Hivatalos Leírás

Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.


Az Ecole Lenôtre közel 20 éve kínál hosszú távú programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy intenzív képzésben részesüljön a francia Ecole Lenôtre , süteményekben:

Cukrászsütemény Diploma: 23 hét
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Szakács szakács Diploma: 23 hét

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.

Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.

A Plaisir-i professzionális iskolánkban 10 tanterem és professzionális felszerelésű személyzet van. Magas színvonalú beszállítókkal dolgozunk mind élelmiszer-, mind professzionális anyagokban, amit a legjobb séf konyháiban is talál.

Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.

Ecole Lenôtre új iskola is megnyílt Párizs központjában, Quai Henri IV-ben. A Yachts de Paris egyik hajójában gyönyörű kilátás nyílik a Párizs Notre-Dame katedrálisra.

150 m2-es főzési osztályból áll, az új anyagokkal és létesítményekkel együtt. A másik oldalon egy társalgó található, ahol vacsorákat, bemutatókat, szertartásokat szerveznek.

Az Ecole Lenôtre Plaisir formációi során lehetőséged lesz arra, hogy osztályokat kapj az új helyszínen.

Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Vagy az új weboldalunkon:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Program oktatási nyelve:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Ecole Lenôtre

A Cukrászati ​​Szakácsképzés olyan emberek számára készült, akik készek arra, hogy a süteményekből a legmagasabb sütemények technikájára alapozzák vagy újramegálják maguk ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF KÉPZÉS

Az Ecole Lenôtre diákjai és partnerei élvonalbeli képzést nyújtanak a nagy teljesítményű szabványok és a kiválóság elősegítésére, ösztönzésére, kommunikálására és fenntartására. A "Cukrász szakács Ecole Lenôtre " edzés olyan felnőtteknek szól, akik szenvedélyesek a főzés során, függetlenül attól, hogy részt vesznek-e egy átalakítási kurzuson vagy Ecole Lenôtre törekvő szakembereknek.

A kurzus jogosultsága a következő előfeltételekkel rendelkezik :

18 éves vagy annál idősebbA nyelvtanulás alapismerete (B1 szint)Olvasáshoz és íráshozA higiénia és a biztonság alapjainak ismerete az élelmiszeripari környezetbenAz alapvető gondolkodás alapvető ismerete (számítások és logika)AZ ECOLE LENÔTRE KISKÉPZÉSI KÉPZÉS SZERKEZETE... [-]
Franciaország Plaisir Paris
Szeptember 2019
Angol,Francia
Nappali
25 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Ecole Lenôtre

A Cooking Chef képzést olyan emberek számára hozták létre, akik hajlandók edzeni vagy újra feltalálni magukat a főzés során. Azok számára, akik 25 hét múlva szeretnének t ... [+]

ECOLE LENÔTRE GYŰJTŐ KÉPZÉS

Az Ecole Lenôtre diákjai és partnerei élvonalbeli képzést nyújtanak a nagy teljesítményű szabványok és a kiválóság elősegítésére, ösztönzésére, kommunikálására és fenntartására. A "Cooking Chef Ecole Lenôtre " képzés olyan felnőtteknek szól, akik szenvedélyesek a főzés során, függetlenül attól, hogy a konverziós tanfolyamon vannak-e, illetve a szakterületüket növelni kívánó szakemberek számára.

A kurzus jogosultsága a következő előfeltételekkel rendelkezik :

18 éves vagy annál idősebbA nyelvtanulás alapismerete (B1 szint)Olvasáshoz és íráshozA higiénia és a biztonság alapjainak ismerete az élelmiszeripari környezetbenAz alapvető gondolkodás alapvető ismerete (számítások és logika)AZ ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING SZERKEZETE... [-]
Franciaország Plaisir Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
25 hetek
Campus
Bővebben magyarul

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franciaország
Honlap
Telefonszám
+33 (0)1 30 81 46 34
Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap