Hivatalos Leírás

Krétai Eagle Aviation óta működik 2002 Nikos Kazantzakis Heraklion repülőtértől a Kréta szigetén található, a legdélebbi pontján Görögországban.

Nikos Kazantzakis Airport működik a nap 24 órájában, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a képzés korlátozás nélkül, éjjel-nappal.

A repülési képzés zajlik a gyönyörű Kréta szigetén és a környező szigetek, mint Karpathos, Santorini és mások.

A flottánk tartalmaz egy Cessna C172R, Katana DA-20A1, a Piper Arrow PA28, valamint a Dual motor Piper Seneca.

E-LEARNING aikido iskola

A földi képzés elvégezhető távolról pilótaoktatókat számítógépes az esetre, ha távol van Heraklion. Akkor próbáld ki a krétai Eagle Aviation online tesztek a honlapot annak érdekében, hogy készüljön fel a vizsgákra

"Gyere repül minket Kréta és az Égei-szigeteken és élni egy élmény egy életre."

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Cretan Eagle Aviation

Kínálunk órás építve C-172R (dízel) repülőgép. Akkor repülni szép Kréta (a legdélibb részén, Görögország) és a többi görög szigetek és a szárazföld a választás több mint ... [+]

Kínálunk órás építve C-172R (dízel) repülőgép.

Akkor repülni szép Kréta (a legdélibb részén, Görögország) és a többi görög szigetek és a szárazföld a választás több mint 30 görög repülőterek különböző időjárási körülmények között.

A Cessna 172R kitartással, több mint 8 órán át lehetővé teszi, hogy repülni szinte bárhol tetszik az Égei-tenger és a mediterrán országokban, mint Olaszország vagy Törökország nem néz minden tankolás problémákat.

Ez egészen biztosan javítani fogja a készségek, mint egy PIC (Pilot in Command).

Ár: 1 óra: 185 € 10 óra: 1750 € 50 óra: 8000 € 100 óra: 15.00... [-]
Görögország Heraklion
September 2019
Nappali
1 - 100 óra
Campus
Bővebben magyarul
Cretan Eagle Aviation

Tartalmazza a repülési képzés minimum 45 óráját. Át kell adnia 9 írásbeli vizsgát, valamint egy repülési készség tesztet a tanfolyam végén. 3 hónapig lehet kitölteni, fel ... [+]

A PPL tanfolyam célja, hogy megtanítsa megtanítani a Single Engine dugattyú (SEP) repülőgép pilóta használatát nappal a vizuális navigáció (VFR) használatával.

Tartalmazza a repülési képzés minimum 45 óráját. Át kell adnia 9 írásbeli vizsgát, valamint egy repülési készség tesztet a tanfolyam végén. 3 hónapig lehet kitölteni, feltéve, hogy először az elméleti vizsgákon halad át, de a saját tempójában is elvégezhető.

Az angol nyelv ismerete szükséges. Az angol nyelvtanfolyamokat a hallgatói igények függvényében, a tanfolyam előtt vagy alatt felár ellenében lehet megszervezni.

A PPL képzés magában foglalja:

• 45 óra repülési idő... [-]

Görögország Heraklion
September 2019
Nappali
45 - 100 óra
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cretan Eagle Aviation

A Night Rating Course magában foglalja az alapiskolát, legalább 5 órányi repülési edzést éjjel (minimum 3 óra és 5 Touch) ... [+]

A Night Rating Course magában foglalja az alapiskolát, legalább 5 órányi repülési edzést éjjel (minimum 3 óra és 5 Touch)

Ha a hallgató további repülési időt igényel, a költség 200,00 euró / óra. Ha szükséges, további órákon át kell tölteni az alapiskolát. A kurzus befejezésének átlagos ideje egy hét.

[-]
Görögország Heraklion
September 2019
Nappali
5 óra
Campus
Bővebben magyarul