SupBiotech Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Sup'Biotech egy magán biotechnológiai mérnöki iskola a Párizs nagyvárosi területén. A Sup'Biotech hallgatói mérnöki és tudományos kurzusokat végeznek, beleértve előadásokat, laboratóriumi munkákat és hosszú távú kreatív projekteket. Sok más STEM-orientált iskolával ellentétben a Sup'Biotech hangsúlyozza az ipari know-how-t is, és valóban szakmaellenes tantervet kínál. A Sup'Biotech diplomásait olyan biotechnológiai ágazat vezető cégei veszik fel, mint például a L'Oreal, a Sanofi, a Watchfrog, a Nestlé és számtalan más. Gyakorlatilag minden Sup'Biotech végzettséggel rendelkező személy munkát talál, vagy tovább folytatja felsőfokú tanulmányait. A Sup'Biotech tudományos és vezetői képességeinek egyedülálló keveréke rendkívül értékes mindenféle munkáltató számára.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Kínálunk egyetemi, posztgraduális, külföldi tanulmányokat és nyári program tanfolyamokat a nemzetközi hallgatók számára. A hallgatók az 1., 2., 3., 4. vagy 5. évfolyamon kezdhetik meg; Az első és a második évfolyamot angolul vagy franciául tanítják, míg a harmadik, a negyedik és az ötödik évet angol nyelven folytatják. A diplomások gyorsan hozzáférhetnek magas rangú pozíciókhoz mind Franciaországban, mind külföldön olyan területeken, mint egészségügy és gyógyszerészet, élelmiszer-feldolgozási innováció, kozmetikumok, bioinformatika vagy a környezet. A program a CTI által akkreditált francia mérnöki iskolák modelljére épül: az alapítási ciklus (2 év), majd a mérnöki ciklus (3 év).

120321_PhotoSummer.jpg

A Sup'Biotech tanterve a tudomány és a mérnöki kurzusok (előadások, gyakorlati laboratóriumi munka és projektek), az irányítási készségek, az ipari know-how közötti multidiszciplináris egyensúly. Diákjaink megismerkednek a hazai és a nemzetközi biotechnológiai piacokkal is. A Sup'Biotech professzorai különféle képzési és oktatási háttérrel rendelkeznek, mint például egyetemek, kutatóközpontok és ipar. Az angol nyelvet egész programunkban használják; végzős tanfolyamunkat angol nyelven tanítják, és az osztályok a harmadik évtől kezdve kizárólag angol nyelven érhetők el. A Sup'Biotech hallgatói felkészültek a különféle biotechnológiai és nemzetközi vállalatok széles körű felelősségvállalására, olyan területeken dolgoznak, mint egészség, kozmetikumok, környezetvédelem, gyógyszerek és az agráripar.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Mint fentebb említettük, a Sup'Biotech ötéves programja két fokozatot tartalmaz, amelyek megfelelnek az új európai szabványoknak. Hároméves egyetemi programunk a Sup'Biotech főiskolai diplomájához vezet. Végzős programunkban a hallgatók olyan lehetőséget választanak, mint például a kutatás és fejlesztés, a termelés vagy az értékesítés és marketing. Kétéves posztgraduális programunk befejezése után a hallgatók mérnöki diplomát kapnak a biotechnológiában, amely megegyezik a mesterfokozattal.

FIGYELEM:

A Sup'Biotech nem rendelkezik ösztöndíjakkal.

Örömmel támogatjuk azonban minden olyan állami ösztöndíj iránti kérelmet, amelyet hallgatóink a francia kormányhoz vagy jótékonysági intézményekhez kívánnak benyújtani.

Helyszínek

Párizs

Address
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket