Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Horizon International Flight Academy

Ennek alapján az Al Ain nemzetközi repülőtér és a célra épített pilótatanfolyamra Horizon International Flight Academy a mércét a kísérleti képzést a Közel-Keleten.

Az egész évben derült égbolt és időjárási körülmények Al Ain-hez kevesebb kieső napok miatt rossz időjárás és a terep további előnye a bemutató számos lehetőséget korlátozott teljesítmény forgatókönyvek hegyi repülő, és a sivatagi képzési feltételek szállítunk egyedülálló repülési képzés, mely helikopter pilóta tanfolyamok. A személyzet és a diákok továbbra is összpontosított a lehető legjobb eredményeket, ezért átveheti a lehető legjobb előnyöket foglalkoztatás, mint egy pilóta.

Horizon Flight Academy

RÓLUNK

A Közel-Kelet Premier Pilótaképzés Szervezet

Horizon egy világszínvonalú repülési képzést nyújtó innovatív, személyre szabott képzési megoldások a kereskedelmi és katonai ügyfelek egész Dél-Ázsiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrika. A 5000 négyzetméteres létesítmény a Al Ain nemzetközi repülőtér, a Horizon repülési képzési program foglalkoztat state-of-the-art berendezések és hasznosítja a legjobb forrás a kísérleti képzési célokra.

Jóváhagyta az EAE GCAA és az EASA

Egy példát említve a magas színvonalú működés és biztonsági követelményeknek, a Horizon képzési programok követik az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA), korábban a közös légügyi hatóság (JAA) tananyag. A képzések egyaránt merevszárnyú és a forgó szárnyas hordozzák UAE Általános Polgári Légiközlekedési Hatóság (GCAA) jóváhagyása, és emellett merevszárnyú képzések által jóváhagyott EASA.

Horizon biztosít képzést az egyének és intézmények az egész szélességében hajózószemélyzet engedélyezésében, a Private Pilot License to Airline Transport Pilot Licence és repülést oktató Ratings. Ez az akadémia választás Etihad Airways kereskedelmi kísérleti képzési programot, valamint a képzést a védelmi és a rendőri ágazatban. Az akadémia felhalmozódott több mint 70000 repült óra, több mint 500 pilóta és oktató diplomások.

Terjeszkedő lábnyom

Az exponenciális növekedés jelezhető előre a légi ipar, Horizon folyamatosan bővíti képzési szakértelem és portfólió. Azzal a céllal, hogy a vezető járat kiképző szervezet Dél-Ázsiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, a Horizon mozog be a dél-ázsiai piacon, amely a képzési szakértelem szélesebb ügyfélkör.

Horizon véglegesítette közös vállalat megállapodást Abu Dhabi Aviation (ADA), hogy hozzon létre egy speciális repülési képzési lehetőséget Abu Dhabi elkötelezett szolgálja a globális kereskedelmi és védelmi ügyfeleket. A terjeszkedés teljes mozgás szimulátor képzés elősegíti Horizon küldetése, hogy az élvonalbeli repülési képzési technológiával és innovatív tanulási miközben rugalmas, költséghatékony, testre szabott megoldásokat ügyfeleinek fenntartása a legmagasabb szintű biztonsági, minőségi, és a hatékonyság.

Mintegy Mubadala Development Company

A Mubadala Development Company küldetése, hogy hasznosítani szakértelmét és erőforrásait, tehát fenntartható pénzügyi hozam építeni vállalkozások fejlesztése szakértői klaszterek és új iparágak. A vállalat célja, hogy a katalizátor megkönnyíti Abu Dhabi ambiciózus 2030 tervet, hogy átalakítsa a helyi gazdaságot.

Mubadala Aerospace, a Mubadala Development Company üzletág segít létrehozni Abu Dhabi mint globális repülőgépipar hub, sarokköve az emirátus gazdasági diverzifikációs stratégia, a hosszú távú, tőkeigényes beruházásokat. Mubadala Aerospace intelligens fektet a hálózat nemzetközi vállalkozások világszínvonalú teljesítményt, innovatív termékek és értéknövelt szolgáltatásokat ügyfeleinek, kovácsolás kölcsönösen előnyös partneri, és kihasználva a piaci lehetőségeket.

Összpontosítva egy sor olyan ágazatokban, mint MRO, OEM, Aerostructures és pilótatanfolyamra portfolióját cégek közé tartozik: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC, és a Piaggio Aero. Egyes vállalatok már bizonyította szakértelmét a maguk területén, és végrehajtja a kölcsönös törekvés, hogy a legjobb a kategóriájában. Ház sok ilyen világszínvonalú létesítményeket a Nibras Al Ain Aerospace Park található Abu Dhabi város Al Ain. Ez a park is közösen létrehozott Mubadala Aerospace és az Abu Dhabi repülőtér Company (ADAC).

A beruházó a helyi tehetségek, Mubadala Aerospace fejlődik holnap vezetői környezet létrehozása, ahol tudják elérni a potenciális. Mubadala Aerospace világszínvonalú ösztöndíjak és szakmai gyakorlatok magas profilú cégek nyújtó UAE Nationals hozzáférést biztosít a legjobb nemzetközi programok.

Mubadala Aerospace is a kutatásra és fejlesztésre, ami tudástőke, és elősegítik a házi információs bázist, hogy lehet használni, hogy elősegítse a globális repülőgépipar és fenntartani versenyelőnyt. Mubadala Aerospace nyújt élvonalbeli megoldásokat használatra kész a helyi, regionális és globális repülőgépipar piacon.

Horizon Flight Academy

Jövőkép, küldetés és értékek

Látomás

Ahhoz, hogy a vezető járat oktató szervezet a Közel-Keleten, amely támogatja a növekedést a regionális légi közlekedési ágazat és a szállító fenntartható pénzügyi megtérülés a részvényesek.

Küldetés

Azáltal, hogy az innovatív, világszínvonalú képzési megoldások és folyamatosan bővülő és testreszabására kínálatunkat, mi kivételes, képzési tapasztalat a pilóták és a költséghatékony, hozzáadott értéket megoldást az ügyfelek számára.

Fegyelem

Mi szigorú, szisztematikus és alapos biztosítva a legmagasabb szintű biztonsági, minőségi és hatékonysági mindenben, amit teszünk.

Világszínvonalú

Elkötelezettek vagyunk, hogy a beállítás egy új minőségi szint a régió számára. Arra törekszünk, innovatív megoldásokat annak érdekében, hogy folyamatosan javítsa a szolgáltatás.

Csapatmunka

Megértjük az erejét egy csapat. Együtt dolgozunk, felelősség-megosztás és a siker elérése érdekében a közös cél érdekében.

Vevő központú

Eltökélt szándékunk, hogy hozzáadott értéket ügyfeleink számára. Készítünk szabott programok és a "testre szabott" megoldásokat, amelyek megfelelnek az egyéni igényeket.

Hajtott

Mi hajtja, hogy sikerül, a szállítás a mi dolgunk, és felkészítsük a érdekeltek és a forrásokat kell nőni.

Horizon Flight Academy
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Horizon International Flight Academy

A cél a műszeres minősítéssel tanfolyam célja, hogy a vonat egy jelöltet a nyelvtudásának szintje kiadásához szükséges egy eszköz minősítése. ... [+]

A kurzus célja

A cél a műszeres minősítéssel tanfolyam célja, hogy a vonat egy jelöltet a nyelvtudásának szintje kiadásához szükséges egy eszköz minősítése. Eszköz Értékelés szükséges egy pilóta is alá műszeres repülési szabályok (IFR).

Tematika A kurzus Elméleti ismeretek: 210 óra Repülő képzés: 50 óra A képzés időtartama: 17 hét

Szerkezet a pálya

Az IR (H) a kurzus teljes idejű képzés, a tananyag az alábbi témákat érintjük:

Légijog navigáció Rádiónavigáció Távközlés Az emberi teljesítmény Légi jármű általános ismeretek AGK Instruments Meteorológia Repülés tervezés Üzemeltetési eljárások ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
17 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Horizon International Flight Academy

Az A kurzus célja, hogy a vonat pilóták a nyelvtudásának szintje kiadásához szükséges a CPL (H). A CPL szükséges engedéllyel kell szeretné repülni helikopterek, mint a ka ... [+]

A kurzus célja

Az A kurzus célja, hogy a vonat pilóták a nyelvtudásának szintje kiadásához szükséges a CPL (H). A CPL szükséges engedéllyel kell szeretné repülni helikopterek, mint a karrier. A Horizon CPL (h) természetesen elérhető ab-initio gyakornok pilóták. Úgy tervezték, hogy a diákok a nulla repült órát egészen kiadásához GCAA CPL (H) engedély nélkül korábbi repülési tapasztalat szükséges.

Tematika A kurzus Elméleti ismeretek: 450 óra Repülő képzés: 137 óra (minimum) A képzés időtartama 53 hét (minimum)

Szerkezet a pálya

A CPL tanfolyam teljes ideje képzési program, amely a számítógép alapú képzés és tantermi képzés. A cél a talaj iskola felszerelni leendő pilóták repülés elmélete, hogy megtartja és alkalmazza ezt a tudást a repülő. Az elméleti ismeretek tematikáját CPL (H) integrált tanfolyam az alábbi témákat érintjük:... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
53 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Horizon International Flight Academy

A kurzus célja, hogy a vonat képzett katonai pilóták szerezni GCAA CPL (H) engedélyt. ... [+]

A kurzus célja

A kurzus célja, hogy a vonat képzett katonai pilóták szerezni GCAA CPL (H) engedélyt.

Tematika A kurzus Elméleti ismeretek: 300 óra "Választható" Repülő képzés: 15 óra A képzés időtartama: 21 hét

Szerkezet a pálya

A tematika a QMP (H) A tantárgy az alábbi témákat érintjük:

Légijog Repülőgép általános ismeretek incl. Hangszerelés Mass & Balance Repülőgép Performance Repülés tervezés Az emberi teljesítmény Meteorológia navigáció Rádiónavigáció Üzemeltetési eljárások Principles of Flight Távközlés

Belépési követelmények Ism... [-]
Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
21 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Horizon International Flight Academy

A cél a repülést oktató pálya az, hogy a jelölt a képesség, hogy utasítsa a hallgató az előírt szintet az engedély kiadásához. ... [+]

A kurzus célja

A cél a repülést oktató pálya az, hogy a jelölt a képesség, hogy utasítsa a hallgató az előírt szintet az engedély kiadásához.

Tematika A kurzus Elméleti ismeretek: 125 óra Repülő képzés: 31,5 óra A képzés időtartama: 14 hét

Szerkezet a pálya

Az FI (H) a kurzus teljes idejű képzési program, a hallgató oktatói gyakorlat tervezésének Class szoba lecke időszakokat és fejleszteni, hogy képesek adni a rövid és hosszú tájékoztatók. Ebben a fázisban a hallgató-oktató fognak tanítani, hogy bemutassák és értékeléséhez a gyakorlatokat a jobb oldali ülés.

Belépési követelmények... [-]
Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Nappali
14 hetek
Campus
Bővebben magyarul

HORIZON FLIGHT ACADEMY