The Business Analytics Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The Business Analytics Institute ( BAI ) olyan szolgáltató, amely elkötelezett amellett, hogy mind a menedzserek, mind a menedzsment számára segítséget nyújtson a nehéz döntések meghozatalában.

Az Intézet partnerei, meghívott professzorai és munkatársai vagyunk, több mint harminc éves tapasztalattal az iparban, a tanácsadásban és a vezetői oktatásban.

Különböző ügyfeleknél dolgoztunk, többek között az Apple, a Cegid, az IBM, az Oracle, az SAP és az SAS mellett négy kontinensen, és tucatnyi missziót vezettünk a Big 4 tanácsadói csoportok számára pénzügyi, egészségtudományi, gyártási, telekommunikációs és közszolgáltatási területeken.

The Business Analytics Institute három típusú szervezettel működik együtt missziónk teljesítésében: Üzleti iskolák és egyetemek, amelyek célja az üzleti elemzések terén szerzett ismereteik népszerűsítése; Magán tanácsadók, amelyek kereskedelem-specifikus szakértelmet kínálnak, valamint logisztikai segítséget nyújtanak az intézet európai és ázsiai rendezvényeinek megszervezésében; Szoftverszerkesztők, amelyek szoftvereket és támogatást nyújtanak képzési tevékenységeink végrehajtásához.

Helyszínek

Saint-Martin-d'Uriage

Address
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: