Akatem Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Valódi világtanulás a jobb jövőért

Akatem Learning tanulást biztosít a jövőbeli tervezők számára, akik meg akarják változtatni a világukat, és tudják, hogy a tervezés erős erő lehet a jó.

Hiszünk abban, hogy megtanuljuk a tanulást; más iskolákkal ellentétben nem kérünk téged, hogy 10 hétig ülj egy tantermi tanulási elméletben; a szakértelem megszerzése több, mint az osztálytermi tanulás.

Tanfolyamaink során a valós életben megvalósuló projekteket megtanulod, így gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz az emberek számára fontos problémák megoldására. Amikor velünk megtanulsz, nemcsak a dizájn szilárd oktatását, hanem betekintést adunk az ügyfelek gondolkodásmódjába.


Tanulás a design szívében. Finnország.

Finnország híres tervezési örökségéről és gondoskodásáról a közösség számára, így csodálatos hely a ragyogó karrierjének megtervezésében és a világotól való különbségtételhez! Minden kurzusunk angol nyelven kerül bemutatásra a világ minden tájáról érkező tanulók maximális elérhetőségének biztosítása érdekében.

A gyakorlók, nem csak a tanárok

Oktatóink nem csak elméletet tanítanak; mindenkinek mind Finnországban, mind külföldön széles körű tapasztalattal rendelkeznek szakmájukban, és aktív gyakorlók, és nem csak teljes munkaidős tanárok. Mindig a gyakorlati képességekre összpontosítunk, nem pedig az elméletre, hogy befejezd a tanfolyamot azzal a képességgel, hogy a valós világban dolgozhatsz.

A Design of Business

A tervezés soha nem történik vákuumban; gyakorlati tervezési oktatással való ellátása azt jelenti, hogy megtanuljuk, hogyan működik a tervezési munka. A tanfolyam befejezéséig megtudhatja, hogy a tervezők hogyan működnek együtt a fejlesztőkkel, a vezetőkkel és más szervezeti személyzettel, és hogyan befolyásolja a tervezés a folyamatot és a kockázatot.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Több mint egy kurzus

Amikor részt vesz egy Akatem Learning tanfolyamon, többet kapsz egy osztályteremben; A valós projektekkel kapcsolatos munka azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy az első naptól kezdve építse fel a portfólióját, és dolgozzon a problémák megoldásában mind a csapatokban, mind pedig önállóan. Azt is megtudhatja, hogyan kommunikálhat tervezési döntéseket az üzletemberek és a nem tervezők számára


Építsd karrierjét

A szakmai tanulási tanfolyamnak segítenie kell a karrierjének előmozdítását. Hálózat az iparági emberekkel az iskolán kívüli rendezvényeink és workshopjaink során, és ingyenes karrierépítési tanácsokhoz jutunk, hogy segítsük a portfólió pozícióját, lenyűgöző önéletrajzát, professzionális márkaépítését és az interjú megakadályozását! És amikor dolgozik, ingyenesen hívja meg az Akatem közösség részét a folyamatban lévő műhelyeinkre és a hálózati estekre.


Számos tanulási lehetőség

Nem kell egyetemre menned, hogy nagyszerű képzést kapj. Akatem Learning számos tanfolyamformátumot kínál a tanulók számára, akik teljes munkaidőben, részmunkaidőben, esténként vagy akár hétvégén tanulnak. Miért nem kell a tanulásodnak illeszkednie az életedhez?

Hozzáférhető tanulás

A magasabb tanulás költségeit nem szabad elrettenteni a különbségek megértésének álmaitól. Az Akatem Alapítvány programhoz kínálunk választott hallgatókat; olyan kezdeményezés, amelynek célja a hátrányos helyzetű pályázók számára, hogy csökkentett költségekkel vagy teljes ösztöndíjakkal hozzáférjenek a tanfolyamokhoz. Érdeklődjön most további információkért.

Helyszínek

Helsinki

Address
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finnország

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: