen kapcsolni szakmai vagy magasan képzett munka elvégzése érdekében. A tanterv elsajátítása révén a hallgatók képesek lesznek összetett tőzsdei brókerek elméleteinek szintetizálására annak érdekében, hogy ösztönözzék és hozzáadott értéket biztosítsanak az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató átfogó részvénykölcsönzési perspektívát nyer, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak a célja a hallgatók szellemi és gyakorlati készségeinek fejlesztése a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési / adózás elve ... [+]

Ennek a programnak a célja a hallgatók szellemi és gyakorlati készségeinek fejlesztése a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési / adózás elveinek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy a gyakorlatban alkalmazzák a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési vagy adóügyi elveket. Végül, ez a program felkészíti a hallgatókat a számvitel, az irányítás és az ellenőrzés, valamint a belső ellenőrzés vagy az adózás, mint tudomány további tanulmányaira. A program végzősei szintén regisztrálhatnak olyan szakmai szervezetekben, mint a Dél-afrikai Szakmai Könyvelők Intézete (SAIPA) és a Belső Ellenőrök Intézete (IIA). Ez a program azonban nem biztosítja a hozzáférést a Dél-afrikai Vállalkozó Könyvelők Intézetének (SAICA) testület vizsgájához. Felvételi követelmények: A belépés előfeltétele a kereskedelem Bachelor fokozatának vagy a Számvitel / Belső Könyvvizsgálatban elért haladó diploma vagy egy áthidaló program sikeres befejezése diplomával összefüggésben (a könyvelés / belső ellenőrzés kivételével). A program helyek korlátozottak, és a tudományos teljesítmény alapján kerülnek odaítélésre. Elérhetőség: Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A PGDip (Accounting Science) célja, hogy ismereteket, készségeket és alkalmazott kompetenciákat biztosítson a számvitel, az ellenőrzés, a pénzgazdálkodás és az adózás ter ... [+]

A PGDip (Accounting Science) célja, hogy ismereteket, készségeket és alkalmazott kompetenciákat biztosítson a számvitel, az ellenőrzés, a pénzgazdálkodás és az adózás területén azoknak a hallgatóknak, akik tervezik, hogy besorolt könyvelővé váljanak, és így megfeleljenek a könyvelői szakma.

A program összhangban van a Dél-afrikai Chartered Accountants (SAICA) kompetenciakeretével és tantervi követelményeivel. Azok a hallgatók, akik jogosultak a PGDip (Accounting Science) programra, regisztrálhatnak a SAICA minősítő vizsgara, hogy minősített könyvelővé váljanak. A program biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és műszaki kompetenciát, hogy szakemberekként foglalkozhassanak a számvitel, az ellenőrzés, a pénzgazdálkodás és az adózás területén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ingatlantervezés posztgraduális diploma célja, hogy lehetővé tegye a pénzügyi tervezés területén dolgozó szakemberek számára, hogy fejlett gondolkodásmódot és fejleszt ... [+]

Az ingatlantervezés posztgraduális diploma célja, hogy lehetővé tegye a pénzügyi tervezés területén dolgozó szakemberek számára, hogy fejlett gondolkodásmódot és fejlesztést hajtsanak végre az ingatlantervezés jelenlegi gondolkodásának, gyakorlatának és irodalmának áttekintése révén. A képesítés magas szintű elméleti elkötelezettséget és szellemi függetlenséget igényel, valamint azt a képességet, hogy a tudást számos kontextusban össze lehessen kapcsolni az ingatlantervezés, a vagyonkezelés, a bizalom adóztatása és a birtokkezelés területén annak érdekében, hogy szakmai vagy magasan képzett munkát végezzenek Ingatlantervezés.

A program egy koncentrált tantervből áll, amely felkészíti a hallgatót az ingatlantervezés karrierjére. A tanterv három tématerületet foglal magában, kezdve az ingatlantervezést, az ingatlanok és vagyonkezelések adminisztrációját és a vagyonkezelők adóztatását. A tanterv elsajátítása képessé teszi a hallgatókat arra, hogy értékeljék és alkalmazzák a komplex ingatlantervezési elveket egy holisztikus pénzügyi tervezési folyamatban, tanácsadás végrehajtásakor vagy a halálos vagyonkezelés során. Mélyrehatóbb ismereteket szerez az ingatlantervezésről és a bizalom elveiről, lehetővé téve a képesítő hallgató számára a mai pénzügyi tervezés professzionális világában való munkát. A program hangsúlyozza a kompetencia, az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A sikeres hallgató holisztikus ingatlantervezési perspektívát és alapos ismereteket szerez az ingatlantervezésről, amely versenyelőnyt biztosít számukra a pénzügyi tervezőiparban történő foglalkoztatáshoz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja a hallgatói ismeretek megerősítése és elmélyítése, valamint az alkalmazott kompetencia fejlesztése az információs rendszerek ellenőrzési folyamatainak, al ... [+]

A program célja a hallgatói ismeretek megerősítése és elmélyítése, valamint az alkalmazott kompetencia fejlesztése az információs rendszerek ellenőrzési folyamatainak, alapelveinek és módszereinek elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez tovább fejleszti a hallgató szellemi függetlenségét, kutatási és szakmai készségeit. A képesítés felkészíti a hallgatókat arra, hogy jelentősen hozzájáruljanak a szervezetek információs rendszerének ellenőrzéséhez, valamint az információs rendszerek és technológiák megszerzéséhez, felhasználásához és fejlesztéséhez.

Felvételi követelmények

Egy potenciális hallgatónak meg kellett szereznie az NJK 7. szintjén alapképzést az UJ-tól. Más egyetemek jelölteinek meg kell szerezniük a releváns fokozatot az NQF 7. szintjén vagy azzal egyenértékű szinten, és jelentkezhetnek a Megyei Akadémiai Tanácsba, amely az egyes pályázatokat külön-külön értékeli. A RPL-t az UJ RPL politikájának megfelelően kell alkalmazni. A fentiekben felvázolt minimális felvételi követelményeken túl a leendő hallgatóknak legalább 60% -os átlagot kell szerezniük az utolsó évben, a megfelelő posztgraduális diploma megszerzéséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A programok célja az akadémiai személyzet reflektív gyakorlóként történő fejlesztése ... [+]

Posztgraduális diploma az inkluzív oktatásbanFelvételi követelményekNégy éves BEd fokozat VAGYHároméves általános alapképzés, amelyet egy PGCE vagy egy 7. szintű felsőfokú oktatás diplomája korlátozott, rokon szakirányban VAGYKorábbi négyéves szakmai B Prim Ed, B Sec Ed, BA Ed oktatási fokozat VAGYKorábbi posztgraduális szakmai oktatási képesítés, például HDE (PG) vagy University Education Diploma (UED)

A fent felvázolt minimális felvételi követelményeken túl a leendő hallgatók kiválasztási folyamaton is részt vehetnek, ideértve írásbeli beadványokat a szakmai tapasztalatokkal és a programba való belépés motivációjával kapcsolatban. A hallgatóknak kiváló általános számítógépes ismeretekkel és megbízható internet-hozzáféréssel kell rendelkezniük.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Oklevél

University of Johannesburg

A felsőfokú oktatás (SP) és a továbbképzés (FET) oktatásának posztgraduális oklevele célja, hogy szakmailag képzett kezdő tanárokat biztosítson az iskolai végzettség és t ... [+]

A felsőfokú oktatás (SP) és a továbbképzés (FET) oktatásának posztgraduális oklevele célja, hogy szakmailag képzett kezdő tanárokat biztosítson az iskolai végzettség és továbbképzés oktatásához.

Ezt úgy hajtják végre, hogy a hallgatói tanárok olyan átfogó oktatással bírnak, amely biztosítja számukra a speciális oktatási kompetenciát legalább egy iskolai tantárgynál a felső szakaszban és egy iskolai tantárgyban az iskolai végzettség szakaszában, az elmélet integrált természetének árnyékos megértésével és az oktatás gyakorlata, valamint a tanári szakma összefüggései Dél-Afrikában.

A program eredményei

A hallgatók, akik ezt a programot befejezik, képesek lesznek:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

University of Johannesburg

Humán tudományok rövid tanfolyamai ... [+]

Cím Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi e ... [+]

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján.

JOHANNESBURG ÉS GAUTENG KULTURÁLIS TOUR

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján

LESEDI KULTURÁLIS TENYÉSZET

A Lesedi Kulturális Falu 1993-ban alakult meg. A vízió - egy jól ismert afrikai törzs tradicionális kultúrájának bemutatása, amelynek otthona Dél-Afrikában van. E törzsek képviselői megkönnyítették a kulturális falvak kialakítását, hogy biztosítsák a kultúrák történelmileg reprezentatív ábrázolását, kiemelve a hagyományos életformát. E történelmi közösségek tagjai élnek a Lesedi-n, és továbbra is élvezetessé teszik lelkes kultúrájukat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid kurzusok a gazdasági és pénzügyi tudományok területén ... [+]

Rövid kurzusok a gazdasági és pénzügyi tudományok területénCím 12. osztályDiploma-jóváhagyás és a szükséges felvételi pontszám (APS)APS - 18 (matematika) vagy 20 (matematikai írástudás) M Vermaak asszony / H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Versenygazdaságtan 1 hét egy szemeszterben évente R11350 BCom, BCom (Law), LLB vagy azzal egyenértékű, valamint háttér a versenyjogban és a politikában. Dr. Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Fejlett ingatlan pénzügyi fogalmak 3 nap R5280 Köztes ingatlan pénzügyi fogalmak SLP Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Az ipari klaszter elemzése a gazdasági fejlődés érdekében 3 - 5 napos kapcsolattartás / 6 hónap R10500 12. évfolyam és belső kiválasztási folyamatAjánlott SLP: Bevezetés a LED-beMinimális kísérő: 18A szállítás / szállás / vendéglátás költségeit nem kell figyelembe venni Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Alkalmazott ökonometriai elemzés és előrejelzés 1 hét R12000 BCom in EconomicsTapasztalat a közgazdaságtan területén, bevezetés az ökonometria, statisztika vagy üzleti élet területéreA jelentkezőket belső kiválasztási eljárásnak vetik aláGazdaság, statisztika vagy matematika alapvető ismeretei Prof. Lumengo Bonga-Bonga lbonga @ uj.ac.za Alkalmazott magán-állami partnerségek a helyi gazdasági fejlődés érdekében (LED) 3 - 5 napos kapcsolattartás / 6 hónap R10500 12. évfolyam és belső kiválasztási folyamatAjánlott SLP: Bevezetés a LED-beMinimális kísérő: 18A szállítás / szállás / vendéglátás költségeit nem kell figyelembe venni Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Alkalmazott projektmenedzsment a helyi gazdasági fejlődéshez (LED) 3 - 5 napos kapcsolattartás / 6 hónap R10500 12. évfolyam és belső kiválasztási folyamatAjánlott SLP: Bevezetés a LED-beMinimális kísérő: 18A szállítás / szállás / vendéglátás költségeit nem kell figyelembe venni Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid kurzusok a menedzsmentben ... [+]

Cím 12. osztályTapasztalat a közigazgatással, a közgazdasággal vagy az üzlettel kapcsolatos területekenA jelentkezőket belső kiválasztási eljárásnak vetik aláElőzetes tanulmányként ajánlott a "Bevezetés a helyi gazdasági fejlődésbe" című SLP Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Alkalmazott információs rendszerek (IT projektmenedzsment (bevezetés)) 3 nap R8000 12. évfolyam. 12 hónapos munkatapasztalat. Zaayman Lucinda lucindaz @ uj.ac.za Alkalmazott információs rendszerek (IT projektmenedzsment (közbenső)) 40 óra (egy félév alatt) R15000 12. évfolyam. 12 hónapos munkatapasztalat. Zaayman Lucinda lucindaz @ uj.ac.za Alkalmazott információs rendszerek (IT projektmenedzsment (előre)) 10 nap (egy évnél hosszabb) R21500 12. évfolyam. 12 hónapos munkatapasztalat. Zaayman Lucinda lucindaz @ uj.ac.za Alkalmazott információs rendszerek (IT menedzsment) 40 óra (egy félév alatt) R12500 12. évfolyam. 12 hónapos munkatapasztalat. Zaayman Lucinda lucindaz @ uj.ac.za Üzleti menedzsment (Projektmenedzsment rövid kurzus) 5 nap N / A 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Yvette fiúk bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (Rövid kurzus a kockázatkezelésben) 5 nap N / A 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Yvette fiúk bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb igazolás az üzleti menedzsmentben: Általános menedzsment) 1 év R38660 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb igazolás az üzleti menedzsmentben: Üzleti elemzés) 1 év R38660 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb igazolás az üzleti menedzsmentben: Műveletek és termelékenység) 1 év R38660 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb szintű igazolás az üzleti menedzsmentben: Kockázatkezelés) 1 év R38660 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb igazolás az üzleti menedzsmentben: Változáskezelés) 1 év R38660 12. évfolyam tanúsítvánnyal. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Üzleti menedzsment (magasabb szintű igazolás az üzleti menedzsmentben: Projekt)... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid kurzusok a természettudományban ... [+]

Rövid kurzusok a természettudománybanCím

* A korábbi tanulás elismerését a 12. fokozat szintjén kell elismerni

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid tanfolyamok programjai a Mérnöki Kar és az épített környezet területén ... [+]

Cím Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

OKKR szint Tanítás és tanulás: Menedzser KAR MANAGEMENT University of Johannesburg ... [+]

OKKR szint

Tanítás és tanulás:

Menedzser

KAR MANAGEMENT

University of Johannesburg

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media