Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A díjnyertes gasztronómiai legenda érkezik Ducasse Education, A professzionális és professzionális kulináris és cukrászművészeti iskolák vezető globális szervezete, ahol a vendégszeretet iránti szenvedély és elkötelezettség kiemeli az évtizedek gyakorlatának és tapasztalatának köszönhető, rendkívüli történelem gazdag történelmét.


1999-ben létrehozott, Ducasse Education beállítja a legmagasabb gasztronómiai és cukrászati ​​ipar szabványok átfogó handson oktatási programok, amelyek hangsúlyozzák a gyakorlati tanulás technikák pontosság, innováció és szigorú skillsbased módszertan.


"Én mindig is törekedtek arra, hogy adja át a látásom kulináris és cukrászati ​​művészetek. Osztom a know-how minden ember hajlandó erősíteni tudásukat egyetlen mottó szem előtt: a kiválóság a gyakorlatban. "Alain Ducasse

Excellence gyakorlatban


Két campus most hoztak létre Franciaországban: a Centre de formation d'Alain Ducasse (CFAD) szakosodott gasztronómiai és cukrászati ​​éttermi és a Ecole Nationale Supérieure de Cukrászda (ENSP), amely már több mint harminc éve, A referencia iskolaFranciaországban és külföldön, a francia cukrászati, sütőipari, csokoládé, édesség és fagylalt szakemberek.


A tészta programok kínált Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor francia cukrászművészetekben
  • Francia cukrászművészetek
  • Francia csokoládé és cukrászművészet
  • Francia kenyér Arts
  • Francia péksütemények Campus: Winter & Summer ülés
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomas » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Oklevelek » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Certificate

Francia sütemények Campus

Campus Nappali 2 hónapok March 2019 Franciaország Yssingeaux

Mindig is szeretett volna megtanulni a francia sütemény titkait? A Ducasse Education lehetőséget ad arra, hogy intenzív 2 hónapos programot tanuljunk, hogy megtanuljuk a francia cukrászművészet alapvető technikáit. [+]

Fedezze fel és tanulja meg a hagyományos francia sütemények alapjait 2 hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül. Az alapvető tésztakészítmények és krémek készítésétől a desszertek létrehozásáig megtanulják a profi alapvető technikáit. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt, hogy optimalizálja a tanítást, hatékony tanulást érjen el és személyre szabott nyomon követést biztosítson.

CLASS TYPE • 90% gyakorlati • 10% elmélet... [-]


Diploma

Kiváló Francia Sütemény Művészeti Diploma

Campus Nappali 3 hónapok May 2019 Franciaország Yssingeaux

Frissítse szakmai készségeit, és vegyen komplex és modern cukrászati ​​technikákat egy intenzív 2 hónapos továbbképzésen keresztül. Megerõsítheti tudását azáltal, hogy az ízek, textúrák és alakzatok megfelelõ kombinációját fejleszti, kiváló minõségû süteményeket kidolgozott technikákkal. [+]

Mindig szeretett süteményeket készíteni, és csak elkezdett azon tűnődni, hogy ez a karrierváltás, amit keres?

Frissítse szakmai készségeit, és vegyen komplex és modern cukrászati ​​technikákat egy intenzív 2 hónapos továbbképzésen keresztül. Megerõsítheti tudását azáltal, hogy az ízek, textúrák és alakzatok megfelelõ kombinációját fejleszti, kiváló minõségû süteményeket kidolgozott technikákkal. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt, hogy optimalizálja a tanítást, hatékony tanulást érjen el és személyre szabott nyomon követést biztosítson.... [-]


Tanfolyamok

Francia csokoládé

Campus Nappali 2 hónapok May 2019 Franciaország Yssingeaux

Intenzív 2 hónapos program a csokoládé és cukrászművészet alapvető és kidolgozott technikáinak megtanulására. [+]

A csokoládé és a cukrászművészet alapjait 2 hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül mesterré teheti. Megtanulja és alkalmazza a professzionális alapvető technikákat a csokoládé, cukrászsütemények, csokoládéalapú sütemények és művészi darabok előállítására. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt a tanítás optimalizálása, a hatékony tanulás elérése és a személyre szabott nyomon követés érdekében. CLASS TYPE • 80% gyakorlati • 20% elmélet... [-]


Francia kenyérművészet

Campus Nappali 2 hónapok May 2019 Franciaország Yssingeaux

Egy intenzív 2 hónapos program, amely megtanulja a hagyományos francia kenyér és a viennoiseries alapvető technikáit és titkait. [+]

A hagyományos francia pékség művészetének alapjait két hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül mesterkedik. A közös, hagyományos vagy különleges kenyerek elkészítésétől kezdve a kacsos vagy puff viennoiseries kialakításáig megtanulják a szakemberek alapvető technikáit. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt, hogy optimalizálja a tanítást, hatékony tanulást érjen el és személyre szabott nyomon követést biztosítson.

CLASS TYPE • 85% gyakorlati • 15% elmélet... [-]


Kapcsolat
Cím
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR