Schouten Global

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cégünk

Global partnere, a globális jelenlét

Hogy „világszínvonalú” Ma már nem elég; ez most csak a minimálisan szükséges, hogy játsszon a mai piacon. Schouten Global egyedül áll, hogy képes fuzionálni széles körű stratégiai fejlesztési források a szakértelem több mint 700 szakmai oktatók és edzők található szerte a világon.

Tények és adatok

 • 1980-ban alakult
 • Szállítási tapasztalat több mint 60 országban
 • Díjnyertes vevői elégedettség és a működési kiválóság
 • Előnyös szállító sikeres multinacionális
 • 100% a figyelmet
 • Tulajdonos Thema. Thema egy modern, szakosodott kiadó hogy javítására összpontosít személyes működésének emberek, különösen az emberek a munkahelyen.Szolgáltatásaink

Schouten Global kínál egy átfogó csomag a tanulást segítő szolgáltatásokat, amelyek célja, hogy fokozza a készségek a személyzet és a teljesítményük javítására. Ami jobb szervezeti egészség és a jobb üzleti teljesítményt. Amellett, hogy a zárókő portfolió, kínálunk testre szabott megoldások az Ön egyéni szükségleteinek megfelelően, (executive) coaching és tanácsadás szervezeti fejlesztés.

Globális hálózat

Schouten Global együttműködik a legjobb a kategóriájában segítők, akik gondosan kiválasztott és átvizsgáljuk karunk Management & Development részleg. Attól függően, hogy az ügyfél a követelményeknek, azt gondosan egyezik segítők az ügyfelekkel, amely a jobb profil, a képzés téma (tartalom), szervezeti és kulturális vonatkozásai és a nyelvi követelményeket.

A mi világméretű hálózata segítők, akkor számíthat:

 • Bizonyított kiváló segítő készségek, ellenőrizte a szakértői és / vagy az ügyfél referenciák
 • Releváns tapasztalattal rendelkezik a képzés alapvető vezetői készségek, mint befolyásoló képességek, kommunikációs készség, projekt menedzsment, stb
 • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti környezetben
 • Több mint 10 éves tapasztalattal megkönnyítése kapcsolatos képzést egy multikulturális környezetben
 • Szakértelem a tárgy
 • A globális gondolkodásmód
 • Folyékony angol és legalább egy helyi nyelven

Van szállítási tapasztalattal több mint 40 országban. Azokban az országokban, nincs jelöltek az adatbázisunkban, akkor keressük az új segítők, hogy meglévő partneri hálózat. Ez a megközelítés bizonyítottan nagyon hatékony és eredményes az elmúlt években.

Küldetés és jövőkép

Mission: Engedje, és igazítsa a potenciális az egyének, csoportok és szervezetek.

Vision: "A hajó csak annyira erős, mint a legénység.

Az összefüggés egy szervezet sikere és a személyes viselkedés és a jó közérzet a személyzet mindig lenyűgözött minket. A teljesítmény az egyén már kimutatták, hogy a döntő tényező egy szervezet sikere - és viselkedési képzés pozitív hozzájárulást ebben a tekintetben. Ügyfeleink tapasztaltam, hogy a hosszú távú befektetés puha készségek, a csapat teljesítménye és a vezetés javítja az üzleti eredményeket. Ma megosztani tudásunkat és tapasztalatunkat szerte a világon, hogy a szervezetek létrehozza saját „arany háromszög” a jobb eredmények, felgyorsult az innováció és a továbbfejlesztett személyes motiváció, elégedettség és a boldogság.

Nyitott képzések

Schouten Global skáláját kínálja nyílt csatlakozás képzések.

Co-Active Coaching (CTI)

Megváltoztatja az emberek, átalakítja életét: által kifejlesztett piacvezető CTI (Edzők Továbbképző Intézet), Co-Active Coaching széles körben elismert, mint a legszigorúbb edző képzési és minősítési program, az iparban.

Szervezet és kapcsolat Systems Coaching (CRR Global)

A Szervezet és kapcsolat Systems Coaching ™ Program (ORSC ™) egy úttörő modellje coaching kapcsolat rendszerek szervezetek és csoportok, csapatok, partnerségek és párok. Akár a specialitása a vállalati munka, partneri vagy személyes kapcsolatok, ez a kapcsolat rendszer modell alapvető, hogy a munkát.

A vezetés Kör profil igazolás (TLCPC)

Túllépve vezetői kompetenciák: mint egy edző azt szeretné, hogy a legjobb eredményeket a coach. A Leadership Circle Profile ™ egy hatékony eszköz, amely 360 fokos többet kínál, mint betekintést tanulási kompetenciák. Azt is ad mélyreható betekintést a coach motivációk, az alapul szolgáló értékeket és feltételezéseket, amely a kezdete egy átalakítása vezetői hatékonyság.

Az oktatók képzése

Fel kell gyorsítani a karrierjét: a képzés során a trénerek megtanulhatja a szükséges skillset fejlesztése softs készségek mások.

Helyszínek

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Hollandia