Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Idén nyáron, franciául tanulni Franciaországban!

1930 óta, a nyári kurzusok a külföldi diákok szívesen Nancy minden évben a nyár folyamán a külföldiek az élet minden területén a nyelvi tanulmányok egy-négy hétig.

Egy lehetőség, hogy összekapcsolják tanulmányok és öröm egy egyetemi városban látogatott több mint 45.000 diák. Ismerje meg a francia miközben felfedezik Franciaország és a kultúra.

TANFOLYAMOK

Tanfolyamok tanítják egyetemi tanárok oktatására specializálódott francia nyelv külföldieknek. A tartalom a tanfolyam alkalmas arra, hogy a szinten, hogy Ön kezdő vagy a francia tanár külföldön.

Vegyen részt, a sok felajánlott lehetőségek délután, konferenciák, workshopok, vagy nyelvű színházi műhely. Minden kommunikációs eszközök állnak rendelkezésre a helyszínen számítógépes terem és wifi kapcsolat).

TEVÉKENYSÉGEK

A tanórán kívül, számos kirándulási terveznek az üdülés, mint például egy hétvégét Párizsban, Franciaország fővárosa, a felfedezés egy tipikus francia területen. 2016: Reims, szőlőskertek és az Ardennek nyomában Arthur Rimbaud.

Szórakozás elérhető esténként és hétvégeken. Ön is részt vehet a barbecue, filmvetítések, vagy sétálhatnak a gyönyörű francia régióban.

A Nancy városában

Fedezze fel a város gazdag építészeti örökség a tizennyolcadik században a Világörökség listájára az emberiség az UNESCO.

Nancy is egyik fővárosa szecesszió, amely látható, vagy egy utcasarkon, vagy egy a sok múzeum a város.

De ez mindenekelőtt egy modern város, az úgynevezett egyik legnagyobb francia kulturális központok a fesztiválok, a Opera és koreográfiai központ.

Helyszínek

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)6 03 76 42 68