Audencia Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Az 1900-ban alapított Audencia Business Schoolis Európa egyik legjobb vezetői iskolája.

Az AERES (a francia kutatási és felsőoktatási minisztérium) pozitív értékeléséhez hozzáadott EQUIS, AACSB és AMBA nemzetközi akkreditációk kiemelték a kiválóság oktatása iránti elkötelezettségüket.

Programjait a The Financial Times és a The Economist rendszeresen rangsorolja a világ legjobbjai között. Az iskola tanítási elképzelése három kulcsfontosságú alapelvre épül: a globális felelősségvállalás, a vállalkozói szellem és a kulturális tudatosság, amelyhez a kettős kompetenciák és a nemzetközi nyitottság szelleme a legjelentősebb példák.

2004-ben az Audencia Nantes lett az első francia menedzsment iskola, amely az Egyesült Nemzetek Globális Compactjához csatlakozott. Az iskola ezután részt vett az ENSZ által definiált PRME-ben (Responsible Management Education elvek). Audencia Nantes stratégiai partnerséget írt alá a WWF-Franciaországgal. Nagyon köszönhetően az inkubátor tevékenységének, amely minden évben újonnan indított vállalkozói projekteket indít el, az iskola a cégteremtés területén tevékenykedik. A kettős kompetenciák logikájával az iskola tovább erősíti a Nantes École Centrale-nál aláírt kezdeti megállapodást, melynek során a mérnökök vezetői képzettek. Ma az Audencia Nantes különböző tanulási pályákat kínál, amelyek összekapcsolják az irányítást és az egyéb tudományokat (építészet, képzőművészet, jog és politológia).

key figures/iframe>

Campus életmód

Az egyik legszebb franciaországi egyetem

A campusot a tanulási környezet minőségével hozták létre.

Egy 1140 m2-es multimédiás könyvtár, heti 76 óra, 15 000 könyv és adatbázis, 500 francia és angol nyelvű folyóirat és Wi-Fi hozzáférés.

Pénzügyi kereskedési helyiség, amely hozzáférést biztosít a pénzügyi szakemberek számára általában fenntartott szolgáltatásokhoz.

Klubok és egyesületek: Különösen gazdag az Audencia hallgatói élet. Szabadidejükben a diákok különböző tevékenységekben vehetnek részt, különös tekintettel az üzleti életre, a pénzügyekre, a sportra, a zenére, a kultúrára, a humanitárius segítségre vagy a nemzetközi kérdésekre. A campuson körülbelül 30 diák klub található.

Vendégszobák az egyetemen a látogatók számára.

Szállás: A diák Intraneten található speciális adatbázis a hallgatói tartózkodási helyeken, stúdiókon vagy magánszállásokon elérhető szobákat nyújtja. Minden nemzetközi diák, aki az Audencia-ba érkezik, egy erre kijelölt nemzetközi összekötő csapatra támaszkodhat, amely garantálja, hogy minden diák szálláslehetőséget talál.

Campus Net, virtuális platform, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hozzáférjenek a tanfolyam menetrendjéhez, e-mailjeihez, munkadarabjaihoz és a kurzus részleteit.

Saint-Nazaire campus létesítményeket, amelyek a beszerzés és az ellátási lánc menedzsmentjének oktatásával és kutatásával foglalkoznak.

aboutAudencia Nantes számos nemzetközi rangsorban elismert:/>

A Financial Times szeptember 2015

Audencia a 28. helyen szerepel a világon az MSc menedzsment-mérnöki programjában és a 6. helyen a karrier rangsor kategóriájában.

Ez a program illusztrálja az Audencia Nantes , az Ecole Centrale de Nantes és az École Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes ALLIANCE mögötti logikát.

2014. november - A legjobb üzleti iskolák Európában

Az Audencia Európa 80 legjobb üzleti iskolája közé tartozik.

A közgazdász

2014 - A legjobb 100 MBA a világon

Az Audencia MBA 88. helyen van a világon

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

BRANDING AND ADVERTISING STRATEGIES SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek May 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

BRANDING ÉS REKLÁM STRATÉGIÁK Nyári tanfolyam május 28 - június 1, 2018 A kurzus leírása

Első rész: Ennek a kurzusnak az a célja, hogy a hallgatók teljes körűen áttekintsék a fogyasztói magatartás, a tervezés és a kommunikáció legfrissebb és leghatékonyabb tendenciáit a digitális orientált marketing korában. Második rész: Ez a kurzus célja, hogy a hallgatók konkrét betekintést nyújtsanak a márka sajátosságainak felépítéséhez és kezeléséhez, valamint a márka kapcsolattartóinak optimalizálásához a fogyasztók élményein keresztül. Ez az osztály foglalkozik a márka személyiségével, értékeivel és kultúrájával, brandingjével, kommunikációs stratégiájával, a márka élményével a híres európai márkák esettanulmányain keresztül. ... [-]


EFFECTIVE BUSINESS AND COMMUNICATIONS IN THE EU SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

HATÉKONY ÜZLETI ÉS KOMMUNIKÁCIÓ AZ EU-BAN június 11. és június 20. között Ez a modul két részre tagolódik: az első rész az európai üzleti környezetre összpontosít, a második pedig a hatékony kommunikációra. 1. rész: Ez a rész Európa gazdasági és folyamatos euróválságának, a globalizáció bizonytalanságának és a kontinens előtt álló geopolitikai fenyegetéseknek a középpontjában áll Európa hátterében és jelenlegi helyzetében -, hogy segítsen a tanulóknak megérteni a munkahelyi tényezőket és hatásokat Európai üzleti környezet. 2. rész: Ez a rész a különböző kultúrák közötti hatékony kommunikáció létrehozására összpontosít Foglalt fogalmak Stratégiai elemzés Európai Únió Európai politikák Az európai kommunikációhoz való alkalmazkodás és szabványosítás [-]

EUROPEAN FINANCE SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

Fejlett tudás és kritikus megértés a devizaárfolyamokban a nemzetközi kereskedelem és a tőkeáramlás felértékelődésével A kurzusvezető Shelton Weeks, a Florida Gulf Coast Egyetem látogató professzora, Egyesült Államok. A kreditek száma 4 ECTS; 2US. Tanítási módszerek / Tanítási eljárások Előadások, esettanulmányok és vizsga. Értékelés Végső vizsga: 100% Ez az intenzív program célja azoknak a hallgatóknak, akik további krediteket igényelnek, vagy szeretnének megtapasztalni a tanulmányokat az Audencia-ban, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezik magukat. Nyári időszakunk ideális azoknak a diákoknak, akik tudásuk bővítésére és elmélyítésére törekszenek az európai piac és a vezetési gyakorlat megértésében. A program a tanfolyam, a céglátogatások és a városi túrák kombinációján alapul. A hallgatók teljesíthetik az egész 8 hetes programot, vagy olyan heteket választanak ki, amelyek megfelelnek igényeiknek és érdeklődésüknek. Minden héten a diákok választhatják az egyik kínált kurzust. Francia tanfolyamokat is biztosítanak azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének részt venni, és kérésre egy francia vendégcsaláddal is el lehet szállítani. A diákok szívesen járnak velünk rendszeres kirándulásokra, ahol olyan cégeket szervezünk, mint a Cartier, a Louis Vuitton, az EDF és a Cointreau. Az Audencia intenzív nyári programja Franciaországban az Ön számára, ha európai irányítással szeretné felépíteni a nemzetközi irányítási és üzleti szaktudást, további krediteket szerezhet, vagy tapasztalhatja az Audencia-t, mielőtt teljes munkaidős programra kötelezettséget vállalna. A kurzus, a rendszeres céglátogatások, a csoportos projektek és az izgalmas extracurricularis tevékenységek kombinációját élvezheti. AZ ÜZLETI MENEDZSMENT SZABVÁNYOS PROGRAMJAI Ezek a programok lehetőséget adnak arra, hogy megtanulják a globális vezetési készségeket, miközben a francia életmódot nemzetközi környezetben tapasztalják. PROGRAM ELŐNYÖK [-]

Európai gazdaságtan nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek July 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

Ez a kurzus szigorúan elemzi az Európai Unió gazdasági indoklását és az európai integráció folyamatában felvetett központi elméleti és empirikus kérdéseket. [+]

Európai gazdaságtan nyári kurzus július 2 - július 6, 2018

Ez a kurzus szigorúan elemzi az Európai Unió gazdasági indoklását és az európai integráció folyamatában felvetett központi elméleti és empirikus kérdéseket. Átfogó elemzést ad a gazdasági integráció elméletéről, az európai monetáris és fiskális politikáról, ugyanakkor részletes megbeszélést nyújt az euróövezet legutóbbi válságának okairól és a Brexit környéki bizonytalanságról.

Élvezze a kis méretű osztályokat KULCS INFORMÁCIÓ Az oktatás nyelve: angol (a francia idegen nyelv tanfolyam) Időtartam: 1-8 hét - az Ön választása Jogosultság: magasan motivált hallgatók, akik angol nyelvtudással rendelkeznek a főiskolai és a mester szinteken A program időpontjai: 2018. május 22. és július 13. között Tandíj: a partnerintézmények hallgatóinak további tandíja; más egyetemek hallgatói számára:Heti 500 euró (csak a tandíj) 600 € hetente (tandíj és homestay) Heti 750 euró (tandíj és diáklakás) 900 € hetente (tandíj és luxusszálloda) A program összesen nyolc hétig tart, de csak annyi hetet tölthet, amennyit csak akar! A program testreszabható. Töltse le a kiadványunkat, hogy megtekinthesse a jövő heti hétköznapot. Nézze meg weboldalunkat és Facebook oldalunkat rendszeresen további részletekért a Summer Term 2018-ról. [-]

Európai Unió: történelem, intézmények és nemzetközi kapcsolatok nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

Ez a kurzus elemzi az Európai Unió különböző aspektusait. Ez mélyebb megértést biztosít az Egyesült Államok és Európa hosszú távú kapcsolatainak, különösen a második világháborút követő gazdasági kérdések és a Marshall-terv végrehajtása tekintetében. [+]

EURÓPAI UNIÓ: TÖRTÉNELEM, INTÉZMÉNYEK ÉS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK NYÁRI KURZUS Június 18 - június 22 A kurzus leírása

Ez a kurzus elemzi az Európai Unió különböző aspektusait. Ez mélyebb megértést biztosít az Egyesült Államok és Európa hosszú távú kapcsolatainak, különösen a második világháborút követő gazdasági kérdések és a Marshall-terv végrehajtása tekintetében. Javasoljuk, hogy a kurzus résztvevői a program végén részt vegyenek Brüsszelben.

A kurzus sikeres befejezése után a diákok meg fogják érteni, hogy mi az EU, hogyan működik és milyen főbb belső és külső kihívásokkal szembesül.

[-]

Globális Értékesítési Nyári Pálya

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes

Ez az intenzív program célja azoknak a hallgatóknak, akik további krediteket igényelnek, vagy szeretnének megtapasztalni az Audencia tanulmányait, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezik magukat. Nyári időszakunk ideális azoknak a diákoknak, akik tudásuk bővítésére és elmélyítésére törekszenek az európai piac és a vezetési gyakorlat megértésében. [+]

Az értékesítés az üzleti élet alapvető része. Mivel az üzleti világ egyre inkább globális, és az ügyfélpiac határain túl terjed, a vevő-eladó kapcsolatok dinamikája egyre összetettebbé válik, és egyre inkább befolyásolja a kultúra. Ez a tanfolyam célja, hogy megtanítsa Önt a professzionális értékesítésről és a vevői érték létrehozásáról egy globális piacon. A tanfolyam középpontjában a potenciális vevő-eladó kölcsönhatások befolyásolhatók és megváltoztathatók nemzetközi kontextusban.

Tanfolyam témák

Értékesítési folyamatok. Csapat értékesítési folyamatok. A határokon átnyúló értékesítési technológia. Keresztfunkcionális és kulturális interfészek és integrációs eszközök. Az értékesítési funkcióra jellemző, kultúrák közötti etikai megfontolások.... [-]


INNOVATION CREATIVITY AND DESIGN SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek May 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

INNOVÁCIÓS KREATIVITÁS ÉS TERVEZÉSI NYÁRI KURZUS 2018 május 22 - május 25

Ez a kurzus arra készteti a tanulókat, hogy megismerjék az innovációval és a kreativitással kapcsolatos kihívásokat mind a megalapított vállalatok, mind az induló vállalkozások számára, és hogy az innováció és a kreativitás hogyan növelheti a szervezet teljesítményét. A tanfolyam arra is koncentrál, hogy a tanuló résztvevői technikákat használjanak fel az egyéni és csoportos kreativitás feloldására, a problémák megoldására és innovatívabbá tételére.

A sikeres befejezése ezt az utat, a diákok képesek lesznek:

Értsd meg a szervezet innovációs kontextusát. Innovatív stratégia kidolgozása és megvalósítása Megérteni és alkalmazni a kreativitás fogalmát Alkalmazza a tervezési gondolkodási keretet [-]

Kulturális menedzsment nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek May 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

Az üzleti világ globalizálódása olyan vezetőt és menedzsereket követel meg, akik képesek elérni céljaikat a nemzet, a funkció, a szakma és a szervezet határain kívül, valamint a kulturális és etnikai referenciacsoportok határain kívül. [+]

CROSS-KULTURÁLIS GAZDÁLKODÁS NYÁRI KURZUS 2010. május 22 - május 25 Az üzleti világ globalizálódása olyan vezetőt és menedzsereket követel meg, akik képesek elérni céljaikat a nemzet, a funkció, a szakma és a szervezet határain kívül, valamint a kulturális és etnikai referenciacsoportok határain kívül. A modul végén a résztvevők képesek lesznek: Az interkulturális kommunikáció fontosságának mérlegelése; Megtanulni gondolkodni a kulturális különbségeken; Hogy tisztában legyen a globális üzleti kérdésekkel és kihívásokkal; A személyes és szakmai fejlődéshez szükséges készségek, szakértelem és munka; Tárgyalások különböző kultúrák között; [-]

LEADERSHIP SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

KULCS INFORMÁCIÓ Az oktatás nyelve: angol (a francia idegen nyelv tanfolyam) Időtartam: 1-8 hét - az Ön választása Jogosultság: magasan motivált hallgatók, akik angol nyelvtudással rendelkeznek a főiskolai és a mester szinteken A program időpontjai: 2018. május 22. és július 13. között Tandíj: a partnerintézmények hallgatóinak további tandíja; más egyetemek hallgatói számára: Heti 500 euró (csak a tandíj) 600 € hetente (tandíj és homestay) Heti 750 euró (tandíj és diáklakás) 900 € hetente (tandíj és luxusszálloda)

A program összesen nyolc hétig tart, de csak annyi hetet tölthet, amennyit csak akar! Töltse le a kiadványunkat, hogy megtekinthesse a jövő heti hétköznapot. ... [-]


Marketing Európa nyári tanfolyamához

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

Ez a szeminárium bemutatja a diákokat az európai piacra és a kulturális kérdésekre Európában. Az Európai Unió fő tendenciáira, az uniós döntéseknek a marketing mixre gyakorolt ​​hatásaira, valamint a társadalmi és kulturális környezetre összpontosít. [+]

FORGALMAZÁS AZ EURÓPAI NYÁRI TANÁCSHOZ június 4 - június 8, 2018 A kurzus leírása

Ez a szeminárium bemutatja a diákokat az európai piacra és a kulturális kérdésekre Európában. Az Európai Unió fő tendenciáira, az uniós döntéseknek a marketing mixre gyakorolt ​​hatásaira, valamint a társadalmi és kulturális környezetre összpontosít.

A sikeres befejezése ezt az utat, a diákok képesek lesznek:

[-]

Nagy adatok, ez és marketing nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

PROGRAM ELŐNYÖK Látogasson el olyan cégekre, mint az Airbus, az Électricité de France, a Cointreau, a Lenovo, a Tencent, valamint a helyi induló vállalkozások Olyan jóváírást szerezzen, amely az Ön otthoni intézményére átvihető Testreszabhatja programját az Ön érdekeinek megfelelően Határozza meg tartózkodásának hosszát Tanuljon angolul a felsőoktatás tagjaival a világ minden tájáról Fedezze fel az életet Franciaországban Élvezze a kis méretű osztályokat KULCS INFORMÁCIÓ Az oktatás nyelve: angol (a francia idegen nyelv tanfolyam) Időtartam: 1-8 hét - az Ön választása Jogosultság: magasan motivált hallgatók, akik angol nyelvtudással rendelkeznek a főiskolai és a mester szinteken [-]

Nemzetközi kereskedelmi és tárgyalási nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek July 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

A kurzus üzleti irányultságú. Az előadásokat, a gyakorlati ügyeket és az exporttevékenységeket, például az értékesítési csatornát, a nemzetközi logisztikát, a vámfelhasználást és a nemzetközi fizetési stratégiát ötvözi. Kis csoportokban a diákoknak egy nemzetközi kereskedelmi ajánlat sikeres befejezésével kell foglalkozniuk. Minden csapat egy francia társaságot és egy célzott országot kap. Szabadon választhatják a terméket. Az oktatóanyagok biztosítják a nemzetközi elemzésbe bevont alapvető elemek teljes megértését. Végül minden csapatnak ajánlatot kell tennie, és készen kell állnia a tárgyalásra. A végső üzleti játék lehetőséget biztosít a hallgatók számára arra, hogy gyakorlati helyzetet gyakoroljanak a nemzetközi tárgyalási eszközök használata során.... [-]


Nyár franciaországban

Campus Nappali 1 - 8 hetek May 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

Ez az intenzív program célja azoknak a hallgatóknak, akik további krediteket igényelnek, vagy szeretnének megtapasztalni a tanulmányokat az Audencia-ban, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezik magukat. Nyári időszakunk ideális azoknak a diákoknak, akik tudásuk bővítésére és elmélyítésére törekszenek az európai piac és a vezetési gyakorlat megértésében. Nyári iskolánk számos területen kínál olyan órákat, mint marketing, pénzügy, nemzetközi kereskedelem, nagy adatok és még sok más! [+]

nyár franciaországban

Ez az intenzív program célja azoknak a hallgatóknak, akik további krediteket igényelnek, vagy szeretnének megtapasztalni a tanulmányokat az Audencia-ban, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezik magukat. Nyári időszakunk ideális azoknak a diákoknak, akik tudásuk bővítésére és elmélyítésére törekszenek az európai piac és a vezetési gyakorlat megértésében. A program a tanfolyam, a céglátogatások és a városi túrák kombinációján alapul. A hallgatók teljesíthetik az egész 8 hetes programot, vagy olyan heteket választanak ki, amelyek megfelelnek igényeiknek és érdeklődésüknek. Minden héten a diákok választhatják az egyik kínált kurzust. Francia tanfolyamokat is biztosítanak azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének részt venni, és kérésre egy francia vendégcsaláddal is el lehet szállítani. A diákok szívesen járnak velünk rendszeres kirándulásokra, ahol olyan cégeket szervezünk, mint a Cartier, a Louis Vuitton, az EDF és a Cointreau.... [-]


SOCIAL MEDIA AND GLOBAL IMPACT SUMMER COURSE

Campus Nappali 1 - 8 hetek May 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

Francia tanfolyamokat is biztosítanak azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének részt venni, és kérésre egy francia vendégcsaláddal is el lehet szállítani. A diákok szívesen járnak velünk rendszeres kirándulásokra, ahol olyan cégeket szervezünk, mint a Cartier, a Louis Vuitton, az EDF és a Cointreau. Az Audencia intenzív nyári programja Franciaországban az Ön számára, ha európai irányítással szeretné felépíteni a nemzetközi irányítási és üzleti szaktudást, további krediteket szerezhet, vagy tapasztalhatja az Audencia-t, mielőtt teljes munkaidős programra kötelezettséget vállalna. A kurzus, a rendszeres céglátogatások, a csoportos projektek és az izgalmas extracurricularis tevékenységek kombinációját élvezheti. AZ ÜZLETI MENEDZSMENT SZABVÁNYOS PROGRAMJAI Az Audencia Business School üdvözli a diákokat a világ minden tájáról, hogy alkalmazni tudják az egyik rövid, rövid angol nyelvű programunkat. Ezek a programok lehetőséget adnak arra, hogy megtanulják a globális vezetési készségeket, miközben a francia életmódot nemzetközi környezetben tapasztalják. PROGRAM ELŐNYÖK Látogasson el olyan cégekre, mint az Airbus, az Électricité de France, a Cointreau, a Lenovo, a Tencent, valamint a helyi induló vállalkozások Olyan jóváírást szerezzen, amely az Ön otthoni intézményére átvihető [-]

Vállalkozói nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek July 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

[+]

A diákok szívesen járnak velünk rendszeres kirándulásokra, ahol olyan cégeket szervezünk, mint a Cartier, a Louis Vuitton, az EDF és a Cointreau. Az Audencia intenzív nyári programja Franciaországban az Ön számára, ha európai irányítással szeretné felépíteni a nemzetközi irányítási és üzleti szaktudást, további krediteket szerezhet, vagy tapasztalhatja az Audencia-t, mielőtt teljes munkaidős programra kötelezettséget vállalna. A kurzus, a rendszeres céglátogatások, a csoportos projektek és az izgalmas extracurricularis tevékenységek kombinációját élvezheti. AZ ÜZLETI MENEDZSMENT SZABVÁNYOS PROGRAMJAI 600 € hetente (tandíj és homestay) Heti 750 euró (tandíj és diáklakás) 900 € hetente (tandíj és luxusszálloda) A program összesen nyolc hétig tart, de csak annyi hetet tölthet, amennyit csak akar! A program testreszabható. Töltse le a kiadványunkat, hogy megtekinthesse a jövő heti hétköznapot. Nézze meg weboldalunkat és Facebook oldalunkat rendszeresen további részletekért a Summer Term 2018-ról. [-]

Válság kommunikációs nyári tanfolyam

Campus Nappali 1 - 8 hetek June 2019 Franciaország Nantes Toulouse + 1 további

A kiadványkezelés a cég hírnevének megőrzéséről szól. A szervezetek egyre inkább ki vannak téve a közvéleménynek és ezért a képkockázatoknak. Ők óvatosabbak, nyomon követik expozíciójukat, új folyamatokat hajtanak végre és forrásokat osztanak fel a válsághelyzetek előrejelzésére és kezelésére. [+]

VÁLSÁGI KOMMUNIKÁCIÓS NYELVTUDOMÁNY június 4 - június 8, 2018 Tanfolyamvezető Crisis kommunikáció. Kiadáskezelés. Kockázat kezelés. Stressz kezelés Tanfolyami célok Ismertesse a reputációs kockázatok szervezetekre és márkákra gyakorolt ​​hatását. Becsülje meg a vállalat tevékenységével kapcsolatos reputációs kockázatokat. Értsd meg, hogyan válik ki és fejlődik a válsághelyzet. Szerezzen problémamegoldó és válságkommunikációs jó gyakorlatokat. A kurzus leírása A kiadványkezelés a cég hírnevének megőrzéséről szól. A szervezetek egyre inkább ki vannak téve a közvéleménynek és ezért a képkockázatoknak. Ők óvatosabbak, nyomon követik expozíciójukat, új folyamatokat hajtanak végre és forrásokat osztanak fel a válsághelyzetek előrejelzésére és kezelésére. A környezetvédelem és az érdekeltek meghallgatása a jó ügykezelés és válságkommunikáció középpontjában áll. 4 ECTS, 2 amerikai kredit. 4 óra 6 óra. Végső vizsga: 60% / Folyamatos értékelés: 40% Kurzusvezető Isabella Bourillon, szerkesztői kommunikáció vezetője, az Air Liquide Group - válságkezelési és kommunikációs szakember Ez az intenzív program célja azoknak a hallgatóknak, akik további krediteket igényelnek, vagy szeretnének megtapasztalni a tanulmányokat az Audencia-ban, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezik magukat. Nyári időszakunk ideális azoknak a diákoknak, akik tudásuk bővítésére és elmélyítésére törekszenek az európai piac és a vezetési gyakorlat megértésében. A program a tanfolyam, a céglátogatások és a városi túrák kombinációján alapul. A hallgatók teljesíthetik az egész 8 hetes programot, vagy olyan heteket választanak ki, amelyek megfelelnek igényeiknek és érdeklődésüknek. Minden héten a diákok választhatják az egyik kínált kurzust. Francia tanfolyamokat is biztosítanak azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének részt venni, és kérésre egy francia vendégcsaláddal is el lehet szállítani. A diákok szívesen járnak velünk rendszeres kirándulásokra, ahol olyan cégeket szervezünk,... [-]

Videók

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Kapcsolat

Audencia Nantes École de Management

Cím Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Franciaország
Telefon +33 2 40 37 34 34