Hivatalos Leírás

Jobb világ a jobb vezetés révén

Kínálunk egy egyedülálló és vezető környezetet a tanuláshoz, és inspiráló platform eszmék és tapasztalatok cseréjére. Jelentős karriereket és felfelé irányuló mobilitást teszünk lehetővé tapasztalt szakemberek, tapasztalt vezetők és jövőbeli vezetők számára egyaránt.

Célunk a várakozások túllépése a szervezeti átalakítások elősegítésével és a versenyelőny kihasználásával, és elkötelezettek a szolgáltatásaink és megoldásaink rövid és hosszú távú hatásának mérésére.

- Dr. Pekka Mattila, az Aalto University Executive Education Kft. Ügyvezető igazgatója

Hatásunk

Küldetésünk, hogy jobb világot építünk jobb vezetés révén. Elsősorban a résztvevők, szervezeteik, az akadémiai közösség és a társadalom egésze által gyakorolt ​​hatás által vezéreltek.

A programjaid hasznára válik, amelyek hatással vannak a munkájára, magára a vezetőre, a gondolkodásra, és arra a szervezetre, amelyhez Ön is tagja. Támogatjuk és fejlesztjük az egyének tudását és készségeit, és elősegítjük az önbizalmat. Meg fogja tanulni felismerni a saját potenciálját és szerezni eszközeit annak eléréséhez.

Ön is részesül az Aalto Egyetem Erősségeiből

Aalto University Executive Education az Aalto University Executive Education egyedülálló erejével és tudományaival foglalkozik: a vállalkozói és vállalkozói tevékenység, az innováció menedzsment, a formatervezés menedzsmentje és a technológiai fejlődés által lehetővé tett irányítási innovációk.

Az Aalto Egyetemmel folytatott együttműködésünk révén multidiszciplináris megközelítést, legújabb ismereteket és új, innovatív tanulási módszereket hozunk létre a szakértők és a vezetők fejlődéséhez, és biztosítjuk az Aalto karnak hálózatokat és fejlesztési lehetőségeket.

Az Aalto University Executive Education Kft. Aalto University Executive Education el az egyetemi közösséget, például osztalékot, előadási díjat és bérleti díjakat. 2017-ben az Aalto University Executive Education pénzügyi lenyomatja az Aalto közösségben mintegy 3,1 millió eurót tett ki (2016-ban 2,6 millió euró).

Rangsorolás és Akkreditációs Garancia Minőség

A különböző akkreditációk és rangsorok nyomon követése segít kiválasztani egy olyan programot és intézményt, amely alaposan megvizsgálta és megerősítette, hogy a világ legkiválóbb intézményei közé tartozik.

Az Aalto Egyetem részeként az AACSB, az AMBA és az EQUIS mindössze 0,5% -át adta az akkreditációk "háromszoros korona", a három legelismertebb üzleti egyetemi akkreditáció.

2018-ban az Aalto EE-t a 39. helyezést a Financial Times világviszonylatban rangsorolta az üzleti iskoláknak, amelyek felsőoktatási oktatást biztosítanak. Ezért a felső vezetés a felsőoktatásban a felsőoktatásban részesül. Ez garantálja a magas színvonalat a szervezet számára.

Az Aalto EE és az Aalto Egyetem minden évben egyetemi rangsorban szerepelnek. Ezek közül a legfontosabb a Financial Times különféle listája; az Európai Üzleti Iskola rangsorában, az Executive Education Ranking és az Executive MBA rangsorban.

Kar és egyetemi egyetemek

A mindennapi műveleteket és a multidiszciplináris kutatást a világ több mint 800 professzorával és szakértőivel kapcsoljuk össze. Az Aalto EE-ben inspirálhatunk az Aalto Egyetem kiváló tanárai, a saját személyzetünk és a látogató oktatóink. Az egyetemi végzettség mellett mindketten kitűnő tanárok, és jelentős tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi szervezetek felső szintű vezetői között, és a legfrissebb kutatásokat olyan szemléltető modellekké és keretekké alakítják át, amelyeket a résztvevők használhatnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Mesterdiploma

Aalto University Executive Education

A Graduate Diploma in Technology felkínálja a vezető döntéshozókat az új technológiák, például a mesterséges intelligencia, a blokkhossz és a robotika használatához szüks ... [+]

Ragadja meg az új technológiák értékét

A Graduate Diploma in Technology felkínálja a vezető döntéshozókat az új technológiák, például a mesterséges intelligencia, a blokkhossz és a robotika használatához szükséges készségekkel és kompetenciákkal a szervezeti növekedés vezetése érdekében.

A program lehetőséget ad arra, hogy mélyebb merüljön az új technológiákba a valós alkalmazásokon keresztül, és jobban megértse a technológiát alkalmazó, az üzleti környezet átalakításának gyakorlatát, lehetőségeit és következményeit.

A programon való részvétellel Ön is jobban felkészülhet a vezető technológiákkal dolgozó csapatokra, és jobban tud vezetni az innovációt a vállalatában most és a jövőben is.... [-]

Finnország Helsinki
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Aalto University Executive Education

A Design Thinking for Business Innovation egy olyan intenzív program, amely felajánlja a készségeket olyan új megoldások megtervezéséhez, amelyek értéket teremtenek az üg ... [+]

Ideától a piacig - Vidd el az innovációt a következő szintre a design gondolkodással

A Design Thinking for Business Innovation egy olyan intenzív program, amely felajánlja a készségeket olyan új megoldások megtervezéséhez, amelyek értéket teremtenek az ügyfelek és az üzleti élet számára. Ez a 7 napos program magában foglalja az innováció minden kritikus szakaszait az ötletből a piacra lépéshez.

Fel fogod tárni és megérteni a Tervezési gondolkodás kereteit, látni a cselekvésben és megtanulni, hogyan alkalmazza gyakorlatilag a szervezet üzleti modelljeire.

A Design Innovációs gondolkodás az Aalto EE és az ESADE Business School közös programja.... [-]

Finnország Helsinki Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
7 napok
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Aalto University Executive Education

A Game Executive feltárja a játékok univerzumát, és felkészül arra, hogy kezelje a sikeres üzleti tevékenység menedzselésének és építésének globális kihívásait. A program ... [+]

Ahol a játékegyetem találkozik a globális hősökkel - John Romero ft. VIP vendégként.

A Game Executive feltárja a játékok univerzumát, és felkészül arra, hogy kezelje a sikeres üzleti tevékenység menedzselésének és építésének globális kihívásait. A program lehetőséget kínál arra, hogy értelmes kapcsolatokat alakítson ki a játékipar szakembereivel, társaival és potenciális partnereivel. Ez egy egyedülálló 6 napos boot-tábor, amely rendkívül intenzív, de rendkívül előnyös az egyének és vállalatok számára - nagy vagy kicsi - keresni a magas növekedési és fejlesztési lehetőségeket.

A résztvevők megtanulják a világszínvonalú előadók, a felsőbb tudományos oktatók és az inspiráló céglátogatások. Partnereinket a legjobb emberekkel - a helyi és a globális - egy valóban felejthetetlen tanulási élmény érdekében nyújtjuk. És biztonságos, izgalmas és multikulturális tanulási környezetet biztosítunk Önnek a fejlesztési igények és a karrier-célkitűzések kielégítésére.... [-]

Finnország Helsinki
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 napok
Campus
Bővebben magyarul
Aalto University Executive Education

Egy rendkívül versenyképes üzleti környezetben a tárgyalási környezetben a lehető legjobb eredmények megteremtésének lehetősége határozza meg vállalkozásának sikereit. ... [+]

Sikeres eredmények létrehozása a kereskedelmi tárgyalásokban

Egy rendkívül versenyképes üzleti környezetben a tárgyalási környezetben a lehető legjobb eredmények megteremtésének lehetősége határozza meg vállalkozásának sikereit. Jelenlegi szerepétől függetlenül a legjobb tárgyalók képesek stratégiai módon befolyásolni a többi résztvevőt, megérteni minden szöget, miközben szilárd megállapodásokat kötnek és szakmai kapcsolatokat építenek ki a folyamatban.

Ez a tárgyalási készségek program gyakorlati, gyakorlati és hatékony kétnapos program, amely mélyreható élményt nyújt a legújabb üzleti gyakorlatok és az élő esettanulmányok segítségével, hogy a tárgyalási és meggyőző készségeket eljusson a következő szintre.... [-]

Finnország Helsinki
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 napok
Campus
Bővebben magyarul
Address
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finnország