Georgian Aviation University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

Georgia-nak nagy hagyományai légi közlekedési ágazatban. Erős repülés előfeltétele ország erejét és fejlődését. Pontosan ez a körülmény vált alapvető oka alapja a légi közlekedés oktatási-tudományos intézet 1992-ben. Ez az intézet alakult ki a szerkezetében Grúz Műszaki Egyetem.

2005-ben, amely a kormányzati döntés, repülés intézet elválasztva grúz Műszaki Egyetem és kapott akkreditációt az Oktatási Minisztérium és a tudomány Grúzia. Önállóvá vált Georgian Aviation University. Ezekben az években az egyetemen képzett sok a pilóták és a repülés szakemberek. Legtöbbjük dolgozik a polgári és katonai repülés területén.

Manapság, egyetemi erős anyagi-műszaki bázis, kényelmes képzés laboratóriumok, Telavi Airport, amely jól felszerelt pilótatanfolyamra repülőgépek Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 és FNPT II MCC repülés szimulátor , amely lényeges az EASA szabványoknak.

Georgian Aviation University partner szervezet, az Erasmus Mundus projekt AKTÍV. Eszerint a projekt Egyetem hallgatói is részt vehetnek csereprogramok az egyetemek az európai országokban. A diákok a külföldi országokban is jönnek tanulni. Nagyon fontos, hogy a diplomások sikeresen működik a különböző cégek és a legtöbb munka a vezető pozíciókat. Dolgoznak a repülőtereken, a légi társaságok, a fegyveres erők és a sok egyéb szerkezetek.

Egyetemi tapasztalt személyzet és a professzorok. Pontosan hozzájárulásuk hogy egyetemünk kapott akkreditációt az Oktatási Minisztérium és a tudomány Grúzia hogy jogosít a vonat repülés szakértője minden szinten:

Flight kiaknázása Aircraft (Commercial Pilot) Műszaki kiaknázása repülőgép Műszaki kiaknázása fedélzeti elektronika és az elektromos rendszer Air Transport Management stb

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Georgian Aviation University elismeri alapelveit bolognai folyamat és végzi tevékenységét jogszabályai szerint a felsőoktatás Grúzia. Egyetemi felelősséget, hogy megfelelő képzési és oktatási vonatkozó standardok nemzeti érdekeket. Ezeken a szabványokon alapulnak, küldetése grúz Aviation University az, hogy a mai oktatási és tudományos kutatási tevékenységet felsőoktatási térséget, amelyet orientált a kereslet a társadalom és az országok fejlődését. Tevékenységek fogják megadni készül szakképzett személyzet a légi közlekedés területén a több irányból repülés kizsákmányolás, mérnöki és üzleti adminisztráció.

Fő célja az egyetem hogy végezzen a felsőoktatási tevékenységek és a tudományos kutatás. Egyetem végez minden szinten az oktatási programok az egyetemi felsőoktatásban.

A feladatok és célok az egyetem fejlesztése és ajánlat társadalom ilyen folyamat Felsőoktatási, amely szerint:

Megvalósítása személy potenciális minden módon. A magasan kvalifikált és versenyképes személyzet, amely megfelelő lesz a munkaerőpiacon, felismerve az egyetemes eszmék, tiszteletben tartva a demokratikus értékek és védelmet biztosít az emberi jogok és a szabadság. A tudományos élet szabadságát a tanárokat, tanítókat, amely megfelelő feltételeket a tudományos kutatások és a támogató növekvő képesítéssel. Stratégia kidolgozása a nemzetközi együttműködés, annak érdekében, hogy végezzen csereprogramok diákoknak, professzorok és a tanárok.

Helyszínek

Tbiliszi

Address
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia