Skies Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Köszöntjük Academy!

ÉG AVIATION ACADEMY Szalonikiben található, és az első engedéllyel rendelkező oktató szervezet szerint az EASA előírások Görögország, GR ATO-122, amely végigvezeti az egyedi nulláról repülő tapasztalat Airline Transport Pilot License (ATPL) keresztül személyzet tudása, tapasztalata és minőségi képzést.

VISION NYILATKOZAT

Ahhoz, hogy a megbízható vezető légiközlekedési ágazat Európában azáltal, hogy a maximális minőség szakmai képzés a jövő repülőgép pilóták és más légi tudományágak.

Mission Statement

Hogy a legmagasabb minőségi oktatás, hogy kiváló tanulási környezet és a biztonság repülési képzés, amely lehetővé teszi az egyes diákjaink, hogy elérjék a végső cél.

Kínálunk professzionális repülési oktató és elméleti képzését Private Pilot Licence (PPL) akár kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (ATPL) minden kapcsolódó értékelés a helyi és a külföldi diákok. Nem számít, ha a repülést választja az Ön öröm, vagy az épület a karrier, mint egy profi pilóta, garantáljuk Önnek a legjobb képzést élmény!

Mi működik több mint 330 nap a VFR repülés feltételek Thessaloniki International Airport - a második legnagyobb repülőtér Görögországban található 10 perc távolságra a telephelyünkön. A repülőtér 2 kifutópálya (2440m), a CAT II, ​​VOR / DME, Radar megközelítés és NDB. Míg egyre pilóta erősen ajánlott, hogy a repülő tapasztalattal mojor repülőtereken!

Csapatunk

Az oktatás minőségének bírálják el az oktatás minőségének oktatók, valamint a technikai eszközök a képzés. Abban Skies Aviation Academy mindkét kritérium teljesül.

A szakmai pilótaoktatókat mind sok órányi igazolt oktató tapasztalat mind a levegőben és a földön. Annak ellenére, hogy a tanfolyam beiratkozott, mi oktató csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen elérése a cél, és azon túl.

Skies Aviation Academy ismert a hagyomány a képzés és a magasan képzett személyzet Görögországban és külföldön egyaránt. A Academy a legjobb hely azok számára, akiknek álma, hogy legyen egy kísérleti kiválóság és a teljes ismerete a szakma.

Helyszínek

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország
Telefonszám
+30 2392 021100