Read the Official Description

A díjnyertes gasztronómiai legenda érkezik Ducasse Education, A professzionális és professzionális kulináris és cukrászművészeti iskolák vezető globális szervezete, ahol a vendégszeretet iránti szenvedély és elkötelezettség kiemeli az évtizedek gyakorlatának és tapasztalatának köszönhető, rendkívüli történelem gazdag történelmét.


1999-ben létrehozott, Ducasse Education beállítja a legmagasabb gasztronómiai és cukrászati ​​ipar szabványok átfogó handson oktatási programok, amelyek hangsúlyozzák a gyakorlati tanulás technikák pontosság, innováció és szigorú skillsbased módszertan.


"Én mindig is törekedtek arra, hogy adja át a látásom kulináris és cukrászati ​​művészetek. Osztom a know-how minden ember hajlandó erősíteni tudásukat egyetlen mottó szem előtt: a kiválóság a gyakorlatban. "Alain Ducasse

Excellence gyakorlatban


Két campus most hoztak létre Franciaországban: a Centre de formation d'Alain Ducasse (CFAD) szakosodott gasztronómiai és cukrászati ​​éttermi és a Ecole Nationale Supérieure de Cukrászda (ENSP), amely már több mint harminc éve, A referencia iskolaFranciaországban és külföldön, a francia cukrászati, sütőipari, csokoládé, édesség és fagylalt szakemberek.


A tészta programok kínált Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor francia cukrászművészetekben
  • Francia cukrászművészetek
  • Francia csokoládé és cukrászművészet
  • Francia kenyér Arts
  • Francia péksütemények Campus: Winter & Summer ülés
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Mindig szeretett süteményeket készíteni, és azon tűnődött, vajon ez a karrierváltás, amit keres? A Ducasse Education lehetőséget biztosít intenzív, 7,5 hónapos programra, ... [+]

Ismertesse a hagyományos francia péksütemények alapjait 5,5 hónapos intenzív szakmai képzéssel. A termékek fogadásától a sütemények és a sütemények gyártásáig, megőrzéséig és csomagolásáig megtanulod a mester szakemberek alapvető technikáit. A francia intézményben egy 2 hónapos kötelező szakmai gyakorlat befejezi a képzést a tudás valós környezetben történő alkalmazásához. Használja ki a kis csoportos beállítások világszerte elismert tanítási módszereit és a magas szintű gyakorlatot a tanítás optimalizálásához, a hatékony tanuláshoz és a személyre szabott nyomon követéshez.

Osztálytípus80% gyakorlati20% elméletmodulokEgyszerű tészta tészta, sütemények és tartletsChoux tésztaLeveles tésztaÉteles tészta tésztaSzivacsok és kekszekMűszaki megerősítésPetits-fours és süteményekEntremetsViennoiseries és pékségBevont desszertekTéma és esküvői tortaCsokoládéFelülvizsgálat, záróvizsga és büfékészítés A program tartalmazza... [-]
Franciaország Yssingeaux
March 2019
Nappali
7 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Frissítse szakmai készségeit, és vegyen komplex és modern cukrászati ​​technikákat egy intenzív 2 hónapos továbbképzésen keresztül. Megerõsítheti tudását azáltal, hogy az ... [+]

Mindig szeretett süteményeket készíteni, és csak elkezdett azon tűnődni, hogy ez a karrierváltás, amit keres?

Fejlessze szakmai készségeit, és intenzív, 2 hónapos továbbképzéssel szerezze be a komplex és modern süteménytechnikákat. Erősítse meg a know-how-ját az ízek, textúrák és formák megfelelő kombinációjának elsajátításával, hogy kiváló minőségű süteményeket készítsen kidolgozott technikákkal. Teljesítsd az edzésedet egy egy hónapos választható szakmai gyakorlatban egy francia intézményben, hogy tudásodat valós életkörnyezetben alkalmazhassa. Használja ki a kis csoportos beállítások világszerte elismert tanítási módszereit és a magas szintű gyakorlatot a tanítás optimalizálásához, a hatékony tanuláshoz és a személyre szabott nyomon követéshez.... [-]

Franciaország Yssingeaux
May 2019
Nappali
3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intenzív 2 hónapos program a csokoládé és cukrászművészet alapvető és kidolgozott technikáinak megtanulására. ... [+]

A csokoládé és a cukrászművészet alapjait egy 2 hónapos intenzív szakképzés útján kell megismertetni. A csokoládé, édességek, csokoládéalapú sütemények és művészi darabok előállításához professzionális alapvető technikákat alkalmaz. Teljesítsd az edzésedet egy egy hónapos választható szakmai gyakorlatban egy francia intézményben, hogy tudásodat valós életkörnyezetben alkalmazhassa. A kis csoportos beállítások világszerte elismert tanítási módszereinek előnye, valamint a tanítás optimalizálása, a hatékony tanulás elérése és a személyre szabott nyomon követés magas gyakorisága.

Osztálytípus80% gyakorlati20% elméletmodulokCsokoládéCukrászdaCsokoládé alapú süteményekMűvészi csokoládé és cukor darabokBüfé készítés és záróvizsgatartam... [-]
Franciaország Yssingeaux
May 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Egy intenzív 2 hónapos program, amely megtanulja a hagyományos francia kenyér és a viennoiseries alapvető technikáit és titkait. ... [+]

A hagyományos francia pékség művészetének alapjait két hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül mesterkedik. A közös, hagyományos vagy különleges kenyerek elkészítésétől kezdve a kacsos vagy puff viennoiseries kialakításáig megtanulják a szakemberek alapvető technikáit. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt, hogy optimalizálja a tanítást, hatékony tanulást érjen el és személyre szabott nyomon követést biztosítson.

Osztálytípus85% gyakorlati15% elméletmodulokKenyér és kenyér (hagyományos, regionális, különleges és körítve kenyér és kenyér)Regionális sütemények és desszertekSnackelés és vendéglátóipari termékekMeilleur Ouvrier de France stílusos kenyerekBüfé készítés és záróvizsgatartam... [-]
Franciaország Yssingeaux
May 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Mindig is szeretett volna megtanulni a francia sütemény titkait? A Ducasse Education lehetőséget ad arra, hogy intenzív 2 hónapos programot tanuljunk, hogy megtanuljuk a ... [+]

Fedezze fel és tanulja meg a hagyományos francia sütemények alapjait 2 hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül. Az alapvető tésztakészítmények és krémek készítésétől a desszertek létrehozásáig megtanulják a profi alapvető technikáit. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt, hogy optimalizálja a tanítást, hatékony tanulást érjen el és személyre szabott nyomon követést biztosítson.

Osztálytípus90% gyakorlati10% elméletmodulokEgyszerű tészta tészta, sütemények és tartlets Choux tésztaLeveles tésztaÉteles tészta tésztaKenyér és kenyérCsokoládéModern elképzelésekBüfé készítés és záróvizsgatartam... [-]
Franciaország Yssingeaux
March 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR