Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

University of Johannesburg

... [+]

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Diákok, akik a diploma Public Relations és Kommunikációs képesnek kell lennie arra, hogy végre speciális PR tevékenység; termelnek kommunikációs média PR összefüggésben; ... [+]

Diákok, akik a diploma / Extended Diploma in Public Relations és Kommunikációs képesnek kell lennie arra, hogy:

Execute szakosodott PR tevékenység. Készítsen kommunikációs média PR összefüggésben. Használja elmélet alakítani a tágabb kontextust, amelyben a PR szakember funkciókat. Használja igazgatási és vezetői tulajdonságok, mint a PR szakember. Tanterv Diploma in Public Relations és Kommunikációs

Cél: A cél a minősítés, hogy fejlesszék a tanulók kompetencia tervezni, alkalmazni, végrehajtása és értékelése PR és kommunikációs menedzsment gyakorlatok a különböző üzleti és társadalmi környezetben.

A tananyag a Diploma (PR és kommunikáció) program áll, 25 félév fordított modulok a következők: ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diák megszerzése a képesítés bemutatja kompetencia elemzése és elveinek alkalmazása során a divat rendszer a termeléstől a fogyasztásig, hogy m eet piaci igényeknek. ... [+]

A diák megszerzése a képesítés bemutatja kompetencia elemzése és elveinek alkalmazása során a divat rendszer a termeléstől a fogyasztásig, hogy m eet piaci igényeknek.

A program felépítése, hogy készítsen eredmények igazolták a hallgató azon képességét, hogy:

Kifejlesztése és alkalmazása a termelési stratégia, amely tükrözi a piaci kutatási, tervezési fejlesztés, márkaépítés, marketing, merchandising és forgalmazása a termékskála, amely megfelel az igényeinek azonosított divat célpiac. Alkalmazzon speciális textil alkalmazás, kézügyesség és a számítástechnika (CAD / CAM) a gyártási folyamatok sokféle módon termékek. Fejleszteni műszaki csomagokat, amelyek elemzik, megoldani, és közli kapcsolatos problémák technikai termék fejlesztése és minőségének javítása a divat termékek. Alkalmazni az üzleti, a személyzet és a műveletek irányítási elvek minőségének növelése, a termelékenység és a jövedelmezőség kapcsolódó divat gyártás. Alapkutatásra kiválasztott speciális területe a divat ellátási lánc: a termék technikai fejlődése; textil technológia és alkalmazása; termelési és minőségbiztosítási rendszerek; marketing és a márkaépítés; anyag és termék beszerzési; elfogadása és fogyasztását divatcikkek. Karrier opportunaties ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Eredmények Magatartási és kijelző ismerete és alkalmazása a projekt és az ellátási lánc menedzsment elvek, a minőség és a termelékenység javítása. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a diploma Financial Services Operations, hogy fejlessze a diákok tudását a pénzügyi szolgáltatások területén és annak működését. ... [+]

A cél a diploma Financial Services Operations, hogy fejlessze a diákok tudását a pénzügyi szolgáltatások területén és annak működését. A program tartalmaz egy fókuszált tanterv, hogy előkészítse a hallgató számára a karrier a pénzügyi szolgáltatások ágazatában. Mastering a tananyag a hallgatók képesek szintetizálni pénzügyi szolgáltatásaikat elveket professzionális módon. Alapvető ismeretek a globális pénzügyi szolgáltatások relevánsak a pénzügyi szolgáltatási ágazat fog szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális pénzügyi szolgáltatásaikat ipar. A program nagy hangsúlyt fektet 5 kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben. A sikeres diák szert a globális és a dél-afrikai pénzügyi piaci szempontból és mélyreható megértését a környezetet, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E diploma az, hogy a számviteli ismeretek és készségek biztosítása kompetencia végző jelentési funkciók, renderelés adózási szolgáltatások és menedzsment tanácsadás könyv ... [+]

E diploma az, hogy a számviteli ismeretek és készségek biztosítása kompetencia végző jelentési funkciók, renderelés adózási szolgáltatások és menedzsment tanácsadás könyvelési szakember szint és átalakítani beágyazott tudás gyakorlatilag egy könyvelési szoftver.

Lehetséges Karrier számviteli technikus Könyvelő Költség Accountant Felvételi követelmények minimum APS 20 Matematika 22 matematikai Angol: 3 Matematika: 3 Matematikai: 5

Megjegyzés:

A programokat bemutató csak angol nyelven. A szinthez (értékelés) kapott élet tájolása nem szerepel a számításban a felvételi pontok pontszáma (APS). [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diploma program magában Ékszer gyakorlat, amely magában foglalja Ékszer Design, rajz és gyártási technikák. További fő tanulmányi területen is drágakő tudomány, a techn ... [+]

A University of Johannesburg (UJ) található a metropolisz a johannesburgi és az egyik dinamikus Ékszer agyak Dél-Afrikában. A korszerű létesítmények együtt a szakértelem a személyzet előadást teszi UJ Tanszék ékszer Design premier beállítás tanulni felé a karrier a ékszer iparban. Az osztály célja, hogy ápolják széles körű szakmai tudásuk ékszer vállalkozói. A diákok arra ösztönzik, hogy dolgozzon ki egy sor kompetencia, amely lehetővé teszi számukra, hogy elérjék teljes kreatív potenciálját.

A diploma program magában Ékszer gyakorlat, amely magában foglalja Ékszer Design, rajz és gyártási technikák. További fő tanulmányi területen is drágakő tudomány, a technológia, kontextuális tanulmányok és Design Management. A minisztérium támogatja a kettős középpontjában a kereskedelmi és a high-end finom ékszerek ahol a hangsúly a tervrajz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A sikeres étel és ital műveletek hallgató rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, technikai és személyes készségek működési és felügyeleti szinten az élelmiszer-és italgyár ... [+]

A sikeres étel és ital műveletek hallgató rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, technikai és személyes készségek működési és felügyeleti szinten az élelmiszer-és italgyártás Dél-Afrikában vagy nemzetközi szinten.

Az emberek dolgoznak étel és ital egységek, a magán- és a végrehajtó vendéglátás, marketing és promóciós, képzési vagy azokon a területeken, étel és ital az iparágon belül.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Witn Diploma in Business Information Technology, IT-szakemberek a megoldást az üzleti problémák alkalmazása révén a számítógép-alapú technológiák és technikák. ... [+]

Witn Diploma in Business Information Technology, IT-szakemberek a megoldást az üzleti problémák alkalmazása révén a számítógép-alapú technológiák és technikák.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 6 (70% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Diákok, akik megszerezték a képesítés lesz illetékes, hogy támogassa a felügyelők, a vezetők és a mennyiség földmérők. ... [+]

Ez egy széles alapokon nyugvó minősítési hivatott előkészíteni diplomaták felügyeleti és középvezetői szintű foglalkoztatás az építőiparban és a technikai és támogatási szint a mennyiség földmérő szakma.

A National Diploma a vonatkozó tanulmányok kapnak a jelöltek sikeres elvégzése után minden elméleti és tapasztalati tanulás követelményeinek.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Tapasztalati tanulás jelentés írása ... [+]

Tapasztalati tanulás

jelentés írása [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Ajánlott téma: Műszaki rajz. Diákok, akik sikeresen letették megfelelő hozzáférési programok mentesíteni lehet a minimális követelményeket. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Exit szint eredmények: A minősítő hallgató képes lesz:

Diákok, akik sikeresen letették megfelelő hozzáférési programok mentesíteni lehet a minimális követelményeket. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Tervezni és megvalósítani a termelés szükséges termékeket. Használd az alkalmazás a mérnöki módszerek, ismeretek és eszközök. Diákok, akik sikeresen letették megfelelő hozzáférési programok mentesíteni lehet a minimális követelményeket.

Egy adott időszak tapasztalati tanulás nem ismerhető el, amennyiben hallgató regisztrált három vagy több modul párhuzamosan.

A National Diploma a vonatkozó tanulmányok kapnak a jelöltek sikeres elvégzése után minden elméleti és tapasztalati tanulás követelményeinek.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Eredmények Kommunikálni, fejlesztésére, karbantartására és végrehajtása szoftver rendszerek. Kidolgozása, végrehajtása és fenntartása hardver rendszerek a számítógépe ... [+]

Eredmények Kommunikálni, fejlesztésére, karbantartására és végrehajtása szoftver rendszerek. Kidolgozása, végrehajtása és fenntartása hardver rendszerek a számítógépes környezetben. Végrehajtása és fenntartása hálózati hardver és operációs rendszerek. Írja le és hajtsa végre az elméleti alapelveket, amelyek a számítástechnikai környezet Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A minősítést kapnak a tanuló, aki bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy az elégedettség az értékelők, hogy a megállapított hatáskörét, ahogy az az adott eredmény, sikerül ... [+]

Eredmények [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Ez a minősítés célja a tervezési dolgozó szakemberek a kormányzati és a nem kormányzati szektor.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma in Applied Chemistry, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált ismeretek és készségek Alkalmazott Kémia. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma in Applied Chemistry, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált ismeretek és készségek Alkalmazott Kémia. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó Alkalmazott Kémia iparban. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma statisztika kifejlesztése diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek a statisztikában. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma statisztika kifejlesztése diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek a statisztikában. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó Statisztika ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma Biokémia, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek Biokémiai. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma Biokémia, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek Biokémiai. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó Biokémia ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Eredmények [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma in Hospitality Management előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak, amelyet alkalmazni lehet minden nagyobb vállalkozások és a vállalk ... [+]

A National Diploma in Hospitality Management előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak, amelyet alkalmazni lehet minden nagyobb vállalkozások és a vállalkozói vállalkozások a vendéglátó iparban.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Környezeti egészségügyi szakemberek a kutatás, azonosítani, értékeli és ellenőrzi a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket. ... [+]

Megjegyzés: Beiratkozás az új diákok nem lépnek fel a Diploma program, ha a jóváhagyást kapott nyújtani a Bachelor Environmental Health 2017.

Karrier

Környezeti egészségügyi szakemberek a kutatás, azonosítani, értékeli és ellenőrzi a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket.

Felvételi követelmények Minimum APS: 23 Tannyelvű és tanulási-angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: Nem elfogadható Fizikai Tudományok: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) További Tárgy 1: 4 (50% +) További Tárgy 2: 4 (50% +)

Felvételi nemzetközi pályázók, ha eleget tesz a követelményeknek való megfelelés ahogyan azt a bevándorlási törvény 13. 2002-ben a szabályok ott készült az egyetem politikát. Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program a terjedelmi korlátok miatt. Minden pályázó, hogy teljes a NBT (National Benchmark Test) előtt a behozatal. Az eredmény a NBT tájékoztatja döntések elhelyezése a kérelmező. Az élet orientációja nem számításakor figyelembe APS.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A marketingesek meghatározza a fogyasztók szükségleteit és megfelelnek a fogyasztók igényeinek. ... [+]

A marketingesek meghatározza a fogyasztók szükségleteit és megfelelnek a fogyasztók igényeinek.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Sport adminisztrátor, létesítmények menedzser, profi edző, tréner, Sport Marketer, sport-szponzoráció Manager Esemény Menedzser és forgalmaz gyakorlók kutatás, azonosítan ... [+]

Karrier

Sport adminisztrátor, létesítmények menedzser, profi edző, tréner, Sport Marketer, sport-szponzoráció Manager Esemény Menedzser és forgalmaz gyakorlók kutatás, azonosítani, értékeli és ellenőrzi a lehetséges környezeti egészségügyi veszélyeket.

Felvételi követelmények Minimum APS: 18 Matematika VAGY 19 a matematikai Tannyelvű és tanulási-angol: 3 (40% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 4 (50% +) További Tárgy 1: 3 (40% +) További Tárgy 2: 3 (40% +) További Tárgy 3: 3 (40% +) További Tárgy 4: 3 (40% +)

Felvételi nemzetközi pályázók, ha eleget tesz a követelményeknek való megfelelés ahogyan azt a bevándorlási törvény 13. 2002-ben a szabályok ott készült az egyetem politikát. Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program a terjedelmi korlátok miatt. Minden pályázó, hogy teljes a NBT (National Benchmark Test) előtt a behozatal. Az eredmény a NBT tájékoztatja döntések elhelyezése a kérelmező. Az élet orientációja nem számításakor figyelembe APS.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A pedagógiai alkalmazott megközelítés a tanulás az aktív elkötelezettséget kérdések és így a hallgatók tisztában legyenek a polgári felelősségi állampolgárok vonatkozásáb ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma állampolgárság kifejlesztése diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek polgárság. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó tudomány és az ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma Állattani, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek Állattani. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma Állattani, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek Állattani. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó Állattani ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma Food Technology, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált ismeretek és készségek Food Technology. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma Food Technology, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált ismeretek és készségek Food Technology. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó Food Technology ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a National Diploma matematika, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek a matematika. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a National Diploma matematika, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek a matematika. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó matematika ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma turizmus menedzsment előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak dolgozni a különböző idegenforgalmi kapcsolódó ágazatokban. ... [+]

A National Diploma turizmus menedzsment előkészíti a végzős működési és irányítási szempontjainak dolgozni a különböző idegenforgalmi kapcsolódó ágazatokban.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma in Biotechnology, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek biotechnológia. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma in Biotechnology, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek biotechnológia. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó a biotechnológiai ipar. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A központi célja a Nemzeti Diploma in Physics, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek fizika. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

A központi célja a Nemzeti Diploma in Physics, hogy fejlessze diplomásokat, akik bizonyítani tudják fókuszált tudás és készségek fizika. A program tehát elsősorban központilag felszerelésével hallgatók mélyreható és speciális ismeretekkel rendelkeznek az általános elveket és gyakorlati ismeretek alkalmazandó fizika számára. Ennek része a diploma tanulmány és együttműködve a releváns munkahelyi intézmények / szervek / szervezetek, a diákok is ki vannak téve a megfelelő munka világát tapasztalatszerzés céljából alkalmazása a megszerzett tudás és gyakorlati készségek a munkahelyen összefüggésben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalat lehetővé a sikeres diákok eléréséhez számos karrier és munkalehetőségek kapcsolatos analitikai specializáció.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Lásd Kar rendelet EB3 a minimális felvételi követelményeket a Senior Certificate (2008-ig) és az Országos Senior Certificate (2009-től). N4 bizonyítvány minimum menet ... [+]

Lásd Kar rendelet EB3 a minimális felvételi követelményeket a Senior Certificate (2008-ig) és az Országos Senior Certificate (2009-től). N4 bizonyítvány minimum menetben 70% matematika és a mérnöki tudomány, és a lépést két nyelven. Diákok, akik sikeresen letették megfelelő hozzáférési programok mentesíteni lehet a minimális követelményeket. Az eljárás eredménye diploma [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Hatékonyan kommunikálni jelentések, prezentációk, leírások, rajzok és szabványoknak. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma / Extended Országos Management végzős működhet felügyelő, első vonalbeli menedzser, vezető / Middle Manager Manager vállalati környezetben menedzsere s ... [+]

A National Diploma / Extended Országos Management végzős működhet felügyelő, első vonalbeli menedzser, vezető / Middle Manager Manager vállalati környezetben menedzsere saját üzleti, fiókvezetô, üzleti tanácsadó

Nemzeti Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +) Bővített National Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 19 a matematika vagy 21 matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Szállítás menedzserek foglalkoznak a különféle közlekedési kapcsolatos aggodalmak egy üzleti vagy intézményi vállalkozás. ... [+]

Szállítás menedzserek foglalkoznak a különféle közlekedési kapcsolatos aggodalmak egy üzleti vagy intézményi vállalkozás.

Nemzeti Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +) Bővített National Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 19 a matematika vagy 21 matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma / Extended National Diploma Logisztika diplomások dolgozni, mint beszerzési menedzserek, akik foglalkoznak a beszerzési szempontjai fut egy üzlet, mint ... [+]

A National Diploma / Extended National Diploma Logisztika diplomások dolgozni, mint beszerzési menedzserek, akik foglalkoznak a beszerzési szempontjai fut egy üzlet, mint raktár vezetők és így tovább.

Nemzeti Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +) Bővített National Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 19 a matematika vagy 21 matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma / Extended National Diploma Emberi Erőforrás Menedzsment diplomások dolgozni, mint az emberi erőforrás menedzsment szakemberek foglalkoznak a személyi ... [+]

A National Diploma / Extended National Diploma Emberi Erőforrás Menedzsment diplomások dolgozni, mint az emberi erőforrás menedzsment szakemberek foglalkoznak a személyi jellegű kérdésekben szervezetek.

Nemzeti Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +) Bővített National Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma / Extended National Diploma Small Business Management tud dolgozni, mint egy vállalkozó, elindul és fut a saját üzleti, a Business Advisor, kezelni egy ... [+]

A National Diploma / Extended National Diploma Small Business Management tud dolgozni, mint egy vállalkozó, elindul és fut a saját üzleti, a Business Advisor, kezelni egy kis / közepes vállalkozások, illetve szociális vállalkozó.

Nemzeti Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +) Bővített National Diploma Felvételi követelmények Minimum APS: 19 a matematika vagy 21 matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A minősített tanuló lenne szakmailag illetékes a hatékony és biztonságos eljárás és munkaerő gazdálkodás valamennyi bányászati ​​termelési tevékenység első szintű irányít ... [+]

A minisztérium fenntartja a jogot arra, hogy válassza ki a diákok a program. A diákok azt tanácsolják, hogy biztosítsa a 100% egészségügyi nyilvántartó számára előírt, a foglalkoztatás és a tapasztalati tanulás a bányákban.

FIGYELEM:

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A National Diploma Retail Business Management készíti fel a munka a kiskereskedelemben. ... [+]

A National Diploma Retail Business Management készíti fel a munka a kiskereskedelemben.

Felvételi követelmények Minimum APS: 22 Matematika OR 24 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kiterjesztett általános National Diploma akkor van kezelési lehetőségeket a különböző iparágakban első és / vagy a középvezetői szinten, Képzési vezető, HRD menedzser, ... [+]

Management lehetőségeket a különböző iparágakban első és / vagy a középvezetői szinten, Képzési vezető, HRD menedzser, a Foglalkoztatási kapcsolatok igazgató, Product Development Manager, fiókvezetô, vezérigazgató, Change facilitátor, vezetési tanácsadó, vállalkozó, üzleti Innovator

Felvételi követelmények Minimum APS: 25. A matematika vagy 28 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 6 (70% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Department of Architecture kínálja a diploma Architecture, amely feltétlen érvényesítése a építész szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA). ... [+]

Építészeti szakemberek vonni az épített környezetben. Erőfeszítéseik láthatók mindenütt, az egyszerű építési olcsó lakótelep a kifinomult erekció felhőkarcolók. Építészeti szakemberek alkalmaznak a tervezés, technológiai felbontású és kezelése építkezések.

A Department of Architecture kínálja a diploma Architecture, amely feltétlen érvényesítése a építész szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Diploma in Architecture prospektus

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

University of Johannesburg

A cél az Advanced Diploma in Financial Markets, hogy fejlessze a diákok tudását a fegyelem a pénzügyi piacok és a kereskedelem. ... [+]

A cél az Advanced Diploma in Financial Markets, hogy fejlessze a diákok tudását a fegyelem a pénzügyi piacok és a kereskedelem. A program tartalmaz egy fókuszált tanterv, hogy előkészítse a hallgató számára a karrier a pénzügyi piacokon. A tananyag tíz témakörben kezdve Bevezetés a pénzügyi piacok elmélete Corporate Events A kereskedés és záró pénzügyi piaci tranzakciók. Mastering a tananyag a hallgatók azzal a képességgel, hogy szintetizálja a pénzügyi piac elveivel, és pénzügyi eszközök a professzionális módon. Alapvető ismeretek a globális befektetések szempontjából releváns pénzügyi piaci ágazat fog szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális pénzügyi piacok számára. A program nagy hangsúlyt fektet kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben. A sikeres diák szert a globális és a dél-afrikai pénzügyi piaci perspektívát és alapos megértése a piacon, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés, hogy a hallgatók a tudás és készségek fejlesztése szoftver megoldások az üzleti problémák megoldására hatékonyan a legújabb technológiákat. Ez eredményezi a ... [+]

E minősítés, hogy a hallgatók a tudás és készségek fejlesztése szoftver megoldások az üzleti problémák megoldására hatékonyan a legújabb technológiákat. Ez eredményezi a diplomata, az elméleti és gyakorlati készségek, hogy alkalmazza a legújabb technológiák és eszközök kifejlesztése során az optimális szoftver megoldás egy üzlet.

Felvételi követelmények

Minden megfelelő Bsc, vagy 3 éves diploma Information Technology, legalább egy év szoftverfejlesztési tapasztalat. Pályázóknak kell átlagosan 60% -kal a végső tanév.

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél az Advance Diploma szélesíteni és mélyíteni a tudás, a megértés, a belátás és készségek a céllal, hogy tovább tanulás Economics. A program célja, hogy felkészítse ... [+]

A cél az Advance Diploma szélesíteni és mélyíteni a tudás, a megértés, a belátás és készségek a céllal, hogy tovább tanulás Economics. A program célja, hogy felkészítse a tanuló a munkaerőpiacon azáltal, hogy számukra az eszközöket a helyes értelmezése és megértése a gazdaság mikroökonómiai és makroökonómiai szinten keretein belül az üzleti környezet.

felvételi követelmények

A felvételi követelményeket az Advanced Diploma in Economics egy diploma, National Diploma vagy BTECH a Economics egyik fő legfeljebb 3. év szint (átlagosan 55% Közgazdasági 3. ÉS összesített átlaga 55% az adott képesítést és minimum APS 4 Matematika). A diákok egy APS alábbi 4 Matematika vagy 12. évfolyam matematikai csak akkor tekinthető sikeres elvégzése után a Matematika Diploma diákok modul által kínált Kar minden második és harmadik évben Diploma érdeklődő diákok folytat további tanulmányait a University .... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél az Advanced Diploma Nagybani hogy fejlessze az alkalmazott és gyakorlati kompetenciák a diplomás megszerzése, megértése és alkalmazása a kiskereskedelmi elveket. Ez ... [+]

A cél az Advanced Diploma Nagybani hogy fejlessze az alkalmazott és gyakorlati kompetenciák a diplomás megszerzése, megértése és alkalmazása a kiskereskedelmi elveket. Ez egy intenzív, koncentrált és alkalmazott specializáció területén a kiskereskedelmi annak biztosítására, hogy a diplomások van egy mély és szisztematikus megértése a jelenlegi gondolkodás, a gyakorlat, elmélet és módszertan terén Retail.

Felvételi követelmények

A kérelmezőnek rendelkeznie kell a megfelelő diploma vagy főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű képesítést NKK 6. szint által meghatározott állapot bizottság.

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél az Advanced Diploma célja, hogy előkészítse Diploma vagy National Diploma tanulókat a további tanulás terén a pénzügyi menedzsment és vezetői számvitel. ... [+]

A cél az Advanced Diploma célja, hogy előkészítse Diploma vagy National Diploma tanulókat a további tanulás terén a pénzügyi menedzsment és vezetői számvitel.

A program elkészíti a hallgató számára a munkaerőpiacon azáltal, hogy alkalmazzák az integrált ismeretek és fejlett fogalmi gondolkodás készségek innovatív összetett problémák megoldására a pénzügyi menedzsment.

felvételi követelmények

A felvételi követelményeket az Advanced Diploma in Financial Management Diploma vagy National Diploma A pénzügyi számviteli és vezetői számvitel egy 3. év szint és 12. évfolyam matematika minimális APS 4. A diákok egy APS alábbi 4 Matematika vagy 12. évfolyam matematikai csak akkor tekinthető befejezése után a Matematika Diploma diákok modul által kínált Kar a University of Johannesburg minden második és harmadik évben Diploma érdeklődő diákok folytat tovább tanulmányait a University of Johannesburg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél az Advanced Diploma célja, hogy előkészítse a hallgató a további tanulás területén a számviteli, könyvvizsgálati és adózás. A program elkészíti a hallgató számára ... [+]

A cél az Advanced Diploma célja, hogy előkészítse a hallgató a további tanulás területén a számviteli, könyvvizsgálati és adózás. A program elkészíti a hallgató számára a munkaerőpiacon azáltal, hogy a hallgató alkalmazni integrált ismeretek és fejlett fogalmi gondolkodás készségek komplex problémák Számviteli, könyvvizsgálói és adózás.

felvételi követelmények

A felvételi követelményeket az Advanced Diploma Számviteli egy diploma vagy National Diploma a Pénzügyi Számviteli, Könyvvizsgálói és belső ellenőrzés és adózás egy 3. év szint és 12. évfolyam matematika minimális APS 4. A diákok egy APS alábbi 4 Matematika vagy 12. évfolyam matematikai csak akkor tekinthető befejezése után a Matematika Diploma diákok modul által kínált Kar a University of Johannesburg minden második és harmadik évben Diploma érdeklődő diákok folytat tovább tanulmányait a University of Johannesburg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél az Advance Diploma célja, hogy előkészítse Diploma vagy National Diploma diákok terén ingatlan értékbecslés és kezelése. Azt is lehetőséget biztosít a diákok számá ... [+]

A cél az Advance Diploma célja, hogy előkészítse Diploma vagy National Diploma diákok terén ingatlan értékbecslés és kezelése. Azt is lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy legyen profi ingatlan értékbecslők sikeres befejezése után a követelményeknek a dél-afrikai Tanács az ingatlan értékbecslők szakma (SACPVP).

felvételi követelmények

A felvételi követelmények az Advanced Diploma ingatlan értékbecslés és Management egy diploma vagy National Diploma szakirányú vagyonkezelés, vagy azzal egyenértékű 12. évfolyam matematika minimum APS 4. A diákok egy APS alábbi 4 Matematika vagy 12. évfolyam matematikai csak akkor tekinthető befejezése után a Matematika Diploma diákok modul által kínált Kar a University of Johannesburg minden második és harmadik évben Diploma érdeklődő diákok folytat tovább tanulmányait a University of Johannesburg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

University of Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qu ... [+]

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Bővítse marketing látókörét látogat a nagysikerű program Marketing vevőközpontúság tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek gyakorló vagy törekvő marketingesek. ... [+]

Azt találja magát olyan helyzetben, ahol van, hogy nem a marketing a készülék vagy szervezet, és tényleg szükség van jobb marketing tudás? Az ön helyzete kizárja a hosszú utat, hogy kapjunk egy marketing végzettség és tanul egy csomó pályakezdő nem igazán tetszésünket sem. Mégis meg kell találni a módját, hogy egy sikeres forgalmazója.

Olvassa el .... mert az út a marketing sikere végigfut a Certificate in Marketing & vevőközpontúság ... Kiknek?

A jelentkezőknek, akik alkalmazni kell tartalmaznia:

Az emberek a marketing, az értékesítés vagy a PR pozíciókat, akik nem rendelkeznek semmilyen marketing képzés. Az emberek, akik az üzleti egységek egyre többször kell a piacra a szervezeti egység vagy termék / szolgáltatás kínált. Azok, akik szeretnék kiegészíteni a mérnöki vagy műszaki ismeretek bázis marketing szakértelem. CÉLJA MINŐSÍTÉSÉRE ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Diploma

University of Johannesburg

A program áll egy átfogó alapokon nyugvó, hogy felkészítse a posztgraduális hallgató számára széles körű pénzügyi tájékoztató specialitásokat. ... [+]

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy erősítse a tanulók tudását és a megértés a tudományág a pénzügyi piacok és Bizományosi a mező interdiszciplináris jellegű, és arra szolgál, hogy erő ... [+]

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

A program biztosít a hallgatók a szükséges készségeket és szakmai hozzáértéssel történő alkalmazásának szakemberek a következő területeken: Számviteli, könyvvizsgálói, pénzügyi menedzsment és az adózás.

Felvételi követelmények:

Elérhetőség:

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

A program tartalmaz egy fókuszált tanterv, hogy előkészítse a hallgató számára a karrier Vagyontervezési. A tananyag magában foglalja a három témakörben kezdve ingatlan tervezés, adminisztráció rendek és bízik abban, és az adózás bízik.

Elérhetőség:

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy fejlessze a szellemi és gyakorlati készségek a hallgatók az elemzés, értelmezése és alkalmazása a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a ... [+]

E program célja, hogy fejlessze a szellemi és gyakorlati készségek a hallgatók az elemzés, értelmezése és alkalmazása a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzés / adózási elvek. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy alkalmazni a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzés vagy az adózás elveit a gyakorlatban.

Végül ez a program felkészíti a tanulókat a további tanulmányok a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzés és az adózás, mint tudomány. Pályakezdő program is képes regisztrálni a szakmai szervezetek, mint a dél-afrikai Institute of Professional Accountants (Saipa) és a Belső Ellenőrök Intézetének (IIA). Ez a program azonban nem biztosít hozzáférést a dél-afrikai Institute of Chartered Accountants (SAICA) board vizsgák.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E-mail eduquiries@uj.ac.za összpontosítva a kapcsolat elmélet és a gyakorlat, és a módszereket, amelyek az egyes tájékoztatja és gazdagítja a másik bővül, megerősít ... [+]

E-mail eduquiries@uj.ac.za

összpontosítva a kapcsolat elmélet és a gyakorlat, és a módszereket, amelyek az egyes tájékoztatja és gazdagítja a másik bővül, megerősítése és megszilárdítása tudásukat a tanítás, tanulás és értékelés a felsőoktatásban a dél-afrikai kontextusban megkönnyítve képesség fejlesztése, végrehajtására és értékelésére tájékozott és rugalmas tanterv és az ehhez kapcsolódó pedagógiai, beleértve a tanulás technológia fejlesztése minőségükben oktatási kutatók

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja az, hogy megerősítse és elmélyítse a diákok tudását és fejlesztésére alkalmazott kompetencia elemzése, értelmezése és megértése az információs rendszerek ... [+]

A program célja az, hogy megerősítse és elmélyítse a diákok tudását és fejlesztésére alkalmazott kompetencia elemzése, értelmezése és megértése az információs rendszerek auditálási eljárások, elvek és módszerek. Ez tovább javítja a szellemi függetlenség, a kutatás és a szakmai ismeretek a tanuló. A minősítési felkészíti a diákokat, hogy érdemben hozzájáruljon a szervezetek információs rendszerek könyvvizsgálat valamint beszerzésére, felhasználására és az információs rendszerek és technológiák.

Felvételi követelmények

A potenciális hallgató kellett volna kapnia a alapképzésbe az OKKR szint 7 a UJ. Jelöltek más egyetemek kellett volna kapnia a megfelelő képzés a NKK 7. szintű vagy annak megfelelő tudta alkalmazni a felvételi a megyei oktatási igazgatóságot, amely értékeli az egyes alkalmazás önállóan. RPL fogják alkalmazni összhangban UJ RPL politika. Amellett, hogy a minimális felvételi követelményeket, mint a fent vázolt, a leendő hallgatók kell szereznie legalább 60% -os átlagos utolsó éves bármilyen megfelelő alapképzésbe a célból, hogy a posztgraduális diploma.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Posztgraduális Oklevél

University of Johannesburg

... [+]

Tanulási támogatás specializáció: Testnevelés [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

University of Johannesburg

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi e ... [+]

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján.

JOHANNESBURG ÉS GAUTENG KULTURÁLIS TOUR

Meghívjuk Önt, hogy megtapasztalja az Ubuntu szellemét az UJ Johannesburg kulturális turnéján és a környéken. Ez egy kéthetes program, amely kirándulást és osztálytermi elkötelezettséget kínál Dél-Afrika kultúráján

LESEDI KULTURÁLIS TENYÉSZET

A Lesedi Kulturális Falu 1993-ban alakult meg. A vízió - egy jól ismert afrikai törzs tradicionális kultúrájának bemutatása, amelynek otthona Dél-Afrikában van. E törzsek képviselői megkönnyítették a kulturális falvak kialakítását, hogy biztosítsák a kultúrák történelmileg reprezentatív ábrázolását, kiemelve a hagyományos életformát. E történelmi közösségek tagjai élnek a Lesedi-n, és továbbra is élvezetessé teszik lelkes kultúrájukat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid Tanfolyamok Gazdasági és Pénzügyi Tudományok ... [+]

Rövid Tanfolyamok Gazdasági és Pénzügyi Tudományok Cím DURATION Ár Felvételi követelmények Érintkezés Program Kereskedelmi számviteli Febr-nov R15000 12. évfolyam Diploma jóváhagyását, valamint a szükséges felvételi pontok pontszáma (APS) APS - 18 (matematika), illetve 20 (matematikai) Mrs. M Vermaak / Mr H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Verseny Közgazdasági 1 hét egy félévben évente R11350 BCom, BCom (Law), LLB vagy azzal egyenértékű, és a háttérben a versenyjog és politika. Dr. Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Advanced Property Pénzügyi fogalmak 3 nap R5280 Köztes Property Pénzügyi fogalmak SLP Mr Marno B... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid Tanfolyamok Humán ... [+]

Cím DURATION Ár Felvételi követelmény Érintkezés Részletes újgörög GRK 3001 (Advanced újgörög) 10 hónap R3000 Köztes újgörög Mrs Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Basic bibliai héber szövegek (Basic bibliai héber szövegek) 1 szemeszter R3000 Bibliai héber kezdőknek Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Alapvető Beszélt Arab (Basic Beszélt arab) 1 szemeszter R3000 12. évfolyam Dr SM Mathee smathee @ uj.ac.za Bibliai héber kezdőknek (bibliai héber kezdőknek) 1 szemeszter R3000 12. évfolyam Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Köztes bibliai héber (Intermediate bibliai héber) 1 szemeszter R3000 Basic bibliai héber... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid Tanfolyamok program s nyújtotta a Mérnöki Kar és az épített környezet ... [+]

Cím DURATION Ár Felvételi követelmények Érintkezés Civil Engineering Science (Bevezetés a Beton Technológia) 3 nap R10000 Grade 12. elismerése korábbi tanulási alapul majd a jelöltek tapasztalata konkrét technológia vagy kapcsolódó területen egy ideig, legalább 1 éves Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Civil Engineering Science (Concrete Technology) 3 nap R10000 12. évfolyam, valamint egy legalább két éves tapasztalattal rendelkezik konkrét technológia, illetve a kapcsolt fi az épített környezetben. A sikeres befejezése a SLP Bevezetés a betontechnológiai. Elismerése korábbi tanulási alapul majd a jelöltek tapasztalata konkrét technoló... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid Tanfolyamok Tudomány ... [+]

Rövid Tanfolyamok Tudomány Cím DURATION Ár Felvételi követelmények Elérhetőségeit Bizonyítvány Cyber ​​Security Kérésre elérhető R20000 12. évfolyam 2 éves szakmai tapasztalattal a Cyber ​​Security science@uj.ac.za Magasabb Certificate in Information Technology 1 év teljes munkaidős (minimum) 2 év részidős R32000 12. évfolyam science@uj.ac.za Részletes térkép munkavégzési képességek 6 nap beleértve az értékelést R6000 Diploma / oklevél és lehetőleg tanító pedagógusok Földrajz FET szinten. Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Alapvető Térkép munkavégzési képességek 6 nap beleértve az ért... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Rövid Tanfolyamok Management ... [+]

Cím DURATION Ár Felvételi követelmények Érintkezés Business Management (Advanced Certificate in Business Management: Project Management) 1 év R34740 Magasabb Certificate in Business Management (Project Management) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Társadalomkutató Központ vállalkozási és szociális gazdaság (CSESE) (Asset-alapú társadalmi-gazdasági fejlődés) Három egymást követő napon. A tényleges érintkezési idő napi nyolc óra R3900 NKK 4 képesítés vagy dolgozik / irányító szociális vállalkozás Vongani Manganye csese@uj.ac.za Társadalomkutató Központ vállalkozási és szociális gazdaság (CSESE) (Üzleti Inkubátor ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

OKKR szint Tanítás és tanulás: Menedzser KAR MANAGEMENT University of Johannesburg ... [+]

OKKR szint

Tanítás és tanulás:

Menedzser

KAR MANAGEMENT

University of Johannesburg

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media