CAFA Wine School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CAFA Formations - Franciaország cafa Bor Nemzetközi Sommelier Iskola tanára apasági, egy kutatóintézet a bor és a szeszes italok szakmai borkóstoló, 1986-ban, található Bordeaux városközpontjától századi folyóparti Chartrons negyedben (egy mivel Franciaország leghíresebb bordeaux-i borkereskedők és több környéken található itt). Üdvözöljük diákok a világ minden tájáról jönnek ide tanulni kedvenc bor szakmai borkóstoló technikákat, hogy megértsék a borkészítés.

Ezzel itt tanuló, akkor is lesz a világ elit bor ágazat: bor szolgáltatást felügyelő, bor importőrök, forgalmazók bor, étterem szolgáltatók finom bor, pincemester, a bor és a kultúra oktatási szakértő, szakmai borkóstoló, stb .

A bor nem csak egy művészeti élet, hanem a szenvedély. College tanárok, hogy a sör és a bor kóstolás szakértők szenvedély, hogy teljes mértékben játszanak a szakmai ismeretek. Nem csak a legmagasabb diploma borászattal és borkóstoló iskola is részt vesz az aktív munka területén a bor ágazat a világon.

Az elmúlt 30 évben több ezer cafa hallgatók szakmai sörfőző technológia képzés és gyakorlat Franciaországban pincészetek, borászatok, borászok, borpince, kereskedelemmel kapcsolatos. Gyakorlat tartalmazza: szüret, bor erjedés, a bor termesztés technológiák, szakmai borkóstoló, részt vesznek a szakmai kiállítás a borágazat, borkóstoló szervezés, részvétel a kereskedelmi tevékenység. Vezetett a rengeteg gyakorlás után a tanulás a tudás borvidékek szerte a világon, Implantológia, sör tudomány, szakmai borkóstoló módszerek, marketing és egyéb szakmai tanfolyamok. Írja be a szakmai világban a folyamatos tanulás és a gyakorlat, hogy legyen a szakemberek.

cafa is található francia ételeket és desszerteket tanulás szakmai tanulás, ő tett kiemelkedő hozzájárulását a terjedését a francia konyha. Bor, francia konyha, desszert lényege a francia étkezési kultúra és a művészet az élet, cafa hajlandó peer veletek, hogy segítsen sikerrel!

Helyszínek

Bordeaux

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franciaország