Jean Moulin Lyon 3 University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Université Jean Moulin Lyon 3, egyetemi nyitott a világ

Középpontjában a Lyon és Bourg-en-Bresse, Jean Moulin egyetem kínál tanulási tér és a kutatás a humán és a társadalomtudományok. 7 doktori iskolák és 19 kutatási egységek, fejlődik interdiszciplináris kutatások kapcsán a nagy kérdése a társadalom.

Tagja a University of Lyon, a weboldal több mint 28 000 diák és széles körű szakmai képzések minőségi oktatás keretében elősegíti a szellemi és személyes fejlődését.

A több mint 5 000 nemzetközi beiratkozott hallgatók minden évben számos partneri a világ és tudományos együttműködési projektek a külföldi egyetemekkel, az egyetem Jean Moulin márka a nemzetközivé válás elősegítésével hallgatói és oktatói mobilitást.

Alapozza a felsőoktatáshoz való hozzáférés egyenlő lehetőségeket állandó probléma az egyetem Jean Moulin Lyon 3, amely megerősíti azon meggyőződését, hogy a sokszínűség és a specificitása gazdag és hogy mindannyian is meg van adva annak különbségeket.

Teljes mértékben elkötelezett a társadalmi-gazdasági partnerek, Jean Moulin Egyetem arra törekszik, hogy hozzájáruljon a sikeres diákok és foglalkoztathatóságuk, különösen azáltal, hogy ösztönzi a szakmai, váltakozó és vállalkozás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diplôme d'etudes universitaire françaises - deuf

Campus Nappali 1 - 2 félév January 2019 Franciaország Lyon

A DEUF-be beiratkozott diákok is részesülnek oktatói oktatástól (a vizsgált tárgyaktól függően), amelyek során oktatási oktatókkal találkoznak, akik segítik őket a kurzusok megválasztásában és validálásában, és válaszolnak oktatási kérdéseikre a hallgató fegyelemének megfelelően. [+]

A tanulmányi szint: minden tanulmányi szint

Bevezetés a francia kultúrához és civilizációhoz: 10 óra félév / 3 kredit Választható kurzusok: Minden karban választandó kurzus. A rendelkezésre álló tanfolyamokról további információt a tanfolyam katalógusában talál.

Érkezési dátum:

Őszi félév: szeptember elején minden tanulmányi területen Tavaszi félév: Január elején [-]

Study in English in Lyon, France - SELF

Campus Nappali 1 - 2 félév January 2019 Franciaország Lyon

[+]

A SELF programot arra tervezték, hogy ösztönözze a hallgatók francia nyelvtudásának, a hazai egyetemi tantervi követelmények teljesítésének és a későbbi átutalásnak a jelentős javulását.

Különleges jellemzők

A SELF program féléves program vagy éves program.

Általában augusztus vége / január elején kezdődik és december közepéig / április végéig tart.

Felvételi kritériumok:

Az SELF program nyitva áll a diákok (cseréje / nem cseréje) számára, akik megfelelnek a következő követelményeknek:

... [-]


Videók

Campus

Kapcsolat

Cím 6 cours Albert Thomas
69008 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franciaország