Georgian Institute Of Public Affairs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A grúz Institute of Public Affairs (GIPA) 1994-ben létrehozott. Az intézet négy egyéni iskolákban a BA és MA programok, valamint a képzések a szférák Public Affairs, a helyi kormányzás, Újságírás, nemzetközi ügyek és Jogi mellett a PhD program Social Sciences.

Az oktatási tantervek, amely elvein alapuló liberális demokrácia, a szólásszabadság és az innováció, a diákok az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek integrálása révén a kutatás és az interaktív tanítás. GIPA egy országos központ fejlesztésére vonatkozó legjobb gyakorlatok Közigazgatási jog, politika és újságírás Grúziában.

Elejétől a létesítmény, GIPA hozott össze a sikeres vezetők az üzleti, a média, a civil társadalom és a közszolgáltatások fejlesztéséhez való hozzájárulás hatékony kormányzás az állami, önkormányzati és helyi szinten, valamint a független és életképes média Georgia interaktív oktatási programok, a kutatás és a képzés.

Eltekintve a diplomáját és hitelesített képzési programok, GIPA végez számos sikeres kutatási és képzési projektek és kezeli az első angol nyelvű és a diák-futni Radio GIPA.

GIPA négy iskola és két osztály:

  • School of Government
  • Kaukázus School of Journalism and Media Management
  • School of Law és a politika
  • School of Social Sciences
  • kutatási Minisztérium
  • Grúz Vidékfejlesztési Minisztérium

Küldetés

Grúz Institute of Public Affairs (GIPA) látja küldetését létrehozó legmagasabb tudományos és szakmai elvárásoknak Grúziában. Az egyetem célja, hogy a felsőfokú oktatás és a szakképzés, valamint a tudományos kutatás, amely hozzájárul ahhoz, hogy megerősödjön a demokratikus értékek és a létesítmény szakmai etika az országban, ezáltal növelve Georgia előre útját az európai integráció. Ezek a törekvések gyökeret verni a tanulmányi területeken, ahol GIPA végzi oktatási és egyéb programok, a több éves tapasztalattal, a hagyományok és az innovatív vállalkozások számára. Azok közül néhány a legjellemzőbb tulajdonságait GIPA.

Ennek során a 20 éves fennállását, az egyetem nagymértékben hozzájárult a civil társadalom fejlődését az országban keresztül interaktív oktatási programok, kutatások, képzések.

Oktató és tanúsítvány programok teljes mértékben megfelelni a kihívásoknak, hogy a mai Grúzia arcok különböző aspektusait a társadalmi és politikai életben. Kutatási és publikációs lehetőségek egyetemen keletkezett nyújt megfelelő platformot kommunikáció szakértői vélemény, tartsanak nyilvános vitát, amelynek viták leginkább megrendítő problémák a társadalomban.

GIPA van:

Híve a fejlődés, az új eredmények, innovációk - Ez tűnik ki a könyörtelen törekedni haladás és újdonságait, azért folyamatosan felülmúlja a megközelítések és trendek követte az országban.

A központja Nyugat-oktatás, a kultúra és az értékek - játszik fontos szerepet játszhat a nyugati oktatás, a kultúra és az értékek, amely magában foglalja ápolása a kritikus gondolkodás képességeit, biztosítva a legjobb minőséget a tanítási folyamat, felszerelése a hallgatók megfelelő készségek és ismeretek amely megfelelően tükrözi az igényeket a mai munkaerőpiacon.

Fontos szövetségese az állami fejlesztési folyamat - a) birtokában értékes szakértelemmel és kompetenciával és fontos szerepet játszik a közvélemény formálásában. Ezért együttműködve az egyetem számára előnyös a kormány, valamint a civil szféra. B) Egyetem alumni elhelyezkedni a vezető pozíciót, és hozzájárul a kialakulásához haladó eszmék, módszerek és trendek az országban.

Helyszínek

Tbiliszi

Georgian Institute of Public Affairs

Address
7B, Ietim Gurji str.
0105 Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia
Telefonszám
+995 322 49 75 00