Hivatalos Leírás

Az Université Jean Moulin Lyon 3, egyetemi nyitott a világ

Középpontjában a Lyon és Bourg-en-Bresse, Jean Moulin egyetem kínál tanulási tér és a kutatás a humán és a társadalomtudományok. 7 doktori iskolák és 19 kutatási egységek, fejlődik interdiszciplináris kutatások kapcsán a nagy kérdése a társadalom.

Tagja a University of Lyon, a weboldal több mint 28 000 diák és széles körű szakmai képzések minőségi oktatás keretében elősegíti a szellemi és személyes fejlődését.

A több mint 5 000 nemzetközi beiratkozott hallgatók minden évben számos partneri a világ és tudományos együttműködési projektek a külföldi egyetemekkel, az egyetem Jean Moulin márka a nemzetközivé válás elősegítésével hallgatói és oktatói mobilitást.

Alapozza a felsőoktatáshoz való hozzáférés egyenlő lehetőségeket állandó probléma az egyetem Jean Moulin Lyon 3, amely megerősíti azon meggyőződését, hogy a sokszínűség és a specificitása gazdag és hogy mindannyian is meg van adva annak különbségeket.

Teljes mértékben elkötelezett a társadalmi-gazdasági partnerek, Jean Moulin Egyetem arra törekszik, hogy hozzájáruljon a sikeres diákok és foglalkoztathatóságuk, különösen azáltal, hogy ösztönzi a szakmai, váltakozó és vállalkozás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Francia

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Jean Moulin Lyon 3 University

A DEUF-be beiratkozott diákok is részesülnek oktatói oktatástól (a vizsgált tárgyaktól függően), amelyek során oktatási oktatókkal találkoznak, akik segítik őket a kurzus ... [+]

A tanulmányi szint: minden tanulmányi szint

Bevezetés a francia kultúrához és civilizációhoz: 10 óra félév / 3 kredit Választható kurzusok: Minden karban választandó kurzus. A rendelkezésre álló tanfolyamokról további információt a tanfolyam katalógusában talál.

Érkezési dátum:

Őszi félév: szeptember elején minden tanulmányi területen Tavaszi félév: Január elején [-]
Franciaország Lyon
Kérj Információt
Francia
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

A SELF programot arra tervezték, hogy ösztönözze a hallgatók francia nyelvtudásának, a hazai egyetemi tantervi követelmények teljesítésének és a későbbi átutalásnak a jelentős javulását.

Különleges jellemzők

A SELF program féléves program vagy éves program.

Általában augusztus vége / január elején kezdődik és december közepéig / április végéig tart.

Felvételi kritériumok:

Az SELF program nyitva áll a diákok (cseréje / nem cseréje) számára, akik megfelelnek a következő követelményeknek:

... [-]

Franciaország Lyon
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Campus