Helsinki Summer School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szeretné, hogy külföldön tanulni? Helsinki Nyári Egyetem kínál egyetemi hallgatók és a diplomások egy valóban nemzetközi, erősen akadémiai nyári ülésszakán, ahol a kutatás-alapú tanítás és tehetséges fiatal elmék találkoznak és keverednek, hogy valami újat. Mi az Ön számára az augusztusi, amely kiemelkedik a egyetemi tananyag!

FELSZERELÉS

Helsinki Nyári Egyetem hallgatói részesülhetnek a nagyszerű szolgáltatások és létesítmények által kínált a University of Helsinki.

Moodle Online tanulási környezet

Helsinki Nyári Egyetem használ Moodle online tanulási környezet terjesztéséért tananyagok, természetesen programok és általános információk. Egyes kurzusok használatát is csoportos munka, a tanulás feladatokról stb A diákok kapnak az adatait a Moodle mielőtt Finnországba.

Tanulás Központok és számítógépes berendezéseket

Nyári egyetem hallgatók hozzáférnek az egyetem Tanuló Központok és kap egy számítógépes engedély, amely lehetővé teszi számukra, hogy a fekete-fehér dokumentumokat, hogy korlátlan hozzáférést biztosít a kiterjedt számítógépes berendezéseket és használja a vezeték nélküli internet kapcsolat az egyetemen.

Könyvtárak

Kérésre a diákok is bizonyítványt állított ki látogatottsága, amely lehetővé teszi számukra, hogy könyvkölcsönzés a Helsinki Egyetemi Könyvtár.

Diák Kávézók

Helsinki Nyári Egyetem hallgatói is enni UniCafe diák kávézó található bármelyik egyetemen.

Sportközpontok

HSS diákok jogosultak használhatják az edzőtermet, és részt vesznek a csoport képzések által kínált Unisport tornatermek és sportközpontok, a University of Helsinki egy diák baráti áron.

Helyszínek

Helsinki

Address
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Finnország