Martinair Flight Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Martinair Flight Academy

A Martinair Flight Academy 40 évvel ezelőtt keletkezett, és része az Air France / KLM Group. Az akadémia a legrégebbi Hollandiában, hogy fut minden gyakorlati repülési képzés egy holland repülőtéren. Ezért használjuk a modern és a fiatal flottája, amely a hazai bázisról, Lelystad Airport.

Ez az intenzív integrált képzés körülbelül 24 hónap, és elkezdi 3 alkalommal évente. Az elmélet által adott egy számítógép alapú képzés rendszere és teljes mértékben integrált a gyakorlati repülő órák. Ez azt jelenti, hogy az elmélet váltakozik gyakorlati repülő órák, ezennel az elmélet közvetlenül alkalmazhatók a gyakorlatban.

Havi van egy orientációs napot a repülési akadémia, itt kap minden szükséges információt, és felfedezni és megérteni a Martinair Flight Akadémia. A kiválasztás lehet kezdeni bármikor lehet kitölteni körülbelül 3 hét.

Martinair Flight Academy büszkén jelenti be a szövetség két másik vállalat, Trener Kft és az FSC. Az új cég alakul az úgynevezett közép-európai Flight Academy, CEFA.

Miután alapos értékelése közép-európai Flight Academy által választott Wizz Air partner az egyedi mentora kísérleti képzési programot.

Miért Martinairnek Flight Academy?

Martinair102

Fontos, hogy jól érzik magukat, ahogy az oktatás, amely "az" iskolai kínál.

Az egyik legfontosabb oka, hogy válasszon a Martinair Flight Akadémia kis léptékben. Maximum 36 diák kezdi meg ATPL képzést minden évben és az osztályok nem haladja meg több 12 versenyző. Ennek eredménye egy nagyon személyes megközelítés, amelyben az egyén áll a középpontban.

A Martinair Flight Akadémia tényleges repülés megkezdése után csak négy héttel a földi iskolai képzés. Az első egyedül repülés zajlik körülbelül két hónap múlva induló járatát képzés. Ez azt jelenti, hogy az elmélet együtt gyakorlati repülés képzés során az első évben. A második évben a tényleges repülő a fiatalok és a modern flotta hangsúlyozta.

Az első évben, a teljes ATPL elmélet fogják kezelni a CBT (Computer Based Training), amely támogatja a rendszeres körben elmélet tanár, aki adhat repülés oktatás magukat, és könnyen képes arra, hogy a kapcsolat elmélet és gyakorlat között.

Ebben az évben is fog szerezni az első engedélyt, a Private Pilot License. Ez lehetővé teszi, hogy repülni a szükséges óraszámot az ATPL navigáció egy diáktársa, így kapsz egy csomó tapasztalat együtt. Is végezhet repülőjegyek távolabbi külföldi repülőterek, mert együtt van kétszer annyi óra áll rendelkezésre.

Ellentétben néhány más járat iskola, a teljes repülési képzés a Martinair Flight Akadémia végre egy helyen, a mi esetünkben ez Lelystad Airport.

Kilátások a jövőre

Martinair103

Martinair Flight Academy egy teljes leányvállalata Martinair Holland NV Martinair Holland NV tulajdonában KLM, így de MFA is része az Air France / KLM-csoport. Ez azt jelenti, hogy ha a vállalat a csoporton belül, mint például KLM, a Transavia és a Martinair, szükség pilóták fogják toborozni saját repülés iskolákban. Konkrétan ez azt jelenti, hogy a KLM Flight Akadémia biztosítja a KLM és a Martinair Flight Akadémia egy "preferált szállító" a Transavia és a Martinair Holland. Ha a KLM Flight Akadémia nem pótolható pilóták KLM, diák-pilóták a Martinair Flight Akadémia feltételezhető.

Diákjaink repülni különböző légitársaságok, Európán belül és kívül. Azok között a légitársaságok talál nemzeti és flag carrier, regionális fuvarozók és vállalkozók. A diákok, akik még mindig várnak a munkát, kerül megrendezésre szabvány által Martinair Flight Akadémia által az úgynevezett visszatérő képzés. E havi képzés az egy csapat légitársaság kapitányok, akik szerzett nyomot vezetői pozíciók kereskedelmi repülés (MD-11, B767, B747).

Helyszínek

Lelystad

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Hollandia
Telefonszám
+31 320 288 476