Hivatalos Leírás

Paradise angol egy kanadai családi tulajdonban lévő angol nyelv központ kínál angol nyelvtanfolyamok a Fülöp-szigeteken a sziget Boracay. Ez 2005-ben alakult, és nőtt gyors ütemben a kezdetektől fogva. A hallgatók több mint 50 ország vett részt a programokban, és több is, hogy csatlakozzon hozzánk minden évben. Meggyőződésünk, hogy a mi kanadai, brit és az amerikai tanár, kínálunk kiváló angolul diákjaink alacsonyabb áron, mint bármely más nyelviskola Kanadában, Ausztráliában vagy az Egyesült Államokban, és a magasabb szintű oktatás, mint bármelyik nyelviskola Fülöp-szigetek.

Mi egy akkreditált iskola a Bureau of Immigration, Egyesülete akkreditált iskolák a Fülöp-szigeteken, és kapcsolatban áll a British Council és a Ascentis. Paradise angol büszke arra, hogy elnyerte a 2013 Student Choice Award által LanguageBookings.com és az ügyfél-elégedettség Excellence Award által LanguageCourse.net.

Figyelembe angol nyelvtanfolyamok a Fülöp-szigeteken, különösen a trópusi szigeten tesz minket, mint senki más nyelviskola bárhol máshol a világon. A jelenléte egy erős nemzetközi közösség széles választéka érdekes off-campus tevékenységek kiegészítik felé nyomja szórakozás tanulás egy helyen volt rangsorolva a világ legjobb szigeti 2012-ben, és szavazott a világ legjobb ázsiai part 2013.

Jövőbeli

Paradise English magatartások gondosan kiválasztott angol nyelvtanfolyamok minőségi témák valós időben és a valós életben. Mi a terepet, hogy tanulni ma, így készen állnak, hogy használja az új angol nyelvű, ha elhagyja az osztályban. Paradise English sok lehetőséget, hogy tanulmányozza a: csoportos órák, egy-egy oktató, aqua sport, kulturális bemutatók és számos beltéri és kültéri programok. A következő nyelvi készségek megtanulod az osztályban találkozáskor a különböző országok ugyanazon a napon!

család

Paradise angol kínál angol nyelvtanfolyamok családias környezetben. Ügyelünk a diákok, mint a család. Érzik magukat a jelenlétében, a tanárok és a kisegítő személyzet, kitűnő szolgáltatást, hogy kiegészítse a tanulási tapasztalat. Biztosítjuk a tanulási környezetben, amely tisztességes, határozott és barátságos.

Barát

Paradise angol kínál angol nyelvtanfolyamok, amelyek elősegítik a kollaboratív tanulást. Növelje a tanulás nem csak hallgatja a tanulságok vagy üzenetrögzítő könyv gyakorlatokat, hanem azáltal, hogy egyetértés a tantermi és a társadalmi interakció osztálytársaival és mentorok. Szerezz új barátokat minden részéből a világon az egyik leginkább magával ragadó hely van a földön!

Móka

Paradise English integrálja szórakozás tanulás. A helyszín lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb környezetet a tanuláshoz, ahol a nyelv a tanultakat, és javult a trópusi szigeten kalandok és inter-kulturális tevékenységek teljes mértékben kiegészíti a tanulási folyamatot. In Paradise angol, angol nyelvtanfolyamot sosem unalmas.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Paradise English Boracay

Angol üzleti, FCE, CAE, TOEIC, IELTS és TOEFL. Az angol nyelv sokszínű használatának és működésének köszönhetően a Paradise English programokat speciális célokra is kínál ... [+]

Angol üzleti, FCE, CAE, TOEIC, IELTS és TOEFL. Mivel a különböző használata és funkciója az angol nyelv, angol Paradise is kínál programokat különleges célokra. Tökéletes üzleti nyelvtudásodat angolul, vagy felkészülni a CAE, TOEIC, TEFL és IELTS tesztekre. Angol Szaknyelv Program tartalmazza:

2. csoport osztályok (akár nyelvtan, szókincs, üzleti, Reading vagy Vita) 2. Az egyik, hogy egy osztályba on Purpose konkrét témákat Összesen 20 óra minden héten. Tanórák tapasztalt amerikai, kanadai, brit és filippínó tanárok. Árak 1 hét: 337 $ 2 hét: 647 $ 3 hét: 928 $ 4 hét: 928 $ További hét: 282 $ [-]
Fülöp-szigetek maláj
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Paradise English Boracay

Ez igaz English Beginners 'Program célja, hogy megalkossa és fejlessze a Basic English diákok ismereteire, hogy nagyon kevés vagy semmilyen Angol képesség. A hangsúly a p ... [+]

Ezt Igaz angol Kezdő Program célja, hogy megalkossa és fejlessze az alapvető angol diákok ismereteire, hogy nagyon kevés vagy semmilyen Angol képesség. A hangsúly a program célja, hogy a tanulók a mindennapi szókincs és Expression, alapvető nyelvtani, beszéd, olvasás és írás, hogy funkció egyszerű mindennapi életben helyzetet. Az igazi angol Kezdő Program tartalmazza:

2. csoport osztályok és 3 One to One osztályok / nap Összesen 25 osztályok minden héten. Tanórák tapasztalt amerikai, kanadai, brit és filippínó tanárok. Árak 1 hét: 407 $ 2 hét: 779 $ 3 hét: 1118 $ 4 hét: 1118 $ További hét: 339 $ [-]
Fülöp-szigetek maláj
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Paradise English Boracay

Az általános angol program megadja az ismerős érzés, hogy a rendszeres hallgatói újra. Miután 5 óra egy nap minden bizonnyal javítani az angol nyelvű képes. ... [+]

A Általános angol nyelvű program megadja az ismerős érzés, hogy a rendszeres hallgatói újra. Miután 5 óra egy nap minden bizonnyal javítani az angol nyelvű képes. Osztályok vannak kialakítva, hogy a cél a speciális nyelvi készségek van szüksége. Meg fogja tanulni Általános angol, Aktuális beszélgetés, szókincs, nyelvtan, Reading, Vita és írás. Az általános angol program a következőket tartalmazza:

5. osztályba tartozó Daily (4 Csoport osztályok és 1 One to One Class) Összesen 25 óra hetente. Tanórák tapasztalt amerikai, kanadai, brit és filippínó tanárok. Árak 1 hét: 341 $ 2 hét: 653 $ 3 hét: 936 $ 4 hét: 936 $ ... [-]
Fülöp-szigetek maláj
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 30 hetek
Campus
Bővebben magyarul