Orchestra Pro

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A két éven felüli tanítás korabeli elképzelése


Egy multidiszciplináris iskola gyökerezik az előadóművészetek valóságában


Orchestra Pro egy olyan multidiszciplináris művészeti iskola, amely egyedülálló Marseille-ben, ahol az éneklés , a tánc és a dráma tanulását a technikai szakmák és az élő produkció természete transzverzálisan és elválaszthatatlanul figyelembe veszi.


Franciaországban egyedülálló szakmai képzés


A három tudomány művészi, technikai és adminisztratív fogalmaihoz közeledve az iskola a maga nemében egyedülálló szakmai képzést kínál.

Különböző műhelymunkákon keresztül a hallgatók a termelés és a teremtés állandó mechanikájával foglalkoznak . Felkérik, hogy folyamatosan cselekvésre kerüljenek, valódi előadóművészekké váltak.


A magas szintű tanulás biztosítása


Benjamin Balensi, tehetséges zenész és zongorista vezetésével az iskola magas szintű , igényes edzést kínál hallgatók hallgatása közben.

A színház, a tánc és az éneklés elgondolása transzverzális módon lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes színészekké váljanak, akik képesek megfelelni a színpad szakembereinek sok elvárásainak .


Igényes tanárok és előadók


A tapasztalt szakemberekből és híres előadókból álló oktatócsapat vezetésével minden diák saját művészi identitást alakít ki. Az oszlopon belül (éneklés, tánc vagy színház) olyan képzést követ, amely mély elkötelezettséget és munkaképességet igényel, amelynek előrehaladása két évig terjed.


Nyílt egy hatalmas professzionális hálózathoz


Orchestra Pro valódi támogatást nyújt minden képzőművész számára. Karrier-ambíciójával kísérve a professzionális oktatói által igényelt hatalmas professzionális hálózatok előnyeit élvezi, állandó nyomon követést és alkalmazkodást .

Edzésének befejezésekor képes lesz arra, hogy felkészítse a tehetségét a repüléshez.

Helyszínek

Marseille

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország