ISTEC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

10 jó érv a ISTEC

  • Ahhoz, hogy eredményesen felkészülni az üzleti világban - Az International praktikus, több mint 80 partner egyetemek minden kontinensen - Biztosítási személyre szóló támogatást - Virágzó dinamikus egyesületek - A moduláris képzési utat, amit építeni szerint a vágyak és a projektek - Számos szakmai szakirányok - egy szakértői több mint 50 éve a felsőoktatásban - Egy iskola, a Párizs szívében élvezi a helyen, a nagy európai gazdasági térség - Business Network partnerek és erős Diplomások - A foglalkoztathatóság garantált!

Középpontjában a jelentős európai gazdasági térség

A ISTEC van a szívében a történelmi kerület Párizsban, közel a Canal Saint-Martin, közel a kulturális központ a Villette. A helyszín egy nagy európai gazdasági központja: Párizs és környéke, lehetővé tette a ISTEC hálózatának kialakítására a partnercégek és részt vesz az élet és a fejlődés az iskola. Hallgatókat a szakmai és a küldetések cégek, közvetlen hasznot ebből a stratégiai elhelyezkedése.

Ennek része a partnerség az IGS-csoport, ISTEC található az egyetemen, a 12 rue Alexandre Paródia a 10. kerületben a párizsi, és élvezi a kellemes munkakörnyezet, modern és megfelelő infrastruktúra követelmények technológiát a XXI században. Több ezer diák különböző programok és nemzetiségek oda, hogy még vannak közös projektek és oktatók.

Campus Jemmapes: Is, ISTEC van egy másik campus szentelt meg, mentén a Canal St Martin, 5 perc sétára az első Campus rue Alexandre Parodi. Amellett, hogy a tantermek, előadótermek, szemináriumi termek, tárgyalók és a pihenés, a Campus tartalmazza: - Center for Tanulmányok és Kutatások ISTEC - CERI - a szolgáltatás partneri és üzleti kapcsolatok, - Alumni Association, - irodák a diákszervezetek.

Ez a campus, egy régi ipari épületben, teljesen berendezett szellemében "nemzetközi utazás".

Helyszínek

Párizs

Address
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 Párizs, Île-de-France, Franciaország