Paris Academy of Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Bemutatás - kötelezettségvállalás

A Paris Academy of Art olyan művészeti intézet, amely magas színvonalú reális képző- és rajztechnikákat szentel.

Az Akadémia nyitva áll mindazoknak, akik életkorától, nemzetiségüktől vagy háttérüktől függetlenül meg akarják szerezni azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy valósághű festés vagy rajzolás során megvalósuljanak.

A Paris Academy of Art beiratkozás után Ön követi ezeket a csodálatos lépéseket, és továbbra is szigorú, igényes, kiváló alapú művészi hagyományokat folytat. Ugyanúgy, mint más művészeti diszciplínákban, a rajzolás és a festészet pontos és szigorú képzést igényel, amelyet a legjobb művészeti mesterek vezetnek. A Paris Academy of Art olyan koncentrált, kiválósági orientált környezetet kínál, amely támogatja ezt a képzést.

Hangsúlyozza a tanár-hallgatói kapcsolatot is, amely segíti a hallgatót a legjobb körülmények között. A Paris Academy of Art osztályméretek kicsiek és minden diák egyedileg felügyelt.

Paris Academy of Art végére a hallgatóknak meg kell felelniük a szükséges készségeknek a mozi, az animáció, a videojátékok és az illusztráció területén. Freelance művészekként is dönthetnek. Bármi legyen is a választásuk, a Paris Academy of Art biztosítja azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van a cél eléréséhez.

Történelem - reneszánsz

A tizenkilencedik század folyamán a párizsi Képzőművészeti Iskola a tanulók művészi kelléke volt. Csak azért tanultak rajzolni, hogy a hallgatók magántanári akadémiákat is beiratkozhassanak, ahol élő modellekből rajzolhatnak, rajta a festészet és a szobrászat.

A huszadik század kezdete a modern művészet megjelenését és az akadémiákon tanított szigorú szabályok elutasítását jelentette. Az új helyzet miatt az akadémiák csökkentek. Szerencsére sok olyan diák, aki ezen akadémiákon képzett, külföldről érkezett, különösen az Egyesült Államokból. Néhányan stúdiókat hoztak létre hazájukban, ezáltal az akadémiai technikát fenntartva.

Az 1980-as években egyes angolszász művészek visszatértek Európába, és iskolákat alapítottak, így visszatértek az akadémián alapuló, realisztikus rajzok és festmények tanításához Európába.

De egyik ilyen iskola sem Párizsban volt! A Paris Academy of Art ezért egy nagy akadémiát akar Párizsba vinni, és folytatni fogja azt a tanítást, amely a művészeti örökségünk sarokköve.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Módszer - Kiválóság

Módszereink fokozatosak és intenzívek, és azt követték, amit a tizenkilencedik századi párizsi stúdiókban használtunk.

Ez arra ösztönzi a tanulókat, hogy felülmúlják magukat, lehetővé téve számukra, hogy megszerzik azt a bizalmat, amire szükségük van ahhoz, hogy karrierjük magas szintű művész legyen.

Ezt négy alapja támaszkodik:

  • a festészet és a rajz alapjainak tanítása az olasz reneszánsz mestereire támaszkodva;
  • egyéni felügyelet: minden hallgató részesül a személyre szabott felügyeletből, mások munkájának megfigyelése és elemzése révén;
  • ellenőrzött progresszió: a tanulási folyamat minden lépését, amely idő előtt meghatározásra került az oktatókkal, meg kell szerezni, mielőtt a következő lépésre lépne;
  • a munka és a vágy, hogy a munka: a tanulmányok teljes munkaidős (napi több mint hat órát öt napot a héten), lehetővé téve a diákok számára, hogy kifejlesszék az önfegyelmet, ami elengedhetetlen lesz jövőbeli szakmai életükhöz.

Helyszínek

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Franciaország