Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Sorbonne francia nyelv és civilizáció tanfolyamok (CCFS)Által szervezett, a Robert de Sorbon Alapítvány, az a . 1919 óta, a CCFS már bevallja a diákok szerte a világon, igaz kezdő professzorok francia mint idegen nyelv. A Sorbonne francia nyelv és civilizáció tanfolyamok biztosítani Francia nyelvtanfolyamok a fonetika és a francia civilizáció tanulságok. Ők is kínálnak speciális modulok és (TCF, DELF, DALF), amely megkönnyíti a belépés francia egyetemeken. A tanulási központ található 214 Boulevard Raspail (Párizs, 14. kerületében), a szívében, a tekintélyes Montparnasse kerület. A titkárság készen áll, hogy Önt és válaszolunk minden kérdésre.

Ajánlunk lakhatási támogatást, adminisztratív támogatás, kulturális szolgáltatás, könyvtár, több tanoda, a tartózkodási hall, és a számítógépes laborok.

Minden tantermek vannak szerelve interaktív táblák (IWB) és mi fonetika labs Van legmodernebb IT-technológia. Internet hozzáférés a Wi-Fi hálózat, amely átfogja az egész épületben.

A vizsgaközpont

A Sorbonne francia nyelv és civilizáció tanfolyamok is van egy hivatalos vizsgaközpont vette a TCF, DELF, DALF és francia nemzeti vizsgák.

A vizsgaközpont két csomópontok: a TCF (francia nyelvtudás Test) csomópont és a DELF-DALF (Diploma francia tanulmány - diploma Advanced francia) hub. E vizsgálatok célja, hogy értékelje az általános francia nyelvi szint által meghatározott Közös Európai Referenciakeret (KER). Céljuk, hogy bárki számára, hogy értékeljék és érvényesítse a tudás és a francia szakmai, személyes vagy tanulmányi okból, egy egyszerű, megbízható és gyors módja.

Helyszínek

Párizs

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket