Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Háttér Az Alapítvány

A John Zepp Alapítvány hozta létre az Egyesült Államokban 1992-ben, halála után Mr. John Zepp. Egy amerikai doktori hallgató kémia, John Zepp tudta, hogy haldoklik a rák, és a végrendeletében azt kérte, hogy egy alapítvány jön létre, hogy segítsen a rászoruló gyermekeken. Az alapítvány tartott csak néhány évvel zárás előtt.

Azonban 2010-ben a JZF kapott új életet bátyja, Raymond, aki éppen létrehozott egy új egyetem Kambodzsában. A JZF volt egy informális szervezet, mely ösztöndíjat a kivételezett diákok, hogy részt vegyen Dewey International University Kambodzsában.

Raymond Zepp és a fülöp-szigeteki felesége Shekinah visszavonult a Fülöp-szigeteken 2013-ban a város San Guillermo Isabela tartomány, Luzon. Azt szeretnék, hogy folytassa a munkát a JZF által hivatalos létrehozásáról Alapítványt, hogy javítsa az oktatás a diákok a vidéki város San Guillermo és a közeli területeken.

Mission Statement

A misszió a John Zepp Alapítvány célja, hogy javítsa az oktatás különböző szintjein a tanulók és környékén San Guillermo, Fülöp-szigetek. Ezek a diákok közé iskola előtti diákok, középiskolás diákok, valamint a diákok számára, hogy részt vegyen egyetemre.

VISION NYILATKOZAT

Látunk egy integrált oktatási közösség San Guillermo, ahol a költségtérítéses tevékenységek kiegészítsék a közoktatásban. Látjuk kisgyermekek készül magántulajdonban való sikeres belépéshez évfolyamon a közoktatási intézményekben. Látjuk középiskolás diák tanul állami középiskolai osztályok komoly környezeti oktatás számára, ideértve tanoda, bemutató támogatást, oktatási multimédiás források, stb Azt is látjuk, a fiatal felnőttek készül való átvitele egyetemek az online oktatóanyagokat és rövid kurzusok. Néhány ezek a diákok kapnak teljes vagy részmunkaidős ösztöndíj, hogy részt vegyen a helyi egyetemeken.

Formátuma Tanfolyamok

Minden tanfolyam felel meg egy három hitel félév az amerikai rendszerben. Tanfolyamok félig intenzív, vagyis azok megfelelnek csak két hónapig minden. A főállású munkaidő tehát csak két út. A főállású munkaidő egy év két tanfolyamok félévenként több mint öt szempontból. Azaz 10 tanfolyam, vagy 30 félév kredit évente, ami a hasonló amerikai egyetemi tanév.

A normál terhelés során áll egy angol nyelvtanfolyam plusz egy másik téma természetesen félévenként. Például, az első félévben, egy diák vehet English leolvasás és Társadalomtudományi Kar együtt Kritikus gondolkodás és a logika. Azonban még a többi téma tanfolyamok lesz egy erős angol nyelvi része, mint például a szövegértés gyakorlatokat, vagy szókincs-épület.

A ROCC kapcsolatai vannak sokan egyetemek a világ. Mi fog írni ajánlásokat diákok, akik szeretnék, hogy adja át a speciális programok a külföldi egyetemeken.

A tanfolyamok is felkészítse a diákokat, hogy a TOEFL vizsga, vagy IELTS vizsgát. Diákok, akik át ezeket a vizsgálatokat, és akik tenni más alapvető tanfolyamok a ROCC lesz képes felvételt nyerjen a külföldi angol tannyelvű egyetem.

Kohort rendszer

Ahol lehetséges, osztályok fognak tartani érintetlenül távon távon. Keresztül heti vitafórumok, a diákok megismerjék egymást annak a célnak az ugyanazon osztályok együtt.

Helyszínek

Manila

Address
68 Istanbul St. BF Midwest
BF Homes Paranaque
1700 Philippines

Manila, Metro Manila, Fülöp-szigetek