CAVILAM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CAVILAM - Alliance française egy magánegyetem Vichy (Auvergne), a város központjában Franciaországban, és így kevesebb mint 3 óra Párizstól és 2 órára a Lyon. Az intézet egész évben nyitva.

Vichy az úgynevezett "Queen of fürdőhelyén", egy népszerű úti cél a turisták és a fürdő vendégei Thermal. A villák, hosszú utakat a park a napóleoni korszak, a maga ősi fák, a gyógyforrások, hogy ihlette a szecessziós Opera és a folyó Allier Vichy kölcsönöznek páratlan bája és hangulata igazi francia art de vivre. A sportrajongók kínál Vichy infrastruktúrák a legmagasabb osztályban egy nagyon zöld, természetes táj.

Intézetünk található, a város központjában lábánál a Parc des Célestins.

A mi campus-től minden elérhető gyalogosan vagy kerékpárral: a vasútállomás, valamint a mozik, bankok, üzletek, éttermek és szállás.

A Nyelvi Intézet valamennyi

CAVILAM - Alliance française egy hub a nemzetközi kultúra Franciaországban, figyelembe évben több mint 5000 diák több mint 120 országban és részt vesz a pedagógiai innováció a nyelvoktatásban az.

Tanáraink minden egyetemi végzettséggel rendelkezik, mint egy tanár a francia mint idegen nyelv (FLE) vagy a modern idegen nyelvek (LVE). A képzés magában foglalja a legújabb oktatási módszereket. Ezek a módszerek hatékony nyelvtanulás (szóbeli kifejezőkészség, írásbeli kifejezőkészség, hallott szöveg értése, szövegértés). Munkájukat a valós dokumentumok és hiteles kommunikációs helyzetekben, elősegítik az interaktivitás és a kreativitás az osztályteremben, megy előttünk álló feladat a feladat és egy új technológiák, amelyek alkalmazkodtak a nyelvoktatás.

Department of francia mint idegen nyelv

Department of francia mint idegen nyelv tartja a következő ajánlatot az Ön számára:

Francia tanfolyamok után merítés elve a felnőttek minden képzettségi szint Képzési szemináriumok a tanárok / belül, a francia, mint idegen nyelv tanítása (Franciaországban: FLE) Felkészülés a hivatalos francia képesítések (DELF / DALF TCF stb) Nyelv tanfolyamok iskolai csoportok Nyári Iskola "Sport és nyelv" 12- 16 éves A kurzus "Francia nyelv és Gasztronómia", amely hozza meg a francia konyha kombinációja workshopok, előadások, túrák és kóstolók közelebb.

Department of Foreign Languages

A Department of Foreign Languages ​​szeretne foglalkozni a nemzeti és a nemzetközi közönség. Üdvözli több mint 1700 hallgató évente. Ez a részleg a következő tanfolyamok:

Intenzív tanfolyamok angol, német, spanyol és olasz Extension tanfolyamok (este vagy délután) Nyelv tanfolyam a szakmai orientáció (használatra adott munkakörnyezet) Egyéni órák Speciális tanfolyamok fiataloknak (10-17 év) Nyári Iskola "Sport és nyelv" a fiatalok "Különleges Kids" -Englischkurse a legkisebbek (6-9 év) Az a lehetőség, angol nyelvtudást olyan vizsgálattal (TOEIC - TOEIC) hivatalosan megerősítette, és nemzetközileg elismert bizonyítványt.

A Kompetencia Központ

CAVILAM, a "Centre d'Approches vivantes des Langues et des Médias" (Center for élénk nyelv és média fogalmak) alapította 1964-ben. Pulse voltak az egyetemeken a Clermont-Ferrand és a város Vichy. 2012 csatlakozott az intézet a nemzetközi hálózat az Alliance Française.

Mint intézet világhírű intézményünk szerte a világon az oktatási innovációs képessége híres. Ez fogadja minden évben több mint 5000 külföldi diák és külföldi hallgatók (vendéglő) s több mint 120 nemzet a barátságos hangulatot egy különös város.

Különösen kedvező helyen fekszik a gyönyörű Parc des Célestins folyó Allier: CAVILAM - Alliance française kínál minőségi szemináriumok, kényelmes, mégis elegáns légkör és modern létesítmények és 9000 m²-es rendkívüli technikai eszközök.

Intézetünk rendszeresen dolgozik a francia külügyminisztérium, az Institut Français, Nemzetközi Szervezete Frankofónia (OIF), a francia kulturális szolgáltatások külföldön és számos média - által vezetett TV5 Monde, a Radio France Internationale és a Canal Académie - együtt.

Minőséget igazoló címke "francia mint idegen nyelv"

2008-2012 Intézet kapta a hivatalos jóváhagyás pecsétjét "Label Qualité FLE" francia mint idegen nyelv a francia iskolaszékek, pontozásos felső jelek valamennyi megvizsgált területek (vétel, helyiségek, az oktatás és a közigazgatás).

Mit jelent számunkra a minőségi ...

Mi fog válaszolni minden információkérés, vagy iratkozzon fel 48 órán belül. Mindent megteszünk azért, hogy a résztvevők elégedett minden tekintetben. Ez különösen igaz a recepció, az oktatási oktatás minősége és a szervezet a kulturális és szabadidős programot, amelyben mi hozza meg a francia életmód közelebb. Kezeljük a panaszokat, és megfelelő megoldásokat keres. Küzdünk minden tanfolyam a mindennapi rutin. Továbbra is folyamatosan érintkezik a résztvevők. Sikerül az intézmény úgy, hogy minden jól érzik magukat, és a személyzet megfelelő bánásmódban részesüljenek. Kínálunk munkatársaink lehetőségeket a személyes és a szakmai fejlődés.

Értékeink

Ebben CAVILAM - Alliance française cserélődnek, egy hely, tele élettel, értesült a nyelv és a tapasztalat a különböző kultúrák, azt szeretnénk, hogy ha a következő értékeket:

Excellence, pedagógiai innováció, szociabilitás

A szállás befogadó családok és a számos látogatások és esti rendezvények kötődnek gyorsan a francia életmód és arról, hogy gyors ütemben fejlődik.

A mi erősségünk

Különösen a magas színvonalú oktatás FLE Quality Label Egész évben Intézet Tanfolyamok kezdődnek minden hétfőn Ingyenes és ingyenes hozzáférést biztosít az inter-egyetemi könyvtár Változatos szállás lehetőség: befogadó családok, kollégiumok, stúdió, apartman szállodák, hotelek. Francia életstílus, így érkeznek nagyon nyelvileg a fogadó országban. Egyéni transzfer és fogadás (vasútállomás, repülőtér) Kulturális Események Vendégszerető, kozmopolita hangulat A közepes méretű város, magas életminőséget A csapat, amely mindig van ideje, és egy nyitott fül a vendégek számára. Egyéni megközelítés Törekvés a minőségi

A módszertan

Ismerje meg a francia és megérteni a francia társadalom - ezek a célok a mi események. A pedagógia alapja a legújabb fejlesztés a tanítási módszerek és támaszkodik a kommunikáció és cselekvés-orientált megközelítést.

Intenzív tanulás révén a különböző tevékenységek Megközelítéseket, amelyek elősegítik a megszerzése kommunikációs készség Gazdagító kultúrák közötti csere

Érkezéskor a résztvevők egy teljes nyelvi teszt. Akkor rendelheti tanfolyamokat, amelyek megfelelnek az Ön szinten és a tanulás céljait legvalószínűbb. Szinten és a tanulás tartalmi összhangban vannak a követelményeknek a Közös Európai Referenciakeret (KER) a nyelvoktatás.

A tanárok figyelembe veszik a tanulás üteme az egyes tanulók, és a haladás minden egyes résztvevő a heti leltár rögzített. A University of Clermont-Ferrand biztosítja a pedagógiai ellenőrzés a mi tanfolyamok. A végén a szállást, minden diák kap két hivatalos dokumentumok:

A tanúsítvány a jelek teljesítményét és szorgalmát egy igazolást CAVILAM - aláírt közös Alliance française és a University Blaise Pascal Clermont-Ferrand

Helyszínek

Vichy

Address
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 Vichy, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország