Accord Language Schools

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Accord Language School a Grands Boulevards Párizsban

1988-ban alapított, ACCORD Language School, található a híres Grands Boulevards Párizsban, mindössze néhány perc sétára a Louvre múzeum, az opera, a Georges Pompidou Központ (Beaubourg) és a híres Grands Magasins.

Akár vegyenek részt egy intenzív francia tanfolyamot vagy egy ügyvezető Program ACCORD Language School, akkor biztos, hogy a lehető legjobb feltételek mellett franciául tanulni, és jobban megértsék a francia kultúra és életmód:

Egy gyönyörű, tipikus párizsi épület, a Párizs szívében 20 világos és tágas tantermek teljesen felszerelt audiovizuális berendezés A modern és dinamikus tanítási módszer integrálása a kortárs kultúra Tanfolyamok egész évben kapható

  1. nyelvi szintek a teljesen kezdőtől a haladó 4 tanterem profiknak és egy-egy képzési A változatos mix a diákok: az egyetemi hallgatók a szakemberek és vezetők. Több mint 50 különböző nemzetiségű A kedélyes francia hangulatot

Egy iskola által odaítélt Hivatalos francia Quality Label és csatlakozott a szakmai szervezetek, mint például a SOUFFLE és CAMPUSFRANCE.

Körülbelül ACCORD Manchester

Arra koncentrálunk, hogy általános angol nyelvi kurzusok és üzleti angol nyelvtanfolyamokat, hogy ön a legjobb eszközöket hatékonyan kommunikálni. A British Council akkreditált iskola egy kis nyelviskola, ahol meg lehet tanulni, és javítani az angol készségeket gyorsan, barátságos környezetben. Az angol tanfolyamokat és tanulmányi programokat, amelyek célja a felnőtt tanulók, akik minden motivált, szívesen nyelvtudásuk fejlesztésére, megismerhetik a brit kultúra és tudjon meg többet egymást. ACCORD Manchester üdvözli sok különböző nemzetiségű, főként európai. Gondoskodunk róla, hogy soha többé nem lesz túlsúlyban állampolgárságot garantálja, hogy a hallgatók hozzáférnek a különböző kultúrák és megismerhetik tanuló és dolgozó egy multi-kulturális környezet.

Tanáraink képzett és tapasztalt tanári Általános angol és üzleti angol. A legtöbb tanították English külföldi és / vagy dolgozott, az üzleti világban. ACCORD Manchester szívében Manchester vibráló üzleti negyed és biztosítja a tökéletes környezetet tanulni Általános angol és üzleti angol. ACCORD Manchester speciális angol nyelvtanfolyamok sor Brook House Manchesterben. Brook House egy szép, hagyományos angol épület a nyüzsgő, kozmopolita város központjában, annak minden kényelemmel.

British Council akkreditált, ACCORD Manchester egy kicsi, barátságos és szakmai angol iskolába. A mi osztály kicsik, mely megadja a diákok minden lehetőséget, hogy részt és fejlesszék képességeiket. Üzleti angol nyelv tanfolyam személyre szabott, hogy megfeleljen a diákok speciális igényeit. Ha meg kell javítani a tárgyalási készség, üzleti angol tanár tartalmazni fogja ezt a témát a óravázlat. Ha meg kell dolgozni egy adott készség, az angol tanárok foglalkoznak majd a témával során. Engedje meg, hogy mire van szüksége, mielőtt a Business English tanfolyam kezdődik és meggyőződhetünk arról, hogy a testreszabott természetesen megfelel a követelményeknek éppen. Legyen szó egy általános angol tanfolyam, vagy egy üzleti angol nyelvtanfolyam, az angol tanárok összpontosítani diákjaink "különleges követelmények, függetlenül attól, hogy adja át a IELTS vizsgára, hogy részt vegyen egy brit egyetem, amely mind a nemzetközi karrier, vagy fejleszteni nyelvtudásukat hogy fedezi a munkájukat, stb A személyzet mindig rendelkezésre áll, hogy diákjaink bármilyen kérdése akkor lehet, legyen az, hogy a legjobb pub Manchesterben vagy, ismertetve hogyan lehet a legjobban eljutni a történelmi York. Ezalatt alkalommal, a diákok megtekinthetik a "Student Corner", hogy ellenőrizze az e-maileket a számítógépre, vagy nézd meg, mi van a Manchester. Ingyenes wi-fi hozzáférés áll rendelkezésre, hogy minden diák az egész iskolában. Mindent megteszünk, hogy a diákok jól érzik magukat velünk ACCORD Manchester és egész marad a városban. Manchester remek hely a látogatást, és sok tevékenység közül, a művészeti galériák, múzeumok, színházak, hogy jazz klubok, fesztiválok, és a sport.

Manchester bevásárló központban, alig pár percre ACCORD Manchester, kivételes, ahol mindent megtalálsz a luxus áruházak és elegáns boltok azoknak tipikus angol butikok. Minden stílus étel áll Manchesterben, a Thai olasz, de ne felejtsük el a hagyományos angol pub, amely megadja a lehetőséget, hogy továbbra is gyakorolni a nyelvi készségek mellett a mintavételi Manchester egyik helyi sörök és az egyre híres "fish and chips". És ha egy focirajongó, akkor nem kerülheti el a két híres labdarúgó csapat: Manchester United és a Manchester City!

Helyszínek

Párizs

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 55 33 52 33

Manchester

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Manchester, Anglia, Egyesült Királyság