B&D English School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

B

Iskolánk egy 3 szintes épületet kapott egy tetÅcsomaggal az Agan-egyben, a Sibulánban. Ez a hely nagyon közel van a repülÅtéri területhez. A helyet számos üdülÅhely veszi körül, gyönyörű strandja mentén. A Negros Oriental fÅ repülÅtér, a Dumaguete repülÅtér található. A város központjában található a Sibulan-tengeri kikötÅ is. Több mint egy 40 perces utazás a Cebu-szigetre háromféle tengeri hajó használatával lehetséges, legyen az bárka, szivattyúhajó vagy gyors hajó. Mellesleg ez az elsÅ település Dumaguete város mellett, így nincs semmi aggodalom, hiszen az utóbbi nagyon jól elérhetÅ az emberek számára

Fülöp-szigeteki kormányzati akkreditált intézmény vagyunk az angol nyelvtanuláshoz, mint második nyelv (ESL) tanulás. Iskolánk angol nyelvű tanulmányi programját a Műszaki Oktatási és Szakképzési Hatóság (TESDA) hagyta jóvá és a Fülöp-szigeteki Bevándorlási Hivatal akkreditálja .

B

Iskolánk tanárai magasan képzettek, jól képzettek és a vizsgabiztosok járnak. A TESDA által akkreditált ESL tanárok névjegyzéke is megtalálható, amelyek segítenek a hallgatóknak az angol kommunikációs készségük javításában. SÅt, mi vagyunk az egyik olyan iskola, aki angol nyelvtanulási programot ajánl alacsony költséggel egy kényelmes és kényelmes környezetben. Ãgy garantált a kiváló oktatás.

Felszerelés

B

2 man-to-man osztályterem - jól szellÅzÅ, széles osztálytermi egyéni légkondicionáló egységekkel és jó világítással, ahol a diákok tanulhatnak angolt anélkül, hogy zavartan lennének.

2 csoportos tanterem - jól szellÅzÅ, tágasabb tantermek egyedi légkondicionálóval, jó világítással és oktatási anyagokkal.

Office - a menedzser és az irodai személyzet számára a diákok és a tanárok aggodalmait kielégítŠhely.

Tanári Lounge / Kollégai Szoba - egy hely, ahol a tanárok elÅkészítik a leckéket, érvényesítik a diákok profiljait, és megfogalmazzák az értékelést.

16 kollégiumi szoba - 5 különterem, 5 kétszemélyes szoba, 6 négyágyas szoba (televízió nélkül), tágas, jól szellÅzÅ szoba légkondicionálóval, kábeltévé magán és 2 fÅ részére, valamint hideg- és melegvizes zuhanyzó egyszemélyes, kétszemélyes , és több helyet foglal el.

* A férfi és nÅi hallgatók külön szobákat foglalnak el.

1 Gyerekek játszószobája - a gyermekes családok számára kialakított lehetÅség, ahol játszhatnak és élvezhetik az óvodai tevékenységeket.

Könyvtár / Tanulmányi terület - a diákok és a tanárok rendelkezésére álló tanulási erÅforrásokkal rendelkezÅ intézmény, amely az önálló tanulmányi és egyéb tanulmányi célokra szabadidejük alatt használható

EdzÅterem - Van futópad (futógép), egyensúly labda, súlyzó, felemelŠállvány stb azoknak a hallgatóknak, akik készek javítani és fenntartani a fizikai jólét.

TetŠfedélzet - nyitott tér, amely frissítŠlégkört biztosít az iskolai rendezvények és egyéb tanórákon kívüli tevékenységek számára.

Mosoda - a fedélzeten található speciális terület a háztartási személyzet számára a diákok ruháinak és iskolai ruháinak mosásához és szárításához

Konyha és étkezŠ- egy jól karbantartott terület a diákok számára, hogy a ragyogó ételeket elkészítették és szolgálják a konyhai munkatársak.

Parkoló - széleskörű hely az iskola és az ügyfelek számára.

Végül van egy 24 órás biztonsági År a szolgálatban, biztosítva a hallgatók és az iskola biztonságát. Végül a Fülöp-szigeteki Országos RendÅrség (PNP) Negros Oriental tartományi székhelye néhány méterre található a B

Helyszínek

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL
6201 Dumaguete, Central Visayas, Fülöp-szigetek