Hivatalos Leírás

ESME SUDRIA : Az innováció szelleme határok nélkül

1905-ben alapított ESME SUDRIA egy magán, nonprofit iskola az Oktatási és Kutatási Minisztérium felügyelete alatt. Az iskola hosszú hagyománya van a képzett mérnököknek, széles, jól fejlett alapokkal, amelyek nehézségek nélkül mozdulhatnak el a mérnöki munkaerőpiac valamennyi aspektusába.

Egy elismert mérnöki iskola

Az ESME SUDRIA a legjobb francia műszaki és üzleti ESME SUDRIA tagja, a 2014-2020-as felsőoktatási Erasmus Charta, valamint a "Ni" hálózat tagja, a Mérnöki Iskolák nemzetközi hálózata.

ESME SUDRIA küldetése, hogy a mérnököket a legmodernebb kutatások révén ESME SUDRIA . Célunk, hogy hozzájáruljon a tudományos ismeretek fejlődéséhez és a tanításaink szélesítéséhez ipari és nemzetközi partnerségeken keresztül.

Diákélet Franciaországban

A szórakozás az ESME-ben is részt vesz sok diák klubban, a sporttól a zenéig és a borig terjed. Az iskolán belül szervezett számos társadalmi tevékenység kiváló alkalmat nyújt a francia életmód és új barátok megtapasztalására.

Emellett az iskola kiterjedt alumínium-hálózata és az iparági kapcsolatok erősítik a külföldi szakmai és karrierlehetőségek nemzetközi lehetőségeit.

Alapkutatás

ESME SUDRIA lehetőséget nyújt valamennyi diák számára, hogy szorosan részt vegyen az élvonalbeli kutatásokban. Valójában a magas szintű interdiszciplináris kari oktatók elkötelezettek az alkalmazott kutatásokon keresztül ipari és alapvető kapcsolatokon, valamint az alapkutatáson belüli tudományos kutatásokon. A kutatási területek sokféle témát fedeznek fel az energetikai rendszerekről az orvosi képalkotás vagy a törvényszéki tudományok területén.

A partnerségek közé tartoznak a nemzetközi csoportok és az induló vállalkozások, valamint a tekintélyes nemzeti intézmények, mint az INSERM (Országos Egészségügyi és Orvosi Kutatóintézet) vagy a Nemzeti Kutatási Intézet (CNRS). A diákok gyakornokokkal és projektek segítségével társítják ezeket a kutatási tevékenységeket. A legtöbb mester hallgatója R-t végez

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

ESME SUDRIA

Érdekes, kreatív és gyors tanuló? A DIY és a digitális technológiák a te dolgod? Egyedülálló nemzetközi tanulási élményt keres? Csatlakozzon Párizs és Lille Digitális Gyá ... [+]

Légy készítő: készítsd el saját robotodat és hozd el otthon!

Érdekes, kreatív és gyors tanuló? A DIY és a digitális technológiák a te dolgod? Egyedülálló nemzetközi tanulási élményt keres? Csatlakozzon Párizs és Lille Digitális Gyártás Labs-hoz, játsszon, hack, hozzon létre, tervezzen, gondoljon ki a dobozból! Fejlesztse ki saját robotját, és legyen része a Maker Mozgalomnak!

AMIKOR?

2019. július 1. és július 20. között

AHOL?

Párizs (hét 1

A PROGRAM LEÍRÁSA

Nyári programunk intenzív tudományos tanfolyamokat és szemináriumokat foglal magában , valamint szakértőink által vezetett gyakorlati workshopokat . Képes lesz kreatív és inspiráló környezetben tanulni és dolgozni, és szabad hozzáférést biztosít az élvonalbeli technológiához (3D-s nyomtatók, lézervágók, CNC marógépek stb.) És szoftvereket.... [-]

Franciaország Párizs Lille
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Honlap