MECAT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a MECAT

MECAT úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzésre valamint a kreatív, jól lekerekített profi. Active Learning minősül eljárásmód.

A szakértői csapat, edzők, mentorok és oktatók megosztani filozófia, amelynek alapja a legújabb pedagógiai módszerek által támogatott tudományos felfedezések kínál egy új kilátások a tanulás és képzés.

Történetünk

MECAT egy multinacionális oktatási szervezet irodái az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségek és Libanon. Utunk kezdődött a 1990-képzés karrier szakemberek a következő területeken: üzleti, oktatási és Computer Science. A gyakornokok jelenleg elfoglalt vezető pozíciókat saját szakterületén, és attribútum sok a siker, hogy a magas színvonalú oktatás által szállított MECAT.

2000-ben megalapította a MECAT Modern University for Business and Science, az egyik legsikeresebb libanoni egyetem az új évszázad, a kötelezettségvállalás felsőoktatás korszerűsítését a Közel-Keleten. MECAT képes volt megdönteni sok az archaikus és klasszikus megközelítések oktatási összpontosítva a gyakorlati képzés és a kreativitás és az innováció.

MECAT útja folytatódik új irodákat az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a hub az innováció, a technológia és a kreativitás a Szilícium-völgyben terület Kaliforniában. Az új iroda Dubai, UAE Dubai Knowledge Village hozza a legújabb fejlesztések a világon az üzleti, oktatási, szociális munka, és a kutatás a Közel-Keleten, így biztosítva, hogy a siker és a fejlődés nem maradnak véletlen folyamatok, hanem a fejlett és tiszta egyéni és szervezeti stratégiákat.

filozófiánk

MECAT egy úttörő és innovatív képzési központjának, amely páratlan a maga előretekintő és tudományos megközelítés a képzés. Törekszünk arra, hogy a kreatív, sikeres, jól lekerekített profi. Az aktív tanulás jelent eljárásmód és módszereink a legmodernebb a világon az oktatási idegtudomány és a technológia. MECAT szakértői csapata, edzők, nevelők és a trénerek megosztani filozófia, amelynek alapja a korszerű pedagógiai módszerek kínál egy új kilátások a tanulás és képzés. Mi megkülönböztetni magunkat a versenyt az egyetlen akadémiai foglalkoztató tantervek, amelyek integrálják az innovatív felfedezések terén a pszichológia, a neurológia és az oktatás.

A fő hangsúly a tudásbázis fejlesztése, az üzleti érzéket, és a technikai képességek a mi gyakornokok, amellett, hogy személyre szabott stratégiai tervek egész szervezet. Ügyfeleink kell várni, hogy megkapja az arany standard képzés, amely lehetővé teszi számukra, hogy foglalkozzon a mindennapi kihívások egy gyors tempójú, állandóan változó munkahelyi környezet tudományosan és gyakorlatilag bizonyított megoldásokat gyökerezik tervezési gondolkodás és a növekedés gondolkodásmód.

a tantervek

A tanterv gondosan tervezték, hogy vegyenek részt a gyakornokok az aktív tanulás, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részt vesz az anyag, hanem a passzív hallgatása információt róla. Az aktív tanulás lehetővé teszi, hogy a tanulók a mester egy sor alkalmazkodó készség, ahol az anyag válik intuitív. Tükrözött tantermek, interaktív előadások, és a nyílt forráskódú és védett digitális platformok csak példák az alkalmazott módszerek a tréning. Kritikus kognitív készségek vezetünk eljárások, amelyek a tudomány a tanulás megerősítése alapvető fogalmakat. Gondoskodunk arról, hogy a tanulók nőnek, hogy elsajátítsák az oktatási kínálunk, a képzési őket az új kognitív képességek és az alapvető módszerek fejlesztése és használata tudásukat.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik MECAT egy online / távoktatás alapon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Health Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Természetesen a divat üzleti menedzsment

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez a tanfolyam bemutatja a résztvevőket, hogy a különböző területeken a divatszakma üzleti, és adja át a tudatosság hogyan működnek, és betekintést, amelynek nagysága a résztvevők is szeretnek dolgozni. A résztvevők röviden áttekintjük a legfontosabb szereplők és működésüket az iparágon belül. [+]

A kurzus

Ez a tanfolyam bemutatja a résztvevőket, hogy a különböző területeken a divatszakma üzleti, és adja át a tudatosság hogyan működnek, és betekintést, amelynek nagysága a résztvevők is szeretnek dolgozni. A résztvevők röviden áttekintjük a legfontosabb szereplők és működésüket az iparágon belül.

Célközönség

A tanfolyam kiváló lehetőséget nyújt a nem divat szakemberek ismereteket szerezni, hogy indul a karrier vagy üzleti a divat világában.

Tanulási célok

A tanfolyam magában foglalja a divattörténet üzleti struktúra és ahol most, egy pillantást, hogy a divat a tervezett és fejlesztett, különböző típusú kiskereskedők, a vásárlás és a gyártási módszerek, marketing és PR, valamint a karrier és az üzleti lehetőségekről az iparban.... [-]


Természetesen a fejlődő boldogság

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Légy boldog és eredményes a személyes, társadalmi és szakmai szintre! Ez a kurzus a 65 tipp, hogy képes csökkenteni a negatív gondolkodás és a stressz, és változtassa meg a mentalitás, ha nyomás alatt van. Élvezze a tanulás, hogyan kell kezelni a nehéz helyzeteket, sokkal magabiztosabb, bocsáss, és az élő boldog. [+]

A kurzus

Légy boldog és eredményes a személyes, társadalmi és szakmai szintre! Ez a kurzus a 65 tipp, hogy képes csökkenteni a negatív gondolkodás és a stressz, és változtassa meg a mentalitás, ha nyomás alatt van. Élvezze a tanulás, hogyan kell kezelni a nehéz helyzeteket, sokkal magabiztosabb, bocsáss, és az élő boldog.

Célközönség

Egyének vágyat, hogy boldogan élnek, beleértve a vállalkozók, menedzserek, adminisztrátorok, diákok, csapatvezetők, vagy csapat tagjai, akik keresik az önfejlesztés.

Tanulási célok

Ez természetesen vezeti, hogy dolgozzon boldogságot, érdekes módszerekkel. Arra összpontosít, hogy a stressz csökkentése, megbirkózás nehéz helyzetekben, a jólét, az önbizalom, az önbecsülés, a düh kezelése, és a fejlődő hozzáállást megbocsátás.... [-]


Természetesen a hozzáadottérték-adó HÉA-tudatosság

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

ÁFA vagy a „hozzáadottérték-adó” terheli vásárolt áruk és szolgáltatások áthelyezésével vállalatok és az ügyfelek. Sokan azt hiszik, hogy a HÉA-rendelet csak Európában, holott ez az adó elterjedt az egész világon. Jelenleg mintegy 145 ország a világon már végre egy áfa, és az OECD már ismert, hogy azt mondják, hogy „a terjedését Adó volt a legfontosabb fejlemény az adózás az elmúlt fél évszázadban.” [+]

A kurzus

ÁFA vagy a „hozzáadottérték-adó” terheli vásárolt áruk és szolgáltatások áthelyezésével vállalatok és az ügyfelek. Sokan azt hiszik, hogy a HÉA-rendelet csak Európában, holott ez az adó elterjedt az egész világon. Jelenleg mintegy 145 ország a világon már végre egy áfa, és az OECD már ismert, hogy azt mondják, hogy „a terjedését Adó volt a legfontosabb fejlemény az adózás az elmúlt fél évszázadban.” Mivel az áfa jelentős pénzügyi hatással az üzleti, függetlenül a helyét vagy akár a kliens vagy a szolgáltató, fontos, hogy a vezetők az áthelyezés ipar jó megértésének ÁFÁ érdekében, hogy elkerülhető legyen a felesleges költségeket . Ennek eredménye, hogy kötelező minden országban, minden iparágban, hogy a relatív információt áfa.... [-]


Természetesen a kockázatkezelés

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Az érintettek és az ügyfelek elvárásainak, összekapcsolt ellátási láncok, fejlődő technológia és az előírásoknak való megfelelés kell minden sikerült elérni a legjobb eredményeket. Ezek szerint a kockázatkezelés, a tervezés, a kommunikáció, és a végrehajtás valamennyi szervezet. [+]

A kurzus

Az érintettek és az ügyfelek elvárásainak, összekapcsolt ellátási láncok, fejlődő technológia és az előírásoknak való megfelelés kell minden sikerült elérni a legjobb eredményeket. Ezek szerint a kockázatkezelés, a tervezés, a kommunikáció, és a végrehajtás valamennyi szervezet.

Célközönség

Ez természetesen előnyös a vállalatok számára, amelyek dedikált kockázatkezelési funkciók; ez fogja őket naprakész minden szempontból kockázatkezelési gyakorlatát. Fontos az is, szervezési nélkül kockázatkezelési funkciók tanulni gyakorlati technikákat és eszközöket a kockázatkezelés.

Tanulási célok

A fő cél ennek a képzésnek, hogy megtanulják irányító fenyegetések és maximalizálja a lehetőségeket. A képzés szabott alapján a vállalkozás típusát és a szervezeti igényeket. Ez segít, hogy megtanulják az új ismeretek és a gyakorlat új technikák a kockázatkezelés.... [-]


Természetesen a korai gyermekkori oktatás

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

A kurzus célja, hogy a hallgatók egy erős alapot elveinek kisgyermekkori nevelés. Egyesíti a fő szempontok a kora gyermekkori oktatás és hangsúlyozza a különböző szakaszaiban a tanulás támogató fejlesztés korai gyermekkorban években. [+]

A kurzus

A kurzus célja, hogy a hallgatók egy erős alapot elveinek kisgyermekkori nevelés. Egyesíti a fő szempontok a kora gyermekkori oktatás és hangsúlyozza a különböző szakaszaiban a tanulás támogató fejlesztés korai gyermekkorban években.

Célközönség

Ez természetesen rendkívül hasznos korai gyermekkorban tanárok, természetesen koordinátorok, tantervfejlesztők, tanácsadók kapcsolatos óvodák, aki kapcsolatban állt a korai gyermekkori gondozás, valamint azok számára tervez megnyitni egy iskola előtti.

Tanulási célok

Ez természetesen ismerteti meg a hallgatók számára az alapvető fogalmak és elméletek kora gyermekkori tanítás mellett a gyakorlati tanítási készségek, hogy készen áll a kihívások a különböző óvodai tanterem a 21. században. A tanfolyam bevezeti a gyakornokok a fogalmi keret tervezése és fejlesztése tevékenységet, amely felállítja a fiatal tanulók alapvető olvasás, írás, szövegértés és beszédkészség. A gyakornokoknak is fel kell szerelni a tudást és készségeket, hogy támogassák számolási készségek, a problémamegoldás és a társadalmi készségek óvodások keresztül blokk játék és matematikai tevékenység.... [-]


Természetesen a szálloda és vendéglátás menedzsment

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Amikor utazunk, vacsorázni, vagy töltsön el egy estét az otthontól távol, mi örvend „vendégszeretetét”. Ez a tanfolyam segít felfedezni különböző aspektusait takarítás, ételek és italok létesítmények működtetése. Ez lesz az Ön számára a tudás a különböző üzleti és üzemeltetési feladatainak az ipar. [+]

A kurzus

Amikor utazunk, vacsorázni, vagy töltsön el egy estét az otthontól távol, mi örvend „vendégszeretetét”. Ez a tanfolyam segít felfedezni különböző aspektusait takarítás, ételek és italok létesítmények működtetése. Ez lesz az Ön számára a tudás a különböző üzleti és üzemeltetési feladatainak az ipar.

Célközönség

A vezetők, felügyelők, a vezetők, és minden dolgozó a szálloda- és vendéglátó iparban

Tanulási célok

Ez a kurzus középpontjában a fejlődő szakmai kompetenciák, mint a hatékony kommunikáció és az ügyfélszolgálat, az információs technológia, a csapatmunka és a vezetés. Ezen felül, az általános menedzsment egy szálloda, mint szervezet, beleértve az élelmiszer és ital, műveletek, a stratégiai emberi erőforrás menedzsment, az értékesítés és marketing, a szálloda és vendéglátó iparban.... [-]


Természetesen a tanítási módszerek

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez zászlóshajója természetesen a mi oktatási osztály, amely hangsúlyozza az oktatási tervezés, a különböző oktatási módszerek és stratégiák. A tanulók kerülnek bevezetésre, hogy a legújabb kutatások és trendeket a tanítási módszerek és pedagógiai technikák, amelyek középpontjában a hallgató elkötelezettség és a megértés. [+]

A kurzus

Ez zászlóshajója természetesen a mi oktatási osztály, amely hangsúlyozza az oktatási tervezés, a különböző oktatási módszerek és stratégiák. A tanulók kerülnek bevezetésre, hogy a legújabb kutatások és trendeket a tanítási módszerek és pedagógiai technikák, amelyek középpontjában a hallgató elkötelezettség és a megértés. A résztvevők képesek lesznek gyakorolni a technikákat és tárgyalt megközelítések és megérteni az előnyeit és korlátait minden.

Célközönség

A tanárok és oktatók, akik szeretnének kitűnni a karrierjük, és jobban megértsék a tudomány a tanulás és a legújabb kutatások támogatása világszerte trendek pedagógia.... [-]


Természetesen az esemény kezelése

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez a kurzus egy átfogó megértése az esemény üzlet. A résztvevők tanítják az alapvető szempontjait rendezvényt szervező. [+]

A kurzus

Ez a kurzus egy átfogó megértése az esemény üzlet. A résztvevők tanítják az alapvető szempontjait rendezvényt szervező.

Célközönség

Ez a tanfolyam azoknak ajánljuk, akik munkát esemény kezelésére és a rendezvény vezetők keresnek, amelyek javítják a képességek és javítsák a karrierjét.

Tanulási célok

A tanfolyam az Ön számára számos készségek, hogy sikeresen kezelni egy eseményt. Meg fogja tanulni, hogyan kell tervezni, koordinálja, végrehajtja és értékeli egy eseményt.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik a kurzus egy on-line / távoktatás alapon.... [-]


Természetesen az üzleti menedzsment

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy szert alapos ismerete és megértése elvei és gyakorlata az üzleti menedzsment. Ez magában foglalja a betekintést üzemeltetést, humán erőforrás menedzsment, számvitel, marketing, vállalati és pénzügyi irányítás és betekintést a legfontosabb vállalkozói készségek. [+]

A kurzus

Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy szert alapos ismerete és megértése elvei és gyakorlata az üzleti menedzsment. Ez magában foglalja a betekintést üzemeltetést, humán erőforrás menedzsment, számvitel, marketing, vállalati és pénzügyi irányítás és betekintést a legfontosabb vállalkozói készségek.

Célközönség

Ez a kurzus azoknak ajánlott, akik szeretnék, hogy tovább tudásukat és megértése az üzleti menedzsment és vállalkozás. Javítja továbbá bármely alkalmazottja karrierlehetőségeket.

Tanulási célok

A tanfolyam megtanítja, hogyan szervezetek kezelik, a struktúrák és célkitűzések részt, és hogyan értékeli a vállalat teljesítménye segítségével kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI). Lesz több tisztában az üzleti menedzsment stílusok és a környezeti tényezők kezelése figyelembe kell vennie. Lesz ismeri a funkció az emberi erőforrás menedzserek, műveletek vezetők, projektmenedzserek és könyvelők. Ez a tanfolyam segít felismerni a személyes tulajdonságok egy vállalkozó és a legfontosabb tényező, hogy egy vállalkozó kell vennie, hogy sikeres legyen.... [-]


Videók

MECAT is here for you