Hivatalos Leírás

Csaknem 50 éve, Gobelin, l'école de l'image már egy globális hivatkozás terén a digitális kommunikáció, interaktív tervezés és szórakoztató. Ismert, mint az egyik legjobb iskola a világon, GOBELINS tanfolyamokat a fotót, Animált filmkészítés, 3D animáció, Motion Design és videojáték.

Gobelin, l'école de l'image kifejlesztett egy sor programot és nemzetközi szolgáltatások kielégíteni az igényeit a nemzetközi diákok, szakemberek, iskolák, vállalkozások, fesztiválok és még a kulturális szolgáltatások nagykövetségek.

ANIMATED filmkészítés

4 év teljes idejű: Ez a kurzus lehetővé teszi a diákok, hogy elsajátítsák a hagyományos és a digitális animációs technikák (2D és 3D) a következő szakmai módszerek animációs stúdió körülmények között, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy elfog minden lépését film tervezés és a gyártás, valamint a fokozatos látják el őket minden a készségek várható, hogy képes legyen dolgozni egy hosszú funkciót.

3D animáció

1 év teljes munkaidős: Részletes program 3D Character Animation mely funkciók konferenciák nemzetközi animációs és videojáték szakértők gyártása egyedi demo reel és a 3 hónapos gyakornoki képzési jelentést kell írni. Ez a tanfolyam egy lehetőséget, hogy fejlesszék a szakmai szintű készségek rendezés, színészi és a mozgás.

FÉNYKÉPEZÉS

3 év teljes idejű: lehetővé teszi a hallgatók, hogy megszerezzék a magas szintű kreatív és technikai képességek, tanított együtt szakértők különböző gyakorlatot, hogy a diákok megszerezzék a professzionális minőségű eredmények. Képzési végzett különböző formátumok: hagyományos órák, konferenciák, törzsanyag és műhelyek téma köré nyilvánosság, étel fotózás, divat, szépség és az építészet.

mozgás design

1 év teljes munkaidős: szélesítése a diákok ismereteit a területe egyre keresettek a szakemberek: mozgás design. Ez a mező lehetővé teszi, hogy tervezzen és hozzon létre kommunikációs igazított mobil támogatja és új kommunikációs térben, szervezni üzeneteket, amely a három vektorok Motion Design: animált képek, tipográfiai mozgás és a hang design.

VIDEOJÁTÉK

1 év Specialized mesterképzésre: "interaktív digitális Tapasztalatok" program, fogant a CNAM / ENJMIN, az első a maga nemében Franciaországban. Az erőssége ennek a programnak, hogy előkészíti a magas szintű mérnökök, grafikusok és informatikai szakemberek, hogy legyen szakértői a tervezésére és játékok mobiltelefonok, tabletta, a szociális hálózatok, terminálok és létesítmények.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

GOBELINS - L'école de l'image

Franciaország ma a harmadik legnagyobb animáció gyártó a világon, és az európai vezető. ... [+]

[-]
Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

GOBELINS - L'école de l'image

Korábbi tapasztalataiból merítve és világszerte híres terén a karakter animáció, GOBELINS fogant egy speciális szakmai képzés 3D karakteranimációs wich PROFILS magasak kö ... [+]

Korábbi tapasztalataiból merítve és világszerte híres terén a karakter animáció, GOBELINS fogant egy speciális szakmai képzés 3D-s karakter animáció, amely profilok nagy követelte. Ez a program már épített oktatók segítségével érkező legjobb 3D animációs stúdiók és magában foglalja a gyakorlati feladatok mester irányba mozgás és cselekvés készségek.

Ez a program magában foglalja a konferencián a nemzetközi animáció és videó játékok szakértők, a termelés egy demo reel, szakmai gyakorlat és end-of-képzés jelentést.

Ez a program egy erős nemzetközi figyelmet résztvevőkkel érkező a világ minden tájáról.

oktatott tárgyak ható Mozgás: gravitáció és súly Animáció stílusokban: a realizmust rajzfilm Karakter animáció: emberek, állatok és a figurát Szájszinkron 3D Layout A különböző 3D animációs technikák: módszertan és gyakorlat Konferenciák nemzetközi animációs szakemberek Gyártása egyedi demo reel bemutatják a hallgató animációs képességeit KÉSZSÉGEK Jártasság a 3D-s karakter animáció (emberi karakterek, állatok, realista stílusban, rajzfilm, stb) A kreativitás szempontjából animáció ESZKÖZÉRTÉKELÉS Szakterület képzés 3D Character Animation. Nemzetközi középpontjában a résztvevők a világ minden tájáról Magas szintű nemzetközi oktatók Hands-on gyakorlati feladatok magas szintű pedagógiai progresszió, hogy a résztvevők elérheti professzionális szintű 3D-s animáció, és átveheti az új karrier lehetőségeket. Részvétel FMX, az egyik legnagyobb európai konferenciák 3D animációs szakemberek 2 hónapos gyakornoki képzési jelentést kell írni. Gyártása demo reel, különösen hasznos a szakmai világban, és az álláskeresés Célközönség ... [-]
Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS