Hivatalos Leírás

A Karról

1996-ban létrehozott és elismert a francia kulturális minisztérium, a CEEA küldetése, hogy a vonat forgatókönyvírók és felkészíti őket a szakmai környezetben.

Írók tanulni létrehozása és fejlesztése szkripteket rövid filmeket, TV-sorozat, animációs sorozatot és filmeket (minden formátumú kezelik egyformán magas igényeket).

A CEEA kínál szelektív kétéves képzés által hitelesített szakmai forgatókönyvíró diploma.

Azt is kínál gyakornoki és rövid, magas szintű szakmai tanfolyamok írt a TV és filmek.

A CEEA támasztja alá a francia Nemzeti Film Bizottság (CNC), és az összes francia audiovizuális hálózatok, az SACD és a műsorszolgáltatók, mint például Franciaország televízió, a TF1, a Canal + és Arte.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Ha szereted a filmek és TV sorozatok és írsz forgatókönyveket (vagy már nem); ha szeretné gyakorolni a készségek, mégis barátságos igényes légkör, a szívében az egyik a v ... [+]

CEEA Nemzetközi Nyári Class

Program

Ha szereted a filmek és TV sorozatok és írsz forgatókönyveket (vagy már nem); ha szeretné gyakorolni a készségek, mégis barátságos igényes légkör, a szívében az egyik a világ leginspirálóbb és gyönyörű városok ... ez természetesen az Ön számára!

A nyári osztály egy intenzív 3 hetes workshop egyik legrangosabb és szelektív forgatókönyvírás iskolák Franciaországban: a Conservatoire Européen d'écriture AUDIOVISUELLE (CEEA európai Írás Iskola).

Ezen a nyáron műhely kínál magas színvonalú, gyakorlati megközelítést, a szakterületen forgatókönyvírás ... egyedülálló tanulási környezetben.... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul