Le Cordon Bleu Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1895-ben Párizsban, a Le Cordon Bleu vált az egyik legjelentősebb intézmény. Le Cordon Bleu programokat kínál, kezdve kulináris képzést az egyetemi tantervek az élelmiszer és ital, vendéglátás és a turizmus.

Le Cordon Bleu biztosít a feltörekvő gasztronómiai szakemberek a lehetőséget, hogy saját ambíciói valóra. A hangsúly a mastering technikák a diákok a bizalmat és a tudás alkalmazni, amit megtanultak bármilyen stílusú konyha. Pályakezdő kap egy oklevelet, amely világszerte elismert, útlevelet életre megnyitja a kapuit a sikeres karrier.

Párizs ideális helyszín választás tanulmányozására művészet és kulináris technikák garantálják a felejthetetlen kulturális élményt a világ fővárosa gasztronómia, a divat és a luxus. A Louvre, az Eiffel-torony, a Notre Dame és a Sacré Coeur mind együttesen, kiemelve a gazdag és egyedülálló építészeti örökség a fény városa. Színházi produkciók, koncertek, művészeti gyűjtemények, a fényképezés és szobrászat kiállítások és gyakori a helyi fesztiválok és ünnepségek minden állítsa be a párizsi jelenet, a hozzáadott romantikus vonzereje feltárása a helyi piacok, könyvkereskedők, kávézó teraszok, éttermek és főszereplésével.

A Cordon Bleu iskola található, a bal partján a Szajna a híres 15. kerületében, egy 4 emeletes épületben, 2 szoba és 3 demonstrációs praktikus szobákat.

Jó érv a Le Cordon Bleu Párizs

A város, Párizs, szülőhelye Le Cordon Bleu, az egyik a gasztronómiai fővárosa a világ. A szabadtéri piacok, bisztrók és boulangeries teszi a tökéletes hely, hogy megismerjék kulináris művészetek és elnyelni francia kultúra. Alapítva 1895-ben, a Le Cordon Bleu Párizs több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kulináris művészeti képzés. Chef oktatók jönnek a különböző háttérrel: egyesek elnyerték Michelin csillag, mások kaptak rangos díjat. Minden elkötelezett a tanítás a kézműves. A tanítási módszertan "nézni, nem, tanulni" eljut a tüntetések, majd gyakorlati foglalkozások felügyeli a szakácsok. Bemutató órákon francia és lefordították angolra. A legjobb diákok szerezhetnek szakmai párizsi létesítmények, felbecsülhetetlen szakmai tapasztalattal, amely megkönnyíti a jövőbeni szakmai követésében. Tanulás a Le Cordon Bleu Párizs lehetővé teszi, hogy megfeleljenek az emberek a világ minden tájáról; ahol több mint 55 nemzetiség képviselteti magát minden távon. Indulása óta, a csoport nőtte ki magát a világméretű szervezet több mint 50 iskola 23 országban, a tanítás több mint 20 000 diák évente. Le Cordon Bleu International tanfolyamokat a gasztronómia, a vendéglátás, a turizmus és a kezdeményezéstől a MBA szinten.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Bor és kezelési program

Campus Nappali 10 hónapok September 2019 Franciaország Paris

Ez az átfogó tanfolyam megadja neked a szakértelem, hogy legyen egy borász, és a tudás, hogy megértsük, hogyan működik a bor üzlet, megnyitva az utat a karrier mind a bor és a gasztronómia. [+]

Bor és Management Program

A program zajlik Párizsban, a francia főváros kulturális, gasztronómia és a művészet az élet szép. Francia szőlőültetvények marad a referencia egész világon, ami az ideális ország mélyreható vizsgálatokat a bor.

Ez az átfogó tanfolyam megadja neked a szakértelem, hogy legyen egy borász, és a tudás, hogy megértsük, hogyan működik a bor üzlet, megnyitva az utat a karrier mind a bor és a gasztronómia.

Ez a tanfolyam is ideális azok számára, figyelembe véve a karrier a vendéglátói tevékenység vagy azoknak, akik szeretnének válni egy vállalkozó a borral kapcsolatos üzleti, mint a borozó, vinotéka és bor import / export. ... [-]


Boulangerie diploma

Campus Nappali 1 - 6 hónapok September 2019 Franciaország Paris

Által kifejlesztett Le Cordon Bleu Paris, a Boulangerie Diploma vonatok a leendő szakemberek és vállalkozók alapvető BOULANGERIE technikák, valamint az új trendek [+]

Által kifejlesztett Le Cordon Bleu Paris, a Boulangerie Diploma vonatok a leendő szakemberek és vállalkozók alapvető BOULANGERIE technikák, valamint az új trendek terén.

A program céljai

Ez a program a diákokat a szükséges készségek dolgozni egy hagyományos BOULANGERIE vagy egy tenyésztő vállalkozás Franciaországban vagy külföldön. A program során a diákok:

Megszerezni az elvet alkalmazott technikák kézműves BOULANGERIE Ismerje meg a gyártási folyamat és hogyan kell csapatban dolgozni Szerez egy repertoárja hagyományos és modern BOULANGERIE receptek

Ki ez a PROGRAM? Aki keres, hogy megszerezzék az alapvető elméleti és gyakorlati ismereteket BOULANGERIE A szakemberek keres egy szakmai átállást Aki keres, hogy a munkát a BOULANGERIE szakma iparos vagy alkalmazottja belül breadbaking cég OKLEVÉL ... [-]

Grand diplôme - ételek és sütemények diploma

Campus Nappali 9 hónapok September 2019 Franciaország Paris

A kurzus ötvözi oktatás egyaránt ételeket és cukrászati ​​tudományágak. Nincs más kulináris intézmény rendelkezik annyi gyakorlati képzéseken séf felügyelete. [+]

Le Grand Diplôme - Konyha és péksütemények Selejtező

Le Grand Diplôme® a legátfogóbb program Francia gasztronómiai oktatás felajánlotta Le Cordon Bleu. A kurzus ötvözi a két utasítás Konyha és Cukrászsütemény tudományágakban. Nincs más kulináris intézmény rendelkezik annyi gyakorlati képzéseken séf felügyelete. Le Cordon Bleu elkötelezett amellett, hogy a hallgatók egy teljes körű kulináris technikák és a fejlődő saját kreativitását és művészi kifejezés. Ezek a tanfolyamok lehetőséget adnak arra, hogy elsajátítsák a Francia konyha és tészta technikák amelyek azután alkalmazható más konyha a világ.

Osztályok franciául, és lefordították angolra. ... [-]


Konyha diploma

Campus Nappali 9 hónapok September 2019 Franciaország Paris

A Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu diákok a legszigorúbb és átfogó programot klasszikus francia kulináris technikák ma elérhető. [+]

Konyha Diploma - A Unique konyha Selejtező

A Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu diákok a legszigorúbb és átfogó programot klasszikus Francia kulináris technikák ma elérhető. Az Diplôme de Cuisine megítélik, amikor a hallgató sikeresen befejezte a Basic, Intermediate és Superior szinten. A diákok csak regisztrálni egy szint (pl: Basic), és továbbra is egy másik szintre később (egy korlátozott időkeretben). Még előző szakmai tapasztalat, A diákok meg kell kezdeni az alapszintű hozzáférés előtt a következő szintre.

A diák kap egy igazolást minden szinten befejeződött. Sikeres elvégzése után a Diplôme de Cuisine és a Diplôme de Pâtisserie a Le Grand Diplôme odaítélték. ... [-]


Tészta diploma

Campus Nappali 9 hónapok September 2019 Franciaország Paris

A Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu diákok a legszigorúbb és átfogó programot klasszikus francia péksütemények technika mai állása szerint. [+]

Sütemény Diploma - Sütemény Basic, Intermediate és Superior Képesítési

A Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu diákok a legszigorúbb és átfogó programot klasszikus Francia péksütemények technikák ma elérhető.

A Diplôme de Pâtisserie megítélik, amikor a hallgató sikeresen befejezte a Basic, Intermediate és Superior szinten. A diákok csak regisztrálni egy szint (pl: Basic), és továbbra is egy másik szintre később (egy korlátozott időkeretben). Még a korábbi szakmai tapasztalat, a diákok meg kell kezdeni az alapszintű hozzáférés előtt a következő szintre.

A diák kap egy igazolást minden szinten befejeződött. Sikeres elvégzése után a Diplôme de Cuisine és a Diplôme de Pâtisserie A Le Grand Diplôme odaítélik. ... [-]


Videók

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Kapcsolat

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Cím Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Île-de-France, Franciaország
Honlap http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefon +33 1 85 65 15 00