Hivatalos Leírás

CAVILAM - Alliance française egy magánegyetem Vichy (Auvergne), a város központjában Franciaországban, és így kevesebb mint 3 óra Párizstól és 2 órára a Lyon. Az intézet egész évben nyitva.

Vichy az úgynevezett "Queen of fürdőhelyén", egy népszerű úti cél a turisták és a fürdő vendégei Thermal. A villák, hosszú utakat a park a napóleoni korszak, a maga ősi fák, a gyógyforrások, hogy ihlette a szecessziós Opera és a folyó Allier Vichy kölcsönöznek páratlan bája és hangulata igazi francia art de vivre. A sportrajongók kínál Vichy infrastruktúrák a legmagasabb osztályban egy nagyon zöld, természetes táj.

Intézetünk található, a város központjában lábánál a Parc des Célestins.

A mi campus-től minden elérhető gyalogosan vagy kerékpárral: a vasútállomás, valamint a mozik, bankok, üzletek, éttermek és szállás.

A Nyelvi Intézet valamennyi

CAVILAM - Alliance française egy hub a nemzetközi kultúra Franciaországban, figyelembe évben több mint 5000 diák több mint 120 országban és részt vesz a pedagógiai innováció a nyelvoktatásban az.

Tanáraink minden egyetemi végzettséggel rendelkezik, mint egy tanár a francia mint idegen nyelv (FLE) vagy a modern idegen nyelvek (LVE). A képzés magában foglalja a legújabb oktatási módszereket. Ezek a módszerek hatékony nyelvtanulás (szóbeli kifejezőkészség, írásbeli kifejezőkészség, hallott szöveg értése, szövegértés). Munkájukat a valós dokumentumok és hiteles kommunikációs helyzetekben, elősegítik az interaktivitás és a kreativitás az osztályteremben, megy előttünk álló feladat a feladat és egy új technológiák, amelyek alkalmazkodtak a nyelvoktatás.

Department of francia mint idegen nyelv

Department of francia mint idegen nyelv tartja a következő ajánlatot az Ön számára:

Francia tanfolyamok után merítés elve a felnőttek minden képzettségi szint Képzési szemináriumok a tanárok / belül, a francia, mint idegen nyelv tanítása (Franciaországban: FLE) Felkészülés a hivatalos francia képesítések (DELF / DALF TCF stb) Nyelv tanfolyamok iskolai csoportok Nyári Iskola "Sport és nyelv" 12- 16 éves A kurzus "Francia nyelv és Gasztronómia", amely hozza meg a francia konyha kombinációja workshopok, előadások, túrák és kóstolók közelebb.

Department of Foreign Languages

A Department of Foreign Languages ​​szeretne foglalkozni a nemzeti és a nemzetközi közönség. Üdvözli több mint 1700 hallgató évente. Ez a részleg a következő tanfolyamok:

Intenzív tanfolyamok angol, német, spanyol és olasz Extension tanfolyamok (este vagy délután) Nyelv tanfolyam a szakmai orientáció (használatra adott munkakörnyezet) Egyéni órák Speciális tanfolyamok fiataloknak (10-17 év) Nyári Iskola "Sport és nyelv" a fiatalok "Különleges Kids" -Englischkurse a legkisebbek (6-9 év) Az a lehetőség, angol nyelvtudást olyan vizsgálattal (TOEIC - TOEIC) hivatalosan megerősítette, és nemzetközileg elismert bizonyítványt.

A Kompetencia Központ

CAVILAM, a "Centre d'Approches vivantes des Langues et des Médias" (Center for élénk nyelv és média fogalmak) alapította 1964-ben. Pulse voltak az egyetemeken a Clermont-Ferrand és a város Vichy. 2012 csatlakozott az intézet a nemzetközi hálózat az Alliance Française.

Mint intézet világhírű intézményünk szerte a világon az oktatási innovációs képessége híres. Ez fogadja minden évben több mint 5000 külföldi diák és külföldi hallgatók (vendéglő) s több mint 120 nemzet a barátságos hangulatot egy különös város.

Különösen kedvező helyen fekszik a gyönyörű Parc des Célestins folyó Allier: CAVILAM - Alliance française kínál minőségi szemináriumok, kényelmes, mégis elegáns légkör és modern létesítmények és 9000 m²-es rendkívüli technikai eszközök.

Intézetünk rendszeresen dolgozik a francia külügyminisztérium, az Institut Français, Nemzetközi Szervezete Frankofónia (OIF), a francia kulturális szolgáltatások külföldön és számos média - által vezetett TV5 Monde, a Radio France Internationale és a Canal Académie - együtt.

Minőséget igazoló címke "francia mint idegen nyelv"

2008-2012 Intézet kapta a hivatalos jóváhagyás pecsétjét "Label Qualité FLE" francia mint idegen nyelv a francia iskolaszékek, pontozásos felső jelek valamennyi megvizsgált területek (vétel, helyiségek, az oktatás és a közigazgatás).

Mit jelent számunkra a minőségi ...

Mi fog válaszolni minden információkérés, vagy iratkozzon fel 48 órán belül. Mindent megteszünk azért, hogy a résztvevők elégedett minden tekintetben. Ez különösen igaz a recepció, az oktatási oktatás minősége és a szervezet a kulturális és szabadidős programot, amelyben mi hozza meg a francia életmód közelebb. Kezeljük a panaszokat, és megfelelő megoldásokat keres. Küzdünk minden tanfolyam a mindennapi rutin. Továbbra is folyamatosan érintkezik a résztvevők. Sikerül az intézmény úgy, hogy minden jól érzik magukat, és a személyzet megfelelő bánásmódban részesüljenek. Kínálunk munkatársaink lehetőségeket a személyes és a szakmai fejlődés.

Értékeink

Ebben CAVILAM - Alliance française cserélődnek, egy hely, tele élettel, értesült a nyelv és a tapasztalat a különböző kultúrák, azt szeretnénk, hogy ha a következő értékeket:

Excellence, pedagógiai innováció, szociabilitás

A szállás befogadó családok és a számos látogatások és esti rendezvények kötődnek gyorsan a francia életmód és arról, hogy gyors ütemben fejlődik.

A mi erősségünk

Különösen a magas színvonalú oktatás FLE Quality Label Egész évben Intézet Tanfolyamok kezdődnek minden hétfőn Ingyenes és ingyenes hozzáférést biztosít az inter-egyetemi könyvtár Változatos szállás lehetőség: befogadó családok, kollégiumok, stúdió, apartman szállodák, hotelek. Francia életstílus, így érkeznek nagyon nyelvileg a fogadó országban. Egyéni transzfer és fogadás (vasútállomás, repülőtér) Kulturális Események Vendégszerető, kozmopolita hangulat A közepes méretű város, magas életminőséget A csapat, amely mindig van ideje, és egy nyitott fül a vendégek számára. Egyéni megközelítés Törekvés a minőségi

A módszertan

Ismerje meg a francia és megérteni a francia társadalom - ezek a célok a mi események. A pedagógia alapja a legújabb fejlesztés a tanítási módszerek és támaszkodik a kommunikáció és cselekvés-orientált megközelítést.

Intenzív tanulás révén a különböző tevékenységek Megközelítéseket, amelyek elősegítik a megszerzése kommunikációs készség Gazdagító kultúrák közötti csere

Érkezéskor a résztvevők egy teljes nyelvi teszt. Akkor rendelheti tanfolyamokat, amelyek megfelelnek az Ön szinten és a tanulás céljait legvalószínűbb. Szinten és a tanulás tartalmi összhangban vannak a követelményeknek a Közös Európai Referenciakeret (KER) a nyelvoktatás.

A tanárok figyelembe veszik a tanulás üteme az egyes tanulók, és a haladás minden egyes résztvevő a heti leltár rögzített. A University of Clermont-Ferrand biztosítja a pedagógiai ellenőrzés a mi tanfolyamok. A végén a szállást, minden diák kap két hivatalos dokumentumok:

A tanúsítvány a jelek teljesítményét és szorgalmát egy igazolást CAVILAM - aláírt közös Alliance française és a University Blaise Pascal Clermont-Ferrand

Program oktatási nyelve:
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

CAVILAM

Egy-egy tandíjat egyedileg kialakított osztályokat, hogy fedezi a teljes körű hallgatói igényeket. ... [+]

Célok és programok

Egy-egy tandíjat egyedileg kialakított osztályokat, hogy fedezi a teljes körű hallgatói igényeket. Konkrét célokat és oktatási célokat fogalmazzák meg az egyéni szinten és követelmények, amely mindent az általános francia és üzleti francia felkészülés tesztek és órák tervezték, hogy megfeleljen bizonyos szakmai követelményeknek. Egy-egy osztályba lehet kombinálni a program további tevékenységek, mint például ebéd egy tutor, találkozókat gazdasági, kulturális vagy politikai szereplők, túrák és így tovább.

A résztvevők, akik teljesítették jelenléti követelmények igazolást kapnak végén a kurzus által aláírt CAVILAM - Alliance française és Blaise Pascal Egyetem Clermont-Ferrand, valamint egy részletes készségek értékelésére.... [-]

Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

Ez a program célja a diákok, akik kívánják folytatni felsőoktatási Franciaországban egyetemeken vagy Grandes Ecoles, amelynek középpontjában az üzleti és a mérnöki. ... [+]

Célok és programok

Június 29. - július 24 2015 július 27 - augusztus 21. 2015-re ez a program célja a diákok, akik kívánják folytatni felsőoktatási Franciaországban egyetemeken vagy Grandes Ecoles, amelynek középpontjában az üzleti és a mérnöki. Egyesíti az általános francia nyelv javulás a reggelt előkészítő osztályok az egyetemi szintű oktatás délutánonként. A kurzus megismerteti a hallgatókkal a különböző tanulási módszerek gyakorlásához szükséges egyetemi szintű tanfolyam Franciaországban a lehető leghatékonyabban. Megkövetelt minimális szintje franciául: B1

26 nyelvórák heti

18 általános Francia osztályok workshop osztályok felkészülés egyetemi szintű tanulmányok ... [-]
Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

Ez a kurzus célja, hogy biztosítsák a rendszeres javulás minden szempontból írásbeli és szóbeli francia. ... [+]

Célok és programok

Ez a kurzus célja, hogy biztosítsák a rendszeres javulás minden szempontból írásbeli és szóbeli francia. Téma-alapú nyelv műhelyek a gyorsabb haladást egy adott területen, a lehetőségeket, beleértve a szóbeli és írásbeli kommunikáció, szókincs, nyelvtan, a kultúra, a fonetika és felkészülés a DELF / DALF / TCF tesztek, valamint az éneklés és a színház júliusban és augusztusban.

26 nyelvórák hetente:

18 csoportos órák megfelelő hallgatói szinten 8 témájú nyelvi műhelyek A résztvevők, akik teljesítették jelenléti követelmények igazolást kapnak végén a kurzus által aláírt CAVILAM - Alliance française és Blaise Pascal Egyetem Clermont-Ferrand, valamint egy részletes készségek értékelésére. ... [-]
Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

A kombinált program lehetővé teszi a résztvevők, hogy javítsák a francia készségek csoportok megfelelő szintje, ugyanakkor élvező egy-egy tandíjat. ... [+]

Célok és programok

A kombinált program lehetővé teszi a résztvevők, hogy javítsák a francia készségek csoportok megfelelő szintje, ugyanakkor élvező egy-egy tandíjat. A tanfolyam személyre szabottabb megközelítést, amely lehetővé teszi a diákok, hogy javítsák a készségeket interakciójának, egy csoport része, míg összpontosító egyéni célok egy magántanár.

24 nyelvórák hetente:

18 csoportos órák megfelelő hallgatói szinten 6 one-to-one órák A résztvevők, akik teljesítették jelenléti követelmények igazolást kapnak végén a kurzus által aláírt CAVILAM - Alliance française és Blaise Pascal Egyetem Clermont-Ferrand, valamint egy részletes készségek értékelése ... [-]
Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

Ez a legintenzívebb program áll rendelkezésre, célja az emberek, akiknek szükségük van egy működő szintű francia gyors szakmai okok miatt. ... [+]

Célok és programok

Ez a legintenzívebb program áll rendelkezésre, célja az emberek, akiknek szükségük van egy működő szintű francia gyors szakmai okok miatt. Diákok csatlakoznak a csoporthoz az intenzív program, amely megfelel az ő szintjükre, valamint a részt vevő 14 one-to-one óra hetente (célok, az időtartam és a menetrendet készíteni a vezetője a francia nyelvi osztály). Téma-alapú nyelv műhelyek a gyorsabb haladást egy adott területen, a lehetőségeket, beleértve a szóbeli és írásbeli kommunikáció, szókincs, nyelvtan, a kultúra, a fonetika és felkészülés a DELF / DALF / TCF tesztek, valamint az éneklés és a színház júliusban és augusztusban.... [-]

Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

Lehetőséget a fiatalabb tanulók közötti korosztály 12 és 16, hogy a legtöbbet a nyáron egy szórakoztató tanulási koncepció francia és a lehetőséget, hogy próbálja ki a kü ... [+]

Célok és programok

Lehetőséget a fiatalabb tanulók közötti korosztály 12 és 16, hogy a legtöbbet a nyáron egy szórakoztató tanulási koncepció francia és a lehetőséget, hogy próbálja ki a különböző sport! A partnerség CAVILAM - Alliance française és nyári tábor szervezője Vichy szakaszai (jóváhagyott Ifjúsági és Sport szervezet). Minden résztvevő kap egy igazolást a kúra befejezése.

Reggelente:

Francia órákat CAVILAM - Alliance française megfelelően képzett tanárokat tapasztalt dolgozó gyermekek és tinédzserek (legfeljebb 15 diák egy osztályban). Külföldi hallgatók vesznek Francia osztályok, míg a francia diákok választhatnak angol, spanyol és német nyelven. Minden diák vesz részt az azonos tevékenységet délután.... [-]

Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
CAVILAM

Egy nagyon intenzív programot, szívesen nyelvtudásuk fejlesztésére nagyon gyorsan. ... [+]

Célok és programok

Egy nagyon intenzív programot, szívesen nyelvtudásuk fejlesztésére nagyon gyorsan. Diákok csatlakozzanak egy intenzív osztály megfelelő szintje, valamint a részt vevő hat egy-egy óra hetente (célok, az időtartam és a menetrendet készíteni a vezetője a francia nyelvi osztály). Téma-alapú nyelv műhelyek a gyorsabb haladást egy adott területen, a lehetőségeket, beleértve a szóbeli és írásbeli kommunikáció, szókincs, nyelvtan, a kultúra, a fonetika és felkészülés a DELF / DALF / TCF tesztek, valamint az éneklés és a színház júliusban és augusztusban.

32 nyelvórák hetente:

18 csoportos órák megfelelő hallgatói szinten 8 témájú nyelvi műhelyek 6 one-to-one órák ... [-]
Franciaország Vichy
Szeptember 2019
Angol,Német,Spanyol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul