AIS Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért AIS Repülési Akadémia?

AIS Repülési Akadémia törekszik a legmagasabb szintű oktatás és képzés az európai szabványoknak megfelelően nyújtjuk:

Sok éves tapasztalattal rendelkezik a képzés pilóták világszerte A tanfolyam körülbelül 22 hónap Az elméleti és gyakorlati képzés történik a mi Flight Academy Pénzügyi alapok rendelkezésre állnak (holland vagy belga csak hazai) Komplett képzés európai Intenzív tanácsadás és coaching a hallgatók a képzés során Használata a fejlett tananyagok Ingyenes vízum támogatja a nemzetközi diákok Szállás áll rendelkezésre Vizsga képzés Tantermi képzés során groundschool Modern FNPT II és a Boing 737 D szintű szimulátor Saját műszaki karbantartás osztály Cadet rendszer AIS Airlines (Európai Unió munkavállalási engedély szükséges)

AIS Airlines

AIS Airlines egy regionális légitársaság székhelye Lelystad Airport. Mi a rugalmas szolgáltatás az ügyfelek számára keres teljes bérlet, teljes charter kapacitás és a menetrend szerinti járatokat Európa-szerte. A flottánk amely 10 BAe Jetstream 32 turbo-kellékek mi vagyunk a legnagyobb regionális hordozó Skandináviában és működik Németországban, Svájcban és Horvátországban. Azt tervezi, hogy bővíteni flotta hozzáadásával Boeing 737 2 éven belül, és vezessenek be útvonalakat. Minden első tisztek toborozza AIS Repülési Akadémia.

Példa charterflights:

Golf nap az Egyesült Királyságban Sportesemény Németországban Borkóstoló Franciaországban

Útvonalak

Bremen - Zürich Münster / Osnabrück - Stuttgart Ostersund - Umea Borlänge - Örebro - Malmö Borlange - Göteborg Torsby - Hagfors - Stockhholm Sveg - Mora - Stockholm

AIS Technics

AIS Technics gondoskodik az összes karbantartási AIS Repülési Akadémia és az AIS Airlines. A létesítmények épülnek a Lelystad és terjed egy nagy terület a munkát. Mivel a létesítmények, az AIS Technics is kiváló és hatékony szolgáltatást más cégek a AIS Group. AIS Technics is karbantartásra vonatkozó 3. fél számára számos repülőgép típusok.

Helyszínek

Hollandia Online

AIS Flight Academy

Address
AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

Hollandia Online, Hollandia
Telefonszám
+31 320 268 799