IFALPES - Institut Francais des Alpes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IFALPES - nyelviskola francia Alpokban, a tó partján Annecy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a tanítás a francia mint idegen nyelv. A központ kicsi. Ön nem vesznek el, és tanáraink mindig elérhető lesz az Ön számára. IFALPES egy 15 perces sétára található a városközponttól. Az iskola található ugyanabban az épületben, mint a IPAC School of Management. 170 és 200 felnőtt diákok 50 ország minden hónapban jönnek tanulni franciául IFALPES. Kellemes környezetben, akkor össze a tanulmány a francia nyelv Franciaországban az Alpokban, és élvezze a kultúra és a természet, a hegyek és tavak.

Szállás

Szállás szolgáltatás IFALPES vállalja, hogy megfelelő típusú szállás összhangban a kívánságát a teljes időszakban a tartózkodás.

A család: reggelivel vagy félpanzióval, Megosztott lakás többi diák stúdió Student Residence Residence található, a város központjában vagy közelébe. Az iskolából minden lakóhelyükön is megközelíthető busszal, kerékpárral vagy gyalog.

Minden szállás foglalható vasárnaptól szombatig.

Szolgáltatások költségének kiválasztására és szállásfoglalás Payments Agency 40 € minden diák egy tartózkodás egy hónapnál rövidebb és 70 € tartózkodás több mint egy hónap. Foglalni a lakóhely kell előleget fizetnie a 200 €. Pénzforgalmi szolgáltatások munkaközvetítő ügynökségek lakhatási levonják előre fizetett és fizetés előtti egyenleg (160 € vagy 130 €) kerül levonásra az esedékes 1. havi bérleti díj. Ügynökségi szolgáltatások kiválasztására irányuló lakhatási fizetik minden változást a lakóhely (40 €)

Milyen az érkezés?

Nem számít, hol laksz - egy francia család vagy egy lakásban - ez jó szervezni az érkezés, előzetesen tájékoztatják a család vagy a bérbeadó / kollégiumi napján és érkezési időpont.

Helyszínek

Annecy

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország
Telefonszám
+33 4 50 45 38 37