GOBELINS - L'école de l'image

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csaknem 50 éve, Gobelin, l'école de l'image már egy globális hivatkozás terén a digitális kommunikáció, interaktív tervezés és szórakoztató. Ismert, mint az egyik legjobb iskola a világon, GOBELINS tanfolyamokat a fotót, Animált filmkészítés, 3D animáció, Motion Design és videojáték.

Gobelin, l'école de l'image kifejlesztett egy sor programot és nemzetközi szolgáltatások kielégíteni az igényeit a nemzetközi diákok, szakemberek, iskolák, vállalkozások, fesztiválok és még a kulturális szolgáltatások nagykövetségek.

ANIMATED filmkészítés

4 év teljes idejű: Ez a kurzus lehetővé teszi a diákok, hogy elsajátítsák a hagyományos és a digitális animációs technikák (2D és 3D) a következő szakmai módszerek animációs stúdió körülmények között, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy elfog minden lépését film tervezés és a gyártás, valamint a fokozatos látják el őket minden a készségek várható, hogy képes legyen dolgozni egy hosszú funkciót.

3D animáció

1 év teljes munkaidős: Részletes program 3D Character Animation mely funkciók konferenciák nemzetközi animációs és videojáték szakértők gyártása egyedi demo reel és a 3 hónapos gyakornoki képzési jelentést kell írni. Ez a tanfolyam egy lehetőséget, hogy fejlesszék a szakmai szintű készségek rendezés, színészi és a mozgás.

FÉNYKÉPEZÉS

3 év teljes idejű: lehetővé teszi a hallgatók, hogy megszerezzék a magas szintű kreatív és technikai képességek, tanított együtt szakértők különböző gyakorlatot, hogy a diákok megszerezzék a professzionális minőségű eredmények. Képzési végzett különböző formátumok: hagyományos órák, konferenciák, törzsanyag és műhelyek téma köré nyilvánosság, étel fotózás, divat, szépség és az építészet.

mozgás design

1 év teljes munkaidős: szélesítése a diákok ismereteit a területe egyre keresettek a szakemberek: mozgás design. Ez a mező lehetővé teszi, hogy tervezzen és hozzon létre kommunikációs igazított mobil támogatja és új kommunikációs térben, szervezni üzeneteket, amely a három vektorok Motion Design: animált képek, tipográfiai mozgás és a hang design.

VIDEOJÁTÉK

1 év Specialized mesterképzésre: "interaktív digitális Tapasztalatok" program, fogant a CNAM / ENJMIN, az első a maga nemében Franciaországban. Az erőssége ennek a programnak, hogy előkészíti a magas szintű mérnökök, grafikusok és informatikai szakemberek, hogy legyen szakértői a tervezésére és játékok mobiltelefonok, tabletta, a szociális hálózatok, terminálok és létesítmények.

Helyszínek

Párizs

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Programok