MECAT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a MECAT

MECAT úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzésre valamint a kreatív, jól lekerekített profi. Active Learning minősül eljárásmód.

A szakértői csapat, edzők, mentorok és oktatók megosztani filozófia, amelynek alapja a legújabb pedagógiai módszerek által támogatott tudományos felfedezések kínál egy új kilátások a tanulás és képzés.

Történetünk

MECAT egy multinacionális oktatási szervezet irodái az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségek és Libanon. Utunk kezdődött a 1990-képzés karrier szakemberek a következő területeken: üzleti, oktatási és Computer Science. A gyakornokok jelenleg elfoglalt vezető pozíciókat saját szakterületén, és attribútum sok a siker, hogy a magas színvonalú oktatás által szállított MECAT.

2000-ben megalapította a MECAT Modern University for Business and Science, az egyik legsikeresebb libanoni egyetem az új évszázad, a kötelezettségvállalás felsőoktatás korszerűsítését a Közel-Keleten. MECAT képes volt megdönteni sok az archaikus és klasszikus megközelítések oktatási összpontosítva a gyakorlati képzés és a kreativitás és az innováció.

MECAT útja folytatódik új irodákat az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a hub az innováció, a technológia és a kreativitás a Szilícium-völgyben terület Kaliforniában. Az új iroda Dubai, UAE Dubai Knowledge Village hozza a legújabb fejlesztések a világon az üzleti, oktatási, szociális munka, és a kutatás a Közel-Keleten, így biztosítva, hogy a siker és a fejlődés nem maradnak véletlen folyamatok, hanem a fejlett és tiszta egyéni és szervezeti stratégiákat.

filozófiánk

MECAT egy úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzés. Törekszünk arra, hogy a kreatív, sikeres, jól lekerekített profi. Az aktív tanulás jelent eljárásmód és módszereink a legmodernebb a világon az oktatási idegtudomány és a technológia. MECAT szakértői csapata, edzők, nevelők és a trénerek megosztani filozófia, amelynek alapja a korszerű pedagógiai módszerek kínál egy új kilátások a tanulás és képzés. Mi megkülönböztetni magunkat a versenyt az egyetlen akadémiai foglalkoztató tantervek, amelyek integrálják az innovatív felfedezések terén a pszichológia, a neurológia és az oktatás.

A fő hangsúly a tudásbázis fejlesztése, az üzleti érzéket, és a technikai képességek a mi gyakornokok, amellett, hogy személyre szabott stratégiai tervek egész szervezet. Ügyfeleink kell várni, hogy megkapja az arany standard képzés, amely lehetővé teszi számukra, hogy foglalkozzon a mindennapi kihívások egy gyors tempójú, állandóan változó munkahelyi környezet tudományosan és gyakorlatilag bizonyított megoldásokat gyökerezik tervezési gondolkodás és a növekedés gondolkodásmód.

a tantervek

A tanterv gondosan tervezték, hogy vegyenek részt a gyakornokok az aktív tanulás, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részt vesz az anyag, hanem a passzív hallgatása információt róla. Az aktív tanulás lehetővé teszi, hogy a tanulók a mester egy sor alkalmazkodó készség, ahol az anyag válik intuitív. Tükrözött tantermek, interaktív előadások, és a nyílt forráskódú és védett digitális platformok csak példák az alkalmazott módszerek a tréning. Kritikus kognitív készségek vezetünk eljárások, amelyek a tudomány a tanulás megerősítése alapvető fogalmakat. Gondoskodunk arról, hogy a tanulók nőnek, hogy elsajátítsák az oktatási kínálunk, a képzési őket az új kognitív képességek és az alapvető módszerek fejlesztése és használata tudásukat.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik MECAT egy online / távoktatás alapon.

Helyszínek

Dubai

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek