Phoenix Educational Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Phoenix Oktatási Intézet

2005 végén

Phoenix feltalálták a mód, ahogyan dolgozó felnőttek tudott elérni a felsőoktatás és a tudományos készült innováció, a minőség és az elszámoltathatóság jellegzetességeit. Ez úttörő oktatási és szolgáltatási modell kifejezetten felé irányul, ahogyan a felnőttek tanulnak a legjobban, és tette programok széles körben hozzáférhetővé dolgozó szakemberek segítségével józan ütemezési és friss, új megközelítéseket akadémiai szállítás.

Az intézet kapott általános elismerést kiválósági tanulás értékelése, a minőségi oktatás, a minőségi szolgáltatás és a szervezeti teljesítmény.

Phoenix valóban egy másfajta Intézet, amelynek eljött az ideje. Csak kérni a karok, és a személyzet, akik szenvedélyesen elkötelezett a tanítás és szolgálja az 1500 és beiratkozott Intézet és online egész Emirátusok.

Phoenix Oktatási Intézet 2005-ben kezdődött november ellát dolgozó felnőttek keres felsőfokú kínál kényelmes osztály alkalommal. Az innováció az oktatásban, már úttörő a kényelem, hogy szakmai diákok ezentúl - esti, rugalmas beosztása, folyamatos beiratkozás, a tanuló-központú környezetben, péntek osztályok, egy jól felszerelt könyvtár és a számítógépes szimulációk.

Mire számíthat, ha első lépések

Mi más lesz, ha megszerezte a hitelesítő a Phoenix? Te. Ha úgy gondolja, szeretné, hogy a változás a jobb az életedben, mi gátolja meg? Lehet, hogy ez, hogy a zsémbes hangon azt mondja, "túl késő". Vagy: "Minek?" Vagy: "Nincs idő." A lista végtelen. És tudjuk, hogy zsémbes hangja is könyörtelen.

Lehet még vajon mi a különbség a Tanúsító tehet az életedben. Ez a lista végtelen is: a bizalom, a tudás, és a saját megelégedésére. Ha úgy gondolja, szeretné, hogy a változás a jobb, most van itt az ideje.

Phoenix, a képzési központ, ami összpontosított minden tanuló sikere, teszünk róla, hogy a középpontjában az oktatás. Ha lépni velünk, kapsz beszélni ezeket a kételyeket, akkor lehet. Egy Beiratkozási Advisor hallgatni, és megvitassák, hogyan kap a ma holnap. Kapsz beszélni, hogy mi a legjobb neked, az a fajta tanulás, hogy működik az Ön számára, és hogyan képzeli el a jövőben.

Akár akarjuk, hogy tanulni online hallgatók között, akik lehet, az utca túloldalán található, vagy az egész világot, vagy szeretné, hogy megy egy helyi osztályban, így kap utasítást szemtől szemben, az oktató fogja tudni, hogy ki vagy. Tény, hogy a nap beiratkozik, hogy a napra, mikor a színpadra, hogy megkapja a tanúsítvány egy csapat tanácsadók lesz veled megmagyarázza a következő lépés. Amíg ez a következő lépés az, minden saját. És máris készen áll.

Írjon nekünk ma. Majd meghódítsa, hogy zsémbes hang együtt.

Helyszínek

Dubai

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek