Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Superior Air.

Cégünk repülőgép és helikopter transzferek, és van egy jó hírnevet szerzett magának, mint egy repülőgép iskolai fix és forgószárnyas. Superior szoba rendelkezik saját rész 145 karbantartó szervezet és egy engedélyezett forgalmazói Robinson helikopterek. Superior Air szintén engedélyezett légi járművel folytatott üzemeltető jelentős tapasztalattal rendelkezik a különböző projektek, mint például Légifényképezés, a filmezés és a külső közúti szállítások.

A Flight Operations Manager és a cég tulajdonosa Mr. Elias Sofianos van egy 35 év alapon Aviation a vadászpilóta, repülési oktató és repülési vizsgáztató. Ő is 22.500 balesetmentes repülési órát, és állított magas színvonalú repülési szervezet nagy tisztelet biztonságát.

A folyamatos képzés munkatársaink annak érdekében, hogy megfeleljenek a legszigorúbb európai szabványoknak a "kell" számunkra. Minden pilótának gyakran értékeli a minőségi személyzet, valamint a Görög Polgári Légiközlekedési Hatóság.

A kiváló biztonsági eredményekkel is jelentős tényező a választott Superior Air.

Szóval, miért érdemes választani Superior Air?

 • Mi hitelesített és repül szerint a legújabb szigorú európai előírásoknak.
 • Mi vagyunk a tulajdonosok, a pilóták és szerelők így már abszolút ellenőrzést a cég.
 • Mi működik a saját karbantartási létesítmény megfelel az európai EASA 145 szabványoknak.
 • Mi működik a saját CAMO (folyamatos légialkalmasság-irányító szervezet).
 • Folyamatosan képezzük és értékeli a pilóták a legszigorúbb európai szabványoknak.
 • Kapsz fedélzetén egy nagyon jól karbantartott helikopter kiváló állapotúak.
 • A pilóták egy mély ismerete ezt a munkát.
 • Van szenvedély az Aviation.
 • Tudjuk, minden eldugott ebben az országban.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Company értékek

Egy repülő gépezet működtetésének egy bonyolult folyamat.

A cég meg kell tölteni hatalmas mennyiségű pénzt a személyzet képzése, Befektetési pótalkatrészek és karbantartás érdekében, hogy a flotta légialkalmas. Az egyetlen módja annak, hogy a költségek csökkentése a „vágás sarkok”, egy módszer, amely bizonyítottan elleni biztonságot. Soha nem fogjuk követni ezeket a gyakorlatokat Superior Air, bár néha tesz minket „” nem versenyképes „” nyílt piacon. Mi inkább kezelni az ügyfelek, akik értik, amit fizetni, és miért. Minden repülőgép tartjuk, mint egy a gyártó által előírt és ellenőrzött szerinti legfrissebb szigorú európai előírásoknak. Természetesen ez nem könnyű minden utas, hogy ellenőrizzék a státuszát repülő gépet, különösen, ha több száz vagy több ezer mérföld távolságban. De véleményezték, biztonságos, a flotta általános állapota és a személyzet hatékonyságát néhány első jelei a társaság szintjén és értékeit. Ha keres a foglaláshoz akkor meg kell bizonyosodni arról néhány dolgot ... Ez egy igazi cég aktív és tényleges működési engedélye, vagy csak egy szép weboldalt? Amennyiben a személyzet mögött ez a cég?

Javasoljuk, hogy egy túra a honlapunkon, és azt kell majd lesz könnyű megvalósítani, amit fizetni.

Superior Air a leggyorsabban növekvő General Aviation Company Görögországban működő legnagyobb repülőgép flotta és közöttük néhány vállalat a világon, amelyek az infrastruktúra, a személyzet és létesítmények annak érdekében, hogy egy engedélyezett légijármű-üzemeltető (AOC), a Flight Training Academy ( ATO), a 145. rész karbantartó szervezet és CAMO (folyamatos légialkalmasság-irányító szervezet), a légi járművel folytatott üzemeltető, valamint a Szolgáltató Központ és forgalmazási különböző nagy gyártók, mint például Robinson helikopterek és a Piaggio Aerospace.

Tapasztalataink a repülési piacon ezekben az években vezetett bennünket, hogy egy fontos következtetés 'Azt kapja, amit fizetni, és nincs ára akkor hozott biztonsági „”.

Kristopher-Allison-249993

Berendezések

A létesítmény közelében helyezkedik el Megara General Aviation Repülőtér. Superior Air kiváló környezetet biztosít minden diák, partnerek és barátok:

 • Az újonnan épített irodák és tantermek
 • Repülés szimulátor
 • A tágas nappali és étkező, minden kényelemmel
 • Felszerelt tantermek PC-k, táblák, projektorok, video lejátszó, fali és asztali térképek, Klíma.
 • karbantartási terület
 • Alkatrészraktárak
 • Operations Hivatal
 • tervezési terület
 • Közigazgatási Hivatal
 • Tájékoztató szoba
 • WC Showers
 • Ingyenes Wi-Fi az egész hangárt és irodák
 • Ingyenes parkoló
asaf-R-93.851
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Superior Air

A ATPL integrált tanfolyam célja, hogy a magas szintű képzést a diákok számára, hogy lesz hivatásos pilóták csak egy év. Tapasztalat nem szükséges elindítani ezt a folyam ... [+]

A ATPL integrált pálya úgy tervezték, hogy magas szintű képzést a diákok számára, hogy legyen szakmai pilóták csak egy év. Tapasztalat nem szükséges elindítani ezt a folyamatot. State-of-the-art berendezések és légi járművek, Superior Air képzést is, a legmagasabb szinten, hogy támogassák a közelgő légiközlekedési karrierjét.

Ha befejeztük a ATPL integrált tanfolyam Ön tart kereskedelmi pilóta engedélyét CPL (A), a Multi Engine Class Rating (ME), a műszeres minősítéssel (IR) és ATPL elmélet hitel, valamint az MCC tanfolyam. Ez azt jelenti, hogy amikor befejezi az edzést akkor tudni fogja, amire szükség van, és megkapta az összes szükséges képzés indul a karrierjét, mint egy pilóta.... [-]

Görögország Megara
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
16 - 16 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Superior Air

A cél a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély (H) modulrendszerű tanfolyam, hogy a vonat PPL (H), ICAO / JAA pilóta engedélyesek a nyelvtudásának szintje működtetés ... [+]

A ATPL Moduláris pálya úgy tervezték, hogy magas szintű képzést a diákok számára, hogy legyen a pilóták szakmai befejezzék a képzés külön modulokat. Ez persze általában előnyben részesítik az emberek, hogy szeretnék, hogy a távoktatási lehetőséget a földi oktatás és / vagy nincs ideje, hogy kövesse az integrált program, amely szigorúbb. Tapasztalat nem szükséges elindítani ezt a folyamatot.

A korszerű berendezés és légi jármű, Superior Air képzést is, a legmagasabb szinten, hogy támogassák a közelgő légiközlekedési karrierjét. Ha a kérelmező PPL vagy nem JAA engedély, a megfelelő moduláris tanfolyam CPL, IR, ME, MCC, Éjszakai Szakképzettség és ATPL elmélet kell követni. A pályázóknak a kurzus választási lehetősége van, Lakó- és Távoktatási elméleti tanfolyamokat. Ha befejeztük a moduláris Természetesen tart a kereskedelmi pilóta engedélyét CPL (A), a Multi Engine osztályminısítı (ME), a műszeres jogosítás (IR) és az ATPL elmélet hitel.... [-]

Görögország Megara
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator