Ecole Lenôtre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az École Lenôtre 1971-ben alapított Gaston Lenôtre válaszolt a francia és külföldi szakemberek képzési igényeire. Napjainkban több mint 3000 gyakornok, férfi és női nő Franciaországból és több mint 100 országból jön, hogy növeljék tudásukat és szakértelmüket a kiválóság kultúrájában.
Minden évben új fejlettségi szinteket hoznak létre, hogy jobban megfeleljenek az élelmiszeripar szakembereinek elvárásainak.


Az Ecole Lenôtre közel 20 éve hosszú távú programokat kínál, amelyek intenzív kiképzést tesznek lehetővé a francia konyha, péksütemények vagy mindkettőjük számára:

Grand Master Class - konyhaMesterosztály - konyhaNagy Bachelor - Cukrászda - 20 hétBachelor - Cukrászda - 12 hétBachelor - Konyha - 12 hét

A képződményekhez való csatlakozáskor számos szakember veszi körül, akik a világ legjobb szakácsaitól származnak.

Tanulni és gyakorolni egy osztályteremben maximum 12 tanulóval . Az Ecole Lenôtre -nél azt gondoljuk, hogy a kis csoportokban végzett munka a legjobb módja annak, hogy minél Ecole Lenôtre ki a szakácsainktól. Ön gyakorolni fogja magát és csoportokat is.

A Plaisirben lévő professzionális iskolánkban 9 tanterem és professzionális felszerelésű személyzet van. Kiváló minőségű beszállítókkal dolgozunk mind az élelmiszeripari, mind pedig a professzionális anyagok terén, amelyeket a legjobb Chef konyhájában is megtalál.

Az Ecole Lenôtre szakképzettséggel állunk rendelkezésedre, és úgy véljük, hogy szakértelemünk lehet, hogy Ön a holnapi legjobb szakácsok közé tartozik.

Ecole Lenôtre új iskola is megnyílt Párizs központjában, Quai Henri IV-ben. A Yachts de Paris egyik hajójában gyönyörű kilátás nyílik a Párizs Notre-Dame katedrálisra.

150 m2-es főzési osztályból áll, az új anyagokkal és létesítményekkel együtt. A másik oldalon egy társalgó található, ahol vacsorákat, bemutatókat, szertartásokat szerveznek.

Az Ecole Lenôtre Plaisir formációi során lehetőséged lesz arra, hogy osztályokat kapj az új helyszínen.

Jöjjön és kövessen minket a Facebook oldalunkon:

href = "https://www.facebook.com/EcoleProfessionnelleLenotre/

Vagy az új weboldalunkon:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Cooking Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 hét

Campus Nappali 23 hetek March 2019 Franciaország Plaisir Paris + 1 további

A Cooking Chef képzés olyan emberek számára készült, akik készek arra, hogy felkészítsék vagy újra feltalálják magukat a Főzésben. Azok számára, akik 23 hét alatt szeretnék tanulni az alapoktól a francia konyhai technika magas szintjéig. [+]

ECOLE LENÔTRE GYŰJTŐ KÉPZÉS

Az Ecole Lenôtre diákjai és partnerei élvonalbeli képzést nyújtanak a nagy teljesítményű szabványok és a kiválóság elősegítésére, ösztönzésére, kommunikálására és fenntartására. A "Cooking Chef Ecole Lenôtre " képzés olyan felnőtteknek szól, akik szenvedélyesek a főzés során, függetlenül attól, hogy a konverziós tanfolyamon vannak-e, illetve a szakterületüket növelni kívánó szakemberek számára.

A kurzus jogosultsága a következő előfeltételekkel rendelkezik :

18 éves vagy annál idősebbA tanfolyam nyelvének alapvető ismerete (A1 szint)Olvasáshoz és íráshozA higiénia és a biztonság alapjainak ismerete az élelmiszeripari környezetbenAz alapvető gondolkodás alapvető ismerete (számítások és logika)AZ ECOLE LENÔTRE CHEF TRAINING SZERKEZETE... [-]

Ecole Lenôtre Diploma Ecole Lenôtre - 23 hét

Campus Nappali 23 hetek March 2019 Franciaország Plaisir Paris + 1 további

A Cukrászati ​​Szakácsképzés olyan emberek számára készült, akik készek arra, hogy a süteményekből a legmagasabb sütemények technikájára alapozzák vagy újramegálják magukat. [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF KÉPZÉS

Az Ecole Lenôtre diákjai és partnerei élvonalbeli képzést nyújtanak a nagy teljesítményű szabványok és a kiválóság elősegítésére, ösztönzésére, kommunikálására és fenntartására. A "Cukrász szakács Ecole Lenôtre " edzés olyan felnőtteknek szól, akik szenvedélyesek a főzés során, függetlenül attól, hogy részt vesznek-e egy átalakítási kurzuson vagy Ecole Lenôtre törekvő szakembereknek.

A kurzus jogosultsága a következő előfeltételekkel rendelkezik :

18 éves vagy annál idősebbA tanfolyam nyelvének alapvető ismerete (A2 szint)Olvasáshoz és íráshozA higiénia és a biztonság alapjainak ismerete az élelmiszeripari környezetbenAz alapvető gondolkodás alapvető ismerete (számítások és logika)AZ ECOLE LENÔTRE KISKÉPZÉSI KÉPZÉS SZERKEZETE... [-]

Videók

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre backstage

Kapcsolat

Lenôtre Sa

Cím 40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Franciaország
Honlap http://www.lenotre.com/cours-et-ecoles/les-ecoles-et-formations/les-ecoles/plaisir.html
Telefon +33 (0)1 30 81 46 34

Cím Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap https://www.ecole-lenotre.com/