Hivatalos Leírás

Kihasználva éves tapasztalattal rendelkezik a Közel-Keleten, Zeus Tanácsadó segíti a vállalkozásokat a különböző területeken optimalizálja a teljesítményt, akár egyedi Governance, Risk and Compliance megoldásokat. Dolgozunk a legjobb nemzetközi gyakorlatnak a hatékony működési eredményét vállalkozások.

Mi kézbesítjük tanácsadó szolgáltatások és elismert szakképzés célzó üzleti stratégia, projekt, a minőség, a kockázat és szolgáltatás-menedzsment, a technológia engedélyezése és a nemzetközi szabványoknak való megfelelés és jelentés. Minden tanfolyam akkreditált előadást, amelyet Senior oktatók a globális gyakorlattal.

Zeus Tanácsadó marad up-to-date a tendenciák és a szakértői hálózat folyamatosan szakosodott és növekvő tudásukat a legjobb, hogy ügyfeleink számára a jelenlegi eszközök, technikák, módszerek, és a technológia. Ezen kívül van egy zöld ág feltörekvő annak alapvető összpontosítva segíti a vállalkozásokat a fenntartható kezdeményezések és bevezetése innovatív módon kihasználni, miközben kulturálisan és környezetileg fenntartó magukat és a földet.

Zeusz modell alapja a nemzetközileg elismert Best Practices célzó három terület a vállalkozását: Emberek, Folyamat, és a technológia. Beépítésével legjobb gyakorlatok ezeken a területeken, Zeus javult a szolgáltatás nyújtásának, a termelékenység, és az üzleti műveletek számos jól ismert szervezetek.

Mi és partnereink jártasak testre nemzetközi keretek között, a vállalkozások igényeinek, különösen a Közel-Keleten. A szakértői tudás és kompetenciák SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, és szereti a, hogy együtt sokrétű tapasztalatot Arab entitások és Kulturális tették számunkra a nagyobb piaci részesedést a Közel-Keleten rövid idő alatt .

Jövőkép, küldetés és értékek

Látomás

Igénybe a vállalkozások, a legjobb nemzetközi gyakorlatok ismerete fordítás vezetni őket a 21. század innovatív és fenntartható

Küldetés

Építsen erősségünk a kormányzásban, compliance, projekt, a minőség, a kockázat, és a szolgáltatás-menedzsment, hogy az első választás a vállalkozások vezetői, stratégia, fenntartható növekedés, az innováció, és a tudást a jövő. Fejleszteni kell a együttműködésen alapuló vállalati kultúra és a kliens között Zeus szakemberek, hogy maximalizálja a hatékony coaching és megoldást szállítás. Segítség a vállalkozások fenntartható növekedését a hosszú távú megvalósítását javára. Igazodjanak az üzleti működés, a stratégia és a célok az ipar vezetőit, hogy a nemzetközi szabványok és a kiválóság, hogy pozitívan befolyásolja az üzleti, ügyfélkör, a közösség, és a bolygót.

Értékek

Minőség - Soha kompromisszumot a minőség Excellence - Törekedjen arra, hogy fenntartsák és hogy vezetők kiválósági Integrity - adjon helyt az átláthatóság és az etikai kapcsolat minden alkalmazottak, ügyfelek és partnerek Grow - kibontása a tudásbázis és a haladás az egyéni és a szervezeti fejlesztés Együttműködés - Együttműködés az ügyfelekkel, és nem csak az ügyfelek Fenntarthatóság - Nem üzleti boldogulását, ha nem integrálja a környezet, az emberek, és a főváros összesen funkciójában. Ezzel tartozunk ügyfeleink, a lakosság és az anya föld.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Arab

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Zeus Consulting

A EDRP tanfolyam megtanítja a módszerek a sebezhetőségek azonosítását és megteszi a megfelelő ellenintézkedések megelőzésére és enyhítésére kudarc ... [+]

EK-Tanács - Disaster Recovery Professional

A EDRP tanfolyam megtanítja a módszerek a sebezhetőségek azonosítását és megteszi a megfelelő ellenintézkedések megelőzésére és enyhítésére elmulasztása kockázatokat a szervezet. Azt is előírja a hálózati szakember egy alapítvány a katasztrófa-helyreállítási elveket, beleértve az előkészítést a katasztrófa utáni helyreállítási terv, a kockázatok elemzését a vállalkozási, fejlesztési politikák és eljárások, és a megértés a szerepek és kapcsolatok a különböző tagjai egy szervezet, A terv végrehajtásának, valamint katasztrófák utáni helyreállításhoz.

Ez EDRP persze vesz egy vállalati szintű megközelítés kialakítása a katasztrófa helyreállítási terv. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy biztonságos hálózat azáltal, hogy politikákat és eljárásokat vezettek be, és hogyan lehet visszaállítani a hálózat a katasztrófa esetén.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
Zeus Consulting

A legszélesebb körben megállapított megközelítés az IT Service Management a világon. IT ismeretek önmagukban már nem egy eszköz az informatikai szakemberek vagy a vállala ... [+]

A legszélesebb körben megállapított megközelítés az IT Service Management a világon. IT ismeretek önmagukban már nem egy eszköz az informatikai szakemberek vagy a vállalat. Szakemberek össze kell IT szaktudás az üzleti érzéket, és összpontosítson a folyamatos szolgáltatás javítására. ITIL® nem lehet megvalósítani, nagy költségmegtakarítást jelent egy szervezet támogatása révén optimális felhasználását az eszközök - az emberek folyamatok és a technológia.

Zeus Tanácsadó teljes választékát kínálja innovatív ITIL tanfolyamok kezdve Tudatosság, alapítvány és haladó szinten keresztül a szakértői szintű minősítés.

Mi ITIL®? ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
3 - 20 napok
Campus
Bővebben magyarul
Zeus Consulting

A tanúsítási program bevezetésre kerül, hogy "Black Belt" státusz az egyének, akiknél a stratégiai szakértelem ... [+]

Lean Six Sigma Olyan módszertan támaszkodva együttműködési csoport érdekében, hogy javítsa teljesítményét rendszeresen megszüntetése folyamat, amely lag, és lassítják a siker. A készségek készletek állnak rendelkezésre a többszintű övek (sárga öv, zöld öv, fekete öv, Master Black Belt) Lean Six Sigma eszközöket biztosít, amelyek várhatóan minden szinten.

Lean Six Sigma - Black Belt tanúsítás

Tanfolyam áttekintés

A tanúsítási program bevezetésre kerül, hogy "Black Belt" státusz az egyének, akiknél a stratégiai szakértelem az ő / ő tudományos engedelmesség és Six Sigma eszközök. Black Belt készségek szükségesek, különösen a minőségi osztály, de minden más funkcionális részek egy cég, a Black Belt egyének hozzájárulhat az termelékenységet. Ez a kurzus egy átfogó fedezetet a Lean és Six Sigma technikák, amelyek lehetővé teszik a résztvevő megragadni az alapvető készségek vezető Lean Six Sigma projektek a szervezetükben.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
2 - 8 napok
Campus
Bővebben magyarul
Zeus Consulting

Zeus Tanácsadó PMI Registered Education nyújtó átfogó programokat projekt gyakorló valamennyi oktatási és képzettségi ... [+]

Természetesen - Project Management (PMI)

Zeus Tanácsadó PMI Registered Education nyújtó átfogó programokat projekt gyakorló valamennyi oktatási és képzettségi szint.

Tanúsított Associate in Project Management (CAPM) ®

Egy belépő szintű természetesen a projekt menedzserek, hogy megismertesse a fundamentumok, kifejezések és folyamatokat hatékony projekt menedzsment.

Célközönség

Ez a kurzus célja a nem tapasztalt projekt csapat tagjai és a junior projekt menedzserek, akik meg akarják szerezni egy nemzetközileg elismert minősítést Project Management.

Project Management Professional (PMP) ® (HIT!)

Középpontban az általánosan elfogadott gyakorlat a projektmenedzsment által elismert Project Management Institute, Inc. PMI®, ez a tanfolyam kínál egy szabványokon alapuló megközelítés a sikeres projektmenedzsment egész alkalmazási területek és iparágak.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
3 - 5 napok
Campus
Bővebben magyarul
Zeus Consulting

PRINCE2® (projektek szabályozott környezetben) az alkalmazott módszer tervezése és irányítása projektek különböző ágazataiban iparágakban, beleértve az állami és a magáns ... [+]

PRINCE2® (projektek szabályozott környezetben) az alkalmazott módszer tervezése és irányítása projektek különböző ágazataiban iparágakban, beleértve az állami és a magánszektorban. A módszert használják a legkülönbözőbb és projektek mérete, mivel felismerték, az Egyesült Királyság és a nemzetközileg elfogadott legjobb projektmenedzsment gyakorlatok számára rugalmas és megfelelő hozzáállás és a kiváló menedzsment alapjait személyzet minden tagja.

Zeus Tanácsadó segít megérteni, hogyan módszerek, mint PRINCE2®, MSP® és MoR® lehet szabni, hogy a munka az üzleti és kialakításának elősegítésére a műveletet az optimális munkafolyamatot, a szervezeti hatékonyság és szilárd alapokat ahhoz, hogy elérjék a jövőbeni növekedést.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol,Arab
Nappali
3 - 5 napok
Campus
Bővebben magyarul
Zeus Consulting

Zeus Tanácsadó kínál okleveles képzések bizonyos Microsoft-termékek és technológiák. Ha tanulni a Microsoft Certified oktatók, biztos lehet benne, hogy mit fogsz tanulni ... [+]

Természetesen a Microsoft képzés

Zeus Tanácsadó kínál okleveles képzések bizonyos Microsoft-termékek és technológiák. Ha tanulni a Microsoft Certified oktatók, biztos lehet benne, hogy mit fogsz tanulni lesz pontos, teljes és naprakész.

Listája képzések kategória szerint:

Szerver

A Windows Server Az Exchange Server Lync Server SharePoint Virtualizáció System Center Felhő

Desktop

A Windows

Alkalmazások

Iroda Office 365 A Microsoft Dynamics

Adatbázis

SQL Server

Fejlesztő

Visual Studio Microsoft Azure [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul