Institut Europeen De Francais

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kattintson a képre, hogy azonnali online ajánlatot kapjon és foglaljon le!

Körülmények:
Érvényes a kurzusokra 201.12.31-ig

Az Institut Européen de Français egy francia iskola Montpellierben, amelynek célja, hogy személyre szabott figyelmet, professzionalizmust, minőséget, barátságos és kedves légkört biztosítson a legmagasabb szintű tanításnak. Mivel minden ember egyedülálló, arra törekszünk, hogy mindenki számára egyedülálló élményt nyújtsunk Franciaország déli részén, hogy az emberek örökké emlékezzenek.


Küldetésünk

«A találkozók, az interkulturális cserék és az önmegismerés támogatása a Montpellier-i nyelvi és kulturális tanulmányi nyaralásnak köszönhetően.»


Az értékeink

Személyre szabott figyelem

Mivel minden személy egyedülálló, az első kapcsolatfelvételtől kezdve irányítjuk és irányítjuk Önt az Ön igényeinek és kívánságainak leginkább megfelelő tartózkodásra. A tartózkodás előtt, közben, de azt követően is különös figyelmet fordítunk az Ön elégedettségére. Bármi is legyen a kérésed, minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy minél jobban reagáljunk az Ön elvárásaira.


Barátságos és családias légkör

A város két legszebb kastélyában található, a francia iskolánk tágas és világos tantermekkel rendelkezik. Mivel tudjuk, hogy mi történik az "utazáson", garantáljuk Önnek, szakembereinknek köszönhetően, hogy nyugodt leszel. Hagyja, hogy a találkozás mágiája végezze munkáját.

professzionalizmus

Tanáraink mindannyian magasan képzett szakemberek a francia nyelv idegen nyelvű oktatásában. Franciaországban és többségében külföldön szerzett tapasztalataik lehetővé teszik számukra, hogy jobban megértsék az Ön igényeit, miközben mindig kiemeli magának a legjobbat.


Szolgáltatásunk minősége

A Francia Idegen nyelvű minőségi címke, a felsőoktatás és kutatás, a kultúra és kommunikáció kormányzati szervezetei és a Külügyminisztérium, valamint más elismerések Franciaországban és külföldön elismerték, intézetünk Franciaország egyik legjobb franciaországi iskolája.

Az IEF szintén francia iskola

  • Évente több mint 1300 hallgató és több mint 40 különböző nemzetiségű
  • Legalább 5 szint egész évben
  • 5 állandó tanár és több mint 10 részmunkaidős tanár
  • 13 teljesen felszerelt, tágas és világos tanterem
  • Átlagosan 7 diák és legfeljebb 12 diák egy osztályonként

Helyszínek

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Franciaország