Zabeel International Institute of Management and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zabeel Nemzetközi Menedzsment és Technológiai Intézete 1988-ban alakult az Egyesült Arab Emírségek vezető oktatási és képzési központja, amely tíz fiókkal rendelkezik az egész országban. A KHDA (Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság) és az Oktatási Minisztérium Dubaiban, valamint a Cambridge-i Egyetem Nemzetközi Vizsgálóbizottságának (UK) által akkreditált; Az Amerikai Üzleti és Menedzsment Intézet (AIBM), USA; A Project Management Institute (PMI), Amerikai Egyesült Államok; IATA / UFTAA, Montreal, Kanada; CIPS-UK; ACCA; CIMA stb. A nyolc akadémián, többek között a mérnöki, légitársasági, pénzügyi, nyelvi, informatikai, logisztikai, menedzsment és puha készségek széles skáláját kínáljuk. A Zabeel Intézet egy teljes körű vállalati osztályt is magában foglal, amely a vállalati világ képzési igényeit kielégíti.

Zabeel előnyei:

 • Több mint 26 éves szakmai tapasztalat a szakmai vezetők képzésében
 • 1988 óta számos minőségi díjat kap a képzésért
 • Képzett és minősített oktatók
 • Kifinomult laboratóriumok csúcsminőségű gépekkel és licencelt szoftverekkel
 • Tanúsítványok, amelyeket az Oktatási Minisztérium tanúsít
 • Erős erőforrás és tananyag referenciaként
 • Ingyenes online támogatás a további tanuláshoz és segítségnyújtáshoz
 • Ingyenes nyomon követési orientációs szemináriumok, workshopok elhelyezési segítséggel
 • Vállalati tanácsadás - bármely területen vagy iparágban nyújtott szakértelem
 • Különleges, magas szintű 1-2 napos képzési programok a felső vezetés számára

VISION:

Az emberek és a szakemberek minden szinten történő egységesítése az oktatáson keresztül a kreatív és a kritikai gondolkodás elősegítése érdekében. A fenntartható korporatív oktatásra és a szelektív megközelítésre alapozunk a vállalati egyedülálló erősségek és előnyök növelése érdekében.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT:

A Zabeel-i Intézet feladata, hogy fenntartható, kiváló minőségű szakembereket hozzon létre az üzleti életben, az adminisztrációban, a menedzsmentben, a mérnöki munkában és a pénzügyekben.

Ezenkívül analitikus, világos és kreatív gondolkodást tanít, elősegíti a szellemi tudatosságot, a kulturális, társadalmi és szakmai fejlődéshez igazodva.

Legfontosabb mérföldkövek:

 • 1988 - Elismerték az Oktatási Minisztérium, UAE és a tanúsítványok igazolt igazolása
 • 1992 - A "LEGJOBB OKTATÁSI INTÉZET"
 • 2000 - A Recruitment Klub fejlesztése és megkezdése
 • 2001 - A menedzsment tanfolyamok bevezetése, mely az Egyesült Arab Emírségek élénk vállalati közösségéhez igazodik.
 • 2006 - Globális és regisztrált oktatási szolgáltató, a Project Management Institute, USA által igazolva
 • 2007 - A Londoni Akadémiai Főiskolán való részvétel, amely lehetővé teszi a további továbbképzést különböző kurzusokon.
 • 2008 - IATA engedélyezett képzési központja, Montreal, Kanada
 • 2009 - Az EK Tanácsának engedélyezett képzési központja, USA
 • 2014 - A Dubai Emirátus városának 10-ik üzletének megnyitása az Egyesült Arab Emírségekben

Ágak:

A Zabeelnek 10 központja van az Egyesült Arab Emírségekben, amelyek központilag helyezkednek el, és jól kapcsolódnak a tömegközlekedéshez. A helyszínekről további információkért kattintson ide.

Az ügyfeleink

Képzést nyújtunk mind az egyének, mind a vállalatok számára.

Társasági:

Dolgozunk a szervezetekkel, hogy testre szabott képzési megoldásokat dolgozzunk ki a teljesítményhiány csökkentése érdekében. A vállalati kurzusainkról további információkért kattintson ide.

Magánszemélyek:

Segítünk az egyéneknek további ismeretek és készségek elsajátításában, hogy növeljék versenyképességüket a munkaerőpiacon és karrierfejlesztésükben.

Örömmel fogadjuk az összes iparág képviselőit, beleértve a bankokat, az olajat, a petrolkémiai, a gyógyszerészeti, a távközlési, a kormányzati szektort, a kikötőket, a közlekedést, a kereskedelmet, az importot és az exportot.

Diákjaink a recepcióstól a könyvelőkig, az ügyintézőkig, a vezérigazgatókig és a felső vezetőkig, a cégigazgatókig terjednek. A diákok iskolázottsági szintje az érettségizettől kezdve a mérnökökig, a mérnöktől a projektmenedzsmentig, a posztgraduálistól a doktoranduszokig és a doktoranduszokig terjed. A hallgatók életkora 16 és 60 év közötti.

Oktatók és személyzet:

A tanfolyamokat magasan képzett és tapasztalt oktatók biztosítják. Szaktudásuk révén a küldöttek kiváló, naprakész edzést kapnak, összekapcsolva a gyakorlati és szokásos esettanulmányokkal. A Zabeel több mint 100 tudományos és támogató személyzetet foglalkoztat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Iata nemzetközi diploma az utazás és idegenforgalom területén

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ha szeretné elkezdeni a karrierjét a Airlines, az Travel & Tour szektorban, hogy megértse a Global Distribution System szerepét, ez egy szemnyitás. [+]

Ha szeretné elkezdeni a karrierjét a Airlines, az Travel & Tour szektorban, hogy megértse a Global Distribution System szerepét, ez egy szemnyitás.

Kinek van szüksége a programra Diákok, akik karrierjüket szeretnék az utazási iparban Junior utazási tanácsadók A légitársaság személyzete Az utazásszervezők rendszeresen foglalkozó utazásszervezők Tanulási eredmény Tegyen megfelelő utazási szabályokat és foglalásokat Számítsa ki és idézze fel a megfelelő légi viteldíjat Teljes nemzetközi úti okmányok a vonatkozó IATA szabályok és eljárások szerint Legyen az élenjáró 2007-es e-ticketing globális megvalósítás Válaszolj az ügyfelek lekérdezéseire, az árajánlatokra és az utazási termékek értékesítésére Ismerje meg az információtechnológia - globális elosztórendszerek és az internet szerepét A program tartalma Környezet: Az utazás és idegenforgalom és az utazási szakemberek, az utazástervezés földrajza 1, utazási formaságok Termékek: Szárazföldi közlekedés - vasút 1, vízi közlekedés - komp, közúti közlekedés - autók és lakókocsik, utazási csomagok 1, szállodák, légi közlekedés alapjai Támogatási szolgáltatások: ügyfélszolgálat, technológia az utazás területén 1 Repülőjegyek és Ticketing: Repülőjegyek és Ticketing GDS elektronikus foglalási eszközök: Global Distribution Systems képzés. Válasszon az Amadeus, a Galileo, a Sabre vagy az Abacus között [-]

Oklevél

Hiteles könyvelő (cma)

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez a program lehetővé teszi, hogy növelje ismereteit a szakmai vezetői képességek terén, ezáltal jövőbeni lehetőségekhez jusson. [+]

Ez a program lehetővé teszi, hogy növelje ismereteit a szakmai vezetői képességek terén, ezáltal jövőbeni lehetőségekhez jusson.

Kinek van szüksége a programra

Csak a kétéves számviteli tapasztalattal rendelkező diplomások (később is benyújthatók) képesek CMA minősítést folytatni. Ez ideálisnak bizonyult a számviteli tevékenységet folytató szakembereknek és az emberek számára, akik karrierlehetőségre vágynak.

Tanulási eredmény Ismertesse a költségvetés szerepét a szervezet általános tervezésében és teljesítményértékelési folyamatában Határozza meg a költségvetés szerepét a rövid távú célok megfogalmazásában és a műveletek tervezésében és ellenőrzésében e célok elérése érdekében. Azonosítsa az érzékenységelemzés használatát készpénzes költségvetés készítéséhez Ajánlott teljesítménymérési és időszakos jelentési módszertant a működési célok és a tényleges eredmények alapján Teljes mértékben megértsük a tervezést, a költségvetést, az előrejelzést, a teljesítménykezelést, a költséggazdálkodást, a stratégiai tervezést, a szakmai kontrollokat és a belső etikát. A program tartalma 1. rész: Pénzügyi tervezési teljesítmény és ellenőrzés ... [-]

Tanfolyamok

Kurzus az hrmp-ben (humánerőforrás menedzsment szakember)

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Ez a program segít a humán erőforrás (HR) menedzsment alapos megértésében. Megtanulja, hogyan hajtsák végre a bevált gyakorlatokat a munkaerő-felvétel során, és hogyan lehet hatékony HR-politikákat és eljárásokat kidolgozni és elfogadni. [+]

Ez a program segít alapos megértésében Humán erőforrás menedzsment. Megtanulja, hogyan hajtsák végre a bevált gyakorlatokat a munkaerő-felvétel során, és hogyan lehet hatékony HR-politikákat és eljárásokat kidolgozni és elfogadni.

Kinek van szüksége a programra HR vezetők Képzési tisztviselők és szuperlátók Rendszergazdák Manpower tervező tisztviselők Minden olyan személyzet, aki a HR-kérdések széles körű megértését igényli Tanulási eredmény Ismerje meg a HR szerepét a jutalomkezelésben Fedezze fel a képzés és a fejlesztés fontosságát, és tegye meg a lényegét Fedezze fel az öröklési tervezési modelleket, és fedezze fel, hogyan biztosítható, hogy az üzleti kritikus szerepek ne kerüljenek veszélybe Vizsgálja meg a teljesítménykezelést és annak hatását a szervezeti teljesítmény javítására Készüljön fel a promócióra a HR szakértelmének fejlesztésével A program tartalma 1. modul: humán erőforrás menedzsment a szervezetben 2. modul: Megszerzés, HR fejlesztés és teljesítménymenedzsment 3. modul: Jutalom, egészség, biztonság és foglalkoztatás 4. modul: redundancia és nemzetközi HRM [-]

Kurzus pmp (projektmenedzsment szakember)

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

A PMI által kínált Project Management Professional program, amely bemutatja a modern projektmenedzsment alapjait és stratégiáit. [+]

Project Management Professional program Amelyet a PMI kínál, amely bemutatja a modern projektmenedzsment alapjait és stratégiáit.

Kinek van szüksége a programra

Projektvezetők, programmenedzserek, QA, üzleti elemzők, mérnökök, tanácsadók és szakemberek a gyógyszeripar, a pénzügyek, a bankok és a távközlés területén, akik élő projekteken dolgoznak.

Tanulási eredmény

Az egyik a Project Management Frame Work-ról, a Project Life Cycle Managementről, az időről, a költségekről, a kockázatokról, a kommunikáció menedzseléséről, a minőségmenedzsmentről és a költségmenedzsmentről szól.

A program tartalma 1. modul: A projekt irányítási keretrendszere 2. modul: A projekt életciklusa és szervezete 3. modul: Projektmenedzsment folyamatok 4. modul: Project Integration Management 5. modul: A projekt hatóköre 6. modul: Project Time Management 7. modul: Projektköltség-gazdálkodás 8. modul: Projektminőség-menedzsment 9. modul: Projekt emberi erőforrás menedzsment 10. modul: Project Communications Management 11. modul: Projektkockázat-kezelés 12. modul: Projekt beszerzés menedzsment 13. modul: Projektpartnersgazdálkodás [-]

Tanfolyam cips [bérelt beszerzési és ellátási intézet]

Campus Nappali September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

A CIPS iparági szintű képesítést kínál, amely bizonyítja a munkáltatók számára, hogy a beszerzés és a kínálat terén fejlett készségekkel rendelkeznek. Formálja a meglévő készségeket, és felépíti azokat, hogy képes legyen alkalmazni ezt a lenyűgöző szakma alapjait a beszerzések és a kínálat terén gyakorlatilag bármely vállalkozásban vagy iparban. [+]

A CIPS iparági szintű képesítést kínál, amely bizonyítja a munkáltatók számára, hogy a beszerzés és a kínálat terén fejlett készségekkel rendelkeznek. Formálja a meglévő készségeket, és felépíti azokat, hogy képes legyen alkalmazni ezt a lenyűgöző szakma alapjait a beszerzések és a kínálat terén gyakorlatilag bármely vállalkozásban vagy iparban.

A diákok fejleszti a tárgyalásokra vonatkozó fejlett készségeket, és megértik a szerződések és egyéb kereskedelmi megállapodások összetettségét. Megtudhatja, hogyan mérheti az ellátási láncok hatékonyságát és elemezheti az üzleti tevékenységre gyakorolt ​​hatását, és mélyebben megragadhatja vevő / beszállítói kapcsolatainak bonyolultságát. A beszerzési elveket számos változatos kontextusban alkalmazzák, például a magán- és közszektorban, a non-profit és kormányzati szervezetekben: felderítik ezeket, és megtanulják kezelni a különbözőeket.... [-]


Kapcsolat
Cím
Suite#207, Apsara Supermarket Building
Next to Four Points Sheraton Hotel
Bank Street, Bur Dubai,

Dubai, Dubai, AE
Közösségi Média