Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Adel Provence kínál különböző árak és módja motiváló fiatalokat, hogy beszél franciául és bocsássák a magabiztosság és azt jelenti, hogy erre. Módszerek által megszerzett tudás Franciaországban (szóbeli kifejezés, szókincs, nyelvtan és a megértés).

Teljes merítés és felfedezés - egész évben 17-60 éves

Az oktatási program középpontjában a négy alapvető proficiencies: szóbeli értés, írásbeli szövegértés, szóbeli kifejezés és írásbeli kifejezés. Normál tanfolyamok terjed a tantárgyak szóbeli kommunikáció, nyelvtan, a kultúra tantárgyak és a francia civilizáció. Rövid távú tartózkodás kínálunk egyéni vagy csoportos órák kezdőknek és haladóknak. Az első napon a kurzus fog ülni egy értékelő teszt franciául, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tegye meg az Ön képességét.

Válasszon franciául tanulni, Marseille-ben, Dél-Franciaországban! A francia nyelvű iskola befogadására Önnek egy hétről néhány hónapig. Üdvözöljük diákok minden korosztály és szint egész évben. Ha tanulmányozza a francia Franciaországban Adel Provence, akkor biztosan megtalálja a megfelelő francia nyelvi kurzusok az Ön igényeihez igazított!

Helyszínek

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)4 91 47 96 79