Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a MECAT

MECAT úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzésre valamint a kreatív, jól lekerekített profi. Active Learning minősül eljárásmód.

A szakértői csapat, edzők, mentorok és oktatók megosztani filozófia, amelynek alapja a legújabb pedagógiai módszerek által támogatott tudományos felfedezések kínál egy új kilátások a tanulás és képzés.

Történetünk

MECAT egy multinacionális oktatási szervezet irodái az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségek és Libanon. Utunk kezdődött a 1990-képzés karrier szakemberek a következő területeken: üzleti, oktatási és Computer Science. A gyakornokok jelenleg elfoglalt vezető pozíciókat saját szakterületén, és attribútum sok a siker, hogy a magas színvonalú oktatás által szállított MECAT.

2000-ben megalapította a MECAT Modern University for Business and Science, az egyik legsikeresebb libanoni egyetem az új évszázad, a kötelezettségvállalás felsőoktatás korszerűsítését a Közel-Keleten. MECAT képes volt megdönteni sok az archaikus és klasszikus megközelítések oktatási összpontosítva a gyakorlati képzés és a kreativitás és az innováció.

MECAT útja folytatódik új irodákat az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a hub az innováció, a technológia és a kreativitás a Szilícium-völgyben terület Kaliforniában. Az új iroda Dubai, UAE Dubai Knowledge Village hozza a legújabb fejlesztések a világon az üzleti, oktatási, szociális munka, és a kutatás a Közel-Keleten, így biztosítva, hogy a siker és a fejlődés nem maradnak véletlen folyamatok, hanem a fejlett és tiszta egyéni és szervezeti stratégiákat.

filozófiánk

MECAT egy úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzés. Törekszünk arra, hogy a kreatív, sikeres, jól lekerekített profi. Az aktív tanulás jelent eljárásmód és módszereink a legmodernebb a világon az oktatási idegtudomány és a technológia. MECAT szakértői csapata, edzők, nevelők és a trénerek megosztani filozófia, amelynek alapja a korszerű pedagógiai módszerek kínál egy új kilátások a tanulás és képzés. Mi megkülönböztetni magunkat a versenyt az egyetlen akadémiai foglalkoztató tantervek, amelyek integrálják az innovatív felfedezések terén a pszichológia, a neurológia és az oktatás.

A fő hangsúly a tudásbázis fejlesztése, az üzleti érzéket, és a technikai képességek a mi gyakornokok, amellett, hogy személyre szabott stratégiai tervek egész szervezet. Ügyfeleink kell várni, hogy megkapja az arany standard képzés, amely lehetővé teszi számukra, hogy foglalkozzon a mindennapi kihívások egy gyors tempójú, állandóan változó munkahelyi környezet tudományosan és gyakorlatilag bizonyított megoldásokat gyökerezik tervezési gondolkodás és a növekedés gondolkodásmód.

a tantervek

A tanterv gondosan tervezték, hogy vegyenek részt a gyakornokok az aktív tanulás, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részt vesz az anyag, hanem a passzív hallgatása információt róla. Az aktív tanulás lehetővé teszi, hogy a tanulók a mester egy sor alkalmazkodó készség, ahol az anyag válik intuitív. Tükrözött tantermek, interaktív előadások, és a nyílt forráskódú és védett digitális platformok csak példák az alkalmazott módszerek a tréning. Kritikus kognitív készségek vezetünk eljárások, amelyek a tudomány a tanulás megerősítése alapvető fogalmakat. Gondoskodunk arról, hogy a tanulók nőnek, hogy elsajátítsák az oktatási kínálunk, a képzési őket az új kognitív képességek és az alapvető módszerek fejlesztése és használata tudásukat.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik MECAT egy online / távoktatás alapon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

MECAT

Ez a tanfolyam bemutatja a résztvevőket, hogy a különböző területeken a divatszakma üzleti, és adja át a tudatosság hogyan működnek, és betekintést, amelynek nagysága a r ... [+]

A kurzus

Ez a tanfolyam bemutatja a résztvevőket, hogy a különböző területeken a divatszakma üzleti, és adja át a tudatosság hogyan működnek, és betekintést, amelynek nagysága a résztvevők is szeretnek dolgozni. A résztvevők röviden áttekintjük a legfontosabb szereplők és működésüket az iparágon belül.

Célközönség

A tanfolyam kiváló lehetőséget nyújt a nem divat szakemberek ismereteket szerezni, hogy indul a karrier vagy üzleti a divat világában.

Tanulási célok

A tanfolyam magában foglalja a divattörténet üzleti struktúra és ahol most, egy pillantást, hogy a divat a tervezett és fejlesztett, különböző típusú kiskereskedők, a vásárlás és a gyártási módszerek, marketing és PR, valamint a karrier és az üzleti lehetőségekről az iparban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Légy boldog és eredményes a személyes, társadalmi és szakmai szintre! Ez a kurzus a 65 tipp, hogy képes csökkenteni a negatív gondolkodás és a stressz, és változtassa meg ... [+]

A kurzus

Légy boldog és eredményes a személyes, társadalmi és szakmai szintre! Ez a kurzus a 65 tipp, hogy képes csökkenteni a negatív gondolkodás és a stressz, és változtassa meg a mentalitás, ha nyomás alatt van. Élvezze a tanulás, hogyan kell kezelni a nehéz helyzeteket, sokkal magabiztosabb, bocsáss, és az élő boldog.

Célközönség

Egyének vágyat, hogy boldogan élnek, beleértve a vállalkozók, menedzserek, adminisztrátorok, diákok, csapatvezetők, vagy csapat tagjai, akik keresik az önfejlesztés.

Tanulási célok

Ez természetesen vezeti, hogy dolgozzon boldogságot, érdekes módszerekkel. Arra összpontosít, hogy a stressz csökkentése, megbirkózás nehéz helyzetekben, a jólét, az önbizalom, az önbecsülés, a düh kezelése, és a fejlődő hozzáállást megbocsátás.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

ÁFA vagy a „hozzáadottérték-adó” terheli vásárolt áruk és szolgáltatások áthelyezésével vállalatok és az ügyfelek. Sokan azt hiszik, hogy a HÉA-rendelet csak Európában, h ... [+]

A kurzus

ÁFA vagy a „hozzáadottérték-adó” terheli vásárolt áruk és szolgáltatások áthelyezésével vállalatok és az ügyfelek. Sokan azt hiszik, hogy a HÉA-rendelet csak Európában, holott ez az adó elterjedt az egész világon. Jelenleg mintegy 145 ország a világon már végre egy áfa, és az OECD már ismert, hogy azt mondják, hogy „a terjedését Adó volt a legfontosabb fejlemény az adózás az elmúlt fél évszázadban.” Mivel az áfa jelentős pénzügyi hatással az üzleti, függetlenül a helyét vagy akár a kliens vagy a szolgáltató, fontos, hogy a vezetők az áthelyezés ipar jó megértésének ÁFÁ érdekében, hogy elkerülhető legyen a felesleges költségeket . Ennek eredménye, hogy kötelező minden országban, minden iparágban, hogy a relatív információt áfa.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Az érintettek és az ügyfelek elvárásainak, összekapcsolt ellátási láncok, fejlődő technológia és az előírásoknak való megfelelés kell minden sikerült elérni a legjobb ere ... [+]

A kurzus

Az érintettek és az ügyfelek elvárásainak, összekapcsolt ellátási láncok, fejlődő technológia és az előírásoknak való megfelelés kell minden sikerült elérni a legjobb eredményeket. Ezek szerint a kockázatkezelés, a tervezés, a kommunikáció, és a végrehajtás valamennyi szervezet.

Célközönség

Ez természetesen előnyös a vállalatok számára, amelyek dedikált kockázatkezelési funkciók; ez fogja őket naprakész minden szempontból kockázatkezelési gyakorlatát. Fontos az is, szervezési nélkül kockázatkezelési funkciók tanulni gyakorlati technikákat és eszközöket a kockázatkezelés.

Tanulási célok

A fő cél ennek a képzésnek, hogy megtanulják irányító fenyegetések és maximalizálja a lehetőségeket. A képzés szabott alapján a vállalkozás típusát és a szervezeti igényeket. Ez segít, hogy megtanulják az új ismeretek és a gyakorlat új technikák a kockázatkezelés.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

A kurzus célja, hogy a hallgatók egy erős alapot elveinek kisgyermekkori nevelés. Egyesíti a fő szempontok a kora gyermekkori oktatás és hangsúlyozza a különböző szakasza ... [+]

A kurzus

A kurzus célja, hogy a hallgatók egy erős alapot elveinek kisgyermekkori nevelés. Egyesíti a fő szempontok a kora gyermekkori oktatás és hangsúlyozza a különböző szakaszaiban a tanulás támogató fejlesztés korai gyermekkorban években.

Célközönség

Ez természetesen rendkívül hasznos korai gyermekkorban tanárok, természetesen koordinátorok, tantervfejlesztők, tanácsadók kapcsolatos óvodák, aki kapcsolatban állt a korai gyermekkori gondozás, valamint azok számára tervez megnyitni egy iskola előtti.

Tanulási célok

Ez természetesen ismerteti meg a hallgatók számára az alapvető fogalmak és elméletek kora gyermekkori tanítás mellett a gyakorlati tanítási készségek, hogy készen áll a kihívások a különböző óvodai tanterem a 21. században. A tanfolyam bevezeti a gyakornokok a fogalmi keret tervezése és fejlesztése tevékenységet, amely felállítja a fiatal tanulók alapvető olvasás, írás, szövegértés és beszédkészség. A gyakornokoknak is fel kell szerelni a tudást és készségeket, hogy támogassák számolási készségek, a problémamegoldás és a társadalmi készségek óvodások keresztül blokk játék és matematikai tevékenység.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Amikor utazunk, vacsorázni, vagy töltsön el egy estét az otthontól távol, mi örvend „vendégszeretetét”. Ez a tanfolyam segít felfedezni különböző aspektusait takarítás, é ... [+]

A kurzus

Amikor utazunk, vacsorázni, vagy töltsön el egy estét az otthontól távol, mi örvend „vendégszeretetét”. Ez a tanfolyam segít felfedezni különböző aspektusait takarítás, ételek és italok létesítmények működtetése. Ez lesz az Ön számára a tudás a különböző üzleti és üzemeltetési feladatainak az ipar.

Célközönség

A vezetők, felügyelők, a vezetők, és minden dolgozó a szálloda- és vendéglátó iparban

Tanulási célok

Ez a kurzus középpontjában a fejlődő szakmai kompetenciák, mint a hatékony kommunikáció és az ügyfélszolgálat, az információs technológia, a csapatmunka és a vezetés. Ezen felül, az általános menedzsment egy szálloda, mint szervezet, beleértve az élelmiszer és ital, műveletek, a stratégiai emberi erőforrás menedzsment, az értékesítés és marketing, a szálloda és vendéglátó iparban.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Ez zászlóshajója természetesen a mi oktatási osztály, amely hangsúlyozza az oktatási tervezés, a különböző oktatási módszerek és stratégiák. A tanulók kerülnek bevezetésr ... [+]

A kurzus

Ez zászlóshajója természetesen a mi oktatási osztály, amely hangsúlyozza az oktatási tervezés, a különböző oktatási módszerek és stratégiák. A tanulók kerülnek bevezetésre, hogy a legújabb kutatások és trendeket a tanítási módszerek és pedagógiai technikák, amelyek középpontjában a hallgató elkötelezettség és a megértés. A résztvevők képesek lesznek gyakorolni a technikákat és tárgyalt megközelítések és megérteni az előnyeit és korlátait minden.

Célközönség

A tanárok és oktatók, akik szeretnének kitűnni a karrierjük, és jobban megértsék a tudomány a tanulás és a legújabb kutatások támogatása világszerte trendek pedagógia.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Ez a kurzus egy átfogó megértése az esemény üzlet. A résztvevők tanítják az alapvető szempontjait rendezvényt szervező. ... [+]

A kurzus

Ez a kurzus egy átfogó megértése az esemény üzlet. A résztvevők tanítják az alapvető szempontjait rendezvényt szervező.

Célközönség

Ez a tanfolyam azoknak ajánljuk, akik munkát esemény kezelésére és a rendezvény vezetők keresnek, amelyek javítják a képességek és javítsák a karrierjét.

Tanulási célok

A tanfolyam az Ön számára számos készségek, hogy sikeresen kezelni egy eseményt. Meg fogja tanulni, hogyan kell tervezni, koordinálja, végrehajtja és értékeli egy eseményt.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik a kurzus egy on-line / távoktatás alapon.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
MECAT

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy szert alapos ismerete és megértése elvei és gyakorlata az üzleti menedzsment. Ez magában foglalja a betekintést üzemeltet ... [+]

A kurzus

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy szert alapos ismerete és megértése elvei és gyakorlata az üzleti menedzsment. Ez magában foglalja a betekintést üzemeltetést, humán erőforrás menedzsment, számvitel, marketing, vállalati és pénzügyi irányítás és betekintést a legfontosabb vállalkozói készségek.

Célközönség

Ez a kurzus azoknak ajánlott, akik szeretnék, hogy tovább tudásukat és megértése az üzleti menedzsment és vállalkozás. Javítja továbbá bármely alkalmazottja karrierlehetőségeket.

Tanulási célok

A tanfolyam megtanítja, hogyan szervezetek kezelik, a struktúrák és célkitűzések részt, és hogyan értékeli a vállalat teljesítménye segítségével kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI). Lesz több tisztában az üzleti menedzsment stílusok és a környezeti tényezők kezelése figyelembe kell vennie. Lesz ismeri a funkció az emberi erőforrás menedzserek, műveletek vezetők, projektmenedzserek és könyvelők. Ez a tanfolyam segít felismerni a személyes tulajdonságok egy vállalkozó és a legfontosabb tényező, hogy egy vállalkozó kell vennie, hogy sikeres legyen.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

MECAT is here for you