Hivatalos Leírás

10 jó érv a ISTEC

  • Ahhoz, hogy eredményesen felkészülni az üzleti világban - Az International praktikus, több mint 80 partner egyetemek minden kontinensen - Biztosítási személyre szóló támogatást - Virágzó dinamikus egyesületek - A moduláris képzési utat, amit építeni szerint a vágyak és a projektek - Számos szakmai szakirányok - egy szakértői több mint 50 éve a felsőoktatásban - Egy iskola, a Párizs szívében élvezi a helyen, a nagy európai gazdasági térség - Business Network partnerek és erős Diplomások - A foglalkoztathatóság garantált!

Középpontjában a jelentős európai gazdasági térség

A ISTEC van a szívében a történelmi kerület Párizsban, közel a Canal Saint-Martin, közel a kulturális központ a Villette. A helyszín egy nagy európai gazdasági központja: Párizs és környéke, lehetővé tette a ISTEC hálózatának kialakítására a partnercégek és részt vesz az élet és a fejlődés az iskola. Hallgatókat a szakmai és a küldetések cégek, közvetlen hasznot ebből a stratégiai elhelyezkedése.

Ennek része a partnerség az IGS-csoport, ISTEC található az egyetemen, a 12 rue Alexandre Paródia a 10. kerületben a párizsi, és élvezi a kellemes munkakörnyezet, modern és megfelelő infrastruktúra követelmények technológiát a XXI században. Több ezer diák különböző programok és nemzetiségek oda, hogy még vannak közös projektek és oktatók.

Campus Jemmapes: Is, ISTEC van egy másik campus szentelt meg, mentén a Canal St Martin, 5 perc sétára az első Campus rue Alexandre Parodi. Amellett, hogy a tantermek, előadótermek, szemináriumi termek, tárgyalók és a pihenés, a Campus tartalmazza: - Center for Tanulmányok és Kutatások ISTEC - CERI - a szolgáltatás partneri és üzleti kapcsolatok, - Alumni Association, - irodák a diákszervezetek.

Ez a campus, egy régi ipari épületben, teljesen berendezett szellemében "nemzetközi utazás".

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

ISTEC

Töltsön 3 hét Párizsban egy csodálatos tudományos és kulturális tapasztalatok ... [+]

Töltsön 3 hét Párizsban egy csodálatos tudományos és kulturális tapasztalatok

CÉLOK

Hogy a diákok jobban tudás és tapasztalat az ország, a kultúra, a francia és az európai üzleti környezet és a francia nyelvet.

LEÍRÁS

Három hétig Párizsban, a diákok is részt vesznek a három kurzusok English (francia és az európai gazdaság számára 2 kredit, francia luxus iparág számára 2 kredit és Doing Business in Europe: az interkulturális megközelítés 2 kredit) és egy francia beszélgetés során, amely áll 20 órán át.

PEDAGÓGIÁJA

A mi megközelítésünk növeli beszélgetés, csere a professzor és a diákok körében, és inclass előadások. A csoport korlátozódik maximum 20 diák.... [-]

Franciaország Paris
Július 2019
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul