Ecole Lenôtre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.Közel 20 éve az Ecole Lenôtre hosszú távú programokat kínál, amelyek lehetővé teszik a francia konyha, péksütemények és pékségek intenzív képzését:
Cukrászséf diploma: 7 hónapFőzőszakács diploma: 7 hónapBakery Advanced Training tanfolyamok: 13 hétA francia tészta alapjai: 6 hétA francia konyha alapjai: 6 hét

A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.

Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.

A Plaisir-i professzionális iskolánkban 10 tanterem és professzionális felszerelésű személyzet van. Magas színvonalú beszállítókkal dolgozunk mind élelmiszer-, mind professzionális anyagokban, amit a legjobb séf konyháiban is talál.

Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.

Ecole Lenôtre új iskola is megnyílt Párizs központjában, Quai Henri IV-ben. A Yachts de Paris egyik hajójában gyönyörű kilátás nyílik a Párizs Notre-Dame katedrálisra.

150 m2-es főzési osztályból áll, az új anyagokkal és létesítményekkel együtt. A másik oldalon egy társalgó található, ahol vacsorákat, bemutatókat, szertartásokat szerveznek.

Az Ecole Lenôtre Plaisir formációi során lehetőséged lesz arra, hogy osztályokat kapj az új helyszínen.

Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Vagy az új weboldalunkon:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Helyszínek

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 (0)1 30 81 46 34

Párizs

Address
Quai Henri IV
75004 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket