Zeus Consulting

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kihasználva éves tapasztalattal rendelkezik a Közel-Keleten, Zeus Tanácsadó segíti a vállalkozásokat a különböző területeken optimalizálja a teljesítményt, akár egyedi Governance, Risk and Compliance megoldásokat. Dolgozunk a legjobb nemzetközi gyakorlatnak a hatékony működési eredményét vállalkozások.

Mi kézbesítjük tanácsadó szolgáltatások és elismert szakképzés célzó üzleti stratégia, projekt, a minőség, a kockázat és szolgáltatás-menedzsment, a technológia engedélyezése és a nemzetközi szabványoknak való megfelelés és jelentés. Minden tanfolyam akkreditált előadást, amelyet Senior oktatók a globális gyakorlattal.

Zeus Tanácsadó marad up-to-date a tendenciák és a szakértői hálózat folyamatosan szakosodott és növekvő tudásukat a legjobb, hogy ügyfeleink számára a jelenlegi eszközök, technikák, módszerek, és a technológia. Ezen kívül van egy zöld ág feltörekvő annak alapvető összpontosítva segíti a vállalkozásokat a fenntartható kezdeményezések és bevezetése innovatív módon kihasználni, miközben kulturálisan és környezetileg fenntartó magukat és a földet.

Zeusz modell alapja a nemzetközileg elismert Best Practices célzó három terület a vállalkozását: Emberek, Folyamat, és a technológia. Beépítésével legjobb gyakorlatok ezeken a területeken, Zeus javult a szolgáltatás nyújtásának, a termelékenység, és az üzleti műveletek számos jól ismert szervezetek.

Mi és partnereink jártasak testre nemzetközi keretek között, a vállalkozások igényeinek, különösen a Közel-Keleten. A szakértői tudás és kompetenciák SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, és szereti a, hogy együtt sokrétű tapasztalatot Arab entitások és Kulturális tették számunkra a nagyobb piaci részesedést a Közel-Keleten rövid idő alatt .

Jövőkép, küldetés és értékek

Látomás

Igénybe a vállalkozások, a legjobb nemzetközi gyakorlatok ismerete fordítás vezetni őket a 21. század innovatív és fenntartható

Küldetés

Építsen erősségünk a kormányzásban, compliance, projekt, a minőség, a kockázat, és a szolgáltatás-menedzsment, hogy az első választás a vállalkozások vezetői, stratégia, fenntartható növekedés, az innováció, és a tudást a jövő. Fejleszteni kell a együttműködésen alapuló vállalati kultúra és a kliens között Zeus szakemberek, hogy maximalizálja a hatékony coaching és megoldást szállítás. Segítség a vállalkozások fenntartható növekedését a hosszú távú megvalósítását javára. Igazodjanak az üzleti működés, a stratégia és a célok az ipar vezetőit, hogy a nemzetközi szabványok és a kiválóság, hogy pozitívan befolyásolja az üzleti, ügyfélkör, a közösség, és a bolygót.

Értékek

Minőség - Soha kompromisszumot a minőség Excellence - Törekedjen arra, hogy fenntartsák és hogy vezetők kiválósági Integrity - adjon helyt az átláthatóság és az etikai kapcsolat minden alkalmazottak, ügyfelek és partnerek Grow - kibontása a tudásbázis és a haladás az egyéni és a szervezeti fejlesztés Együttműködés - Együttműködés az ügyfelekkel, és nem csak az ügyfelek Fenntarthatóság - Nem üzleti boldogulását, ha nem integrálja a környezet, az emberek, és a főváros összesen funkciójában. Ezzel tartozunk ügyfeleink, a lakosság és az anya föld.

Helyszínek

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 4211692