MEST Entrepreneur in Training Program

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Meltingwater Vállalkozói Műszaki Szakközépiskola (MEST) és a MEST Inkubátor képzést, vetőmag befektetést és mentorálást nyújt a globálisan sikeres afrikai szoftver-vállalkozók következő generációjának.

Mi a MEST?

A MEST a feltörekvő vállalkozók számára egy teljesen szponzorált, intenzív 12 hónapos képzési programot kínál. A vállalkozók képzése (EIT) a felsőfokú végzettséggel rendelkezőkből származik Ghánában, Nigériában, Kenyában, Dél-Afrikában és Elefántcsontparton.

A program szakaszai

0-12 hónapos képzés

A legfőbb pályázó vállalkozókat az egész afrikai országok közül választják, hogy részt vegyenek egy teljes körű finanszírozású egyéves vállalkozási képzési programban Accra-ban, Ghánában.

12-18 MONTHS Befektetés

A Meltwater Alapítványon keresztül a MEST 50 000- $ 200 000 dollárt fog finanszírozni a válogatott csapatok számára a kisebbségi részesedésért cserébe.

12-18 HÓNAPI Inkubálás

Az új portfólió-cégek átkeresztelik a hídot inkubátorunkba, és továbbra is széles körű támogatást és hozzáférést kapnak az erőforrásokhoz, a mentoráláshoz és a globális hálózathoz.

72316_72313_28336215_10155925735651327_4133293075440998676_o.jpg

A MEST története

A MEST-et 2008-ban Accra-ban, Ghánában fejlesztette Jorn Lyseggen, az Meltwater Group vezérigazgatója. Úgy véli, hogy a tehetség mindenütt jelen van, bár a lehetőség nem, és hogy a megfelelő támogatással és útmutatással ezek a törekvő vállalkozók nagyszerű dolgokat érhetnek el. Ez a meggyőződés a MEST alapja, amely bizonyítja, hogy a fiatal, sikeres globális szoftver-vállalkozók új generációja származhat Afrikából.

Afrika Technológiai Csúcstalálkozó

A MEST az afrikai technológiai csúcstalálkozó büszke szervezője, egy éves konferencia, melynek során az afrikai technológiai tér legfényesebb elméje összehívja az innovációkat, a kihívásokat és a kontinens technológiai világának jövőjét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

MEST Entrepreneur in Training Program

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Ghána Accra

A MEST fokozatosan vállalkozói képzést kínál az üzleti, kommunikációs és szoftverfejlesztési folyamatokban, beleértve a kiterjedt gyakorlati projektmunkát, amely végső pályán végződik, és lehetőséget biztosít a vetőmag finanszírozására. [+]

A MEST 12 hónapos teljes munkaidős, teljes körű szponzorált programot kínál, amelyben a diákok - a vállalkozói képzésben (EIT-ként) - befejezik a programfejlesztés, az üzleti élet és a kommunikáció területén végzős hallgatókat.

A MEST program szigorú vállalkozói képzést és kiterjedt gyakorlati projektmunkát nyújt, amelynek célja, hogy biztosítsa az EIT-k számára az induló vállalkozások fejlesztésének iparilag bevált módszereit. Ezt a tanfolyamot egy sor vendégelőadások egészítik ki, amelyek nemzetközileg elismert vezetők és sikeres vállalkozók tapasztalatait és betekintőit tartalmazzák.

A kurzus csúcspontja a befektetői pályának és az esélynek a vetőmagfinanszírozás megszerzésére és a MEST inkubátor bejutására.... [-]