Hivatalos Leírás

OLYMPUS Aviation Academy alapított és működtetett veterán légierő és a polgári repülés Oktatók követően a legmagasabb európai polgári repülési hatóság / EASA szabványoknak. Olympus Aviation Academy szakmai pilótaképzés, minden szinten, 0-tól ATPL (Air Transport Pilot Licence). Az akadémia fenntartja a magas fokú fegyelem szükséges jövõépítés pilótákat "készségek és jellegét.

Fizessen ahogy Fly - Nincs kockázat

Bár sok hirdet a "pay as you fly" ötlet, Olympus Aviation Academy ez teljesen igaz!

High Quality Training

Minden kiképzőrepülések személyesen felügyeli a vezetője képzés biztosítása érdekében a magas színvonalú képzést.

E-Learning

A teljes tananyag elérhető on-line, mind a lakossági és távoktatási tagozaton. Lehet tanulni otthon, még az érkezés előtt!

Nemzetközi repülőtér

Diákként az Olympus Aviation Academy, akkor képzett a második legnagyobb reptere Görögország (nem kicsi vagy katonai repülőtereket, a sok korlátozás, ami azt eredményezheti, késleltetett képzés).

Legyen profi pilóta mindössze 12 hónap

Ön ideje értékes, így ne pazaroljuk el a repülés iskolák lassú képzés.

Nemzetközi Óra Building

Haladó képzés hallgatói pilóták és Óra építők a lehetőséget, hogy látogassa meg, és képezni a több mint 50 repülőterekre és környékén a görög szárazföld és a szigetek (pl. Mykonos, Santorini, Korfu, Kréta, Rodosz, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene és sok más európai repülőtereken, vagy VFR vagy IFR megközelítéseket.

Szabad műrepülő képzés

Az egyetlen hiteles repülési akadémia akrobatikus képzés Dél-Európában. Alatt órás épület, akkor képzett végrehajtani manővertípusokról!

Tapasztalt személyzet

Azt tanítják a magasan képzett oktatók sokéves repülés és a gyakorlatokat, (légierő és a légitársaságok), hogy a kurzus élvezetességének.

GARANTÁLT ÁR

Olympus Aviation Academy megértjük, hogy a pilótaképzés drága. Rejtett díjak eredményez egy diák az ő költségvetést. Garantáljuk, hogy nincsenek rejtett díjak.

Certified Fleet

Cessna 152 műrepülő Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range tartályok Seneca III / PA-34

Minden repülőgépet minősítettek IFR képzés és természetesen a flotta bővül, hogy megfeleljen a diákok igényeinek.

Miért OAA?

Választott a Flight School:

A választás a megfelelő képzés iskola az első lépés az utat, hogy az illetékes magán vagy Professional Pilot és a legfontosabb döntés, amit csinál. Nincs laza megközelítés a tanulás repülni. A sikeres repülő karrier csak úgy lehetséges, megszerezze a legjobb képzés a formatív órányi repülés képzés. Legfontosabb célkitűzése a légiközlekedési terület az, hogy a lehető legjobb alapot tanuló pilóták az első naptól kezdve. Nem teszünk hivatkozások és semmit sem bízunk a véletlenre.

"Flying a művészet és a művészet repülő tanítják és tanult a megfelelő személyzet."

Nagy Oktató Tapasztalat:

A több mint 34 éves tapasztalattal, mint egy Air Force pilóta, civil pilóta, repülést oktató, Flight oktató oktató, repülési vizsgáztató, összesen 13.300 óra repülési idő, amely 3800 légierő óra, 9250 polgári óra és 250 hidroplán óra, tekintik az egyik legjobb pilótaoktatókat Görögországban.

A példaként felhozott szilárd tanítási és oktatási képességeit egy rendkívül igényes légierő és kereskedelmi környezet, a kivitelezésig tananyag tervezés, az irányítás, és felülvizsgálata a belépő szintű pilóták, miközben hatékony képzések, PPL, 0 ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, az ellenőrzés és értékelés négy Pilótaképzés Szervezetek (FTOs / ATO) szerint JAA / EASA előírásoknak. Sikeresen képzett több mint 280 magán- és a szakmai pilóták.

Flight Safety:

OAA fő célja, hogy a szakmai képzés része szerint FCL / EASA előírások repülésbiztonsági és szabványok karbantartás. OAA hasznosítja csak teljes mértékben igazolja az EASA és HCAA Görögország, repülőgépek.

Képzési Tapasztalat:

Olympus Aviation Academy egy jóváhagyott JAA / EASA Képzés Szervezet ATO GR 123, Thesszalonikiben / Görögország, felhatalmazása alapján Görög Polgári Légiközlekedési Hatóság (HCAA). Olympus Aviation Academy által létrehozott szakmai pilóták a légierő és a polgári légi közlekedési ágazat több ezer repült óra, és nagy tapasztalattal rendelkeznek képzési folyamatban. Földi oktatók bizonyultak a speciális készségek és hosszú ideig élmény a repülés.

Kiváló időjárás:

A kiváló időjárási körülmények Thesszalonikiben teszi számunkra, hogy osztatlan képzésben az egész év folyamán, nem pazarolja az értékes időt és pénzt. Nyáron, a magas hőmérséklet itt általában 27 és 33 Celsius fok, bár néha mászni magasabb. Az őszi és téli hónapokban, éjszaka lényegesen hűvösebb, és a normál nappali magas hőmérséklet között 21 és 25 Celsius fok.

Mindössze 12 hónap:

Olympus Aviation Academy átlagos időt kell tölteniük a Zero ATPL tanfolyam 12-14 hónap, beleértve az összes képzés és vizsgák.

Vendégszeretet:

Abban OAA akkor személyesen vezetett keresztül minden szakaszában a képzés, egy barátságos környezet az első bevezető járat végig a nap megkapja a befejezését tanúsítvány relatív engedélyt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Olympus Aviation Academy

Érvényes ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

A kurzus hallgatóinak rendelkezniük kell pilóta engedéllyel.Előfeltételek:Érvényes ICAO CPL / IR / MEPEASA Medical (1. osztály) tanúsítványLegalább egy X országú út 300 NM

Elméleti képzés / e-Távoktatási program a CPL / ATPL engedéllyel:

Advanced e-Learning online program az OAA weboldalán keresztül13500 kérdés 14 témában Oxford könyveire56 előrehaladási tesztet választott az automatikus program szerint a HCAA vizsga14 Végleges vizsgálatokegy előrehaladási vizsgálat egyenlő a 12 órás olvasási idővel650 óra minimális olvasási időPrivát ülések a földi oktatóinkkal65 órás felülvizsgálati előrehaladási tesztek az OAA képzési kézikönyvek szerintOAA végleges tanúsítványHCAA vizsgák... [-]
Görögország Thessaloniki
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy kifejlesztett egy alapos integrált kísérleti képzési programot, hogy a diákok fel a szakértelem, hogy működnek, mint társ-pilóták egyszeri és / v ... [+]

INTEGRÁLT 'OLYMPUS' Nulla - ATPL fagyasztva

OLYMPUS Aviation Academy kifejlesztett egy alapos integrált kísérleti képzési programot, hogy a diákok fel a szakértelem, hogy működnek, mint társ-pilóták egyszeri és / vagy több hajtóműves repülőgépek kereskedelmi légi közlekedés és folytatja karrierjét a légi közlekedésben.

Az integrált képzés egy nappali tagozatos nulla óra tapasztalat révén, hogy megszerezze fagyasztott EASA ATPL (fATPL) beleértve az angol nyelvtudás (ICAO) és az MCC tanúsítványt.

Ha úgy dönt, hogy beiratkozik egy integrált tanfolyam már úgy döntött, hogy legyen egy profi pilóta részt a nappali tagozatos, beleértve napról-napra a földi és repülési képzést.... [-]

Görögország Thessaloniki
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
12 - 14 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország
Honlap
Telefonszám
+30 231 047 5111