Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Maastricht Egyetem (Hollandia) a legdinamikusabb egyetem, és 16.861 hallgatóval és 4.300 alkalmazottal együtt növekszik. Az egyetem kiemelkedik innovatív oktatási modelljével, nemzetközi jellegével és multidiszciplináris megközelítésével a kutatás és az oktatás területén.

Köszönhetően kiváló minõségû kutatási és tanulmányi programjainak, valamint a társadalmi elkötelezettségre való összpontosításnak köszönhetõen az UM hamarosan szilárd hírnévre tett szert. Ma a világ egyik legjobb fiatal egyetemének számít.

Tíz ok a Maastrichti Egyetem kiválasztására

 1. Személyes megközelítés a problémamegoldással
  Az UM hallgatói kis oktatói csoportokban tanulnak, ami azt jelenti, hogy aktívan részt vesz, és alapvető készségeket szerez a jövőjéhez. A tutorok általában ismerkednek Önnel, és mindig elérhetőek és megközelíthetőek.


 2. Egyedi programok
  Az UM számos olyan tanulmányi programot kínál, amelyek Hollandiában sehol máshol nem találhatók. Példák: az európai közegészségügyi alapképzés, a kriminalisztika mestere, a kriminológia és a jog, valamint a globális egészségi mester.


 3. A legtöbb nemzetközi egyetem Hollandiában
  A legtöbb programunkat angolul is kínálják, diákjaink 51% -a és a személyzetünk közel 42% -a külföldről érkezik. Ez teszi az UM-et Hollandia legnagyobb nemzetközi egyetemévé.


 4. Kutatás
  Multidiszciplináris kutatásaink, a növekvő emberi szövetekről a fenntarthatósági kérdések feltárására, termékeny táplálékot biztosítanak, amely táplálkozik az oktatásunkba. Az akadémikusok erősen részt vesznek a tanításban, és az érdeklődő diákoknak számos lehetősége van a kutatásban való részvételre.


 5. A legjobb fiatal egyetemek közül világszerte
  Az UM az ötödik legjobb fiatal egyetem világszerte, a 2017-es kiadvány szerint a Times Higher felsőoktatási rangsor szerint a fiatal egyetemek számára. Más rangsorokban az UM következetesen jó eredményeket ért el: 2017-ben az UM az ötödik évnél fiatalabb egyetemek QS rangsorának 15. helyezett.


 6. Oktatási innováció
  Folyamatosan dolgozunk az oktatási módszertan fejlesztésében az UM Edlab-ban, amely támogatja az oktatókat és a diákok számára kiválósági programokat nyújt.


 7. Európa szívében
  Maastricht fekszik Hollandiában, Európa szívében, a legdélebbi hegyén. Néhány óra múlva Brüsszelben, Amszterdamban, Párizsban vagy Londonban lehet, és több repülőtér egy óra autóút alatt van.


 8. Maastrichti város
  A mozikból, színházakból és több száz kávézóból, bárból és étteremből a vadonatúj sportközpontba és a modern Tapijn-i helyszíni tanulmányi létesítményekbe - Maastricht egy élő város, mely történelmi központtal rendelkezik. És minden tanév egy felejthetetlen Inkom héten indul el.


 9. Kitüntetett programok
  Azok számára, akik egy extra kihívást szeretnek, egy kitüntetéses programot kínálunk: Prémium, MaRBle és Kitüntetések.


 10. Munkakeresés
  Az Oktatási és Munkaerőpiaci Kutatási Központ (ROA) kutatásai azt mutatják, hogy a diplomások mintegy 96% -a fizetéssel végzett munkát végez a diplomás néhány év alatt (Maastricht University graduate surveys 2017).


Gyors tények

 • a legfiatalabb és legdinamikusabb egyetem Hollandiában
 • 16 861 diák, 4300 alkalmazott, 65 000 diák
 • a világ egyik legjobb fiatal egyeteme (THE, QS)
 • az egyetlen holland egyetem a Worldwide Universities Network (WUN) és a Young European Research Universities Network (YERUN)

Helyszínek

Maastricht

Address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht, Limburg, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: