The Open Design School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk mi?

Egy gyorsító Kreatív karrierek

Az Open Design School született az ülésen szenvedélyes emberek és az oktatási szakemberek, akik design. A Icademie, távoktatás csoport kifejlesztett egy komoly szakértelmet vegyes távoktatási és kezdeményezte az iskola a tervezés 2014-ben, akkor ugyanaz a DNS: az innováció és a látás új kérdések az oktatás idején a digitális forradalom.

a missziók

Az Open Design School bemutatja, a készségek van szüksége, hogy fokozza az üzleti, megfeleljen a karrier törekvéseit, akkor új lehetőségek nyílnak, csatlakozzanak, vagy hozzon létre egy indítási ... Küldetésünk túl vonat te, hogy elkísérik a sikerét a projekt tervezési keresztül:

Egy új online oktatási modell, amely egyesíti az e-learning és a különleges pillanatok szembe (tervezési iskolák műhelyek partnerek). A moduláris megoldás, a szakértelmen alapuló megközelítés elősegíti az interoperabilitást és transzdiszciplináris a különböző területeken a tervezés. Programok innovációt célozza, ígéretes rések és a felmerülő üzleti igények. Kísérő tervezők szakértők a saját területén és a tevékenység, amely végigvezeti, és javasolja a tanuló a tanulási folyamatban.

Értékeink: Innovation, megnyitása, Nemzetközivé

Egy technológiai világban mozog, úgy döntünk, hogy helyzetbe magunkat a feltörekvő felhasználási közvetíteni összes leendő tanulók ismereteket, amelyek segítik őket, hogy egy lépéssel a kihívások a digitális létrehozása holnap .

Egy közös vágy, hogy felfedje az egyes saját potenciál, hogy átalakítsa és a csatorna kreatív lehetőségeket; Tanulmányi kirándulás a megbékélés (a mentorok, a vállalatok és a tanulók, és egyúttal tiszteletben tartja a profilok), azt, hogy ezeket a szabadságokat, alkotó a nyitó, a szív oktatási projekt. Ez az elkötelezettség vezetett újragondolása oktatásszervezés fényében új digitális lehetőségeket.

A stratégiai szövetség a kiváló minőség, különösen a Pearson Education hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy egy logikai nemzetközivé javasolva angolszász diplomák elismert nemzetközi piacokon, ami üldözése tanulmányok Level II (Bac 3) főiskolákon / egyetemeken közel 100 országban (köztük Franciaország).

Valóság és Employablité

Az adattár bizonyított programok és tanított a legrangosabb egyetemek / iskolák nemzetközi felelőssége mellett Pearson Education és Ofqual (az angol megfelelője a francia RNCP), The Open Design School garantálja a minőségi képzési kibocsátott teljes szakmai merítés (kreatív rövidnadrág, "design kihívások" körül tenderek business coaching ...). Így a vágy, hogy azoknak, akik bíznak bennünk, a legfontosabb, hogy átalakítsa a karrierjük, és talán az életüket, ma és holnap.

A tanulási környezet

tartalom

Közben videók: exkluzív videó tanfolyamok, amelyet szakértők és a tervezők. Online tanfolyamok: Tanfolyamok strukturált sorban, és gazdag multimédiás források, amelyek magukban foglalják az interaktív gyakorlatok és fájljait a gyakorlati munka és az értékelés téma. E-könyvek: Az e-könyv összefoglaló az egyes modulok, amelyek magukban foglalják az alapvető fogalmakat, amit jegyzetekkel és a gyűjtemény kivonatainak segédkönyvek. Oktatóanyagok: oktatóanyagok elosztott óvatosan között a legtöbb szakmai és hatékony piac. Angol online: angolul: a teljes sorozat korszerűsítése és tanulás online referencia, akkor kövesse az egész utazás.

RICHMEDIA természetesen interaktív és nyitott. Ön szabadon gazdagítják és megosztani.

A tanfolyamok köré különböző források és oktatási tevékenységek, hogy online lehet követni bármikor okostelefon, táblagép vagy laptop.

tevékenységek

Virtuális osztály: Az élő virtuális osztályteremben a tananyag, az Ön igényeinek, és a menetrend. Mesterkurzus: Negyedéves Online mesterkurzusokat: szakmai tart egy virtuális osztályteremben egy pár hétig, és megosztja tapasztalatait és szakértelmét az art. Élő Konferenciák: Egy élő konferencia minden hónapban: a szakmai, illetve a cég jön egy projekt bizonyítani szakértelmét online 60 vagy 90 perc, és lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépnek. Ezek a konferenciák majd rendelkezésre visszajátszás. Művek és gyakorlati tárgyak: A önjavító és önadaptív gyakorlatokat. Munkahelyi gyakorlatok és projektek akkor formájában rajzok, számítógépes fájlok, fotók, szkennelt képek vagy screenshotok, és mentse a platform a "utazás board" a nevelési kijavítása peer vagy a tanárok. Műhelyek: A "fizikai" műhelyek vagy "digitális" szabályos időközönként a Természetesen ezek reflexió műhelyek és termelési felügyeli a szakemberek lehetővé teszik, hogy a fizikai együttműködő módban (workshop design partner iskolák), vagy divat "kollaboratív 3.0" egy innovatív eszköz.

Haladsz gyakorló egyedül vagy másokkal.

Élsz különleges pillanatokat hozott az egyéni vagy kollektív gyakorlat, hanem az online műhelyek kialakítása az iskolák partnerei.

közösségi

Communautez: Interact és communautez egyszerű és felhasználóbarát eszközök lehetővé teszi, hogy folyamatosan cseréljék kortársaikkal, tutorok és a tanárok. Hálózat: Építsd meg a hálózat körül cserék és privilegizált kapcsolatokat cégek során oktatási együttműködések, projektek, versenyek, munka vagy találkozókat szervezett az iskola. Collaborative: A csapatépítés határok nélkül. A nyelv a teremtés a határokon átnyúló és összeköti a világ. Csatlakozz egy csapat (osztály), a munka, és hogy a projektek közösen az egész utazás. Építhetnek ki élvezi a fiastyúk nemzetközi profilok tanulók, az érintettek és a vállalatok.

Meg tanulni másoktól, és másokkal.

A tanfolyamok köré különböző források és oktatási tevékenységek, hogy online lehet követni bármikor okostelefon, táblagép vagy laptop.

Személyes és szakmai kíséret

Oktató és edzők: Egy oktatási csoport és tutorok felel kérdésre, tanácsokat adok, akkor coachent és kölcsönhatásba valós időben veled az Ön kérésére. Tervezők Szakértők: A tanítás csapat tervezők és a felső szakértők minden szakmai tevékenység, az Ön oldalán magyarázni, tanítani, és az Ön számára a szenvedély és az elérhetőség a jármű. Gyakorlat: Egy szakmai megállapodás szerinti körül érettségi projekt, amely támogatta egy cég, vagy sem. Ez eredményezi a memóriát és a védelmi előtt a zsűri mértékben. Kihívások cégek: Üzleti kihívások: rendszeresen az egész utazás, partner cégek lehetővé teszik, hogy úgy gondolja, valós időben egy rövid és épít egy csapat javaslat "kollaboratív 3,0" módban. Fejlesztési Tanács: A fejlesztési fórumon szerzett független személyiségek a világ a design és a digitális alkotás, amelynek feladata, hogy segítse az iskola pedagógiai végrehajtása és a stratégiai irányok.

Egy profi csapat áll az Ön oldalán, közel.

A tanfolyamok köré különböző források és oktatási tevékenységek, hogy online lehet követni bármikor okostelefon, táblagép vagy laptop.

Helyszínek

Párizs

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 75 85 85 68