B&D English School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

B

Iskolánk egy 3 szintes épületet kapott egy tetőcsomaggal az Agan-egyben, a Sibulánban. Ez a hely nagyon közel van a repülőtéri területhez. A helyet számos üdülőhely veszi körül, gyönyörű strandja mentén. A Negros Oriental fő repülőtér, a Dumaguete repülőtér található. A város központjában található a Sibulan-tengeri kikötő is. Több mint egy 40 perces utazás a Cebu-szigetre háromféle tengeri hajó használatával lehetséges, legyen az bárka, szivattyúhajó vagy gyors hajó. Mellesleg ez az első település Dumaguete város mellett, így nincs semmi aggodalom, hiszen az utóbbi nagyon jól elérhető az emberek számára

Fülöp-szigeteki kormányzati akkreditált intézmény vagyunk az angol nyelvtanuláshoz, mint második nyelv (ESL) tanulás. Iskolánk angol nyelvű tanulmányi programját a Műszaki Oktatási és Szakképzési Hatóság (TESDA) hagyta jóvá és a Fülöp-szigeteki Bevándorlási Hivatal akkreditálja .

B

Iskolánk tanárai magasan képzettek, jól képzettek és a vizsgabiztosok járnak. A TESDA által akkreditált ESL tanárok névjegyzéke is megtalálható, amelyek segítenek a hallgatóknak az angol kommunikációs készségük javításában. Sőt, mi vagyunk az egyik olyan iskola, aki angol nyelvtanulási programot ajánl alacsony költséggel egy kényelmes és kényelmes környezetben. Így garantált a kiváló oktatás.

Felszerelés

B

2 man-to-man osztályterem - jól szellőző, széles osztálytermi egyéni légkondicionáló egységekkel és jó világítással, ahol a diákok tanulhatnak angolt anélkül, hogy zavartan lennének.

2 csoportos tanterem - jól szellőző, tágasabb tantermek egyedi légkondicionálóval, jó világítással és oktatási anyagokkal.

Office - a menedzser és az irodai személyzet számára a diákok és a tanárok aggodalmait kielégítő hely.

Tanári Lounge / Kollégai Szoba - egy hely, ahol a tanárok előkészítik a leckéket, érvényesítik a diákok profiljait, és megfogalmazzák az értékelést.

16 kollégiumi szoba - 5 különterem, 5 kétszemélyes szoba, 6 négyágyas szoba (televízió nélkül), tágas, jól szellőző szoba légkondicionálóval, kábeltévé magán és 2 fő részére, valamint hideg- és melegvizes zuhanyzó egyszemélyes, kétszemélyes , és több helyet foglal el.

* A férfi és női hallgatók külön szobákat foglalnak el.

1 Gyerekek játszószobája - a gyermekes családok számára kialakított lehetőség, ahol játszhatnak és élvezhetik az óvodai tevékenységeket.

Könyvtár / Tanulmányi terület - a diákok és a tanárok rendelkezésére álló tanulási erőforrásokkal rendelkező intézmény, amely az önálló tanulmányi és egyéb tanulmányi célokra szabadidejük alatt használható

Edzőterem - Van futópad (futógép), egyensúly labda, súlyzó, felemelő állvány stb azoknak a hallgatóknak, akik készek javítani és fenntartani a fizikai jólét.

Tető fedélzet - nyitott tér, amely frissítő légkört biztosít az iskolai rendezvények és egyéb tanórákon kívüli tevékenységek számára.

Mosoda - a fedélzeten található speciális terület a háztartási személyzet számára a diákok ruháinak és iskolai ruháinak mosásához és szárításához

Konyha és étkező - egy jól karbantartott terület a diákok számára, hogy a ragyogó ételeket elkészítették és szolgálják a konyhai munkatársak.

Parkoló - széleskörű hely az iskola és az ügyfelek számára.

Végül van egy 24 órás biztonsági őr a szolgálatban, biztosítva a hallgatók és az iskola biztonságát. Végül a Fülöp-szigeteki Országos Rendőrség (PNP) Negros Oriental tartományi székhelye néhány méterre található a B

Helyszínek

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Central Visayas, Fülöp-szigetek