Aeropole Flight Training

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Aéropole

Mintegy Aéropole

Aéropole egy prémium repülés-ban alapított 2010. Mi szakemberek a pilótaképzés, műszakilag fejlett repülőgép. Mi működik a flotta modern Diamonds Helsinki-Malmi, Finnország, mint a mi fő alapja. A jóváhagyott szervezet magasan képzett és tapasztalt oktatók rendelkezésre áll, és készen áll, hogy jutalom a speciális igények kielégítésére, legyen Ön új repülési vagy pilóta.

A mi célunk

Mi a Aéropole szenvedélyesen Ön kiváló repülési képzést. Célunk, hogy az első számú járat iskola Finnországban a minőség. Mi ígéretünk Önnek az, hogy kiváló minőségű ügyfélszolgálat, képzés, berendezéseket és személyzetet.

1. Kiváló ügyfélszolgálat

Mi csak ígérünk, hogy tudjuk tartani. Ez azt jelenti, hogy lényegre és valós képzési szerződés, könnyen érthető árképzés és nyílt kommunikáció, ha a dolgok változnak. Edzéstervekről egyedileg az Ön igényeire szabva, legyen rendes munkaidőben vagy este és hétvégén.

2. Minőségi képzés

Van egy nagyon pedagógiai megközelítést képzés. Nem azért vagyunk itt, hogy megmutassák a repülő készségeket vagy tapasztalatot, hanem, hogy a vonat a diákok, hogy biztonságos legyen, és benne a pilóták, hogy a repülő célok a szakmai vagy a szabadidő. Vettünk egy új megközelítés a képzés és a minőségbiztosítási rendszer nem láttam semmilyen más finn repülés iskola előtt. A tanítási módszerek és bevált világszínvonalú rendszereket, amelyek az általunk adaptált és tovább javítani a helyi skandináv környezet - és azok teljes mértékben megfelelnek, és meghaladja az európai légi közlekedési előírások.

3. Modern repülőgép

A repülőgépek state-of-the-art, tökéletes a képzés és van egy rendkívül jó biztonsági (sőt, a legjobb az iparágban.) Merjük állítás működik a legújabb és legmodernebb képzési flotta Finnországban a mi árkategóriában . Minden diák arra ösztönzik, hogy a vonat a glass cockpit repülőgép, és mi is tanítani a hagyományos eszközökkel, hogy a diákok a készségek, amelyekre szükségük van.

4. Szakmai és tehetséges oktatók

Oktatóink több száz, ha nem több ezer órányi tapasztalattal oktatók és a legtöbb légitársaság vagy charter járat tapasztalat. Ők velünk vannak, mert úgy találják, utasító hálás és szenvedélyesen minőség - nem csak az órajel több repülési órát. Igaz, a minőségi utasítást nem nyugszik egyes oktató vállára, hanem táplálja, a módszeres minőség a szervezetünk és a tanulás.

Meggyőződésünk, hogy az egyetlen módja annak, hogy felfüggeszti a tetején, hogy felismerjük azt a tényt, hogy mindannyian egy végtelen út a tanulás - kiválóság átjön kitartás és a folyamatos fejlődés. Ne hagyja, hogy ez a megszállottság a miénk akadályozza meg a élvezi, amit hamarosan tapasztalni velünk: izgalom és a szórakozás elválaszthatatlan része a repülés, hogy egy törekvő privát pilóta vagy induló új és jövedelmező karrier a légi közlekedésben. Mi segítjük Önt azokat a tapasztalatokat biztonságosan!

Kik vagyunk mi?

Mi a légi közlekedés és az üzleti szakemberek kiegészítve háttérrel: a légitársaságok és a charter pilóták, karrier oktatók, repülőgép mérnök, üzleti vezetők és a vállalkozók. Voltunk csalódott a hiánya repülés iskola valóban érdekli a diákok tanulási és az ügyfélszolgálat, így megalapozottak. Mi talán nem a legolcsóbb járatot iskola körül, de minden bizonnyal arra törekszik, hogy maradjon a legjobb!

Engedélyek

  • EASA ATO tanúsítvány FI.ATO.2016 - finn CAA jóváhagyása minden kurzus keretében jóváhagyott képzési szervezet (ATO) keretében az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) szabályzat.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Finn

Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL tanfolyam

Campus Nappali Részidős 18 - 24 hónapok Nyílt Beiratkozás Finnország Helsinki + 1 további

Aéropole most fogadnak jelentkezéseket a Diamond Cadet ab initio Airline Transport Pilot pálya (fagyasztott ATPL) erősen motivált egyének egy szenvedélyes repülő. A tanfolyam saját finanszírozású és a tanfolyam ára 119 800 €, és magában foglalja az összes képzés akkor kell alkalmazni álmai állást valamelyik légitársaságnál. [+]

Airline Transport Pilot ab-initio ATPL tanfolyam

Aéropole most fogadnak jelentkezéseket a mi áttörést Diamond Cadet ™ eleve Airline Transport Pilot pálya (fagyasztott ATPL) erősen motivált egyének egy szenvedélyes repülő. A tanfolyam ára 119 800 € * és tartalmazza a képzés, amely akkor kell alkalmazni álmai állást valamelyik légitársaságnál. A tanfolyam díja fizetendő havi részletekben.

A pilóta feladata megköveteli a pontosság és a tudás, de nem kivételes képességek vagy fizikai állóképesség. Csak akkor van szükség a normális látás (vagy anélkül üvegek) és a jó általános egészségi - és ami a legfontosabb az erős hajtás és a motiváció, hogy arra az eget! Ha megvan a motiváció, hogy tanulmányozza kemény és légy a legjobb a legjobb, akkor az a személy, keresünk!... [-]


Videók

Aeropole Private Pilot Training

Kapcsolat

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF

Cím Helsinki-Malmi Airport Main terminal
00700 Helsinki, Finnország
Honlap http://www.aeropole.fi/
Telefon +358 9 56274600