Global Solutions Trainings UAE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK GLOBAL SOLUTIONS

Kínálunk több mint 30 nyitott beiratkozási és testre szabott programokat a legfontosabb tudományágak Vezetés és Management Practice, üzleti és szakmai fejlődés, vállalkozási és üzleti innováció, marketing és Brand Management, Pénzügyi és számviteli, Társaságirányítási és HR megoldások.

Nem számít, melyik szakaszában a karrier útja Ön részt vesz a végrehajtó Training & Development program, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a hatását a szervezetben Kattintson Képzésirányító hatékony pénzügyi rendszer lehetővé teszi számára, hogy megalapozott üzleti döntéseket azzal, hogy rendszeresen, időben és megfelelő pénzügyi és statisztikai adatokat. Amit kínálunk Pénzügyi vezetői tanácsadó, hogy töltse ki a rövid távú szakadék valamint biztosítani PART TIME CFO vezet hosszú távú projektek.

Miért Global Solutions Tanácsadók & Training Center?

Képesek vagyunk reagálni minden képzési követelményt gyorsan és hatékonyan köszönhetően nagy tapasztalattal, magas színvonalát személyzet és a minőségi medence erőforrásainkat.

Mi elfogadja up-to-date képzési módszerek lépést tartani a folyamatos tudományos és technológiai haladás Szelektíven toborzása és tagjainak kinevezéséről a legjobb képesítéssel, tapasztalatok és a kölcsönhatás gyakornokok és a piaci igényeket. Elfogadása modern képzési és tanulási módszer, amely kiemeli a tanulók aktív részvétele és így része a képzési folyamat. A képzési módszer a keverék a modern menedzsment, a spiritualitás és a tudomány.

Képzési programok és természetesen jegyzetek állítható elő egy nagyon rövid idő és az új trarabic-üzletembereket dolgozó-in-officeaining területeken lehet teljesen fejlett szerint az ügyfél (szervezet igényfelmérés).

Amikor teljesen, határozottan ki kell szolgáltatni jobbra.

Okok, hogy az üzleti Global Solutions:

Diagnosztizáljuk a képzési igények előtt írunk során. Azt kapja a legmagasabb minőséget az a beruházás. A képzéssel kapcsolatos kérdésekről versenyzünk csak a sasok. Oktatóink jól, megbízható, barátságos és professzionális

MISSZIÓ:

BEVONÁSA Szakemberek és jövőjének alakításában a munkahelyen.

LÁTOMÁS:

Elképzelésünk gazdagító tanulási, fejlődési készségek és egyre kiemelkedő ikon, a képzés területén.

Oktatóink:

Van többnyelvű üzleti és menedzsment Consultants & Sr. Oktatók, akik nemzetközi munkatapasztalatot párosulva mélyreható kultúrák és iparág-specifikus tudás az EAE és régió.

ALAPÉRTÉKEI

Kizárólagos - Ügyfeleink számára a legmagasabb szintű kizárólagos programok által tervezett szakemberek.

X - Global SolutionsX Minőség = Development.

Kreativitás - Új ötletek ösztönzése felfedezés és az innováció előmozdítása ami hatékonyabb tanulást.

Etikusan - Akkor kell kezelni etikailag, tisztességesen, és őszintén.

Hűség - Kielégíti az ügyfelek a hozzáállásunk és hűség, a feladatok elvégzésében a mi viselkedés.

Tanulás - Azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat fejleszteni az élethosszig tartó szakmai tanulási tapasztalat.

Ölelés - Lesz egy olyan környezetben, amely átfogja és elősegíti a sokszínűség az emberek között, és ötleteket.

érszűkület - Dolgozunk szűkül a szakadék a tudományos képzés és a szakmai képzés.

Vevő - Mindig győződjön meg arról, hogy foglalkozik az ügyfelekkel egy élettartam partnerség és nemcsak formális kapcsolatot.

Excellence - Hogy az elismert kiválósági központ végrehajtási Global Solutions UAE és a GCC országok

Módok Képzések kínálunk:

Global Solutions Campus: A campus feltűnő helyen, Dubai szívében hozzájárul a 100% -os sikert a Képzési program az egyszerű csatlakoztathatóság.

Fly-me-a-Trainer: Mint egy ügyfél követelmények, küldünk szakértő oktatók a vállalati helyszíneken. A mi tréner a helyszínen, akkor csak meg kell egy konferenciaterem.

Élő Virtual Classroom: Az élő Virtual Classroom hozza meg magával ragadó páratlan képzési tapasztalat, hogy lehetővé teszi, hogy tanulni és ismereteket szerezni a kényelmes otthon vagy az irodában. Vonzó edzések, add hozzá a kényelem a hely és idő, mínusz a költségek és problémamentes utazás.

Helyszínek

Dubai

Address
Office No: 2302, The Prism Towers,
Business Bay,

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek