Hivatalos Leírás

Köszöntjük Academy!

ÉG AVIATION ACADEMY Szalonikiben található, és az első engedéllyel rendelkező oktató szervezet szerint az EASA előírások Görögország, GR ATO-122, amely végigvezeti az egyedi nulláról repülő tapasztalat Airline Transport Pilot License (ATPL) keresztül személyzet tudása, tapasztalata és minőségi képzést.

VISION NYILATKOZAT

Ahhoz, hogy a megbízható vezető légiközlekedési ágazat Európában azáltal, hogy a maximális minőség szakmai képzés a jövő repülőgép pilóták és más légi tudományágak.

Mission Statement

Hogy a legmagasabb minőségi oktatás, hogy kiváló tanulási környezet és a biztonság repülési képzés, amely lehetővé teszi az egyes diákjaink, hogy elérjék a végső cél.

Kínálunk professzionális repülési oktató és elméleti képzését Private Pilot Licence (PPL) akár kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (ATPL) minden kapcsolódó értékelés a helyi és a külföldi diákok. Nem számít, ha a repülést választja az Ön öröm, vagy az épület a karrier, mint egy profi pilóta, garantáljuk Önnek a legjobb képzést élmény!

Mi működik több mint 330 nap a VFR repülés feltételek Thessaloniki International Airport - a második legnagyobb repülőtér Görögországban található 10 perc távolságra a telephelyünkön. A repülőtér 2 kifutópálya (2440m), a CAT II, ​​VOR / DME, Radar megközelítés és NDB. Míg egyre pilóta erősen ajánlott, hogy a repülő tapasztalattal mojor repülőtereken!

Csapatunk

Az oktatás minőségének bírálják el az oktatás minőségének oktatók, valamint a technikai eszközök a képzés. Abban Skies Aviation Academy mindkét kritérium teljesül.

A szakmai pilótaoktatókat mind sok órányi igazolt oktató tapasztalat mind a levegőben és a földön. Annak ellenére, hogy a tanfolyam beiratkozott, mi oktató csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen elérése a cél, és azon túl.

Skies Aviation Academy ismert a hagyomány a képzés és a magasan képzett személyzet Görögországban és külföldön egyaránt. A Academy a legjobb hely azok számára, akiknek álma, hogy legyen egy kísérleti kiválóság és a teljes ismerete a szakma.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Görög

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / IR konverziós tanfolyam célja, hogy megtérít minden ICAO szakmai engedély alapján, és az EASA szakmai engedéllyel. ... [+]

ICAO CPL / ME / IR Conversion pálya úgy tervezték, hogy megtérít minden ICAO szakmai engedély alapján, és az EASA szakmai engedéllyel.

Pre-Belépési követelmények: Minimális életkor 18 év Holder érvényes ICAO CPL ME / IR Licenc EASA ATPL elmélet vizsgák át Aviation angol nyelvtudás (ELP) Képesek átadni 1. osztályú repülés orvosi vizsga Tanfolyam felépítése

Repülő fázis:

6 óra CPL / ME átképző a DA42. 15 óra IR / ME képzés, amely 10 órán át SIM ALSIM ALX képzés és 5 óra ME képzést DA42. 2,5 óra Ügyességi teszt CPL / ME / IR a vizsgáztató

Természetesen a következőket tartalmazza: Megközelítés és l... [-]
Görögország Thessaloniki
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 - 3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Skies Aviation Academy

Az EASA ATPL integrált kurzus célja a diákok nulla repülési tapasztalattal akár egy befagyott ATPL körülbelül 12-14 hónap, a befejező ez a program lesz jogosult dolgozni, ... [+]

A EASA ATPL integrált tanfolyam célja a diákok a nulla repülési tapasztalattal akár egy befagyott ATPL körülbelül 12-14 hónap, a befejező ez a program lesz jogosult dolgozni, mint egy első tiszt egy légitársaság. A diploma megszerzése után a hallgató lesz EASA kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedéllyel (CPL) Multi-Engine (ME), Instrument Rating (IR) és Multi Crew együttműködési (MCC) pálya a 198,5 repült óra és 800 óra elmélet. Kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (ATPL) egy profi pilóta engedély és a legelőnyösebb a légitársaságok által.

Belépési követelmények: Minimális életkor 17 év High School diploma vagy azzal egyenértékű Aviation angol nyelvtudás (ELP) Képességét, hogy Aviation Medical Class 1 vizsgák természetesen magában foglalja Megközelítés és leszállási díjak Minden adót Egyenruha HCAA díjak (Theory vizsgák, az első kísérlet) Skill teszt (repülőgép bérleti díj) további információ ... [-]
Görögország Thessaloniki
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 14 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy