CAFA Wine School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CAFA Formations - Franciaország cafa Bor Nemzetközi Sommelier Iskola tanára apasági, egy kutatóintézet a bor és a szeszes italok szakmai borkóstoló, 1986-ban, található Bordeaux városközpontjától századi folyóparti Chartrons negyedben (egy mivel Franciaország leghíresebb bordeaux-i borkereskedők és több környéken található itt). Üdvözöljük diákok a világ minden tájáról jönnek ide tanulni kedvenc bor szakmai borkóstoló technikákat, hogy megértsék a borkészítés.

Ezzel itt tanuló, akkor is lesz a világ elit bor ágazat: bor szolgáltatást felügyelő, bor importőrök, forgalmazók bor, étterem szolgáltatók finom bor, pincemester, a bor és a kultúra oktatási szakértő, szakmai borkóstoló, stb .

A bor nem csak egy művészeti élet, hanem a szenvedély. College tanárok, hogy a sör és a bor kóstolás szakértők szenvedély, hogy teljes mértékben játszanak a szakmai ismeretek. Nem csak a legmagasabb diploma borászattal és borkóstoló iskola is részt vesz az aktív munka területén a bor ágazat a világon.

Az elmúlt 30 évben több ezer cafa hallgatók szakmai sörfőző technológia képzés és gyakorlat Franciaországban pincészetek, borászatok, borászok, borpince, kereskedelemmel kapcsolatos. Gyakorlat tartalmazza: szüret, bor erjedés, a bor termesztés technológiák, szakmai borkóstoló, részt vesznek a szakmai kiállítás a borágazat, borkóstoló szervezés, részvétel a kereskedelmi tevékenység. Vezetett a rengeteg gyakorlás után a tanulás a tudás borvidékek szerte a világon, Implantológia, sör tudomány, szakmai borkóstoló módszerek, marketing és egyéb szakmai tanfolyamok. Írja be a szakmai világban a folyamatos tanulás és a gyakorlat, hogy legyen a szakemberek.

cafa is található francia ételeket és desszerteket tanulás szakmai tanulás, ő tett kiemelkedő hozzájárulását a terjedését a francia konyha. Bor, francia konyha, desszert lényege a francia étkezési kultúra és a művészet az élet, cafa hajlandó peer veletek, hogy segítsen sikerrel!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Francia nemzeti sommelier és a bor szakosodott tanácsadó

Campus Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Franciaország Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Foglalkozás: BA francia és francia bor szakmai képzés francia és a francia konyha francia bor- és szeszesital szakmai BTS műszaki értékesítési szakmai nemzetközi bor- és szeszesital-piac képviselői francia nemzeti sommelier és a bor tanácsadó szakosodott egyéves francia Nemzeti állami sommelier és a bor tanácsadó sommelier és a bor tanácsadó szakosodott két éves szakmai angol képzés jog éves [+]

1. francia ételek és borok szakma vagy szakterület franciaA francia nyelv és a szakmai képzések, a diákok kapnak szakmai képzés francia, minden erőforrás elérhető lesz a diákoknak.Partnereink francia League Bordeaux cafa különböző szintű hallgatók francia nyelvtanfolyamok - „kiváló minőségű francia képzés”Minden tanár szakmai és egy oklevelet és sok éves tanítási tapasztalattal a tanárok, az interaktív tanítási módszerek, iskolai eszközök, tantermek felszerelt légkondicionáló és multimédia tanfolyam tartalmát, és a KER (Európai Nyelvi Referenciakeret) következetes. Minden kurzus által javasol „Közös Európai Referenciakeret” és környékén a párbeszéd, a négy alapvető eleme szövegértés, írás és a párbeszéd ezeken a területeken. Vizsgálatra van szükség, mielőtt a belépés elhelyezés által elért eredmények, az A1-C2 voltunk 6 szint tanfolyamok.A teljes időtartama 160 óra, 8 hetes- Opcionális tételek: francia borAmellett, hogy a rendszeres képzés francia, de akkor is tanulni ismerete francia borvidékek: Bordeaux, Burgundia, Elzász, Provence, Champagne, stbKóstoló készségeket elsajátítani, és megalapozza az ország számára, hogy a francia sommelier és a bor tanácsadó szakosodott speciális képzést.Választható: válasszon egy négy hetes szakmai a társaság folyamán: szőlő, bor bolt, bor és étterem kereskedelmi társaság, és más magas rangú sommelier.- Opcionális tételek: a francia konyhaAzokat a fiatalokat érdekli a francia konyha, francia konyha kínálunk szakmai képzés az Ön számára, hogy meg lehet tanulni francia ételeket szakmai ismeretek és készségek.Francia konyha szakács szüksége az élelmiszer-nyereség, hanem a jól ismert főzéssel, az élelmiszer-feldolgozás és tartósítási eljárások, valamint az innovatív szellem, hogy új ételeket. Ő ihlette a gyakorlatban a kötőanyagok, de nehéz a mester tele szenvedéllyel teli kulináris művészetek, ezen szakterületen, minden értelemben lesz... [-]

Videók

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations