English Training Lounge

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy angol nyelviskola, hogy te irányítod ...

Az angol képzés Lounge megértjük, hogy a modern világ nem áll meg csak azért, mert szükségünk van rá, hogy! Ez az oka annak, ETL kínál egy angol nyelviskola, amely olyan rugalmas, mint amire szükség van, hogy legyen. Mi szállítjuk angol nyelvű képzési időben és helyen az Ön által választott! Nem vagyunk egy 9-5 angol, mint második iskola, mert tudjuk, hogy az élet a nap 24 órájában, a hét 7 napján.

Mi az angol képzés Lounge büszke arra, hogy a világ egy angol mint második nyelv iskola, hogy szó szerint kéznél!

Angol képzés Lounge - egy angol nyelviskola a globális tanterem

Üdvözöljük, bárhova is kíván lenni!

AZ ANGOL KÉPZÉS LOUNGE

  • Tanulmány angol egy időben és helyen, hogy Önnek
  • Tanulmány egy tapasztalt angoltanár
  • Csatlakozás egy globális angol tanulási tapasztalat

Egy üzenetet az alapító - DAN NEWTON

Angol képzés Lounge jött létre 2009 decemberében, mint egy ötlet volt, hogy tovább támogassa a szakmai ESL diákok főiskolán tanítottam a rijádi Szaúd-Arábiában. 2011-ben angol képzés Lounge bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és mentünk egy támogató csoportot, hogy egy angol oktatási és képzési iskola egy globális elérhetőségét. Egyértelmű volt, hogy az igényeit sok angol nyelvet tanulók nem voltak kőbe vésve, és hogy minden diák volt saját külön angol tanulás vágyak. Mi össze több felmérést, hogy megtudja, pontosan milyen típusú angol oktatása és képzése potenciális hallgatók akart. A kapott adatok azt mutatták, nagy mennyiségű elégedetlenség hagyományos ESL tanfolyamok és egy csomó, amit tanítottak az osztályban volt sok nem releváns, hogy a diákok tanulmányi vagy karrier utak. Ezzel az információval akartam tervezni egy angol nyelviskola ez volt a tanuló kínál, amire szükségük van, és azt szeretnék, hogy a számukra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tanulási tapasztalat velünk. Tudtam, hogy ETL kellett lennie, mint a rugalmas és változatos ami az angol nyelvű oktatás és képzés, az igények az egyes diák. Röviden, mi volt, hogy specifikus mi tantervek és kínálnak annyi angol tanulási utak által megkövetelt összes ESL tanulók.

Célunk, hogy a világ vezető online és szemtől szembe nyelv iskola / szervezet, és úgy vélik a siker kulcsa az egyszerű képzések megfeleljenek ügyfeleink és a tanulók igényeinek. Attól függően, hogy az ügyfél igényeinek, tudunk szállítani egy teljesen személyre szabott képzési program, vagy ha szükséges, szervezettebb, a hagyományos tanulási út - minden időben és helyen, ami kényelmes a tanuló számára.

Remélem, hogy mindenki, aki jön, hogy tanulmányozza, és a vonat az angol képzés Lounge a legjobb élményt a lehető és a haladás az angol tanulmányok, hogy elérjék a jövőbeni célok.

Daniel Newton - alapítója és igazgatója angol képzés Lounge, ETL

Részvételi díjak és KÉPZÉS BLOCKS

A tanfolyamok a leszállított képzési blokkok 4, 6, 8, 10 vagy 12 órával a lehetőséget, hogy add-on több órán át, ha szükséges. A vállalati ügyfelek kínálunk egy testre szabott blokk tanulmányi vagyis inline azok sajátos angol képzési igények - (Gyakorló blokkórát függ a tanulmányok és az angol követelmények).

Kérdezd meg magadtól: „Ha akarom, hogy az életben?”

Angol képzés Lounge azon az elven alapul, hogy az angol nyelv elviszi tovább. További a személyes életében, továbbá a szakmai életben, és tovább a tudományos életben. A legnagyobb ajándék, Anglia adta a világnak az angol nyelvet. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek megvan a képessége, hogy tanulni és fejlődni angol nyelvtudás, vagy bármely más nyelven. Abban ETL elviszi, hogy egy lépéssel közelebb megvalósítása a teljes potenciálját ... szívesen, bárhova is kíván lenni!

HOGYAN MŰKÖDIK

Az angol képzés Lounge tanulási módszer adja a tanuló képes beszélni angolul magabiztos és hiteles módon. Ez kínál jelentős javulást a tanuló hallgat és szövegértési készség. Ez viszont azt eredményezi, hogy egy folyamatos és ütemes angol olvasási képesség és a kiejtés.

LESSONS

ETL programokat kínál a tanulmányt, amely könnyen beilleszthető bárki életmód. ETL tanulók csatlakozni a mi oktatók személyesen vagy online módon számos konferencia és állványok, Skype @ ETL-angol a legnépszerűbb. Miután minden 50 perces leckét a tanuló következik egy lista a dolgokat, hogy most már nem, és azt mondják, az angol vagy a kiválasztott nyelven a tanulmány. A tréner segíti a tanuló kezdi, hogy kiemelje és elismerik a hibáikat és területek az angol / nyelvi képességeit, hogy javítani kell. Irányításával a ETL a tanuló valóban elindul, hogy felfedezze angol vagy nyelvi tanulmányi maguknak!

Helyszínek

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentína

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Kolumbia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Mexikó állam, Mexikó

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentína

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Kolumbia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Santiago

Address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Address
Buenavista, Mexikó állam, Mexikó

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Bangkok

Address
Bangkok, Thaiföld

Peking

Address
Peking, Peking, Kína

Delhi

Address
Delhi, India

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia

Szöul

Address
Szöul, Szöul, Koreai Köztársaság

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kína

Singapore

Address
Singapore, Szingapúr

Taipei

Address
Taipei, Tajvan

Tokyo

Address
Tokyo, Japán

Jakarta

Address
Jakarta, Indonézia

Barcelona

Address
Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Németország

Bern

Address
Bern, Bern kanton, Svájc