SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK

Scafa Dubai School of Culinary és befejező Arts egy teljes körű szolgáltatást nyújtó gasztronómiai képzési intézmény, amely a teljes spektrumát gasztronómiai courses.We teljes munkaidőben oktatási program a diákok kívánnak válni szakmai chefs.Under a szakértő irányításával oktatóink, a diákok megtanulják a gyakorlati készségek, hogy lesz második természet.

Világszínvonalú gasztronómiai képzés, Scafa hallgatók megtanulják a szükséges készségeket és fogadhatnak nemzetközi diploma képesítés megszerzése karrierlehetőségek a magas növekedési élelmiszeriparban Dubai, Egyesült Arab Emírségek és nemzetközi szinten.

Abban Scafa célunk az, hogy biztosítsa a legnagyobb sikert lehetővé diákjaink pályakezdők, mint gasztronómiai szakemberek. Minden szempontból Scafa folyamatosan optimalizálva ezzel a célkitűzéssel - a kaliber a teljes időt és látogató kar, a tartalom a programok, a berendezés a diákok építik tapasztalat, hogy a szervezetek, melyek a diákok munkahelyet. Ezeken a cél vezérli a kérdésre, hogy „ez nem szolgálja a jövő sikerének a diákok?”.

E cél elérése érdekében a kezünkbe veszünk egy modern megközelítését kulináris művészetek, és ezért a tanítás. A diákok megtanulják a hagyományos ismeretek, hanem akiket a fegyveres készségek, kreativitás és innováció lehetővé, amely túlmutat a hagyomány. Ez az, amit látunk, mint a nagy esemény a kulináris világban az elmúlt néhány évtizedben, és ez a jelenség tanítjuk diákjainknak, hogy egy részét.

Annak érdekében, hogy ezt tudjuk azonosítani és felvenni kiemelkedő oktatók a világ minden tájáról, akik majd kap munkát a tanítás, amit mi úgy, hogy az egyik legjobb tananyagok van.

Természetesen tartomány 3 hónaptól 12 hónapig tart. Díjak tól AED 33000 (US $ 9042) AED 83000 (US $ 22740). Scafa szerez tanuló vízum annak a nemzetközi diákok és is kínál költséghatékony diákszállótömbben.

Helyszínek

Dubai

Address
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Lahore

Address
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Pandzsáb, Pakisztán