Olympus Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Olympus Aviation Academy veterán légierő és polgári repülési oktatók alapítják és üzemeltetik, az EURÓPAI KÖZPONTI LÉGIAI HATÓSÁG / EASA szabványoknak megfelelően. Olympus Aviation Academy professzionális pilótaképzést nyújt minden szinten, 0-tól ATPL-ig (légiközlekedési pilóta engedély). Az akadémián magas a fegyelem, amely a jövőbeni repülők képességeinek és karakterének fejlesztéséhez szükséges. 23324_photo.jpg

Fizetés repüléssel - nincs kockázat Bár sokan hirdetik a „fizetnek, amint repülsz” ötletet, az Olympus Aviation Academy ez teljesen igaz!

Kiváló minőségű edzés A magas szintű edzés biztosítása érdekében az edzési repüléseket személyesen felügyeli a képzés vezetője.

E-tanulás Az online tananyag teljes egészében elérhető mind lakossági, mind távoktatási hallgatók számára. Tanulhat otthonról, még érkezés előtt!

Nemzetközi repülőtér Az Olympus Aviation Academy hallgatójaként Görögország második legnagyobb repülőterén képzik (nem kis- vagy katonai repülőtereken, sok korlátozással, ami késhet a képzésben).

Csak 12 hónap alatt váljon profi pilótaként. Az Ön ideje értékes, ezért ne pazarolja azt lassan képzett repülési iskolákban.

Nemzetközi órásépítési továbbképző hallgatók és órásépítőknek lehetősége nyílik meglátogatni és kiképzni több mint 50 repülőtéren és repülőtéren a görög szárazföld és szigetek környékén (pl. Mykonos, Santorini, Korfu, Kréta, Rodosz, Kos, Zakynthos (Zante)). , Skiathos, Mytilene és sok más európai repülőtéren, akár VFR, akár IFR megközelítés céljából.

Ingyenes műrepülő tréning az egyetlen elismert repülési akadémia műrepülő tréningek számára Dél-Európában. Óránkénti építése során felkészítik az akrobatikus manőverek végrehajtására!

Tapasztalt munkatársak Sokéves repülési és képzési tapasztalattal rendelkező magasan képzett oktatók (légierő és légitársaságok) tanítják tanfolyamát, hogy élvezetes legyen és kifizetődő legyen.

GARANTÁLT ÁR Az Olympus Aviation Academy megértjük, hogy a pilóta képzése drága. A rejtett díjak miatt a hallgató kimarad a költségvetéséből. Garantáljuk, hogy nincsenek rejtett díjak.

Tanúsított flotta

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 hosszú távú tartályok
  • Seneca III / PA-34

Minden repülőgép IFR-kiképzésre tanúsítással rendelkezik, és természetesen a flotta bővül, hogy megfeleljen a hallgatók igényeinek.

23326_photo_3.jpg

Miért az OAA ?

A megfelelő repülési iskola kiválasztása: A megfelelő oktatási iskola megválasztása az első lépés az illetékes magán- vagy profi pilótagá váláshoz, és a legfontosabb döntés, amelyet meghoz. A repülés megtanulására nincs alkalmi megközelítés. A sikeres repülési karrier csak akkor lehetséges, ha a legjobb képzést megszerezik a repülési képzés formáló óráiban. Az OAA alapvető célja, hogy az első naptól kezdve a lehető legjobb alapot biztosítsa a hallgatói pilóta számára. Nem készítünk hivatkozásokat, és semmit sem hagyunk a véletlenre. "A repülés művészet és a repülés művészetét a megfelelő személyzet tanítja és tanulja meg."

Nagyszerű oktatási tapasztalat: Több mint 34 éves tapasztalattal rendelkezik légierő pilótaként, polgári pilótaként, repülési oktatóként, repülési oktató oktatóként, repülési vizsgáztatóként, összesen 13300 órás repülési idővel, amely 3800 légierő, 9250 polgári és 250 A repülőgép óráit Görögország egyik legjobb repülési oktatójának tekintik. Példakénti szilárd oktatási és oktatási képességek egy rendkívül igényes légierő és kereskedelmi környezetben a tanterv kialakításának, menedzselésének és felülvizsgálatának végrehajtásával a belépő szintű pilóták számára, hatékony PPL képzési tanfolyamok biztosításával, 0-tól ATPL-ig (légiközlekedési pilóta engedély). , MCC, felügyelet és értékelés négy repülési képzési szervezetben (FTO / ATO), a JAA / EASA előírásainak megfelelően. Több mint 280 magán- és profi pilóta sikeresen képzett.

Repülésbiztonság: Az OAA fő célja, hogy szakmai képzést nyújtson az FCL rész / EASA repülésbiztonsági előírások és a karbantartási előírások szerint. OAA csak az EASA és a görög HCAA által teljes mértékben tanúsított repülőgépeket használja.

Képzési tapasztalat: Az Olympus Aviation Academy egy jóváhagyott JAA / EASA képzési szervezet, ATO GR 123, Thesszalonikiben / Görögországban, a Görög Polgári Repülési Hatóság (HCAA) engedélyével. Olympus Aviation Academy a Légierő és a Polgári Repülési Ipar professzionális pilóta alapította, ezer repülési órával és nagy tapasztalattal a képzési folyamatban. A földi oktatók speciális készségekkel és hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek a repülés területén.

Kiváló időjárás: A Thesszaloniki kiváló időjárási viszonyai lehetővé teszik számunkra, hogy egész évben folyamatos képzést tudjunk biztosítani drága idő és pénz pazarlása nélkül. Nyáron a magas hőmérsékletek általában 27 és 33 Celsius fok között vannak, bár néha magasabbak. Az őszi és a téli hónapokban az éjszaka jelentősen hűvösebb, és a nappali normál hőmérséklet 21-25 Celsius fok között van.

Mindössze 12 hónapban: Az Olympus Aviation Academy a nullától az ATPL-ig tartó tanfolyam teljesítéséhez szükséges átlagos idő 12-14 hónap, az összes képzéssel és vizsgával együtt.

Vendéglátás: Az OAA személyesen végigvezeti Önt a képzési program minden szakaszában, vendégszerető környezetben, az első bevezető repüléstől egészen a napig, amíg megkapja a bizonyítványt a relatív engedélyen.

Helyszínek

Thessaloniki

Olympus Aviation Academy

Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország
Telefonszám
+30 231 047 5111