Global Aviation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1997 óta, Global Aviation (GR-ATO-102) óta kínál üzleti és magán kísérleti képzések. Global ajánlatok Integrált és moduláris tanfolyamok a kereskedelmi pilóta (ATPL) és Private Pilot (PPL) licencek valamint az eszköz (IR), Multi-Engine (MEP), repülést oktató (FI) Értékelés és Multi Crew együttműködési (MCC) tanfolyamok.

Emellett a globális a tanúsított tesztközpontja az ICAO Level 4 Aviation angol nyelvtudás teszt (LPT), mely vizsgák egész évben.

Globális Aviation SA-ben alakult egy csoport repülés szakértők 1997-ben, amelynek alapja a görögországi Athénban. A cég megszerezte Aegean Aviation általános légiközlekedési eszközök (Műszaki bázis, flotta stb), és gyorsan bővült, megszerzése a flotta új és előre tulajdonú egy- és több hajtóműves repülőgép Piper. Mivel a 2004-es athéni olimpiai játékok, a cég repülési képzési bázis áthelyezték Pachi Airport, Megara (LGMG), Görögország vezérőrnagy Aviation repülőtéren. Mivel beépítése, Global Aviation fő feladata kínál kiváló minőségű szolgáltatások területén a, pilótaképzés, repülőgép karbantartás és repülőgépek értékesítése.

mérföldkövek

Néhány fontos állomásai a globális repülés 17 éves múltra tekint vissza a következők:

1997: Jóváhagyta a Görög Polgári Légiközlekedési Hatóság (HCAA) hez PPL képzés 2000: lett az első magántulajdonban lévő akadémia hez Commercial Pilot Training Görögországban 2004: Jóváhagyta a Légügyi Hatóság (JAA) hez magán- és kereskedelmi Pilótaképzés 2008: Az első görög akadémia rendelni egy vadonatúj FNPT II 2009: Lett Bluebird Airways TRTO a B737 2010: Commercial Pilot képzéseket által engedélyezett és ellenőrzött Olympic Air 2011: A kinevezett hivatalos ICAO Level 4 Aviation English Test Centre for Aegean Airlines 2012: megbízott kizárólagos ICAO Level 4 Aviation English Test Centre az összes görög légiforgalmi irányítók 2013: megbízott kizárólagos kísérleti képzést nyújtó által a Görög parti őrség számára tiszti képzés 2014: meghívására Ryanair között néhány kísérleti képzési szervezetek Délkelet-Európa, hogy részt vegyen egy előadást illetően utasszállító pilóta felvételi eljárás 2014: Extended flottája megszerzése Piper PA-44-180 Seminole és korszerűsített repülés szimulátor egy teljesen új Elite S923 FNPT II MCC 2015: Extended flottája megszerző további Piper Warrior PA-28-161 és befejezte a felújítási munkálatok az újonnan megszerzett karbantartási hangár LGMG 2016: Extended flottája megszerzése további 2 Piper PA-28-161 Warriors és egy vadonatúj Elite S812 FNPT II MCC 2016: Bejelentette az együttműködést a Ryanair számára új APC programot, amelynek célja az Akadémia diplomások

EASA Kereskedelmi és magán repülőgép kísérleti képzések

Global Flight Academy a legrégebbi pilóta akadémia Görögországban. Miután az adminisztratív és a földi iskolai bázis Pireusz és repülő bázis a polgári légi közlekedés repülőterén Pachi, Megara (LGMG), Global Flight Academy volt a pilóták kiképzésében magán- és kereskedelmi tanfolyam, 1997 óta, amikor jóváhagyta a Görög Polgári Aviation Authority (HCAA). 2004-ben az Egyesült Légügyi Hatóság (JAA) ellenőrzött és engedélyezett Global Flight Akadémia Pilótaképzés Szervezet (GR-ATO-102) szerint a Joint Aviation szabályzat (JAR). 2012-ben az akadémia elfogadta az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) FCL rész szabványoknak.

EASA Cabin Crew Tanfolyamok

Global Aviation által jóváhagyott HCAA és az EASA-hez Cabin Crew képzésekre a GR-CCTO-102. Minden elméleti képzés folyik a globális repülés földi iskola bázis Piraeus. A kurzusok gyakorlati képzés zajlik jóváhagyott helyeken, beleértve az athéni nemzetközi repülőtér összhangban HCAA és az EASA. Global Aviation kínál 3 hónapos kezdeti légiutas képzések célja az egyének, akik szeretnék követni a karrier, mint légiutas dinamikus légiközlekedési ágazat és intenzív légiutas tanfolyamokat lehet igazítani, hogy megfeleljen az igényeinek a hazai és a nemzetközi légitársaságok.

EASA jóváhagyott M. rész Szervezet

Global Karbantartás Központ kínál kiváló minőségű repülőgép karbantartási megoldások. Amelynek alapja az általános célú repülés repülőtér Pachi, Megara (LGMG), Global Aviation által igazolt HCAA és az EASA-hez karbantartási szolgáltatásokat egy és több motor dugattyú repülőgépek, mint karbantartó szervezet EL.MF.004. Emellett a globális légi közlekedés egy hitelesített folyamatos légialkalmassági Kezelő Szervezet (CAMO), mely folyamatos légialkalmasság irányítási szolgáltatások egyszeri és több hajtóműves, dugattyús repülőgépek CAMO EL.MG.039.

Piper Aircraft & Bombardier Business Jets

Global Repülőgép Sales kizárólagos forgalmazója a Piper Aircraft Görögország, Ciprus, Románia és Bulgária, valamint a kereskedelmi ügynök a Bombardier Business Jets a régióban. Emellett a globális biztosít ügyfeleinek a különböző válogatott pre-tulajdonú repülőgépek, hogy a tartomány egymotoros dugattyús repülőgépek luxus üzleti fúvókák. Emellett jelentős szakértelemmel Aviation Consulting Global Aviation biztosít ügyfeleinek megoldások, beleértve a beszerzési, a tulajdonában, fenntartásában és működtetett repülőgép.

Helyszínek

Pireas

Global Aviation S.A.

Address
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Piraeus, Görögország
Telefonszám
+30 21 0411 0609