Ecole Lenôtre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.Az Ecole Lenôtre közel 20 éve kínál hosszú távú programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy intenzív képzésben részesüljön a francia Ecole Lenôtre , süteményekben:
Cukrászséf diploma: 7 hónapFőzőszakács diploma: 7 hónapA francia tészta alapjai: 6 hétA francia konyha alapjai: 6 hét

A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.

Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.

A Plaisir-i professzionális iskolánkban 10 tanterem és professzionális felszerelésű személyzet van. Magas színvonalú beszállítókkal dolgozunk mind élelmiszer-, mind professzionális anyagokban, amit a legjobb séf konyháiban is talál.

Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.

Ecole Lenôtre új iskola is megnyílt Párizs központjában, Quai Henri IV-ben. A Yachts de Paris egyik hajójában gyönyörű kilátás nyílik a Párizs Notre-Dame katedrálisra.

150 m2-es főzési osztályból áll, az új anyagokkal és létesítményekkel együtt. A másik oldalon egy társalgó található, ahol vacsorákat, bemutatókat, szertartásokat szerveznek.

Az Ecole Lenôtre Plaisir formációi során lehetőséged lesz arra, hogy osztályokat kapj az új helyszínen.

Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Vagy az új weboldalunkon:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Helyszínek

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)1 30 81 46 34

Párizs

Address
Quai Henri IV
75004 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket